Το ίδιο και είναι μαλτεζ...Υorkshire Terrier....
Ο ουρανίσκος της Κλαιρούλας ήταν γεωγραφικός χάρτης.... παρδαλός ροζ και μαύρος, το ίδιο και της μικρής Νεφέλης αλλά με το μαύρο να υπερτερεί κατά πολύ.
Αναγκαστικά δεν ψήφισα γιατί δεν υπάρχει επιλογή .....![]()
Δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία.Γκολντεν 8 χρονων μαυρο τελειως. Μηπως παιζει ρολο και η ηλικια?
να σε ρωτησω κατι lumpie, ποιος ο λογος της δημοσκοπησης?Αλλαξε χρωμα ο ουρανισκος καποιου σκυλου σου?
Υπάρχει καποια σύνδεση στην υγεία του σκύλου με τον χρώμα του ουρανίσκου τουχαλαρώνεις!!!![]()
...κι εγώ...ρε παιδιά μόνο εγώ δεν έχω κοιτάξει ποτέ τον ουρανίσκο του σκύλου μου; :Ρ
Κι εμείς τους δίνουμε χάπια, κατά καιρούς, αλλά είναι και τα δύο σαν ηλεκτρικές σκούπες...Εγώ τον έχω δει αμέτρητες φορές (6 μήνες Zylapour είναι αυτοί)...
Σε ορισμένα χάπια, σκούπα κι ο δικός μας. Αλλά το Zylapour το φτύνει, και επειδή ήταν πρωί βράδυ, δεν γινόταν να του το κρύβω συνέχεια σε μέσα σε μεζέ . Οπότε, ευγενικά ευγενικά (και δημοκρατικά-πάντα) είχε άνοιγμα στόματος, τοποθέτηση δύο δακτύλων κι ενός χαπιού βαθιά βαθιά στο στόμα-αρχές λαιμου και αφαίρεση δακτύλων. Θες, δε θες, τον ουρανίσκο τον κοιτάς. Αλλά δεν τον βλέπεις...Κι εμείς τους δίνουμε χάπια, κατά καιρούς, αλλά είναι και τα δύο σαν ηλεκτρικές σκούπες...οπότε δεν προφταίνεις να δεις τον ουρανίσκο...
...