Φόλες σε όλη την Ελλάδα


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
E μα την παναγια αν πιασω κανενα θα του την δωσω να την φαει την φολα....υπανθρωποι να τους το πληρωσει ο θεος.....
Σκεφτομαστε ακριβως το ιδιο!
 






Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Όπως και νά'χει η κατάσταση πλέον έχει εκτραχυνθεί!
Δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσω για φόλες ή για κάποιον που δέχθηκε απειλή (σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά), ή να περάσω στη δική μου γειτονιά με τα σκυλιά και να μην ακούσω γείτονα-περαστικό-άσχετο χασομέρη που να μην πει την κακία του!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Πλέον ειλικρινά φοβάμαι για τα σκυλιά μου! Μια στιγμή ανεμελιάς ή απροσεξίας είναι αρκετή για να γίνει το κακό!
 




DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Πληροφορίες λένε για φόλες στο Σύνταγμα.
Νεκρό σκυλί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Προσοχή!!
 




aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Την Πεμπτη 11/11 βρεθηκεαν φόλες στα σύνορα Νέας Φιλοθέης και Ψυχικου, (διασταυρωση Περικου και Μουσών)
Όσοι είστε εκει κοντα, να προσέχετε.
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δίνει 25.000 ευρώ για να βρεθεί ο φονιάς των σκυλιών της!

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι επιτήδειοι γείτονες σε έναν συνάνθρωπό τους, που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, στην Αγροσυκιά Πέλλας, μετά από χρόνια, αφού δολοφόνησαν με φόλες τα τέσσερα σκυλιά του, που ήταν οικόσιτα, εμβολιασμένα και δεν ενοχλούσαν κανέναν! Πρόκειται για τα τέσσερα ζώα της Μαργαρίτας Παπαδοπούλου, η οποία για 43 συναπτά έτη ήταν κάτοικος Λονδίνου και αποφάσισε να επιστρέψει πια στη μητέρα πατρίδα.

Η ίδια εξηγεί: «Τι να πω; Γάβγιζε κανένα από αυτά το βράδυ και ενοχλούσε κανέναν; Μα ήταν ήσυχα, αξιαγάπητα και δεν πείραξαν ποτέ κανέναν. Γιατί να το κάνουν άλλωστε. Λίγη στοργή ψάχνουν, αυτό και μόνο» είπε η ιδιοκτήτρια τους στο pellanews.gr.

«Έφυγα από την Αγγλία, για να γλυτώσω από τις κάμερες. Είναι τραγικό να σε παρακολουθούν 250 κάμερες κάθε μέρα. Έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στην ελευθερία της πατρίδας μου και να μείνω πια στο πατρικό μου. Το οποίο άρχισα να διαμορφώνω μαζί με μια ανοιχτή αυλή σε όλους, ανθρώπους και ζώα. Πίστευα ότι οι άνθρωποι ήταν όπως τους άφησα. Και πίστευα ότι βελτιώθηκαν στη διάρκεια της ζωής».

Μάταια όμως. Κάποιοι εκεί στο χωριό της – στην όμορφη κατά τα άλλα Ελλάδα – την υποδέχτηκαν βάζοντας φόλες και δηλητηριάζοντας τα ζώα της. Είναι όμως αποφασισμένη να μετατρέψει το σπίτι σε φρούριο, βάζοντας περίφραξη στην οποία θα υπάρχει και ειδικό δίχτυ αλλά και κάμερες με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

«Ήρθα με σκοπό την ελευθερία από τις κάμερες του Λονδίνου και μετέτρεψα το σπίτι σε φρούριο από αυτά που συνέβησαν» εξηγεί στο pellanews.gr.

Τα τέσσερα σκυλιά άφησαν την τελευταία τους πνοή το ένα δίπλα στο άλλο. Η φιλόζωη ιδιοκτήτρια δίνει 25.000 ευρώ σε εκείνον που θα της δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον δράστη του εγκλήματος. «Θα φτάσω μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Θα μηνύσω τον Δήμο Πέλλας και την Αστυνομία» εξηγεί οργισμένη.

Πηγή: zougla.gr
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Διαρκές το έγκλημα σε βάρος των ζώων

Με σβηστή τη μηχανή και τα φώτα του αυτοκινήτου του, μεταμεσονύκτιες ώρες παραμονή Χριστουγέννων, ένας άνδρας σταμάτησε έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη δύο σκύλων στην Άψαλο Αριδαίας. Κατέβηκε αθόρυβα, πέταξε το δηλητηριασμένο δόλωμα, άναψε τη μηχανή και έφυγε.

Για κακή του τύχη τον είδε και τον αναγνώρισε (αφού ήταν συγχωριανός του) ο ιδιοκτήτης των ζώων, ο οποίος περισυνέλεξε τον δηλητηριασμένο κιμά του θανάτου και έκανε μήνυση στον δράστη. Δυστυχώς, την επόμενη μέρα, ο ένας από τους δύο σκύλους βρήκε κάποιο απομεινάρι της φόλας, που είχε καλυφτεί από το χιόνι, και δεν είχε γίνει αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη. Το ζώο ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του.

Τα δείγματα του κιμά και δείγματα από τα σπλάχνα του δηλητηριασμένου ζώου στάλθηκαν για τοξικολογική εξέταση, η οποία έδειξε ότι στο δόλωμα υπήρχε ισχυρή δόση φυτοφαρμάκου. Τα αποτελέσματα απεστάλησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας και αναμένονται οι απαραίτητες ενέργειες.

Εν τω μεταξύ και στην Κρύα Βρύση Πέλλας κατατέθηκε μήνυση από ιδιοκτήτη ζώου εναντίον κάποιου που αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τον σκύλο του με φόλα. Η αντίδραση των οργάνων του Αστυνομικού Τμήματος της Κρύας Βρύσης ήταν άμεση και ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο εισαγγελέας διέταξε ο δράστης να αφεθεί ελεύθερος και αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης του δηλητηριασμένου δολώματος.

«Καλούμε όλους τους κηδεμόνες ζώων και όλους τους φιλόζωους πολίτες να καταγγέλλουν αμέσως στα αστυνομικά τμήματα τυχόν περιστατικά κακοποίησης ζώων που υποπίπτουν στην αντίληψή τους. Η εφαρμογή του νόμου που προστατεύει τα ζώα και η παραδειγματική τιμωρία θα λειτουργήσουν ως κατασταλτικοί παράγοντες για τους επίδοξους εγκληματίες και θα τους αποτρέψει από ανάλογες μελλοντικές εγκληματικές ενέργειες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων Ζώων «Η ΕΛΠΙΔΑ».

Πηγή: zougla.gr
 








chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μα είναι δυνατόν...!! Κάθε φορά τα ίδια,ρε γμτ... τι τους έχουν φταίξει τα κακόμοιρα τα ζώα πια...
 










minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
35
Ξεσσαλονίκη
Αν ειναι δυνατον...τι τον ενοιαζε αφου ουτε καν μονιμος κατοικος δεν ηταν!!
Μπραβο επιμονη! Τι να πεις για αυτους τους ανθρωπους...