Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
πολυ καλα! και δεν δυσκολευτηκαμε και ιδιαιτερως να τους τα βρουμε! Ο γατονης ειναι 4 χρονων πια και ο μπουλης 18,5 μηνων! μεσα σε 2-3 βδομαδες με επιβλεψη , ποτε μονα τους και μετα γιναν αχωριστοι!

ο γατος πηδαει σε ολα τα ψηλα σημεια και δινει χαστουκακια στο σκυλο που με κοιταει με παραπονο. Απ' την αλλη ο σκυλος παει και κοιμαται στο κρεββατακι του γατου και ο γατος ερχεται και μου φωναζει! ασε πολυ πλακα! *

* ενα μικρο παραδειγμα...
View attachment 19384
Επιβάλετε να αγοράσεις μεγαλύτερο γατοκρέββατο:)

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Καλά ο σκύλος σου δείχνει να έχει τέλειο χαρακτήρα, νόμιζα ότι τα είδα όλα όταν τον είχες αγκαλιά αλλά δεν είχα δει ακόμα τη φωτο που έχει ξαπλώσει στο κρεββάτι του γάτου....
:))) σ' ευχαριστω πολυ!! ειναι πραγματι πολυ καλος! εμοιασε στον μπαμπα του! :p

Επιβάλετε να αγοράσεις μεγαλύτερο γατοκρέββατο:)
ειναι μεσα στα σχεδια! :) ο σκυλος να σκεφτεις εχει ολοκληρο στρωμα δικο του, ειδικη παραγγελια 1,30 cm Χ 0,90 cm !

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
προτεινω στους υπευθυνους να κανουν καινουργιο θεμα απ' τη στιγμη που εβαλα τις φωτο του Chief γιατι εχουμε ξεφυγει! μπορουμε να το ονομασουμε the life of a small cat and a big dog! :)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
προτεινω στους υπευθυνους να κανουν καινουργιο θεμα απ' τη στιγμη που εβαλα τις φωτο του Chief γιατι εχουμε ξεφυγει! μπορουμε να το ονομασουμε the life of a small cat and a big dog! :)
Γιατί κουράζεις τους "αρμόδιους" και δεν το ξεκινάς εσύ:)????

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εμένα στην δεύτερη φωτογραφία μου μοιάζει σαν να ετοιμάζεται ο γάτος να ορμήσει ... και ο θεός βοηθός ... :D:D:D

Σεβάχ, αφού ούτως ή άλλως βγήκαμε όφ τόπικ, πώς είναι το πόδι του Δία ;

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Σεβάχ, αφού ούτως ή άλλως βγήκαμε όφ τόπικ, πώς είναι το πόδι του Δία ;[/QUOTE]

Ελαφρός καλύτερα αλλά έχει δρόμο ακόμα. Πάντως τώρα είναι τιμωρία, μάλλον θα μείνει νηστικός γιατί ενώ το πρωί και το μεσημέρι κάθισε και του έβαλα σπρέυ τώρα το απόγευμα δεν με άφηνε να του βάλω με τίποτα. Του πήρα και εγώ το πιάτο με το φαγητό που μόλις είχε αρχίσει να τρώει. Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα και αν συνεχίσει να έχει άποψη για τη θεραπεία του θα κοιμηθεί νηστικός:).

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ελαφρός καλύτερα αλλά έχει δρόμο ακόμα. Πάντως τώρα είναι τιμωρία, μάλλον θα μείνει νηστικός γιατί ενώ το πρωί και το μεσημέρι κάθισε και του έβαλα σπρέυ τώρα το απόγευμα δεν με άφηνε να του βάλω με τίποτα. Του πήρα και εγώ το πιάτο με το φαγητό που μόλις είχε αρχίσει να τρώει. Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα και αν συνεχίσει να έχει άποψη για τη θεραπεία του θα κοιμηθεί νηστικός:).
Όόόόόχχχιιιι μωρέέέέ, έλα το κακόμοιρο ! Δώσε του μία ευκαιρία ... Μήν είσαι τόσο σκληρός ... :sad::cry:

Εντάξει, δίκιο έχεις. Απόλυτο δίκιο. :D Αλλά τον λυπάμαι ... 8-[

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Όόόόόχχχιιιι μωρέέέέ, έλα το κακόμοιρο ! Δώσε του μία ευκαιρία ... Μήν είσαι τόσο σκληρός ... :sad::cry:

Εντάξει, δίκιο έχεις. Απόλυτο δίκιο. :D Αλλά τον λυπάμαι ... 8-[
Να μην τον λυπάσαι καθόλου γιατί είναι πολύ ξεροκέφαλος. Έκανα και δεύτερη προσπάθεια αλλά αυτός τίποτα, συνεχίζει να μην κάθετε άρα η απόφαση για σήμερα ελήφθει.... θα γουργουρίσει η κοιλιά μέχρι να βάλει μυαλό.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μόλις ρώτησα την μητέρα μου που μιλάει στο τηλέφωνο κ ήταν μια απάντηση τελείως αυθόρμητη αν θα πούλαγε το σκυλάκι της για 1.000.000€, κ με μια ματιά( ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ) μου απαντάει ΟΧΙ τι να το κάνω το 1μιριο αν δεν εχω το σκυλάκι μου κ μετά παραμιλούσε μονή της με γλυκόλογα..

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
37
thessaloniki
Ειναι νομιζω ιδια ερωτηση με το "θα πουλουσες τον αντρα σου,το παιδι σου,τον καλυτερο σου φιλο αν μπορουσες να το κανεις?"Και φυσικα ψηφισα οχι,δεν θα την πουλουσα!!Ουτε για ενα εκατομυριο ουτε για 2 ουτε για τιποτα!!Γιατι θα πρεπε καταρχας μετα να κοιταζομαι στον καθρεφτη και να σκεφτομαι οτι πουλησα ενα κομματι μου!Και την εχω μολις 3 μηνες!!3 μηνες ομως που μου δωσε τα παντα χωρις να ζηταει κατι!!Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.884
8.109
Να μην τον λυπάσαι καθόλου γιατί είναι πολύ ξεροκέφαλος. Έκανα και δεύτερη προσπάθεια αλλά αυτός τίποτα, συνεχίζει να μην κάθετε άρα η απόφαση για σήμερα ελήφθει.... θα γουργουρίσει η κοιλιά μέχρι να βάλει μυαλό.
Είσαι σίγουρος ότι θα καταλάβει ότι μένει νηστικός επειδή δεν κάθεται να του βάλεις φάρμακο;

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Είσαι σίγουρος ότι θα καταλάβει ότι μένει νηστικός επειδή δεν κάθεται να του βάλεις φάρμακο;
Πέρασε καιρός από τότε και φυσικά δεν κατάλαβε γιατί έμεινε νηστικός αλλά μάλλον δεν με παρακολουθείς- δεν με παρακολουθείς.....καθόλου νομίζω:).
Τις τελευταίες μέρες κάθετε οικειοθελώς νηστικός ο καημενούλης μου:(.

Last edited:

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Πέρασε καιρός από τότε και φυσικά δεν κατάλαβε γιατί έμεινε νηστικός αλλά μάλλον δεν με παρακολουθείς- δεν με παρακολουθείς.....καθόλου νομίζω:).
μωρε το κακομορο μη το αφηνεις νηστικο

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
μωρε το κακομορο μη το αφηνεις νηστικο
Δεν τον αφήνω εγώ νηστικό, μόνος του καθόταν νηστικός μάλλον λόγο πυρετού, γιατί πριν από λίγο έφαγε και μάλιστα με μεγάλη λαιμαργία άρα πάμε προς το καλύτερο:):):):).
ΥΓ και για να μhν ήμαστε και of: Δεν τον πουλάω ρε ούτε για 1000000 .

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.884
8.109
Πωπω πιάστηκα εντελώς αδιάβαστη!!!! :) Eυτυχώς που έφαγε ο μικρούλης !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia