Τώρα θυμήθηκα το μυθιστόρημα του Τζον Στάινμπεκ, "The Pearl" λέγεται (δεν ξέρω τη μετάφραση στα Ελληνικα, «Το μαργαρηταρι»; ). Διαβάστε το. 
χμ...χμ...δεν είν κακοοοοοοόδωσμου τα μισα και βαφω την αουρα και την δινουμε για το δικο σου
και σου μενει και ο σκυλος ε τι λες|?
Α ρε superman μας κάνεις και γελάμεδωσμου τα μισα και βαφω την αουρα και την δινουμε για το δικο σου
και σου μενει και ο σκυλος ε τι λες|?
Για 550.000 ευρώ και σε μέρες κρίσης σαν τις τωρινές? μωρέ και τη μάνα του θα πούλαγε όχι μόνο το σκύλο και ας είναι και supermanΑ ρε superman μας κάνεις και γελάμε
Πάντως δε το πιστέυω ότι είσαι ο superman
Ο superman δε θα πούλαγε το σκύλο του![]()
Εγώ όχι επειδή δεν είμαι και δεν αισθάνομαι εκτροφέας δεν μπορώ να σκεφτώ καν να πουλήσω τον σκύλο μου.Γιατί δεν το κάνουμε ποιο ρεαλιστικό. Ας πούμε ενήλικο καθαρόαιμο με κάποιους τίτλους. 2500 ευρώ. Το δίνατε;
Από 1.100.000 ευρώ και πάνωΑπο ποια τιμή και μετά δηλαδή αρχίζεις να το σκεφτεσαι?![]()
Δεν το καταλαβα ακριβως αυτο που λες.. Τον πουλας επειδη τον αγαπας και αν δεν τον αγαπας τον δινεις σε φιλοζωο? κατι δεν καταλαβαινωΔεν έχει τόσο σημασία η τιμή. σημασία έχει οτι υπάρχει ζήτηση. Κάποιος ενδιαφέρετε πραγματικά.
Και επειδη αγαπας το σκύλο τον πουλάς. Αμα δεν σε ένοιαζε τον έδινες και σε φίλο φιλόζωο