Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Παρα πολυ ... και το λεω σοβαρα, σα βλαμμενο μου φαινεται :?

Αλλη ειναι, παιδι μου, η χαρη της ωριμοτητας :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Milou said:
Βρε κορίτσια έχει γεράσει πολύ ο Ρεντφορντ.....
Με παπού θα πηγαίνατε; :lol:
καλα.. τοτε φερτε μου τον τζορτζ κλουνει η ακομα καλυτερα.. αυτο υο παιδι που κανει τον γκομενο της Σαμανθα στο sex and the city :shock: !! Ω ναι!! θα θυσιαζομουνα η μανα.. και πανω απο μια φορα!!!!

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
γκομενο της Σαμανθα
Ποιόν απ'όλους;
Θυμάσαι επισόδιο;

@ Rania
Ούτε εγώ τρελένομαι για Πιτ αλλά απο τον παπού, καλύτερος μου φαίνεται.
Ίσως επειδή δεν τον έζησα στα νιάτα του και τον έχω στο νού μου γερασμένο.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
xritaki said:
Ω ναι!! θα θυσιαζομουνα η μανα.. και πανω απο μια φορα!!!!
πανω απο μια φορα δεν ειναι θυσια βρε παιδι μου....
ειναι τραβατε με κι ας κλαιω :lol:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Rania said:
Κοριτσιαααααααααααααααααααα

η ROTTIE

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα ειμαστε στα γενικα θέματα που μπορεις να μιλας και για αλλα πλασματα εκτος απο σκυλακια δεν εχει ψυχη δηλαδης ο τζορτζ κλουνει? Να μην πουμε κατι και για αυτον :roll: :oops: ε rottie?
@Milou
Ο τελευταιος που ηταν πολυ καιρο, αυτος με τη διαφημιση της βοτκας οταν η σαμανθα ειχε καρκινο?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κορίτσια αντιλαμβάνομαι πως όσο οι ζέστες μεγαλώνουν τόσο μικραίνει η εγκράτεια, αλλά εσείς το παρακάνατε! :lol: 8)

Πρώτα απ’ όλα, είμαστε στα polls και όχι στα «Γενικά θέματα».

Δεύτερον, το θεμα μας δεν είναι οι άντρες (δυστυχως 8) ), αλλά οι σκύλοι μας.

Τρίτον, Promitheas με τα λεφτά που θα πάρω από το σκύλο μου παντρεύω τον άντρα μου με τη γυναίκα σου και φεύγω για Mπαλι (που χει μια θάλασσα γυαλί)! :lol: :lol: :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά και τους άντρες / γυναίκες σας θα πουλάγατε? Καλά που δεν έχετε λεφτά δηλαδή!!! :lol: :lol: :lol:
Να πω την αλήθεια τη γιαγιά μου που δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και ούτε τη συμπαθώ πολύ μπορεί και να την πούλαγα για να πάω στα... Μπαλιά

κορίτσια ήρεμα, ούτε ο μπραντ πιτ είναι πρώτο νιάτο

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
ROTTIE said:
Τρίτον, Promitheas με τα λεφτά που θα πάρω από το σκύλο μου παντρεύω τον άντρα μου με τη γυναίκα σου και φεύγω για Mπαλι (που χει μια θάλασσα γυαλί)! :lol: :lol: :lol:
Αν είναι καλό παιδί... deal!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Να, τα οχι γινανε 3!! αυξανομεθα οι -θα μεινουμε φτωχοι πλην τιμιοι- σκυλοιδιοκτητες!!!! :lol: :lol:

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Η λογική λέει ναι αλλα το συναίσθημα όχι και δεν ξέρω τι θα επικρατούσε εκείνη τη στιγμή..

Στη θεωρία λέω πως οχι δεν θα τα έδινα αλλα ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις αν πραγματικά σου συμβεί.. :roll: :roll:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν εγώ δεν θα τον πούλαγα με τίποτα.
Τον θεωρώ μέλος της οικογενειας μου και θα δικαιολογούσα την πράξη μονο αν υπήρχε πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα!! :)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
elle said:
Η λογική λέει ναι αλλα το συναίσθημα όχι και δεν ξέρω τι θα επικρατούσε εκείνη τη στιγμή..

Στη θεωρία λέω πως οχι δεν θα τα έδινα αλλα ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις αν πραγματικά σου συμβεί.. :roll: :roll:
Ακριβώς έτσι. Επίσης, πιστεύω ότι αλλιώς θα σκεφτείς με ένα σκυλί που έχεις 3 μήνες κι αλλιώς με ένα που έχεις ζήσει 3 χρόνια.

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Ξεκίνησα ολόκληρο θέμα χωρίς καν να το ξέρω, νιώθω πολύ περίφανη
:lol: :lol: :lol:

Κατ' αρχάς να πω ότι κανείς δεν θα έδινε 1.000.000 ευρώ για να αγοράσει, όχι μόνο το σκυλί μου, αλλά τα σκυλιά όλων μαζί που είμαστε σε αυτό το forum :)

Υποθετικά μιλώντας όμως πάντα, θα τον έδινα γιατί τα λεφτά είναι πάρα πολλά (και ειδικά για τη φάση που βρίσκομαι τώρα).Είναι πάντως τελείως διαφορετικό να απαντάμε έτσι από το να έχει κάποιος μπροστά σου μία βαλίτσα με 1.000.000 σε πεντακοσάρικα ζωντανά να σπαρταράνε και ας μη μιλάμε για χλυδάτη ζωή αλλά για εξασφάλιση δική μας και των παιδιών μας.Στο κάτω κάτω μια χαρά θα ήταν και το σκυλί. :roll:

Αλλά για 10.000 ευρώ σίγουρα δεν τον έδινα.

Γιατί δεν το αλλάζετε το θέμα σε 10.000 ευρώ που είναι και πολύ πιο ρεαλιστικό? :wink:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
dali said:
Γιατί δεν το αλλάζετε το θέμα σε 10.000 ευρώ που είναι και πολύ πιο ρεαλιστικό? :wink:
Αυτό θα είχε ένα ενδιαφέρον αλλά σίγουρα εξαρτάται άμεσα από την οικονομική κατάσταση του καθενός.
Προσωπική άποψη αν κάποιος είχε τόσο ανάγκη 10.000 ευρώ από την πρώτη στιγμή που πήρε την απόφαση να πάρει το σκυλί καλύτερα να μην το έπαιρνε.

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Ναι αλλά όπως είπα και σε άλο θέμα εμένα με κοροίδευαν επειδή δεν θα ήθελα να δώσω το Dali μου για 10.000 ευρώ άρα αυτό σημαίνει πως για κάποιους το αυτονόητο είναι να πάρουν τα λεφτά, δεν είναι θέμα ανάγκης.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτο το forum δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να το έκανε

πώς γίνεται όμως να υπαρχει τόσος κόσμος που το θεωρεί τόσο παράλογο... :( :(