Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

konstantin

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
56
0
Εγω στην ζωη μου παλι δεν ειχα ποτε ΠΟΟΟΛΛΛΑ χρηματα οποτε δεν με νοιαζουν κιολας εχω μαθει να την παλευω αλλιως.Επομενος οχι δεν τον δινω για τα λευτα ολου του κοσμου δεν με νοιαζουν δεν με ακουμπουν καν.Ειμαι απολυτη οπος δεν θα πουλαγα το μωρο μου ετσι δεν πουλαω και το σκυλι μου.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ναι υπο ορους: αν παρει και την πεθερα μου μαζι τοτε δεχομαι και με τα μισα :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ναι υπο ορους: αν παρει και την πεθερα μου μαζι τοτε δεχομαι και με τα μισα :D
Καποτε ειχα παρευρεθει στην παρακατω συζητηση. Πραγματικο γεγονος.

Ο πεθερος μου ειπε στην πεθερα μου:
"Αν σε απαγαγουν και ζητησουν λυτρα, θα τους δωσω τα διπλά για να σε κρατησουν"
:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
θα το προσέχουν-θα το φροντίζουν αλλά δεν θα το βλέπω
το τελευταίο με κάνει να το σκεφτώ λίγο αλλά και πάλι
τα λεφτά είναι πολλά
:p

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Με τιποτα ομως!! Ενταξει μπορει να μην ειναι ανθρωπος αλλα δεν ειναι και αντικειμενο...Ειναι σαν να ξεπουλιεσαι εσυ ο ιδιος. Βεβαια αν υπαρχει τεραστια αναγκη οπως θεμα υγειας κτλ τοτε τα πραγματα αλλαζουν. Αλλα ετσι χωρις λογο, απλα για την δικια μου την χλιδη απλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο σκυλος μετα απο ενα διαστημα μαζι σου γινεται κομματι της ψυχης σου. Και η ψυχη δεν πουλιεται.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Δε με ειχα για περισσοτερο φιλοχρηματη απο το 60% !! Για ενα εκκατομυριο παιδια κ το σκυλι να περναει καλα ,στη χλιδα??Το συζηταμε κιολας...Εγω υπο αυτες τη συνθηκες την εδινα κ ας τη λατρευω κ ας ειμαστε 24ωρες τη μερα μαζι.Πρωτον σε τοσο πλουσια οικογενεια το μωρο θα εχει περισσοτερες ανεσεις απ'οτι μαζι μου (αν κ τι απαιτησεις εχει ενας σκυλος απο θεμα υλικων αγαθων;;τελος παντων, για να δικαιολογηθω το λεω :p )
Μη σας πω τι αλλο θα εκανα για ενα εκατομυριο κ γινω συνονοματη με την αλλη σκυλιτσα μας (δες υπογραφη).
Ρε παιδια απολυτο οχι ...απορω τι ανθρωποι ειστε!'Η ζειτε τοσο ανετα ηδη ή ειστε κ πολυ υπερανω κ θελω να σας γνωρισω...
money makes the world go round ... :[

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αρη τα ειπες ολα!!!!!!!!
προτιμω να βγαζω τον μηνα τσιμα τσιμα,χωρις λουσα και ανεσεις και να εχω το παρεακι μου να κοιμαται διπλα μου..

και βρε παιδια εσεις που θα το δινατε υποθετω μετα στο μεγαλο σας σπιτι με την μεγαλη αυλη θα παιρνατε αλλο ε???(φιλικα ρωταω εεεεε)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παμε λοιπον να κανουμε ένα σεναριο.
Η ερωτηση «τον πουλας?» μου θυμιζει για καποιον λογο την ταινια «the box» με την Καμερον Ντιαζ και όχι την «ανηθικη προταση» με την Ντεμι Μουρ.

Ιδιωτης δεν θα εδινε ποτέ ένα εκατομμυριο για τα σκυλια μου, γιατι τα σκυλια μου δεν κανουν χρυσα αυγα.
Εστω όμως ότι τα δινει μια εταιρια στα πλαισια μιας εκπομπης ή έρευνας.

Θα χρησιμοποιησω πρωτα την Ζηνα ως το αντικειμενο του σεναριου, γιατι την εχουμε τρια χρονια σαν δευτερο παιδι μας και είναι σκυλι ολης της οικογενειας και όχι το δικο μου σκυλι όπως η Ηρα.

Κανουμε λοιπον συσκεψη με την γυναικα μου και αποφασιζουμε να την δωσουμε.
Ερχεται ο εκπροσωπος της εταιριας για να παρει την Ζηνα.
Και μονο στην σκεψη του βλέμματος απογοητευσης και φοβου και του κλαματος απελπισιας της Ζηνας όταν θα φευγει, μου κοβονται τα ποδια. Και δεν ειμαι και ο πιο συναισθηματικος ανθρωπος του κοσμου, ουτε κανενα παιδακι.

Αντρας και γυναικα που θα παρουν τετοια αποφαση για χρηματα, δεν εχουν αγαπη ουτε μεταξυ τους.
Συντομα θα αρχισουν οι σκοτωμοί, θα μοιρασουμε τα χρηματα και θα το διαλυσουμε.
Εγω με το μισο μου εκατομμύριο θα είμαι το ιδιο κενός ανθρωπος με πριν που δεν το ειχα. Θα ζω σαν ένα πλούσιο ρεμαλι μεχρι να τελειωσουν τα χρηματα. Μετα θα ειμαι ένα φτωχο αξιολύπητο καθαρμα.

Αν στην Ζηνα προσφερανε ζωη σε χλιδατη βιλλα και δυο υπηρετες, θα εφευγε από εμας? Μαλλον όχι. Θα προτιμουσε να ζει μαζι μας σε ενα τσαντίρι. Εμεις γιατι να την διωξουμε? Γιατι εμεις εχουμε αναγκη τοσα πολλα χρηματα και η Ζηνα όχι?

Δευτερη περιπτωση. Μου ζηταει η εταιρια την Ηρα. Η αποφαση θα είναι καθαρα δικη μου.
Η Ηρα ζει εδώ και ένα χρονο σαν το άλλο μου μισο. Ολη μερα μαζι μου και εχω επενδυσει σε αυτην απειρο χρονο.

Αν πουλησω την Ηρα, πουλαω μαζι και την ιδιοτητα του μονιμου συντροφου, οπότε μαλλον θα διωξω και την γυναικα μου μολις παρω τα λεφτα. Οπότε παλι θα καταλήξω στην πρωτη περιπτωση.

Τωρα θα μου πεις, συγκρινεις οικογενεια με τα σκυλια? Γιατι, δεν είναι και τα σκυλια ισοτιμα μελη της οικογενειας? Δεν ζουν μαζι μας? Ο,τι και να κανουμε, δεν τα λαμβανουμε κι αυτά υποψιν? Όπως κανουμε αλλαγες στη ζωη μας όταν ερχεται ένα παιδι, δεν κανουμε αλλαγες και όταν ερχεται ένα σκυλι?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Προσωπικά θεωρώ το τόπικ χιουμοριστικό

και ως τέτοιο

έχω να πώ

(για πολλοστή φορά στο εν λόγω τόπικ)

Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά Αρη

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
Τωρα θα μου πεις, συγκρινεις οικογενεια με τα σκυλια? Γιατι, δεν είναι και τα σκυλια ισοτιμα μελη της οικογενειας? Δεν ζουν μαζι μας? Ο,τι και να κανουμε, δεν τα λαμβανουμε κι αυτά υποψιν? Όπως κανουμε αλλαγες στη ζωη μας όταν ερχεται ένα παιδι, δεν κανουμε αλλαγες και όταν ερχεται ένα σκυλι?
+100000000000000000000000000000000000000000.

Αλλαααααααα.
Αν το σεναριο που αναφερεις γινοταν πραξη, δεν θα σου ηταν μεγαλο δελεαρ?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν καποιος θελει το σπιτι μου ή το αυτοκινητο μου, ας κανει μια καλη προσφορα και οριστε. Τα τουβλα και τα σιδερα ξαναγινονται και ευκαιρια να παρω καλυτερα.

Μπορει να μη ειχα ποτέ εκατομμυρια αλλά από τα χερια μου εχει περασει πολλα λεφτα. Μου δωσανε αγχος για να τα αποκτησω και μετα μια προσωρινη καλοπεραση και ανεση και καλες διακοπές κλπ. που ξεχαστηκανε σε μια μερα.

Δεν μου δωσανε όμως την ευτυχια που μου δινει η Ζηνα όταν ξαπλωνει στην αγκαλια μου, με καρφωνει με τα ματακια της, μου γλυφει το χερι και μου κανει χαρές. Οσο στρεσσαρισμενος και να ειμαι, με κανει να χαμογελαω, να ξεχναω τα παντα και με κοιμιζει σε λιγα λεπτα.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
1.000.000 ευρώ
είναι πολλά τα λεφτά Άρη.......... :lol:
:D :D :D :D

Ποιος δινει το εκατομμυριο παιδια;; Εχω και μια αδερφη αν θελετε!
Εκ του ασφαλους λενε οχι , οσοι λενε , γιατι δεν θα τους δωσει ποτε κανεις αυτα τα λεφτα. Για 1.000.000 euro ομως ΟΛΟΙ θα την εκαναν την τραμπα. Μπορειτε να αρχισετε να με βριζετε τωρα... :)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Κατα την γνωμη μου η θεωρια "Το σκυλι θα περναει καλα και θα ειναι μεσα στην χλιδα" δεν εχει καμια βαση. Ενα σκυλι δεν περναει καλα εχοντας την καλυτερη τροφη, τα πιο ακριβα παιχνιδια μπερμπερι κρεβατακι. Περναει καλα οταν ειναι με τους ανθρωπους που αγαπαει και θεωρει αγελη του. Οποτε αφηστε τα αυτα κατα μερος. Ενταξει δεν λεω...ειναι οντως πολλα τα λεφτα και δυσκολα θα γινοταν τετοια προταση σε καποιον απο εμας. Αλλα και παλι...Θα πουλουσατε ενα μελος απο την οικογενεια σας? Θελοντας και μη ο σκυλος ειναι μελος της οικογενειας απο την στιγμη που τον λαμβανουμε υπ'οψην μας για τα μελλοντικα μας σχεδια. Απο την στιγμη που ζω ανετα με τα λεφτα που παιρνω τωρα (φοιτητρια ειμαι οποτε καταλαβαινετε οτι δεν ειναι κ κανα τρελο ποσο) δεν θα τον εδινα με τιποτα μονο και μονο για να εξασφαλισω αναγκες του εαυτου μου που στην ουσια δεν υπαρχουν.
Παραδειγματιστειτε απο τα σκυλια σας και δειτε ποσο ευτυχισμενα ειναι με τα λιγα. Γιατι (θα το πω και αυτο το χιλιοειπωμενο) τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
αγαπες και λουλουδια διαβαζω, και ενθουσιαζομαι!! Εμενα με αγαπαει παντως η σκυλα μου.. το ιδιο και την κοπελα μου.. και τον πατερα μου, τη γειτονισα, τον μαναβη.. Αναλογα ποιος την ταιζει και παιζει μαζι της! Ολους μας αγαπαει τελικα! Μεγαλη καρδια αυτο το σκυλι ρε παιδι μου, πολυ αγαπη!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Το οτι ειναι φιλικο με καποιους το σκυλι σου δεν παει να πει οτι τους προτιμαει απο το αφεντικο του. Και μενα ο δικος μου αγαπαει τους γονεις μου αλλα οπως και να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο. Εσυ μονο το "αγαπαει" διαβασες? Την "αγελη" την προσπερασες εντελως? Για πες μας δηλαδη, κατα την γνωμη σου ποτε ειναι ευτυχισμενος ενας σκυλος?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μην προσπαθειτε να δωσετε ανθρωπινη μορφη στα "συναισθηματα" του σκυλου!

Οι σκυλοι ειναι καιροσκοποι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.345
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia