Χρώμα ουρανίσκου

Τί χρώμα έχει ο ουρανίσκος του σκύλου σας;

• Σκουρόχρομος ουρανίσκος (μαύρος)

Votes: 26 59,1%
  • Ανοιχτοχρωμος ουρανίσκος

Votes: 18 40,9%

• Total voters
    44

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Του δικου μου ειναι κυριως μαυρος με μερικες ροζ πινελιες ετσι για αλλαγη. Αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω αν σημαινει κατι αυτο για τα σκυλια μας

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Υorkshire Terrier....

Ο ουρανίσκος της Κλαιρούλας ήταν γεωγραφικός χάρτης.... παρδαλός ροζ και μαύρος, το ίδιο και της μικρής Νεφέλης αλλά με το μαύρο να υπερτερεί κατά πολύ.

Αναγκαστικά δεν ψήφισα γιατί δεν υπάρχει επιλογή ..... :)
Το ίδιο και είναι μαλτεζ...

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
ροζ με μαυρα ακανονιστα σχηματα (ρε,λες να φαγε κανα μπιγκ?γιατι κ εγω ετσι γυρνουσα απο το σχολειο καθε μερα!!!)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.816
8.013
να σε ρωτησω κατι lumpie, ποιος ο λογος της δημοσκοπησης? :confused: Αλλαξε χρωμα ο ουρανισκος καποιου σκυλου σου?
χαλαρώνεις!!!:)
Υπάρχει καποια σύνδεση στην υγεία του σκύλου με τον χρώμα του ουρανίσκου του
ή μήπως τίθεται θέμα καθαροαιμίας;

Θα ήθελα κι εγώ να μάθω που αποσκοπεί η δημοσκόπηση.
Τζίμης ημίαιμος με δίχρωμο ουρανίσκο, μαύρο και ροζ.
Λούση ημίαιμη με δίχρωμο ουρανισκο , μαύρο και ροζ.
Έλβις κατάμαυρος ουρανίσκος, λάμπραντορ.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η μόνη σύνδεση που μπορώ να φανταστώ έχει να κάνει με την ποσότητα της χρωστικης στο σκύλο κι όχι στην καθαροαιμία... Αλλά μάλλον, Lumpie έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στο νου σου. Να μας λύσεις την απορία? Είναι κάτι σημαντικό για την υγεία του σκύλου, για τη μορφολογία του, για τι?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ρε παιδιά μόνο εγώ δεν έχω κοιτάξει ποτέ τον ουρανίσκο του σκύλου μου; :Ρ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.816
8.013
Ούτε κι εμείς για τις ανάγκες της δημοσκοπησης τους ανοίγαμε τα στόματα στα καλά καθούμενα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ τον έχω δει αμέτρητες φορές (6 μήνες Zylapour είναι αυτοί) αλλά δεν έχω παρατηρήσει καθόλου τον ουρανίσκο.. Μα καθόλου όμως! Μου έχει αφήσει την εντύπωση ότι είναι ανάμικτος πάντως. Θα το σιγουρέψω και θα ψηφίσω όταν γυρίσω Πάτρα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εγώ τον έχω δει αμέτρητες φορές (6 μήνες Zylapour είναι αυτοί)...
Κι εμείς τους δίνουμε χάπια, κατά καιρούς, αλλά είναι και τα δύο σαν ηλεκτρικές σκούπες...:D οπότε δεν προφταίνεις να δεις τον ουρανίσκο...
Να έλεγες για το γάτο, που θέλει τέχνη για να πάρει το χάπι του, ναι, εκεί ξέρουμε τι χρώμα έχει!;)

Υ.Γ. Τώρα, βέβαια, με βάλατε σε περιέργεια και το βράδυ θα το ψάξω το θέμα... ελπίζω να μη φάω την πρώτη μου δαγκωματιά από δικό μου σκυλί!:rolleyes::p

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
της μικρής μου είναι μαύρος και εχει γραμμές ροζ σαν ψαροκόκκαλο αλλά χωρίς το μεσαίο κόκκαλο
του μεγάλου δεν είδα :Ρ η μικρή ήταν κοντά

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εμείς τους δίνουμε χάπια, κατά καιρούς, αλλά είναι και τα δύο σαν ηλεκτρικές σκούπες...:D οπότε δεν προφταίνεις να δεις τον ουρανίσκο...
...
Σε ορισμένα χάπια, σκούπα κι ο δικός μας. Αλλά το Zylapour το φτύνει, και επειδή ήταν πρωί βράδυ, δεν γινόταν να του το κρύβω συνέχεια σε μέσα σε μεζέ . Οπότε, ευγενικά ευγενικά (και δημοκρατικά-πάντα) είχε άνοιγμα στόματος, τοποθέτηση δύο δακτύλων κι ενός χαπιού βαθιά βαθιά στο στόμα-αρχές λαιμου και αφαίρεση δακτύλων. Θες, δε θες, τον ουρανίσκο τον κοιτάς. Αλλά δεν τον βλέπεις...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78