Ναι παίζει ρόλο..Ένας που δεν έχει σκύλο δεν νομίζω ότι θα καταλάβαινε ποτέ το βαθμό του συναισθηματικού δεσίματος και είναι λογικό να το βλέπει τελείως ψυχρά το θέμα.dali said:Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο..
Μου αρέσουν οι απαντήσεις σου, είναι συνήθως μικρές αλλά κανείς δεν μπορεί να τις διαβάσει μόνο μία φορά... :lol: :lol: :lol:denis said:Ολα τα σκυλιά ή ένα ένα ???? 8) :lol: :lol: :lol:
Πλάκα κάνετε έτσι ??![]()
![]()
Εννοούσα ότι δεν παίζει ρόλο γι αυτούς συγκεκριμένα γιατί και που είχαν σκυλιά και γενικά είναι πολύ καλοί μαζί τους αυτό που είχα πει τους φάνηκε αστείο... φαντάσου να έλεγα και για 1.000.000 τι θα κάνανε, είπα κάποια στιγμή για 500.000 και φοβήθηκα μετά να το ξαναπώ... :lol:Ναι παίζει ρόλο..Ένας που δεν έχει σκύλο δεν νομίζω ότι θα καταλάβαινε ποτέ το βαθμό του συναισθηματικού δεσίματος και είναι λογικό να το βλέπει τελείως ψυχρά το θέμα.
=D> =D> =D>Νικος said:με 1 000 000 τα εδινα και μετα εδινα 10 000 σε εναν να τα κλεψει και να τα φερει πισω 8)
Αυτή ήταν για μένα η πιο σωστή προσέγγιση του θέματος. Frenchie συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ έτσι νιώθω για τον μικρούλη μου, γι' αυτό και όλο ανησυχώ γι' αυτόν.Milou said:Ουσιαστικά, είναι η αγορά των συναισθημάτων σου και όχι του σκύλου.
Είναι ο πόνος της αποχώρισης και των αναμνήσεων.
Είμαι σίγουρη πως δεν θα το έκανα.Anubis said:Αλήθεια...θα θυσίαζε κάποιος το παιδί του για να σωθούν όσα παιδάκια έχασαν τη ζωή τους στην Κίνα ή στη Βιρμανία π.χ.?... :?
Ως εγωιστικά όντα μέχρι ενός σημείου, που διαφέρει στον καθένα μας.Δηλαδή μέχρι ποιό σημείο είμαστε καλοί,πονόψυχοι,φιλόζωοι,κλπ.κλπ.?