μπορει να διορθωθηκε η ορθογραφια , τα υπολοιπα ομως; ....Ή εχουν 2 άτομα τον ίδιο λογαριασμό ή είσαι διχασμένη προσωπικότητα!Δεν εξηγείται αλλιώς!
μπορει να διορθωθηκε η ορθογραφια , τα υπολοιπα ομως; ....Ή εχουν 2 άτομα τον ίδιο λογαριασμό ή είσαι διχασμένη προσωπικότητα!Δεν εξηγείται αλλιώς!
Δεν είσαι φαν του gkamar μου φαίνεται...!μπορει να διορθωθηκε η ορθογραφια , τα υπολοιπα ομως; ....
εισαι λαθος εδω , οταν μπαινω στο φορουμ πρωτα περναω απο το προφιλ του να δω αν εχει γραψει καπου ...για αυτο και η εκπληξη μου ποου δεν ειχα δει οτι μου απαντησε στο ποστ για να κανουμε εκτροφειο ...Δεν είσαι φαν του gkamar μου φαίνεται...!![]()
[-X Παιδια μην κοροϊδευετε! Γίνεται....
Εμενα ενας ξαδερφως μου, ζευγαρωσε μια μυγα με ενα αλογο και εφτιαξε αλογομυγα! Καθαρόαιμη!
\\/
Εγώ αρχίζω να σκέφτομαι εναλλακτικές αφού δουλειά δεν βρίσκω και είμαι ανοικτός σε καλά και σοβαρά επιχειρηματικά σχεδία , άλλωστε θα μου άρεσε μια τέτοια δουλειά. Το θέμα είναι να το κάνουμε σοβαρά και όχι για πλακά , γιατί ότι κάνω εγώ θέλω να το κάνω υπεύθυνα.Τωρα το ειδα αυτο ...αν το σκεφτεσε να γινουμε συναιτεροι ...δυσκολες εποχες στην ελλαδα του μνημονιου ....
οταν λες υπευθυνα , τι εννοεις;Εγώ αρχίζω να σκέφτομαι εναλλακτικές αφού δουλειά δεν βρίσκω και είμαι ανοικτός σε καλά και σοβαρά επιχειρηματικά σχεδία , άλλωστε θα μου άρεσε μια τέτοια δουλειά. Το θέμα είναι να το κάνουμε σοβαρά και όχι για πλακά , γιατί ότι κάνω εγώ θέλω να το κάνω υπεύθυνα.
ο ξαδερφως μου εχει καθαροαιμο ζευγαρωντας 2 σκυλια ημαιμα ιδιας ρατσας οποτε δεν χρειαζεται να αγωρασεις. Εγω παντως αυτο θα κανω τελικα.
Στο είχα πει πιο πάνω...οταν λες υπευθυνα , τι εννοεις;
κατι σαν κι αυτο;
για να μην λες οτι δεν ειμαι φαν ....Στο είχα πει πιο πάνω...![]()
σκετο μπαμπης , η καλλια ειναι επιτημο μελος απλα ...Χαχαχα μπαμπης καλλια καλο!
Αν διαβασεις πιο προσεκτικα θα δεις οτι ουτε και αυτος εχει κατλαβει τιποτα ...εχει ο θεος ομως ...ενα βημα την φορα , αρχισαμε με google chrome για την ορθογραφια (κατι ακουσα οτι κανουν πειραματα και για το συντακτικο) και συνεχιζουμε με την κατανοηση των αυτονοητων ...ειμαστε σε καλο δρομοΚαλά gkamar και εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα θέματα και τις απόψεις σου αλλά δεν το κάνω και θέμα...... θα την βρω την άκρη που θα πάει......
Εκείνο το ράσσελ που έχεις??? τι γίνεται το ζωντανό?
συματνικη ερωτηση ..Το Αγ. Βερναρδου ημιαιμο η καθαροαιμο;Ναι βρε Μπάμπη μου αλλά απάντηση για το ράσσελ δεν παίρνω! εκτός αν ερωτοτροπεί με το Αγ, Βερνάρδου....