Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο, σχεδόν όλοι είχαν ή έχουν σκύλο και καμία σχέση δεν έχουν με βάρβαρους που δεν συμπαθούν τα σκυλιά ή δεν τα προσέχουν μάλιστα ο ένας ψάχνεται πάρα πολύ και κάνει τα καλύτερα για το σκύλο του αλλά νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να το δουν το σκύλο τόσο συναισθηματικά... :roll:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
κοιτα αν καποιος δεν εχει καιρο τον σκυλο του λογικα θα τον εδεινε...εγω την εχω 2,5 μηνες...δεν εχω δεθει...και ανθρωπο να παντρευομουν σε 2,5 μηνες δεν εχεις γνωριστει καλα καλα οποτε μαλλον θα το εδεινα...θα εδεινα μετα 5000 στην μανα μ κ θα την λαδωνα να παρω ενα πιτμπουλ :) :)

οπως επεισης κ αν καποιος το σκυλι τ το εχει στην ταρατσα...βλεπω αρκετο καιρο(ισως πανω απο χρονο)σε απανεναντι πολυκατοικια ενα ροττ σε ταρατσα κ μαλιστα δεμενο,το μονο που κανουν ειναι να βαζουν νερο κ φαι...

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
dali said:
Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο..
Ναι παίζει ρόλο..Ένας που δεν έχει σκύλο δεν νομίζω ότι θα καταλάβαινε ποτέ το βαθμό του συναισθηματικού δεσίματος και είναι λογικό να το βλέπει τελείως ψυχρά το θέμα.

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Συμφωνω απολυτα με τη Βασω. Μονο οταν δεθεις με ενα σκυλο μπορεις να καταλαβεις το ειδικο βαρος που εχει αυτη ψυχουλα στην καθημερινοτητα σου :wink:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Τι να πω.. μπορει να ειμαι περβολικη δεν ξερω αλλα δεν μπορω να δωσω ενα πλασμα για λεφτα οσα πολλα και αν ειναι. Για να εγχειρησουμε το ριτακι βαλαμε δανειο -δεν ειν το πρωτο- αλλα χαλαλι. !! Τι να πω τουσ δινεις αγαπη και στην επιστρεφοθν επι 1000. Ασε που σε εχουν για θεο!! Ε.. δε θα μπορουσα.. θα τα εκλαιγα δε λεω αλλα δε θα μπορουσα να τη δωσω..
τωρα αν εχεις μεγαλη αναγκη -και εννοω βασικα να σωσεις αγαπημενο προσωπο απο αρρωστια η θανατο-συνηθως δεν ειναι ενος εκατομμυριου και εκει σηκωνει μεγαλη κουβεντα για το τι μπορει να κανει ο καθενας..

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Νομιζω πως ηταν η πιο εξυπνη απαντηση π εχω διαβασει πολυ καλο πραγματικα :lol: :lol:

Θα τον εδινα αν και μονο αν υπηρχε παααρα πολυ σοβαρο προβλημα υγειας κυριως... Και αφου θα ημουν 1.000.000% σιγουρη οτι θα ζουσε οπως θα ζουσε μαζι μου για να μην πω και καλυτερα! :wink:

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
denis said:
Ολα τα σκυλιά ή ένα ένα ???? 8) :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνετε έτσι ?? :) :)
Μου αρέσουν οι απαντήσεις σου, είναι συνήθως μικρές αλλά κανείς δεν μπορεί να τις διαβάσει μόνο μία φορά... :lol: :lol: :lol:

Ναι παίζει ρόλο..Ένας που δεν έχει σκύλο δεν νομίζω ότι θα καταλάβαινε ποτέ το βαθμό του συναισθηματικού δεσίματος και είναι λογικό να το βλέπει τελείως ψυχρά το θέμα.
Εννοούσα ότι δεν παίζει ρόλο γι αυτούς συγκεκριμένα γιατί και που είχαν σκυλιά και γενικά είναι πολύ καλοί μαζί τους αυτό που είχα πει τους φάνηκε αστείο... φαντάσου να έλεγα και για 1.000.000 τι θα κάνανε, είπα κάποια στιγμή για 500.000 και φοβήθηκα μετά να το ξαναπώ... :lol:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Νικος said:
με 1 000 000 τα εδινα και μετα εδινα 10 000 σε εναν να τα κλεψει και να τα φερει πισω 8)
=D> =D> =D>
Τι εμποορικο μυαλο!! Νομιζω ας εβαλες τα 8) ολων μας!!! Ευγε :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω δεν θα την εδινα με τιποτα!!! Ειναι οικογενεια και τα μελη της οικογενειας ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ!

Ειμαστε τοσο πολυ κολλημενοι μαζι , που ξερω, οτι ΔΕΝ θα περασει πουθενα καλα- χωρις εμας!

Ενταξι, με ενα εκατομυριακι θα μπορουσα να παρω την μονοκατοικια που θελω, να κανω πραγματα που ονειρευομαι και αλλα 3 γαλλικα- αλλα θα ειχα μια ζωη τυψεις και ειμαι σιγουρη, οτι δεν θα τα χαιρομουνα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Milou said:
Ουσιαστικά, είναι η αγορά των συναισθημάτων σου και όχι του σκύλου.
Είναι ο πόνος της αποχώρισης και των αναμνήσεων.
Αυτή ήταν για μένα η πιο σωστή προσέγγιση του θέματος. Frenchie συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ έτσι νιώθω για τον μικρούλη μου, γι' αυτό και όλο ανησυχώ γι' αυτόν.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Καλά lone wolf ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!

Ναι θα την δίναμε υπό όρους,διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε τίποτα όπως είπε και η Frenchie.Aλλά υπό όρους ναι θα την δίναμε άνετα.Το θέμα είναι ποιος θα βρεθεί να την πάρει :lol: :lol: :lol:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Frage (ερωτηση)(Εεε Frenchie καλο το γερμανικο?). Αν εχεις ενα σκυλι 5 χρονια και το κανακευεις οπως οι περισσοτεροι απο δω και σε εχει σαν αρχηγο-θεο-μαμα-μπαμπα κλπ κλπ και το δωσεις.. θα ναι ευτυχισμενο? Εγω δεν μπορω να φανταστω τη Ριτα ευτυχισμενη χωρις τη μανα μου. Εδω μεχρι να γυρισει η μαμα απο δουλεια τη βγαζει στην πορτα!!! Θα μπορεσει να ειναι χαρουμενη σε αλλα αφεντικα? Οσο καλα και αν τις φερονται?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Για το σκυλί αυτό όχι ίσως.Αλλά εγώ μιλάω για το δικό μου σκυλί που είναι ανεξάρτητη φύση και θα είναι ευτυχισμένη όπου υπάρχει καλό φαγητό :lol:

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Και για όσους προβάλουν "αντιστάσεις" λόγο..."πονοψυχίας".

Σκεφτείτε πως με 1.000.000Ε θα μπορούσατε να περιθάλψετε δεκάδες αδέσποτες ψυχούλες που βασανίζονται... :cry: .... :twisted: :twisted: ...MUAHAHHAHAHHAAHA!!

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Eπειδή είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για το "κοινό καλό"?!... :D

Αλήθεια...θα θυσίαζε κάποιος το παιδί του για να σωθούν όσα παιδάκια έχασαν τη ζωή τους στην Κίνα ή στη Βιρμανία π.χ.?... :?

Δηλαδή μέχρι ποιό σημείο είμαστε καλοί,πονόψυχοι,φιλόζωοι,κλπ.κλπ.?
Ποιό ποσό μας "ρίχνει" τις αντιστάσεις?
Ποιά συμφωνία βγάζει στην επιφάνεια των εγωισμό για τον οποίο κάνουμε πράγματα και "κουκουλώνει" την ανιδιοτέλεια μας?...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Anubis said:
Αλήθεια...θα θυσίαζε κάποιος το παιδί του για να σωθούν όσα παιδάκια έχασαν τη ζωή τους στην Κίνα ή στη Βιρμανία π.χ.?... :?
Είμαι σίγουρη πως δεν θα το έκανα.

Δηλαδή μέχρι ποιό σημείο είμαστε καλοί,πονόψυχοι,φιλόζωοι,κλπ.κλπ.?
Ως εγωιστικά όντα μέχρι ενός σημείου, που διαφέρει στον καθένα μας.