Φιλάτε το σκύλο σας;

Φιλάτε το σκύλο σας;

• Συνέχεια

Votes: 234 64,8%
  • Μερικές φορές

Votes: 104 28,8%
  • Ποτέ

Votes: 23 6,4%

• Total voters
    361

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα φιλουσα μέχρι που τα έπιασα να μοιράζονται με απόλαυση γατοκουραδακια και αποφάσισα να αρκεστοθν στα μεταξύ τους φιλακια!
Και η Λαρα αρπαζε που και που κανενα γατοκουραδο. Τωρα εχω βαλει τη λεκανη της γατας ψηλα. Η Μασκα (η γατα) το βρισκει ενδιαφερον και η Λαρα απο την αλλη δεν την φτανει.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Συνεχεια ! Πιο πολυ στο κεφαλι ,τα "μαγουλακια" και τη κοιλιτσα οταν μου κανουν τουμπες .Αυτα με φιλανε στο προσωπο κ στα αυτια συνεχεια,δεν εχω προβλημα... Αλλα καμια φορα εκει που μιλαω και ειμαι σε φθογκο με ανοιχτο στομα ,οταν με γλυφουν ειναι πολυ σιχαμενα ,που ακουμπαν το στομα απο μεσα μερια ,εκει σιχαινομαι αρκετα και παω τουαλετα να φτυσω ...

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Εγώ την φυλάω στην υγρή μυτούλα χαχαχαααα...και εκείνη μου γλύφει τα αυτιά μου:p
Φυσικά αν μας δεί κάποιος αηδιάζει......και μια φορά έφαγε τα κακάκια της και μετά ήρθε και με έγλυφε:eek::p
Το στόμα του σκύλου είναι πολύ πιο καθαρό από το δικό μας

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Ποιό καθαρό ε; Των δικών σου σκύλων μπορεί των δικών μου πίστεψε με δεν είναι!!!
Πάντως ψέμματα είπα πριν παρόλο που έχω δει να τρώνε ακατανόμαστα πράγματα ακόμα τις φιλάω...Αλλά μόνο μαγουλάκια!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Την Baroque οχι και τοσο. Δεν είναι και πολυ των φιλιων. Ουτε δινει ουτε θελει να παιρνει.
Η Froggy παλι ειναι αλλη φαση. Της δινουμε συνεχεια φιλακια και αυτη ανταποδιδει. Συγκεκριμενο μερος δεν υπαρχει οπου μας πετυχει και οπου την πετυχουμε. Εχει μαθει και το καμαρι μου την εντολη φιλακι και μαλιστα μπορει να ξεχωρισει αν της πω φιλακι στον μπαμπα ή φιλακι στην μαμα (ναι το εχουμε χασει οικογενειακως)

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Πριν μπω σπιτι εχει κατι αδεσποτακια(εχω πιει καμποσες μπυρες )και τα εκανα κατι αγγαλιες και τα εδωσα φιλακια,πηρα και την κοπελαρα μου (αγκαλιες και φιλια) μολις μπηκα σπιτι, ολο σοροπια ημουνα αποψε :love:
.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
927
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Και γω τον φιλαω πολυ τον Σπαικουλη στο στοματακι!!!Εκεινος ανταποδιδει αλλα μετα το ριχνει στις δαγκωματιτσες!!

Η ανδριανα δεν θελει πολλα πολλα....μμμμ σκληρο θυληκο!!!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Ναι αλλα μονο στο κεφαλι.Βεβαια ο λεννυ δινει και γλωσσοφιλα που και που, και μας ξυπναει με φιλακια.Ευτυχως δεν εχει πολλα σαλια

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Το Κιαράκι συνήθως δεν το φιλάω στο στόμα, δεν τυχαίνει όχι για άλλο λόγο. Αλλά ο μικρός ο Πατού έρχεται στο πρόσωπό μου κι μου δίνει κάτι γλωσσόφιλ άλλο πράμα!!! :) :)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εμένα ανταποδίδει αμέσως όποτε σκύβω κ μου κυνηγάει το στόμα .. οπότε συμπεραίνω οτι είναι το ίδιο κ για εμάς κ γι'αυτά :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εγώ γενικά απέφευγα να φιλάω τα σκυλιά και μάλιστα απέφευγα να με "φιλάνε" κι αυτά, ειδικά στο πρόσωπο. Ο λόγος βέβαια ήταν ότι στην αυλή που μεγάλωναν έβαζαν κάθε αηδία στο στόμα τους και ήταν λίγο "γουρουνάκια" σε θέμα καθαριότητας.
Τώρα αν πάρω το μπουνταλά το Μούι σπίτι που είναι μεγάλος Δον Ζουάν, θα είναι και πιο καθαρούλης, θα το σκεφτώ σοβαρά να προχωρήσουμε τη σχέση μας..

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Eμάς ο Πατού το έχει βρει σύστημα! Όποτε τον φωνάζουμε έρχεται και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πηδάει στο πρόσωπό μας και να μας σκάει γλωσσόφιλα! :)