να πω και εγω την εμπειρια μου εχοντας αφησει σκυλο σε εκπαιδευτη.
οταν ηταν μικρουλης ειχα σκεφτει οτι τον ηθελα και μ@κ@κ@ και υπακουο και αναποδο και και ετσι αποφασισα πρωτη φορα να παω σε εκπαιδευτη.
αφου εμαθα,τον γνωρισα κλπ αποφασισα να τον αφησω εκει και ανα διαστηματα πηγαινα και τον εβλεπα.
οταν ηρθε η ωρα να τον παρω ειδα ενα εντελως αλλο σκυλι προς το καλυτερο,κατι που δεν πιστευα οτι θα εβλεπα ποτε τον κοπρο μου.
ακουγε τα παντα,δεν το ενοιαζε τι γινοταν γυρω του,δεν εδινε σημασια σε τιποτα...ηταν ολος πανω μου.
ποτε δεν ειδα να δοβατε τον εκπαιδευτη,εμενα η κατι αλλο εκει..ηταν τελειος απλα.
επειδη ομως εγω τον ηθελα ποιο μ@λ@κ@ του αλλαξαμε σιγα σιγα καπια πραγματα (δεν ηθελα πχ να χαιδευετε απο αλλους και τετοια) και δεν ζητουσα ποτε απο τον σκυλο να ειναι τοσο τσιτα...να με ακουει μεν αλλα ηθελα να ειναι και χυμα βρε παιδι μου.
δεν μετανιωσα που τον αφησα ουτε δευτερολεπτο ,δεν με χρεωσε ποτε οσες φορες και αν πηγα ξανα και καναμε και μαθημα,αν ηθελα να ρωτησω κατι παντα σηκωνε το τηλεφωνο,με επαιρνε και αυτος και με ρωταγε ανα διαστηματα πως τα παμε κλπ κλπ.
αν ξαναεμπαινα σε τετοια διαδικασια εκπαιδευσης σε σκυλο μου θα τον αφηνα παλι εκει με κλειστα τα ματια χωρις να εχω κανενα ανχος.
φυσικα αυτο δεν κανει εμας σαν ιδιοκτητες να ειναι ευκολο η να μην φοβομαστε και φυσικα δεν ειναι και ολοι οι εκπαιδευτες ιδιοι.