Η θεση σου θα ειναι παντα η ιδια. Υπηρετης αρχηγοςτωρα θα περιμενω να μεγαλωσει η αγελη μου και θα επαναπροσδιορισω την θεση μου!!!!!aja1:
aja1:
Η θεση σου θα ειναι παντα η ιδια. Υπηρετης αρχηγοςτωρα θα περιμενω να μεγαλωσει η αγελη μου και θα επαναπροσδιορισω την θεση μου!!!!!aja1:
aja1:
Όπως έλεγε και ένας καθηγητής μου ο άνδρας στο σπίτι είναι ο Πρόεδρος της επιχείρησης και η γυναίκα ο manager.Η θεση σου θα ειναι παντα η ιδια. Υπηρετης αρχηγος![]()
Διαφωνώ!Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι η εγκυος γυναικα εχει παντα δικιο. Ο δε συζυγος οφειλει να ειναι ο υπηρετης της.
Απο ψυχολογια εγκυου γνωριζετε τιποτα? Ωραια τα λογια και οι κυνοφιλικες θεωριες βεβαια.
Μητσο, κανε ο,τι θελει η γυναικα σου και ασε εμας να λεμε τα δικα μας.
Για ποιό λόγο βεβαρημένη;Δεν θα επιβαρυνω την πιθανον ηδη βεβαρημενη ψυχολογια.
Ουφ, υπάρχει κάποια ελπίδαΑπλώς από οτι έχω δει στην Ελλάδα η εγκυμοσύνη θεωρείτε πιά σαν αρρώστεια. Η έγκυος πρέπει να είναι χαλαρή και να μην κάνει τίποτα πέραν απο το να τρέχει ...τον σύζυγο. Μου μύρισε λουκάνικο απο το Μέτσοβο ....τρέχα να φέρεις (μύθος οτι θα χάσεις το παιδί). Είναι μια περίοδος που όντως έχει πολλές αλλαγές για τις γυναίκες και σωματικές και ψυχολογικές στις οποίες πρέπει να προσαρμοστεί και άλλες το καταφέρνουν με ψυχραιμία και άλλες όχι. Το παν είναι το μέτρον. Έχω και εγώ πολλές συναδέλφους που είδαν την εγκυμοσύνη τους ως μια υπέροχη περίοδο στη ζωή τους και δούλευαν μέχρι και τον 8ο μήνα ( η γυμνάστριά μου μας κάνει μάθημα πιλάτες ακόμη και τώρα που είναι 5 μηνών) και είδα και άλλες που απο την πρώτη μέρα πήραν αναρρωτικές και τις είδαμε μετά απο 2,5 χρόνια πίσω στη δουλειά και ήταν μέσα στη μίρλα. Ξέφυγα με το θέμα ....σόρρυ. Απλώς θέλω να πω οτι σε αυτές τις περιόδους προσαρμόζεις την ζωή σου και τις υποχρεώσεις σου ανάλογα.
...Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι οι Ελληνες άντρες κακομαθαίνουν τις γυναίκες τους.![]()
Δεν ισχυει παντα αυτό."Ομοιος ομοίω ζευγαρώνει"
Συμφωνώ. είπαμε, δύο λέξεις δεν πρέπει να βρίσκονται στο λεξιλόγιό μας: "ποτέ" και "πάντα".Δεν ισχυει παντα αυτό.
Προσωπικα ζευγαρωσα με μια γυναικα πολύ διαφορετικη από εμενα σε πολλα πραγματα και επισης «ζευγαρωσα» με ένα σκυλι που είναι (ή εγινε) αντιγραφο του εαυτου μου.
Μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα και στην μια και στην άλλη περιπτωση.
Ερχεσαι στα λόγια μου. (Πάλι θα βγω off-topic, αλλά το θέμα είναι τέτοιο που απαιτεί παρόμοιες τοποθετήσεις)Πάντως το φαινόμενο "αφήνω το σκύλο γιατί είμαι έγγυος" δεν είναι καθόλου σπάνιο...
Χθες είχα την κουβέντα με φίλο μου. Συνάδελφός του παντρεύτηκε, το σκύλο τον είχε προ γάμου. Η σύζυγος πάντα ξύνιζε αλλά με το που έμεινε έγγυος του το έθεσε "ή ο σκύλος ή εγώ". Ο φίλος μου - καθότι άρρωστος σκυλόβιος - συμβούλεψε το συνάδελφο να παρατήσει τη σύζυγο......