Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Απλωνόμαστε σαν καρκίνωμα στα thread.
Εγώ θα επιστρέψω στο original σκυλοκαμακοthread μην πάμε για μπανάκι....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
οι ψηλες ειναι για παρελαση ρε οι κοντες εχουν τη χαρη
Εντάξει θα φοράω την στολή στις εθνικές εορτές:D Τώρα θα σου πω μια λέξη και θα τρομάξεις ....mareco...έρχεταιιιιιιι.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εντάξει θα φοράω την στολή στις εθνικές εορτές:D Τώρα θα σου πω μια λέξη και θα τρομάξεις ....mareco...έρχεταιιιιιιι.
Μωρέ δεν πήρε ακόμα χαμπάρι τι γίνεται εδώ. Μόλις καταλάβει θα καταντήσει κοπτοραπτού:).

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Παιδια, ντρεπομαι παρα πολυ!
Θυμαστε ολοι νομιζω τι εγραψα προ ολιγων ημερων οτι δεν πουλαω με τιποτα το σκυλο μου!!

Σημερα αναγκαστηκα να τον πουλησω για 1,800 Ευρω γιατι εδω και καιρο ειχα πολλα θεματα με την πολυκατοικια!!!

Ολη μερα κλαιω και δεν μπορω να συνελθω, ηθελα να το γραψω εδω. Τελικα ποτε μη λες ποτε. Αυτα!

Γεια σας, δεν θα ξαναμπω στο φορουμ δεν εχει κανενα νοημα για μενα! ννα ειστε ολοι καλα και να μην σας τυχει!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.800
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Θυμαστε ολοι νομιζω τι εγραψα προ ολιγων ημερων οτι δεν πουλαω με τιποτα το σκυλο μου!!

Σημερα αναγκαστηκα να τον πουλησω για 1,800 Ευρω γιατι εδω και καιρο ειχα πολλα θεματα με την πολυκατοικια!!!

Ολη μερα κλαιω και δεν μπορω να συνελθω, ηθελα να το γραψω εδω. Τελικα ποτε μη λες ποτε. Αυτα!

Γεια σας, δεν θα ξαναμπω στο φορουμ δεν εχει κανενα νοημα για μενα! ννα ειστε ολοι καλα και να μην σας τυχει!
Πρωταπριλιάτικο αστείο κι αυτό;

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα

Δεν ξέρω τι σας έπιασε όλους τους μπουλμαστιφάδες σήμερα (δηλ.χθες) και πιστεύετε ότι θα μας κοροιδέψετε??? Καλό μήνα και σε σένα:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν ξέρω τι σας έπιασε όλους τους μπουλμαστιφάδες σήμερα (δηλ.χθες) και πιστεύετε ότι θα μας κοροιδέψετε??? Καλό μήνα και σε σένα:D
Εντάξει δεν μασάμε πια:cuniaoo:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
bullmastiff_chief κατσε να εφαρμοστει το καινουργιο νομοσχεδιο για τα κατοικιδια και θα σε καταγγειλω :tel: για σεξουαλικη παρενοχληση σκυλου *demonio**demonio**demonio*
Ντροπη σου κτηνοβατη :p :D:D:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Kαλά ότι θα δω bullmastiff να μετατρέπεται σε top lap dog ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!!!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αίσχος !!! Θα σε καταγγείλουμε, ανώμαλε !!! :evil: :evil: Μου θέλεις και πρωταπριλιάτικα αστειάκια ... *demonio**demonio**demonio*

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Χαχαχα!!! ειστε τελειοι!!! :)

"Τερας!!!
"
σ'ευχαριστω αλλα και ο σκυλος δεν παει πισω!

Επισης στην τριτη φωτο δεν ειδε κανεις το μεγαλομαφιοζολευκοχοντρομπαλα χιονομπαλα γατονι;

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
@i.kyveli ειναι το απολυτο lap dog αλλα δεν τον αφηνω συχνα για να μην παιρνει θαρρος, αλλα οταν τον παρω εχει το υφος "Εγω ειμαι ο βασιλιας"

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Τώρα το είδα το γατόνι. Έχει γίνει ένα με τον καναπέ και έχει στρέψει αλλού το κεφάλι του για να μην βλέπει τις πομπές σας ... :eek: :nono:

Πώς τα πάει με τον σκύλο ;

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
πολυ καλα! και δεν δυσκολευτηκαμε και ιδιαιτερως να τους τα βρουμε! Ο γατονης ειναι 4 χρονων πια και ο μπουλης 18,5 μηνων! μεσα σε 2-3 βδομαδες με επιβλεψη , ποτε μονα τους και μετα γιναν αχωριστοι!

ο γατος πηδαει σε ολα τα ψηλα σημεια και δινει χαστουκακια στο σκυλο που με κοιταει με παραπονο. Απ' την αλλη ο σκυλος παει και κοιμαται στο κρεββατακι του γατου και ο γατος ερχεται και μου φωναζει! ασε πολυ πλακα! *

Αλλα ειναι αγαπημενα αδερφακια! εξαλου τα μπουλμαστιφ δεν εχουν και ιδιαιτερα ψηλο prey drive. Δεν τους νοιαζει να κυνηγησουν κατι μικρο που τρεχει στην αλλη ακρη του δωματιου. Αντιθετος εχουν υψηλο ενστικτο προστασιας οσον αφορα στους ανθρωπους. Βασικα θελουν να κανουν τα παντα για να σε ικανοποιησουν εσενα. Αν του δειξεις ξεκαθαρα τι θελεις δεν προκειται να μην το κανει. Θελει μονο τη προσοχη σου και την αποδοχη σου ο καλος!

* ενα μικρο παραδειγμα...
chief 5..jpg

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπράβο βρέ παιδί μου, πώς κατάφερες και τους έκανες φιλαράκια τόσο γρήγορα ; :eek: Φαντάζομαι έχει να κάνει και με τους χαρακτήρες των συγκεκριμένων ζώων ...
Κοτζάμ σκύλος πώς χωράει στο κρεβατάκι του γατονίου ; :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Καλά ο σκύλος σου δείχνει να έχει τέλειο χαρακτήρα, νόμιζα ότι τα είδα όλα όταν τον είχες αγκαλιά αλλά δεν είχα δει ακόμα τη φωτο που έχει ξαπλώσει στο κρεββάτι του γάτου....