καλησπερα απο ενα νεο μελος [Labrador]

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλησπερα στην παρεα
συμφωνω nikpapah
το ξερω οτι εκανα λαθος μετα απο αυτα που διαβασα μεσω εσας και σας ευχαρηστω για τις συμβουλες που οπως ειπα θα χρειαστω και αλλες
αλλα το να κουνας το χερι η να βαρας τον αλλο (με τα λογια) δεν βγαινει παντα σε καλο
υπαρχουν και αλλοι τροποι (οπως διαβασα σε ενα νημα εδω που συμβουλευατε ενα κοριτσακι τι να πει στον μπαμπα της ωστε το σκυλακι να μην ειναι με λουρακι μεσα στο σπιτι ) σας εβγαλα το καπελο για την υπομονη σας που επιασε και τοπο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
nikpapah, προσωπικά θα χαρώ πάρα πολύ, να σε δω στο άμεσο μέλλον, αλλά και στο πολύ μακρινό εύχομαι, να καλωσορίζεις με αυτόν τον ενθουσιασμό και φιλοσοφία, τα νέα μέλη.

Αρκεί να έχεις στο μυαλό σου, ότι το forum, δεν είναι πρώτα απ'όλα χώρος γνωριμιών, ανάρτησης φωτό και δημοσίευσης κολακευτικών σχολίων, αλλά χώρος ενημέρωσης.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
να με ξανα αφου πηγαν ολοι για υπνο

θελω να κανω μια προταση : εκει που υπαρχει πως να μαθω το κουταβι μου να τα κανει εξω να υπαρχει και μια παυλα και να γραφει και εσυ το ποσο ετοιμος εισαι να μαζευεις αυτα που εκανε το κουταβι σου
και γιατι το λεω αυτο
γιατι μαθαινουμε τα κουταβια μας να μην τα κανουν στην πορτα μας αλλα αδιαφορουμε εαν τα κανουν στην πορτα του γειτονα

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
να με ξανα αφου πηγαν ολοι για υπνο

θελω να κανω μια προταση : εκει που υπαρχει πως να μαθω το κουταβι μου να τα κανει εξω να υπαρχει και μια παυλα και να γραφει και εσυ το ποσο ετοιμος εισαι να μαζευεις αυτα που εκανε το κουταβι σου
και γιατι το λεω αυτο
γιατι μαθαινουμε τα κουταβια μας να μην τα κανουν στην πορτα μας αλλα αδιαφορουμε εαν τα κανουν στην πορτα του γειτονα
Έχει συζητηθεί ότι πρέπει να τα μαζεύουμε. Φυσικά το να το πεις σε αυτόν που πετάει το τσιγάρο στην άμμο της παραλίας που πατάει το παιδί του, σε αυτόν που πετάει το κουτάκι της μπύρας στο δάσος ή το χαρτί από την τυρόπιτα από το παράθυρο του αυτοκινήτου ακούγεται σουρεαλιστικό αλλά η προσπάθεια ας γίνεται...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Καλώς ήλθες Σωτήρη και από εμένα! Να χαίρεσαι τον όμορφο σκυλάκο σου!

Το πολύ θετικό είναι ότι μπαίνοντας εδώ συνειδητοποίησες την ηθική διάσταση των θεμάτων που προαναφέρθηκαν και αύριο θα είσαι και εσύ που θα προσπαθήσεις να μεταδώσεις τις γνώσεις σου περί σωστής κυνοφιλικής συνείδησης!

Δικαιολογώ απόλυτα την αυστηρότητα κάποιων στις απαντήσεις τους αλλά η κατάσταση στη χώρα μας νομίζω είναι απελπιστική και θα το διαπιστώσεις μόνος σου!

Καλώς ήλθες και πάλι!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Πράγματι το θέμα με τις γέννες ιδιωτών έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις! Αλήθεια, από τα νέα μέλη τον τελευταίο χρόνο, πόσα έχουν τελικά εκτροφικό σκύλο ή σκύλο από φιλοζωική;;; Αναρωτιέμαι...

Παρόλα αυτά, νομίζω ότι τη μεγαλύτερη σημασία την έχει ο τρόπος που λες κάτι... Κατανοώ την αγανάκτηση κάποιων εδώ μέσα αλλά χάνουν μερικές φορές το δίκιο τους.

Επίσης, ας συνειδητοποιήσουν οι εκτροφείς ότι 1000 και 1500 ευρώ το κουτάβι είναι αισχροκέρδεια! Και μη μου πείτε για κόστος αγορας, επίβασης, διατροφής, εξετάσεων κλπ κλπ γιατί και πάλι δε βγαίνει η σούμα...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Κοιτα 1000-1500 δεν ξερω κατα ποσο ειναι πολλα , ο εκτροφεας μου πληρωσε 3000 χιλιαρικα για μια επιβαση και η,σκυλιτσα εβγαλε 3 κουταβια , οποτε μαλλον ζημιωμενος βγηκε . Ισως απο αλλη γεννα να ειχε κερδος αλλα απο οσο καταλαβα τα 1000-1500 ευρω πολλες φορες,δικαιολογουνται ειδικα αμα ο ανθρωπος το κανει με μερακι

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Sirkos αναφέρομαι στην πλειοψηφία των Ελλήνων εκτροφέων. Μην κρίνεις από την περίπτωση τη δική σου... Η επίβαση δεν κοστίζει πάντα 3000 και τα κουτάβια δεν είναι πάντα μόνο 3!!!!! Πέρα από αυτό, αυτή είναι η άποψή μου και έχει αποκρυσταλλωθεί μετά από πολλά χρόνια και πολλές εμπειρίες.

Είμαι σαφώς και ξεκάθαρα υπέρ της εκτροφής και όχι της ενεξέλεγκτης αναπαρωγής αλλά, κι ας με συγχωρήσουν οι εκτροφείς - μέλη του φόρουμ- έχουν ξεφύγει λίγο τα πράγματα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Δεν είναι του παρόντος θέματος, η εκτροφή και τα κόστη της :)

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
mareco, επέτρεψέ μου να πω ότι στην πλειοψηφία τους οι ιδιοκτήτες μη εκτροφικών σκύλων κατέληξαν στην επιλογή τους αυτή εξαιτίας των υψηλών τιμών των εκτροφικών κουταβιών. Αν οι τιμές ήταν πιο προσιτές πιστεύω ότι όλο και λιγότεροι θα συμβιβάζονταν με την απόκτηση ενός σκύλου άνευ pedigree. Καλό θα είναι να βλέπουμε το νόμισμα και από τις δύο πλευρές του:).

Ο φίλος βέβαια είναι ξεχωριστή περίπτωση.

Αν το ποστ μου το θωρείτε άσχετο ας διαγραφεί...

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλησπερα στην παρεα
συμφωνω και με τον/την mpoumpoulaoriginal ολα παιζουν ρολο και το θεμα αυτο το εχουμε πει εξ αρχης
και λογο βαθιας οικονομικης κρισης εαν θα επερνα σκυλο θα ηταν ενα αδεσποτο ( εδω μπορω να πω οτι κατι εμαθα )
και εαν ειχα λεφτα ξανα κατι αλλο θα επερνα (μμμμμμμμμ αδεσποτο 100%)
γιατι δεν με ενδιαφερει εαν θα ειναι καθαροαιμο εαν ειναι προταθλητης διαγωνισμου ο μπαμπας του η ο παππους του η τι αλλο.
αλλοι μπορει να εχουν αυτο σαν πρωτο θεμα και καλα κανουν εγω ομως οχι (παντα ημουν με την εργατικη ταξη)

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλησπερα στην παρεα
σημερα εμαθα κατι που δεν ξερω εαν ειναι αληθεια η ψεματα θελω την γνωμμη σας

στην περιοχη που μενω εχουμε κρουσματα λυσσας (εγω ακομα δεν ειδα κατι)
βεβαια σε αυτον που μας το ειπε μας ειπε και κατι αλλο που μας ταρακουνησε δλδ οτι του ειπαμε οτι καναμε το αντιλυσσικο εμβολιο και αυτος γελασε (μας ειπε οτι παιζει μεγαλη κομπινα στα εμβολια και καλο ειναι ο σκυλος να παει για γενικη αιματος για να δουμε εαν οντως πηρε τα αντισωματα

τι λετε ρε παιδια?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Κρούσματα λύσσας σε σκύλο έχετε ή σε κάποιο άλλο ζώο;

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Είχε βγεί μια είδηση
ΚΡΟΥΣΜΑ ΛΥΣΣΑΣ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ(TV100 - 080613) - YouTube
Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτός ο τύπος που σας το είπε για κομπίνα στα εμβόλια τόοοοσο έξυπνος ήταν που έκανε ανάλυση του εμβολίου με το μάτι:p
Εφόσον όταν εμβολιάζεται το ζώο βάζει ο κτηνιάτρος σφραγίδα και υπογραφή και είναι υπεύθυνος για τον νόμο και για την υγεία του ζώου.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
οχι εμεις αλλα μας ειπαν οτι ειναι εντονο το φαινομενο εδω στην περιοχη
(τωρα μπορει την τριχα να την κανουν τριχια)
αλλα με προβληματισε αυτο με τα ψευτηκα εμβολια( νοθειο απο φαρμακευτικες) οχι απο τον κτηνιατρο

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Φίλος δεν ξέρω και δεν είμαι ειδικός να αξιολογήσω αν το εμβόλιο είναι καλό ή όχι,
αλλά έχω το βιβλιάριο και την απόδειξη απο τον κτηνίατρο ότι έκανα τα εμβόλια, πιστεύω ως πολίτης είμαι καλυμένος. Αν είναι σκάρτα τα εμβόλια να μεριμνήσει ο Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) :)

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλησπερα στην παρεα

λοιπον σημερα που πηγα μια βολτα στη γειτονια ακουσα των κοσμο να μιλαει για την λυσσα που εμφανιστηκε στην περιοχη
και βεβαια ο λογος πηγαινει στα πολλα αδεσποτα και απο τι καταλαβα αυτα θα ειναι που θα πληρωσουν το τιμημα
φολα η λυση του κακου :mad:

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
Kαταρχάς σεβάσου λίγο το νήμα το οποιο αφορά έναν άνθρωπο που έχασε τον σκύλο του.
Κατά δεύτερον ο άνθρωπος που θα πετάξει στον καιάδα κουτάβι που είναι άρρωστο θα το κάνει είτε το κουτάβι είναι καθαρόαιμο είτε ημίαιμο. Δεν έχει σημασία η ράτσα του σκύλου αλλά η ράτσα του ανθρώπου. Κάνεις γενικεύσεις που δεν αφορούν όλους μας.
ας το μεταφερω εδω γιατι εγω τον ειλικρινη σεβασμο μου τον εδειξα
το να κανω εγω γενικευσεις ειναι ωραια απαντηση αλλα το να τσουβαλιαζουμε ολους οσους δεν πηραν απο εκτροφεα σκυλο τι ειναι?
παμε πρωτη ερωτηση απο ποιον εκτροφεα το πηρες?
αμεσως παμε στην δευτερη οχι απο εκει οχι και απο εκει ?
και τελος αμα πει και καμια κουβεντα η απαντηση ειναι διαβασε πρωτα και θα μαθεις
αμα κανει και αλλη ερωτηση αρνηση
παναγια μου φυλαμε ειρωνια και τιποτα αλλο

και τωρα στο ρεζουμε
δλδ μεσα απο αυτο το φορουμ αυτοι που εχουν σκυλους και εχουν γνωσεις δεν θα πρεπει να βοηθανε ολους τους αλλους

μεσα απο αυτο το φορουμ θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν λαθοι να τους μαθενει

και να προτοστατει σε υπογραφες η ακομα και σε παρασταση διαμαρτηριας για να βγει νομος να απαγορευει τα πετ σοπ να πουλανε σκυλια (ξερουμε τους λογους) εγω εδω τα εμαθα δεν ηξερα

αλλα ολοι μαζι και οχι εμεις με τα καθαροαιμα και εσεις με τα ](*,)

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ

Last edited: