Δεν φαντάζεσαι πόσο σε νιώθω!! Μου έχουν δημιουργήσει τραύμα αυτά τα σιχαμερά παλιοτσίμπουρα!!Καποτε σιχαινομουν τις κατσαριδες....τωρα πια στα ματια μου φανταζουν σαν ομορφες πεταλουδιτσες!
Γιατί, γράφουν οι σύριγγες ml επάνω τους; Δεν θυμάμαι να αναγράφουν τίποτα, εκτός αν δεν το πρόσεξα. Θα πάω να αγοράσω καμία να δω.Χρησιμοποίησε μιά σύριγγα.
Ναι, βάζω Advantix κάθε 20-25 μέρες. Αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι ο πρώτος χρόνος που ζούμε σε μονοκατοικία και γενικά σε εξοχή και ο φόβος μου για αυτά τα τσιμπούρια έχει αυξηθεί πάρα πολύ και προσπαθώ να μην πάθουν τίποτα τα σκυλιά.Εαν βαζεις ηδη αμπουλα γιατι να βαλεις και sebacil? Που χημικο θα πεσει. . .
επανω του δεν ξερω τι αλλο, εκτος απο κολαρο κ αμπουλα, αλλα ψεκασε το σπιτι σου(ολα, μεσα-εξω) με σιμπασιλ κ καουθριν για να μην εχεις αναπαραγωγη μεσα στο σπιτιΤι αλλο δλδ πρεπει να βαλω επανω του για να μην κολλησει τσιμπουρια???
Υπαρχουν 2 κατηγοριες τσιμπουριων, αυτα που πινοντας αιμα φουσκωνουν κ αυτα που ειναι σκληρα κ δεν φουσκωνουν. Τα πρωτα ειναι τα πιο κοινα, τα αλλα ομως ειναι δραμα, σπανιοτερα αλλα κ επικινδυνοτερα, γιατι δεν πεθαινουν ευκολα, αμα κοψεις ή τα τρβηξεις κ μεινει μεσα το κεφαλι τους εξακολουθουν να ζουν κατω απο το δερμα κ κανουν στην αρχη μεγαλες πληγες που στη συνεχεια κλεινιυν απο πανω κ κανουν κατι σαν σπυρι κ αντε να το βγαλεις. Το χειροτερο ειναι οτι ολα αυτα που βαζουμε στους σκυλους μας δεν τα πολυπιανουν.τόσο αναίσθητα είναι πια τα τσιμπούρια??????