Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Δηλαδή για σένα μια ζωή (ψυχή) έχει αξία μόνο όταν είναι ανθρώπινη. Οκ. Σεβαστό. Σεβάσου όμως κι εσύ όταν κάποιος δεν σκέφτεται έτσι, και όχι να το λες ύβρις.
Berna δεν είπα αυτό, ξαναδιάβασε το post μου. Φυσικά και έχει αξία για μένα η ζωή και η ψυχή του σκύλου μου (και όχι μόνο του δικού μου) (πιστεύεις αλλοιώς ότι θα ήμουν μέλος του φόρουμ?) αλλά σίγουρα όχι την ίδια με την ανθρώπινη και επαναλαμβάνω ότι το σκυλί μου δεν το έχω όπως το παιδί μου, οπότε δεν συγκρίνονται ανόμοια πράγματα. Εκτός τούτου ποιος μίλησε για αξία "ζωής" του σκύλου μας? Το ερώτημα αφορούσε αν θα το πουλούσαμε, όχι αν θα το σκοτώναμε. Σέβομαι την διαφορετική άποψη, αν και συνεχίζω να πιστεύω (δικαίωμά μου είναι να πιστεύω ό,τι θέλω), ότι αφ'ενός κανείς δεν θα αρνιότανε τόσα λεφτά για να πουλήσει το σκύλο του (εκτός αν έχει τα δεκαπλάσια ήδη) και αν υποθέσουμε ότι το έκανε το θεωρώ λάθος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις δικαίωμα να έχεις την γνώμη σου περί του θέματος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχω εγώ το δικαίωμα να την θεωρώ ύβρις. Αυτό δεν είναι ασέβεια προς εσένα (δεν σε έβρισα, ούτε σε ειρωνεύτηκα), αυτή είναι απλά η γνώμη μου και έχω περί αυτής το δικαίωμα. Δικαίωμά σου κι εσένα είναι να θεωρείς την γνώμη μου όπως θέλεις. Δεν σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο ή εσύ. Anyway, θεωρητικό το ερώτημα, θεωρητικές και οι απαντήσεις, δεν είχα και δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλλω, καλή καρδιά.

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
ελα παιδια τωρα που γυρναει

οποιος θελει γουνα τσοου για τις κρυες νυχτες του χειμωνα

με 5 χιλιαρικα ειναι δικια του.

α!! και φυσικα εξοδα αποστολης δικα μου!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

babster

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2010
118
0
Ρε δώστε το κοπρόσκυλο να ησυχάσετε:eek::D:D

Πέρα από την πλάκα, η προδοσία είναι μία λέξη που την ξέρει μόνο ο άνθρωπος, ο σκύλος όχι.

Την κυριακή ήμουνα στο εξοχικό του κουμπάρου μου. Εκεί μένει ένα πανέμορφο ημίαιμο μαυρο γερμ. ποιμ. . Την ώρα που μας ξεναγούσε στο κτήμα ο πατέρας του , ο σκύλος τον ακολουθούσε βήμα προς βήμα. Λέει η μάνα μου "Μπράβο, στο vito δεν σ αφήνει από τα μάτια του" .Απάντηση "Ναι το μπαγάσα με εμπιστευεται, μέχρι να έρθει η ώρα που θα τον προδόσω"

Στο ερώτημα "τον πουλάς" έυχομαι να μην έρθει πότε η ώρα που θα χρειαστεί να το απαντήσω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
Θα βγω offtopic τώρα, Sofouli χρειάζομαι συμμόρφωση, αλλά βρε παιδιά πριν γράψετε κάτι περάστε το και από ένα φίλτρο, διάβασα το εξωφρενικό ότι με παιδί βιολογικό δεν συγκρίνεται αλλά με υιοθετημένο ίσως; 'Ελεος.....

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εγώ από τα χτες που ξεθάφτηκε το θέμα έφτιαξα το σάκο της, έχωσα και το γάτο μέσα, ετοιμοπαράδοτα τα έχω!
Ακόμη δεν ήρθε κανείς να τα πάρει γαμώτο..:(:(
Με ένα Μαρθόνι παίρνετε μια γάτα δώρο :D

Λοιπόν...
Τα σκυλιά δεν έχουν αγνά αισθήματα. Δεν έχουν συμπόνια και αλτρουϊσμό, είναι μεγάααααααααλα λαμόγια, ΠΟΛΥ μεγάλα! Ελπίζω να μη σας έχουν δουλέψει κι εσάς με puppy eyes και εκδηλώσεις αφοσίωσης ότι σας λατρεύουν δήθεν.

Επιστρέφω την Πέμπτη στο σπίτι μετά από ξενύχτι στο νοσοκομείο, άρρωστη το μαύρο μου το χάλι, ΑΦΟΥ είχα περάσει και 2 ώρες απ' το γραφείο το πρωί να κάνω πέντε δουλειές. Πέφτω στο κρεβάτι κι έρχεται ο δικός μου και μου κατσικώνεται ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ (μάσαγα τρίχες). Ρε τον έδιωχνα, ρε τον έσπρωχνα, τίποτα...

Ε... άρχισα να το φιλοσοφώ το θέμα ("πουλάκι μου, την είδες Λάση το πιστό σκυλί, ανησυχείς που αρρώστησα και μου συμπαραστέκεσαι τι γλυκό πλάσμα που είσαι και λοιπά και λοιπά"). Είχα και μια υποψία ότι με "δούλευε" γιατί τέτοια τα σκυλιά ΔΕΝ κάνουν χωρίς ανταλλάγματα ΤΕΛΟΣ (έστω κι αν τα ανταλλάγματα είναι χάδια, ό,τι αρέσει στο καθένα). Μετά που ξύπνησα κατάλαβα ότι ο ΙΔΙΟΣ ο παρτάκιας ήταν ψιλο-άρρωστος και γουργούριζε το στομάχι του, και όπως πάντα όταν συμβαίνει αυτό, μου φορτώνεται στο κεφάλι, κυριολεκτικά.
Κοπρίτες, κωλόσκυλα.
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ. :mad:

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
βασικα οσοι λενε οχι δεν το εδινα,μαλλον εχουν πολυ χοντρο πορτοφολι κ δεν εντυπωσιαζονται στην ιδεα του ποσου ή μαλλον δεν μπορουν να συλλαβουν το ποσο. 1,000,000 ειναι 10 φορες τα 100,000. κ οσοι μιλανε για το θεμα τις φιλοζωιας, πουληστε το καλομαθημενο σκυλακι σας και με αυτα τα λεφτα καντε κατι καλο για αυτα τα αδεσποτακια που πεινανε, διψανε και κρυονουν εκει εξω....
δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες, οπως εσυ δεν μπορεις να πουλησεις την μανα σου τον πατερα σου ή το παιδι σου, ετσι και εγω δεν μπορω να πουλησω το σκυλι μου, γιατι ειναι μελος της οικογενειας μου, και ας τον εχω μονο 6 μηνες ειναι πολυ σημαντικος για μενα, προτιμω να στερηθω τα παντα παρα να τον δωσω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
Λοιπόν παιδί δεν έχω αλλά ρώτησα την μαμά μου αν θα με πουλούσε για 1εκ.€ και με κοίταξε για λίγο σκεφτική και μέτα μου είπε για 1 όχι αλλά για περισσότερα το συζητάμε...
Οπότε μην μαλώνετε όλα έχουν την τιμή τους!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Πέρα από την πλάκα, η προδοσία είναι μία λέξη που την ξέρει μόνο ο άνθρωπος, ο σκύλος όχι...
Εχεις απόλυτο δίκιο, ο σκύλος αρνείται να τη μάθει (στην ενεργητική φωνή), παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που κάνει ο "άνθρωπος"...

Δυστυχώς, όμως, την γνωρίζει άριστα (στην παθητική φωνή)...

Και, για το λόγο αυτό, έγραψα σήμερα (σε ένα θέμα υιοθεσίας αδέσποτου) "τα αδέσποτα ξέρουν"...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
l.Kyveli Καλησπέρα! Εγώ έγραψα για βιολογικό και υιοθετημένο παιδι και μάλλον δεν εκφράστηκα καλά. Αυτό που ήθελα να εννοείσω είναι ότι όπως δεν θα έδινα το παιδί μου (είται βιολογικό, είτε υιοθετημένο) έτσι δεν θα έδινα και το σκυλί μου. Απλά επειδή πολλοί είπαν ότι θα έδιναν το σκυλί τους αλλά δεν θα έδιναν το παιδί τους. Εκει μου τεθηκε η απορία τι θα έκαναν αν είχαν υιοθετημένο. Θα το έδιναν δηλαδή? Γι'αυτό και ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω καθόλου παιδιά και δεν ξέρω το δέσιμο παιδιου-γονιού.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
l.Kyveli Καλησπέρα! Εγώ έγραψα για βιολογικό και υιοθετημένο παιδι και μάλλον δεν εκφράστηκα καλά. Αυτό που ήθελα να εννοείσω είναι ότι όπως δεν θα έδινα το παιδί μου (είται βιολογικό, είτε υιοθετημένο) έτσι δεν θα έδινα και το σκυλί μου. Απλά επειδή πολλοί είπαν ότι θα έδιναν το σκυλί τους αλλά δεν θα έδιναν το παιδί τους. Εκει μου τεθηκε η απορία τι θα έκαναν αν είχαν υιοθετημένο. Θα το έδιναν δηλαδή? Γι'αυτό και ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω καθόλου παιδιά και δεν ξέρω το δέσιμο παιδιου-γονιού.
Kαλά έκανες και το διευκρίνησες γιατί ακούστηκε άσχημα. :)

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
καλα ρε παιδια παμε καλα???????

οκ ειπαμε ειμαστε φιλοζωοι αλλα μου φαινεται εχουμε χασει το μετρο.

φτασαμε να συγκρινουμε τα παιδια μας με τα σκυλια?????????????????????

υπαρχει περιπτωση να συγκρινω τον γιο μου με τον σκυλο μου ? αυτο ειναι ανωμαλια

οι γονεις με καταλαβαινουν πιστευω.

τωρα για το οτι δεν θα περνατε τα χρηματα δεν το σχολιαζω

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ακριβώς βρε Πάνο, δεν έχω παιδιά και έχω την τύχη να αποκτήσω σκυλί πριν να κάνω παιδιά. Τον Ρας δεν τον πουλάω γιατί είναι ήδη οικογένοιά μου. Φαντάζομαι λοιπόν ότι για τα παιδιά που θα κάνω θα αισθανθώ απίστευτα πράγματα. Πάντως το θέμα μας δεν είναι συγκριση παιδιών-σκυλιών αλλά αν πουλάμε το σκύλο μας. Όχι έναν οποιονδήποτε σκύλο, αλλά το σκύλο που ζούμε μαζί του.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
καλα ας βρεθει καποιος να μου κουνησει ζεστο ζεστο ενα εκατομυριακι και του δινω την αουρα το μπαμπη κλεβω και κανα δυο ακομα
και του χαριζω και τη γυναικα μου!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτό το θέμα, για να σοβαρευτούμε (λέμε τώρα), εκτός από ψυχαναγκαστικό, έχει καταντήσει και εκνευριστικό.

Όσοι δε θα δίναμε τα σκυλιά μας λογαριασμό θα σας δώσουμε? Να απολογηθούμε?
Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Εφ' όσον θα τα δίνατε (και πολύ καλά θα κάνατε γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι) δεν έχετε παρά να περιμένετε να παρουσιαστεί η ευκαιρία και... σε καλή μεριά!

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες, οπως εσυ δεν μπορεις να πουλησεις την μανα σου τον πατερα σου ή το παιδι σου, ετσι και εγω δεν μπορω να πουλησω το σκυλι μου, γιατι ειναι μελος της οικογενειας μου, και ας τον εχω μονο 6 μηνες ειναι πολυ σημαντικος για μενα, προτιμω να στερηθω τα παντα παρα να τον δωσω
αυτο το λες ξεροντας οτι δεν προκειται ν στερηθεις τα παντα.στερησου τα παντα κ μετα ελα πες μου για το σκυλο.κ τον εχεις κ 6 μηνες μονο....

κ αυτη τη μπουρδα με το "ο σκυλος ειναι στην οικογενεια μ" τη διαβασα πολυ εδω περα... μιλατε γ αυτη τη λεξη που αποτελείται από δύο συνθετικά τα, «οίκος» και «γένος». ε αν ειστε οικογενεια με ενα ζωο κ σας ακουγεται αυτο λογικο τοτε οκ...

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Το ενα εκατομμυριο ειναι για μενα οπως ειναι ο Θεος :
"Ξερω οτι υπαρχει αλλα δεν τον εχω δει ποτε μου" :)

Το σκυλακο μου απ' την αλλη τον βλεπω και τον χαιρομαι καθε μερα που περναει...Η απαντηση ειναι ευκολη...Οχι στο μυριο Ναι στον σκυλακο μου.
Δεν θα με πειραξει να μην αποκτησω κατι που ποτε δεν ειχα. Με το σκυλο μου ειμαι ευτυχισμενος καθε μερα, με το μυριο θα ειμαι μονο και μονο γιατι θα ειμαι πλουσιος? ειναι τελικα τα λεφτα το παν σε αυτο τον κοσμο?

Και π.χ. στη περιπτωση που δωσω το σκυλο μου κι αυτος αρρωστησει και πεθανει μετα απο λιγο καιρο, πως θα νιωσω οταν θα το μαθω και δεν θα μπορω να τον δω? τι να μου κανει και το μυριο μετα?

Αυτα!!! στα @@ μου τα λεφτα... η οικογενεια μου πανω απο ολα! Και ναι ρε φιλε, το σκυλι δεν το συγκρινω με τους ανθρωπους, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι κατα πολυ καλυτερο! :) και ειναι σαν το παιδι μου και αυτος και ο γατος μου, απλως περπατανε στα τεσσερα, ειναι τριχωτα και δεν μιλανε πολυ καθαρα!!!

PEACE!
@superman "Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις" <--- οτι περιμενει να διαβασει κανεις σε φορουμ για σκυλια!!! χαχαχαχα!

Οσοι θα το δινανε για το μυριο ή και για λιγοτερα μπραβο τους και καμαρι τους και δεν τους κρινει κανεις!!! Οτι αισθανεται ο καθεις!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Κανείς δεν αρκέστηκε σε ένα "Ναι", ένα "Όχι" ή "Ναι υπό όρους"!

Ο καθένας μας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά!Ας τα καταθέσει...μόνο αυτά...!:)