Χαιρετισμός ενός νέου μέλους

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Κι εγώ μια ροπή στο αρσενικό θα είχα πιστεύω.. Τον έχεις στειρώσει; Το έχεις στο πρόγραμμα; Θα αλλάξει κάτι αυτό λες; Θα ήταν αδιακρισία μου να σε ρωτήσω πόσο σου κόστισε και από που το πήρες;
Ενημερωτικά άμα παίρνεις σκύλο απο εκτροφέα είσαι σε επαφή μαζί του και σου λύνει τις απορίες και γενικά τον συμβουλεύεσαι, για τα money αδιακρισία δεν είναι αλλά δεν έχω ξέρω πολλά απο τιμές, άμα ψάξεις το φόρουμ θα δείς.
Εκτροφείς δεν έχει και πολλούς στην Ελλάδα δύο είναι. εμένα είναι απο του Δανίκα (Απόλλων και Αριάδνη)

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
αδιακρισία δεν είναι αλλά δεν ξέρω πολλά απο τιμές, άμα ψάξεις το φόρουμ θα δείς.
Εκτροφείς δεν έχει και πολλούς στην Ελλάδα δύο είναι.
Να είσαι καλά φίλε μου. Τα ξαναλέμε. Καλή σου νύχτα.. την πέφτω.

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Γιατί Θανάση αρσενικό? τα θηλυκά μια χαρά είναι, πιο υπάκουα και πιο χαριτωμένα :)
Ρε συ, μου φαίνεται περίεργο για αυτή τη ράτσα το θηλυκό.. θα πρέπει να το ονομάσω Θέκλα.. Το κορίτσι με τα γένια!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Γεια σου Θανάση και καλωσήρθες!

Σπάνιο πράγμα να συναντά εδώ κανείς ανθρώπους που σκέφτονται τόσο ώριμα και λογικά :)
Να σου πω, το schnauzer μήπως το είδες να... φυλάει το Chelsea στην πλατεία Πλαστήρα;;; Γειτόνισσα εδώ, όπως ίσως κατάλαβες-- ενίοτε με πάει και εμένα βόλτα η Αναστασία στο Άλσος! (θα σου στείλω pm κάποια στιγμή αν σ' ενδιαφέρει να γνωρίσεις ένα πρώην ταλαιπωρημένο σκυλάκι που σώθηκε από βέβαιο θάνατο και έμεινε μήνες στο καταφύγιου και πλέον έχει γίνει μια υπέροχη σύντροφος ζωής!)

Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με τη mareco: μετά από την επαφή σου με τα διαμαντάκια στο Καταφύγιο Ζωγράφου, δε το βλέπω ν' αγοράζεις 'ρατσάτο'
:cool: Να' σαι καλά και να μας γράφεις.

• Like
Reactions: d-friend

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Η δικια μου ειναι ροττι απο το εκτροφειο της Πεντελης (αδεσποτη τη βρηκα κι εγω) :smile:
Ναι, ναι - της Hliannas είναι από παγκοσμίου φήμης εκτροφείο,εργασιακές γραμμές και άγρια αίματα. Α! Και με σωστές γωνιώσεις, μην ξεχνιόμαστε!! (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι, μουαχαχαχαχαχα!) :cool:

• Like

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλωσήρθες! Ελπίζω να βρεις σύντομα το σκύλο που θα σου κάνει παρέα

Τα miniature schnauzer έχουν 4 χρώματα, μαύρο, αλατοπίπερο, μαύρο-ασημί όπως o κούκλος του rodriguez και λευκό!

• Like

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ναι, ναι - της Hliannas είναι από παγκοσμίου φήμης εκτροφείο,εργασιακές γραμμές και άγρια αίματα. Α! Και με σωστές γωνιώσεις, μην ξεχνιόμαστε!! (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι, μουαχαχαχαχαχα!) :cool:
Ναι, ειναι που ψαχναμε καιρο και περιμεναμε τη καταλληλη γεννα. Μετα αφησαμε να μεγαλωσει και λιγο για να ειμαστε σιγουροι για τις γωνιωσεις και την εργασια της!! :p:p:cool:

• Like

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Γεια σου Θανάση και καλωσήρθες!

Σπάνιο πράγμα να συναντά εδώ κανείς ανθρώπους που σκέφτονται τόσο ώριμα και λογικά :)

Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με τη mareco: μετά από την επαφή σου με τα διαμαντάκια στο Καταφύγιο Ζωγράφου, δε το βλέπω ν' αγοράζεις 'ρατσάτο'
:cool: Να' σαι καλά και να μας γράφεις.
Στανταρακι!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας

(Και γω κατουραω ορθία.....στις καφετέρειες)

• Like

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Μπηκα και εγω να διαβασω το θέμα που μεσα σε λίγες ώρες εφτασε τις 10 σελίδες με την βεβαιοτητα οτι θα ειναι απο τα "κλασσικα" πλεον, περι λαθος αποκτησης σκυλου κλπ...
Ευτυχως επεσα εξω! Ευχαριστω πολυ, μου εδωσες πολυ ελπιδα.
Καλως ηρθες στο κλαμπ!

• Like

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Γεια σου Θανάση και καλωσήρθες![...]
το schnauzer μήπως το είδες να... φυλάει το Chelsea στην πλατεία Πλαστήρα;;; [...] θα σου στείλω pm κάποια στιγμή
.
Συνεχίζεται και σήμερα βλέπω το καλωσόρισμα, και μου δίνετε μεγάλη χαρά! Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους που αποχώρησα χθες από εδώ, αλλά έκλειναν τα μάτια μου πλέον.
Πράγματι αυτό το φοβερό και τρομερό είναι το mini Schnauzer Αλατοπίπερο που είδα! Βέβαια τότε δεν ήξερα ακόμα το όνομα της ράτσας.. η μορφή του μου εντυπώθηκε τόσο καλά όμως στο νου, που μόλις έψαξα τις ράτσες στο νετ το αναγνώρισα! Είναι αξιολάτρευτο και το ξέρει! Φύλαγε με τέτοιο καμάρι το Chelsea στην Πλατεία Πλαστήρα. Δεν αποτραβιόταν όταν κάποιος από τους πελάτες (η αφεντομουτσουνάρα μου) πλησίαζε το χέρι του ήρεμα για να δει τις προθέσεις του και να το χαιδέψει, αλλά τον έγραφε κιόλας ταυτόχρονα.. Δεν έδινε καμία απολύτως σημασία. Σαν να σου έλεγε.. OK, φίλε, σου κάνω τη χάρη να με χαϊδέψεις, παρόλο που δεν είσαι το αφεντικό μου, έστω σαν ένα τυπικό χαιρετισμό, αλλά μέχρι εκεί.. δεν θα σου κάνω και χαρούλες.. μην παίρνουμε και πολλά θάρρυτα! Δεν είναι μόνο η έξυπνη σαν αντράκος φάτσα και το καρτουνίστικο desing του ρε παιδία.. (το ξέρω ότι είναι αστείο να αναφέρω αυτή τη λέξη για σκύλο, αλλά αν το καλοσκεφτείτε περί σχεδιασμού κανονικότατου με όλη και τη μορφολογική του έκφανση πρόκειται), αλλά είναι και η προσωπικότητά του που με άφησε άναυδο! Φυσικά αν συχνάζει εκεί, θα έχει καταλάβει πολύ καλά ότι οι πελάτες είναι απλά διερχόμενα αντικείμενα του περιβάλλοντος χώρου, και ως τέτοια τους αντιμετωπίζει, έχοντας τη σιγουριά της αγκαλιάς του αφεντικού του. Προσωπικά με είχε μαγνητίσει απόλυτα! Είναι του μαγαζιού; Ξαναπήγα στο μαγαζί αλλά δεν το είδα.. Εννοείται να στείλεις ελεύθερα Π.Μ. όποτε θες και μπορείς για να βολτάρουμε με τα σκυλιά!

Last edited: