καλα.. τοτε φερτε μου τον τζορτζ κλουνει η ακομα καλυτερα.. αυτο υο παιδι που κανει τον γκομενο της Σαμανθα στο sex and the city :shock: !! Ω ναι!! θα θυσιαζομουνα η μανα.. και πανω απο μια φορα!!!!Milou said:Βρε κορίτσια έχει γεράσει πολύ ο Ρεντφορντ.....
Με παπού θα πηγαίνατε; :lol:
Ποιόν απ'όλους;γκομενο της Σαμανθα
πανω απο μια φορα δεν ειναι θυσια βρε παιδι μου....xritaki said:Ω ναι!! θα θυσιαζομουνα η μανα.. και πανω απο μια φορα!!!!
Μα ειμαστε στα γενικα θέματα που μπορεις να μιλας και για αλλα πλασματα εκτος απο σκυλακια δεν εχει ψυχη δηλαδης ο τζορτζ κλουνει? Να μην πουμε κατι και για αυτον :roll:Rania said:Κοριτσιαααααααααααααααααααα
η ROTTIE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν είναι καλό παιδί... deal!ROTTIE said:Τρίτον, Promitheas με τα λεφτά που θα πάρω από το σκύλο μου παντρεύω τον άντρα μου με τη γυναίκα σου και φεύγω για Mπαλι (που χει μια θάλασσα γυαλί)! :lol: :lol: :lol:
Ακριβώς έτσι. Επίσης, πιστεύω ότι αλλιώς θα σκεφτείς με ένα σκυλί που έχεις 3 μήνες κι αλλιώς με ένα που έχεις ζήσει 3 χρόνια.elle said:Η λογική λέει ναι αλλα το συναίσθημα όχι και δεν ξέρω τι θα επικρατούσε εκείνη τη στιγμή..
Στη θεωρία λέω πως οχι δεν θα τα έδινα αλλα ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις αν πραγματικά σου συμβεί.. :roll: :roll:
Αυτό θα είχε ένα ενδιαφέρον αλλά σίγουρα εξαρτάται άμεσα από την οικονομική κατάσταση του καθενός.dali said:Γιατί δεν το αλλάζετε το θέμα σε 10.000 ευρώ που είναι και πολύ πιο ρεαλιστικό? :wink: