ή ο σκύλος έξω ή καθόλου σκυλος

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
Να πω και εγώ τον πόνο μου!
Τους τελευταίους 3 μήνες φιλοξενώ ένα αδεσποτακι
Μέχρι τώρα δεν βρήκαμε κάποιο σπίτι για να μείνει μόνιμα ούτε και έφυγε για Γερμανία που ήταν αρχικά να πάει.
Μέσα σε αυτούς τους μήνες εγώ δέθηκα αρκετά (τρελά) με την μικρή.
Μέσα σε αυτούς τους μήνες έμεινε και η γυναικά μου έγκυος.:cool:
Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Εγώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήλπιζα ότι θα την κρατήσουμε και μέχρι πριν καμιά εβδομάδα όλα πήγαιναν καλά μέχρι που αρχίσανε οι ανακατωσούρες και οι μυρωδιές (μου βρωμάει ο σκύλος μου βρωμάει το τσιγάρο κτλ)και τελικά με αφορμή ότι την φιλοξενούσαμε μόνο η γυναικά μου θέλει να την δώσουμε πίσω σε αυτόν που την είχε βρει.
Και τώρα τι κάνουμε εεεεεεε?:confused:
Μου λέει ότι αν την θέλω μόνο έξω εγώ αυτό δεν το θέλω.:mad:
Ψάχνομαι να δω τι θα κάνω…..
Λίγη βοήθεια παρακαλώ και λίγη υποστήριξη
Ευχαριστώ
Όπως καταλάβατε κουμάντο στο σπίτι κάνω εγώ!!! :D:p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τι εννοεις
μου βρωμάει ο σκύλος μου βρωμάει το τσιγάρο κτλ
Καπνιζει ο σκυλος? :confused:

Όπως καταλάβατε κουμάντο στο σπίτι κάνω εγώ!!!
Ετσι ειμαστε ολοι, μωρε μην σε απασχολει :paja1:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν θυμάμαι καλά έχεις ήδη άλλον ένα σκύλο? Αν ναι, ο πρώτος που μένει?
Έχει σημασία γιατί αλλιώς είναι ένας σκύλος μόνος του έξω και αλλιώς αν μένει μαζί με άλλο σκυλί.

Επίσης αν είναι πράγματι οριστική η απόφαση της γυναίκας σου, καλύτερα που στο λέει από τώρα παρά να έχετε μετά την τρεχάλα με το νεογέννητο και να ψάχνεις ταυτόχρονα να αποκαταστήσεις και το σκυλί.

Να σου πω την αλήθεια, αν δεν το θέλει πραγματικά και εκείνη δε νομίζω να έχει νόημα να την πείσεις...

Έχεις προσπαθήσει κι εσύ ο ίδιος να βρεις σπίτι στο σκυλάκι? Έχεις χρόνο μπροστά σου, αν το κυνηγήσεις αρκετά μπορεί να το έχεις πετύχει μέχρι να γεννηθεί το μωρό. Αυτός που το βρήκε είναι διατεθειμένος να το αναλάβει αν και όταν δεν θα μπορείς να το κρατήσεις άλλο?

Εύχομαι να αποφασίσετε το καλύτερο για το σκυλάκι αλλά και για την οικογένεια σου :)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Απλα τα πραγματα : ειτε καταφερνεις να του βρεις ενα καλο σπιτι για υιοθεσια ή το κρατας εστω και αν μενει εξω.

Θα βγαινεις συχνα εξω για να καπνιζεις ουτως ή αλλιως :)

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Παρε και δειτε μαζι το Hatchiko και καπακια το Marley and me.Εννοειται πως θα κλαις σε ολη τη διαρκεια και των 2 ταινιων....Αν δεν αλλαξει γνωμη παρατα τα , ειναι πολυ σκληρη για να πεθανει.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κάνε το εξής παζάρι με τη γυναίκα σου: θα κρατήσετε το σκύλο μέσα και για δικό σας και θα κόψεις το τσιγάρο. Κάνει κακό και σε σένα και στη γυναίκα σου και στο παιδί σου. Για το τσιγάρο της δίνω δίκιο (διότι δεν έχεις δει άνθρωπο να πεθαίνει από μεταστατικό καρκίνο των πνευμόνων, εγώ έχω δει την καλύτερή μου φίλη και είναι το τρομακτικότερο και τραυματικότερο θέαμα που είδα στη ζωή μου :( ), ενώ για το σκύλο έχει τελείως άδικο. Στο τέλος-τέλος, ο γάμος σημαίνει συμβιβασμούς και από τις δυο μεριές και θα ήταν άδικο να κάνεις όλους τους συμβιβασμούς εσύ. Εκτός βέβαια αν είναι αλλεργική στα σκυλιά, οπότε πάω πάσο και θα έλεγα να του βρεις ένα σπίτι.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Παρε και δειτε μαζι το Hatchiko και καπακια το Marley and me.Εννοειται πως θα κλαις σε ολη τη διαρκεια και των 2 ταινιων....Αν δεν αλλαξει γνωμη παρατα τα , ειναι πολυ σκληρη για να πεθανει.
χαχαχαχα σωστός,
έχουνε βγάλει και σχετικό αυτοκόλλητο αυτοκινήτου

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
αυτο εκανα προχθες πηρα το χατσικο χαχαχαχα αλλα τιποτα
εγω της ελεγα κοιτα κοιτα και αυτη μου ελεγε ειδες το σκυλι κοιματε εξω
χοτικουλι ναι εχω ψαξει αλλα ολοι την θελανε για εξω και δεμενη ημιαιμο βελγικο βλεπεις...με συνδιασμο κρητικη νοοτροπια

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Ίδια στρατηγική ακολουθείς για να πείσεις τη γυναίκα σου για το Malinois;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ νομίζω ότι" μαζί σου και έξω "είναι καλύτερα απο ότι σε κάποιον που θα το αγαπάει και θα το φροντίζει λιγότερο
-αν δεν γίνεται μέσα....

και η δικιά μου τα ίδια μου έλεγε κάποτε
τώρα τις προάλλες που μου την κοπάνισε και την άφησα να κοιμηθεί έξω για τιμωρία (το σκυλί-όχι την γυναίκα ) περίμενε να κοιμηθώ ( η γυναίκα- όχι το σκυλί) και την ξαναέβαλε μέσα

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ρε παιδιά σίγουρα δεν επηρρεάζεται η εγκυμοσύνη απο το σκύλο; Στο κάτω κάτω, και άδικο να έχει η γυναίκα, πρέπει πρώτα να σεβαστούμε την εγκυμοσύνη της και τα θέλω της, δεν είναι καλό να περνάει ταραγμένη απο το σκύλο μια εγκυμοσύνη. Δεν αξίζει και τον κόπο...
Αν βρεις τρὀπο να την πείσεις βέβαια, θα είστε και οι δύο ευχαριστημένη. Όσο για το θέμα της υγιηνής...δεν γνωρίζω...

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Ίδια στρατηγική ακολουθείς για να πείσεις τη γυναίκα σου για το Malinois;
Θα ηθελα αλλα δεν γνωριζω καμια ταινια με Μαλινουα.Ασε που προσφατα χαρακτηριστικανε Χαζονουα....Δεν ειμαι σε καθολου καλο δρομο...:eek:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Για θεμα υγιεινής μιλάω εξυπνάκηδες! Τρίχες, αρρώστειες του σκύλου, ζώο είναι! Στο κάτω κάτω και να την ταράζει και μόνο η παρουσία του δεν είναι καθόλου καλό. Και αντικειμενικά δεν είναι και υποχρεωμένη να το υποστεί στην εγκυμοσύνη της!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, που θεωρούνται δεδομένοι έτσι κι αλλιώς, ένας σκύλος δεν έχει καμία αρνητική επιρροή σε έναν άνθρωπο ούτε στην εγκυμοσύνη ούτε ποτέ
πλήν αλλεργιών βέβαια

επι του ψυχολογικού τώρα-εννοείται πως η εγκυμονούσες έχουν μιά προτεραιότητα και πράγματι πρέπει να σεβόμαστε την φάση τους.γιαυτό πιστεύω και το συζητάει ο φίλος μας

Αν δεν ήταν έγκυος θα της έδειχνε ποιός είναι ο άντρας του σπιτιού!!!!!!!!!!!!! ε? ε? ε???

:lol:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Συμφωνώ με Κοκόνι, μόνο οι αλεργίες είναι θέμα.

Σαφώς και η ψυχολογία της εγκυμονούσας, αλλά αυτό ίσως να αντιμετωπίζεται.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Το έχουμε ξανασυζητήσει...
Αν την απασχολεί η υγιεινή καλύτερα να αποφύγει τους ανθρώπους, το πληκτρολόγιο, το τηλέφωνο, τα χρήματα, ...

Η εγκυμοσύνη δεν είναi αρρώστια και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να υποστεί από το σκυλί.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Η εγκυμοσύνη δεν είναi αρρώστια και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να υποστεί από το σκυλί.
Αλεξια μου κι εγω συμφωνω μαζί σου! Ουσιαστικά δεν παθαίνεις τιποτα απο το σκυλί αν τηρεις τους κανόνες υγιεινης στο σπίτι σου όπως θα έκανες και να μην ήσουν εγκυος.
Αλλα το θέμα της ψυχολογικής πίεσης συζητάτε..αλλωστε δε μπορω να καταλάβω για πιο λόγο να μη το θέλει μέσα, μόνο ίσως λόγω προκατάληψης ότι δεν κάνει να συζει με το σκυλί σε φάση εγκυμοσύνης όπως κάνουν οι περισσότεροι δηλαδη.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αλεξια μου κι εγω συμφωνω μαζί σου! Ουσιαστικά δεν παθαίνεις τιποτα απο το σκυλί αν τηρεις τους κανόνες υγιεινης στο σπίτι σου όπως θα έκανες και να μην ήσουν εγκυος.
Αλλα το θέμα της ψυχολογικής πίεσης συζητάτε..αλλωστε δε μπορω να καταλάβω για πιο λόγο να μη το θέλει μέσα, μόνο ίσως λόγω προκατάληψης ότι δεν κάνει να συζει με το σκυλί σε φάση εγκυμοσύνης όπως κάνουν οι περισσότεροι δηλαδη.
Έχει ο κόσμος θέμα προκατάληψης να ζει με σκύλο κατά την εγκυμοσύνη και μάλιστα οι περισσότεροι ?:confused: Όσο για τις αλλεργίες ή είσαι αλλεργική και πριν την εγκυμοσύνη ή δεν είσαι. Δεν σε κάνει η εγκυμοσύνη αλλεργική.Τον μόνο κίνδυνο που μπορεί να σκεφτώ είναι να σε χτυπήσει κατά λάθος ο σκύλος στην κοιλιά.