Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Οταν εχει αυτα που θελει, δηλαδη φαγητο, στεγη, παιχνιδι, χαδια. Μην το περνεις στραβα - και εννοειται οτι δεν προτιμαει κανεναν εκτος απο εμενα, γιατι φροντιζω εγω για αυτο - να ειμαι δηλαδη το κεντρο του κοσμου της. Αλλα τα σκυλια δεν αγαπανε, τουλαχιστον οχι οπως το εννοουμε εμεις. Εχει ξαναγινει η συζητηση. :)

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?1218-Αγαπανε-τα-σκυλια

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Στελιο συμφωνω, αλλα λογω οτι δεν μπορουμε να καταλαβουμε ακριβως τι και πως νιωθουν το μεταφραζουμε στο δικο μας κοντινοτερο συναισθημα για να μπορεσουμε να καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον και τι ακριβως εννοουμε.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Κατ'αρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν γινεται καμια επιθεση απο μερους μου. Απλα το λεω γιατι ειναι γραπτος λογος και μπορει να παρεξηγηθουμε χωρις να υπαρχει λογος.
Και η εξαρτηση αγαπη ειναι απλα στην αρρωστημενη μορφη της.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μην προσπαθειτε να δωσετε ανθρωπινη μορφη στα "συναισθηματα" του σκυλου!

Οι σκυλοι ειναι καιροσκοποι!
Κι εμεις το ιδιο Στελιο μου. Και πολυ χειροτεροι.
Ενταξει, ειπαμε να απομυθοποιησουμε τον σκυλο και καποια πραγματα που πιστευαμε για αυτον και σιγουρα ο σκυλος, οπως ολα τα πλασματα στην φυση, κοιταζει την ευκολια και την ανεση του, αλλά γιατι να ειναι κακο αυτο?
Δεν σημαινει οτι δεν μας αγαπαει και οτι θα μας παρατησει με την πρωτη ευκαιρια. Το αντιθετο θα ελεγα! (δεν ειπα ποτέ οτι υπονοεις κατι τετοιο, απλά συνεχιζω τις σκεψεις μου, ΟΚ?)
Εγω εισπραττω απειρη αγαπη και φυσικα κι εσεις το ιδιο. Κανει λαθος η διαισθηση? Αν δεν μας αγαπουσαν, δεν θα το νοιωθαμε?

Για να επιστρεψω και στο θεμα, αν μου αποδειξει καποιος (που δεν προκειται!!) οτι τα σκυλια μου δεν με αγαπανε, τα δινω και τζαμπα! Ολη μερα συναναστρεφομαι με ατομα που μου πουλανε φιλια για να κερδισουν κατι. Δεν χρειαζομαι αλλους δυο τετοιους μεσα στο σπιτι μου!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Δεν ξέρω πως ακριβώς μεταφράζονται στην ανθρώπινη γλώσσα τα συναισθήματα ή ένστικτα των σκύλων.
Επιμένω πως σε όλες τις σχέσεις υπάρχει το πάρε δώσε, χωρίς κατ΄ ανάγκη να έχει να κάνει με υλικά αγαθά. Αγάπη δίνουμε και παίρνουμε και όταν υπάρχει και αμοιβαιότητα είναι και το καλύτερο.
Να θέσω ένα μικρό ερώτημα, την ώρα που εμείς συζητάμε για το αν πουλάμε ή δεν πουλάμε το σκύλο μας (ανθρώπινο ιδίωμα), έχουμε σκύλους που θυσίασαν τον εαυτό τους για τα αφεντικά τους, εμείς θα το κάναμε αυτό για το σκύλο μας?
Δεν ξέρω αν λέγεται αγάπη ή εξάρτηση ή οτιδήποτε άλλο, σίγουρα είναι πιο ξεκάθαρο από τα δικά μας συναισθήματα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πιστεύω πως "κερδίζουν" τα σκυλιά μας, τροφή, στέγη, ασφάλεια, παιγνίδια βόλτες αγκαλιές χάδια. Το θέμα μάλλον δεν είναι πως ονομάζεται αυτό που "νιώθει" ο σκύλος μας αλλά τι νιώθουμε εμείς για αυτόν. Και κάτι ακόμα δεν έχετε δει ποτέ το σκύλο σας σε φάση που έχετε τις μαύρες σας η κάτι συμβαίνει να "αντιλαμβάνεται" και να αλλάζει συμπεριφορά? Οι λέξεις στα εισαγωγικά για να μην μπλέξουμε τα ανθρώπινα συναισθήματα αλλά δεν ξέρουμε πως όλα αυτά ονομάζονται στη "σκυλόδιάλεκτο"

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Κι εμεις το ιδιο Στελιο μου. Και πολυ χειροτεροι.
Ενταξει, ειπαμε να απομυθοποιησουμε τον σκυλο και καποια πραγματα που πιστευαμε για αυτον και σιγουρα ο σκυλος, οπως ολα τα πλασματα στην φυση, κοιταζει την ευκολια και την ανεση του, αλλά γιατι να ειναι κακο αυτο?
Δεν σημαινει οτι δεν μας αγαπαει και οτι θα μας παρατησει με την πρωτη ευκαιρια. Το αντιθετο θα ελεγα! (δεν ειπα ποτέ οτι υπονοεις κατι τετοιο, απλά συνεχιζω τις σκεψεις μου, ΟΚ?)
Εγω εισπραττω απειρη αγαπη και φυσικα κι εσεις το ιδιο. Κανει λαθος η διαισθηση? Αν δεν μας αγαπουσαν, δεν θα το νοιωθαμε?

Για να επιστρεψω και στο θεμα, αν μου αποδειξει καποιος (που δεν προκειται!!) οτι τα σκυλια μου δεν με αγαπανε, τα δινω και τζαμπα! Ολη μερα συναναστρεφομαι με ατομα που μου πουλανε φιλια για να κερδισουν κατι. Δεν χρειαζομαι αλλους δυο τετοιους μεσα στο σπιτι μου!
Ανα γεια σου Αρη!Μεχρι και εδω απομυθοποιηση βλεπω!

Αληθεια δεν ξερω πως μεταφραζεται η αγαπη απο τον σκυλο μου προς εμενα!
Με ενα γλυψιμο?Που μπορει να σημαινει σεβασμος προς τον αρχηγο του?Γιατι οχι?!
Με ενα κουνημα της ουρας που μπορει να σημαινει οτι ο αρχηγος του του εδωσε σημασια?Γιατι οχι?!
Με το παιχνιδι?!
Οταν ειμαι στις μαυρες μου,ναι ερχεται διπλα μου,αλλα αυτο μπορει να σημαινει και συμπαρασταση στον ιεραρχικα ανωτερο του!Τιποτα αλλο!
Εγω δεν βλεπω αγαπη,βλεπω σεβασμος και χτισιμο ιεραρχικης σχεσης!
Και ποιος δεν θα ηθελε να του δωσει σημασια ο ανωτερος ιεραρχικα?!

Σιγουρα εγω αγαπω τον σκυλο μου αλλα οχι δυστυχως δεν λαμβανω αγαπη!

Δεν ξερω αν εχω επηρεαστει απο τα πολλα ντοκυμαντερ οπου εκει στην αγρια φυση δεν εχει αναφερθει η λεξη "αγαπη" ουτε απο την συμπεριφορα στις σχεσεις των ζωων ουτε εχει αναφερθει απο το στομα των επιστημονων και των ανθρωπων που εχουν αφιερωσει κομματι απο την ζωη τους για ερευνες!Ποτε!

Ωστοσο τα παραπανω πιανουν ενα μερος του μυαλου μου για το καλο της ιεραρχιας μεταξυ μας,το υπολοιπο κι ομως ειναι γεματο συναισθημα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ανοιξε λογο την καρδια σου Στελιο. Αν τα σκεφτεσαι ολα ετσι, δεν θα χαρεις ποτέ στο επακρο την σχεση σου με τον Αδαμ.
Δεξου οτι μπορει να υπαρχει και λιγος αυθορμητισμος απο μερους του και δεν ειναι ολες οι κινησεις του προγραμματισμενες βασει ιεραρχιας και γονιδιων.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Αντρας και γυναικα που θα παρουν τετοια αποφαση για χρηματα, δεν εχουν αγαπη ουτε μεταξυ τους.
Συντομα θα αρχισουν οι σκοτωμοί, θα μοιρασουμε τα χρηματα και θα το διαλυσουμε.
Εγω με το μισο μου εκατομμύριο θα είμαι το ιδιο κενός ανθρωπος με πριν που δεν το ειχα. Θα ζω σαν ένα πλούσιο ρεμαλι μεχρι να τελειωσουν τα χρηματα. Μετα θα ειμαι ένα φτωχο αξιολύπητο καθαρμα.

Αν στην Ζηνα προσφερανε ζωη σε χλιδατη βιλλα και δυο υπηρετες, θα εφευγε από εμας? Μαλλον όχι. Θα προτιμουσε να ζει μαζι μας σε ενα τσαντίρι. Εμεις γιατι να την διωξουμε? Γιατι εμεις εχουμε αναγκη τοσα πολλα χρηματα και η Ζηνα όχι?
φίλε τα είπες όλα....

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
harryf3:

Αντρας και γυναικα που θα παρουν τετοια αποφαση για χρηματα, δεν εχουν αγαπη ουτε μεταξυ τους.
Συντομα θα αρχισουν οι σκοτωμοί, θα μοιρασουμε τα χρηματα και θα το διαλυσουμε.
Εγω με το μισο μου εκατομμύριο θα είμαι το ιδιο κενός ανθρωπος με πριν που δεν το ειχα. Θα ζω σαν ένα πλούσιο ρεμαλι μεχρι να τελειωσουν τα χρηματα. Μετα θα ειμαι ένα φτωχο αξιολύπητο καθαρμα.

Αν στην Ζηνα προσφερανε ζωη σε χλιδατη βιλλα και δυο υπηρετες, θα εφευγε από εμας? Μαλλον όχι. Θα προτιμουσε να ζει μαζι μας σε ενα τσαντίρι. Εμεις γιατι να την διωξουμε? Γιατι εμεις εχουμε αναγκη τοσα πολλα χρηματα και η Ζηνα όχι?

+100000000000000000000000000000000.........................................

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
εγω θα τον χαριζα κ μετα θα πηγαινα να τον κλεψω!!!!!χαχαχα!τωρα λεω οχι...αλλα ποτε δεν ξερεις.1 μυριο ειναι.δεν ειναι καθολου λιγα λεφτα.απο την αλλη,αφου ζουμε κ εχουμε να φαμε κ περναμε μια χαρα....απο την παρα αλλη ομως,θα μπορουσα να παρω το μυριακη κ να το μοιρασω σε ανθρωπους που εχουν αναγκη κ σε οργανησμους για τα ζωα....στην μια θα κρατουσα τον σκυλο μου,στην αλλη θα βοηθουσα ενα σορο απο κοσμο κ ζωα...τι κανεις λοιπον?????

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
γιατι πρεπει να εχω μια βαση για σκεφτω που θα τα δωσω!απο το πεζοδρομιο δεν λεει...το παγκακι μου κολλαει το μυαλο....μονο για μπυρες ειναι!

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
μου θυμησε ενα επεισοδιο της Λασυ, οπου για τα λεφτα την πουλησαν σε ενα απιστευτα πλουσιο σπιτι. ο μικρος εκλεγε συνεχεια. η δε λασυ ολο το εσκαγε και πηγαινε κοντα του. στο τελος αφου ειδαν και αποειδαν η πλουσια οικογενεια πηρε στο σπιτι της ολη την οικογενεια της Λασυ, οποτε ευχαριστηθηκαν ολοι τους. οποτε και εγω θα το πουλαγα και μετα θα τους αγοραζα ολους!!! χεχχεχεχεχχεχεχε

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
61
Hrάκλειο
Δεν υπαρχει περιπτωση να εκανα ποτε κατι τετοιο
Ολα τα λεφτα του κοσμου να μου εδιναν χεσμενα θα τα ειχα...
Οταν βλεπω αυτα τα ματακια...

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Δεν υπαρχει περιπτωση να εκανα ποτε κατι τετοιο
Ολα τα λεφτα του κοσμου να μου εδιναν χεσμενα θα τα ειχα...
Οταν βλεπω αυτα τα ματακια...
ας σου ανοιγαν την βαλιτσα με 10.000.000 και 8α σου ελεγα εγω αν θυμοσουν τα του πεις και Γεια ...χαχα

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
61
Hrάκλειο
δεν ειμαι φιλε μου τοσο παραδοπιστη! Εσυ πουλας και τη μανα σου εγω οχι οπως κανενα απο την οικογενεια μου συνεπως και το σκυλο μου
τι να τα κανω τοσα λεφτα απο τη στιγμη που θα γινω πολυ φτωχοτερη?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia