καθαροαιμο και ημιαιμο

Τι θα προτιμουσατε και γιατι

• Καθαροαιμο

Votes: 18 52,9%
  • ημαιμο

Votes: 19 55,9%

• Total voters
    34

Status
Κλειδωμένο θέμα

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Δεν είσαι φαν του gkamar μου φαίνεται...!:cool:
εισαι λαθος εδω , οταν μπαινω στο φορουμ πρωτα περναω απο το προφιλ του να δω αν εχει γραψει καπου ...για αυτο και η εκπληξη μου ποου δεν ειχα δει οτι μου απαντησε στο ποστ για να κανουμε εκτροφειο ...:)

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Τωρα το ειδα αυτο ...αν το σκεφτεσε να γινουμε συναιτεροι ...δυσκολες εποχες στην ελλαδα του μνημονιου ....
Εγώ αρχίζω να σκέφτομαι εναλλακτικές αφού δουλειά δεν βρίσκω και είμαι ανοικτός σε καλά και σοβαρά επιχειρηματικά σχεδία , άλλωστε θα μου άρεσε μια τέτοια δουλειά. Το θέμα είναι να το κάνουμε σοβαρά και όχι για πλακά , γιατί ότι κάνω εγώ θέλω να το κάνω υπεύθυνα.

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Εγώ αρχίζω να σκέφτομαι εναλλακτικές αφού δουλειά δεν βρίσκω και είμαι ανοικτός σε καλά και σοβαρά επιχειρηματικά σχεδία , άλλωστε θα μου άρεσε μια τέτοια δουλειά. Το θέμα είναι να το κάνουμε σοβαρά και όχι για πλακά , γιατί ότι κάνω εγώ θέλω να το κάνω υπεύθυνα.
οταν λες υπευθυνα , τι εννοεις;
κατι σαν κι αυτο;

ο ξαδερφως μου εχει καθαροαιμο ζευγαρωντας 2 σκυλια ημαιμα ιδιας ρατσας οποτε δεν χρειαζεται να αγωρασεις. Εγω παντως αυτο θα κανω τελικα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τον τελευταίο καιρό, σε διάφορα θέματα στο φόρουμ, όλο μου έρχεται στο μυαλό ένα τραγουδάκι των Κατσιμιχαίων. Νιώθω πολύ πολύ να ταιριάζει... Μόνο που ευτυχώς νιώθω να έχω παρέα στη «μοναξιά» μου.

:)

Αφιερωμένο σε όσους νιώθουν το ίδιο... Η μοναξιά του σχοινοβάτη

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλά gkamar και εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα θέματα και τις απόψεις σου αλλά δεν το κάνω και θέμα...... θα την βρω την άκρη που θα πάει......

Εκείνο το ράσσελ που έχεις??? τι γίνεται το ζωντανό?

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Καλά gkamar και εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα θέματα και τις απόψεις σου αλλά δεν το κάνω και θέμα...... θα την βρω την άκρη που θα πάει......

Εκείνο το ράσσελ που έχεις??? τι γίνεται το ζωντανό?
Αν διαβασεις πιο προσεκτικα θα δεις οτι ουτε και αυτος εχει κατλαβει τιποτα ...εχει ο θεος ομως ...ενα βημα την φορα , αρχισαμε με google chrome για την ορθογραφια (κατι ακουσα οτι κανουν πειραματα και για το συντακτικο) και συνεχιζουμε με την κατανοηση των αυτονοητων ...ειμαστε σε καλο δρομο

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι βρε Μπάμπη μου αλλά απάντηση για το ράσσελ δεν παίρνω! εκτός αν ερωτοτροπεί με το Αγ, Βερνάρδου....

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78