Καλημερα σε ολους!!μερικοι απο εδω ξερετε το προβλημα που εχω με τον σκυλο μου,τον Ορφεα..για οσους δεν γνωριζουν ειναι αρσενικο μποξερ 13 μηνων..και εχει προβληματα συμπεριφορας οταν ειναι εξω στη βολτα με λουρι κυριως..ειναι επιθετικος προς ολους..σκυλια(ανεξαρτητως φυλου και ηλικιας) και σε ανθρωπους (μονο κατα τη διαρκεια της βολτας)..
Μετα απο συναντησεις με εκπαιδευτες και κτηνιατρους(μερικοι απο αυτους προτειναν ευθανασια)...
συνετριβην ψυχολογικα..εδω και μια βδομαδα ειμαι χαλια...αλλα δεν το βαζω κατω..θα κανω τα παντα για να μην φτασω σε αυτο το σημειο..
Αποφασισα να παω και σε αλλο εκπαιδευτη να δω τι θα μου πει...
μετα απο συναντηση με εμπιστη κτηνιατρο,χορηγησε στον μικρο τα Anafranil τα οποια ειναι φαρμακα για ψυχικες διαταραχες...τα εχει παρει κανεις εδω μεσα?πρεπει να του τα δινω για 6 μηνες καθε μερα..
Μετα απο συναντησεις με εκπαιδευτες και κτηνιατρους(μερικοι απο αυτους προτειναν ευθανασια)...
συνετριβην ψυχολογικα..εδω και μια βδομαδα ειμαι χαλια...αλλα δεν το βαζω κατω..θα κανω τα παντα για να μην φτασω σε αυτο το σημειο..
Αποφασισα να παω και σε αλλο εκπαιδευτη να δω τι θα μου πει...
μετα απο συναντηση με εμπιστη κτηνιατρο,χορηγησε στον μικρο τα Anafranil τα οποια ειναι φαρμακα για ψυχικες διαταραχες...τα εχει παρει κανεις εδω μεσα?πρεπει να του τα δινω για 6 μηνες καθε μερα..