Eνδιαφερον για αγορα Ακιτα.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Καλησπερα !
Ειμαι σοτ ψαξιμο για να αγορασω Akita inu & θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με εκτροφεις στην Ελλαδα.Επικοινωνησα με κοε αλλα εχουνε περασει 7μερες&τπτ ακομα να μου στειλουν.Απο οτι καταλαβα pet shop αντεδεικνυται...Οπιοις μπορει να βοηθησει ευχαριστως

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Το pet shop δεν αντενδείκνυται απλώς. Απαγορεύεται. Οπως επίσης και οποιοσδήποτε άλλος τρόπος, πέραν του εκτροφείου.
Κάνε λίγη υπομονή να σου απαντήσει ο ΚΟΕ. Ξαναενόχλησέ τους. Και ψάξε εντωμεταξύ και στο ιντερνετ.
Νομίζω ότι και με απλό googlάρισμα, θα σου βγάλει χρήσιμα πράγματα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
η αγορά σκύλου απο πέτ σοπ δίνει κίνητρο να συνεχίζεται η κράτηση σε απαράδεκτες συνθήκες θυληκών σκύλων προκειμένουν να παράγουν ασταμάτητα κουτάβια μέχρι να πεθάνουν
Το ότι 9 στα 10 σκυλιά που πωλούνται εκεί έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας(σωματικής ή πνευματικής) και κανένα δεν είναι καθαρόαιμο είναι το μικρότερο κακό
Το μεγάλο είναι τα Puppy mills

κι επειδή τα Ακίτα δεν είναι και απο τις ευκολες φυλές θα σου πρότεινα όσο περιμένεις απαντηση να ψαχτείς επι των Ακίτα ώστε να είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που θές

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Ειμαι σιγουρος οτι αυτο θελω.Μεχρι τωρα ειχα ποιμενικους στην κατοχη μου&τωρα στο τελος ενα Χασκι Σ. που το εχασα πριν λιγες μερες στα 13χρονια του.Οποτε αποφασισα να παω σε Ακιτα.Pet shop το εχω ηδη ξεχασει για πολλους λογους&οχζι μονο καθαροτητας φυλης.Οποιος η οποια ξερει για εκτροφεις η γενικοτερα &μπορει να "προσφερει"στη συζητηση ευχαριστως...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Κων/νε, οι λόγοι καθαρότητας φυλής, είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει για την απαγόρευση των pet shops.
Προφανώς ούτε τι ήδη σου γράψαμε δεν σε ενδιαφέρει, αλλά και ούτε διαβάζεις το φόρουμ.
Το περιμένεις έτοιμο να σου 'ρθει. Αν είχες ασχοληθεί έστω να διαβάσεις το φόρουμ, θα είχες πάρει τις απαντήσεις που θέλεις.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Φιλη mareco εχω διαβασει&τι μου γραψατε&γενικοτερα στο φορουμ(κυριως τα θεματα περι Ακιτα).Να εισαι σιγουρη οτι οταν γραφω-ειδικα οταν εχω ζητησει γνωμες&συμβουλες-εχω διαβασει&σεβαστει τα γραφομενα αλλων.Εξου &το "...λογοι καθαροτητας&οχι μονο ..."αναφερομενος σε συνθηκες διαβιωσης,μεταφορας&γενικοτερης φιλοσοφιας σχετικα με pet shop.Μεχρι τωρα ειχα αρκετασκυλια&κανενα απο pet shop.Αυτα ελπιζω να διασαφηνισαν τα λεγομενα μου.
Ψαχνω για Ιαπωνικο φιλε BiggBilly

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Αν εισαι απο Αθηνα δε ξερω πως να σε βοηθησω....τη σελιδα www.akita.gr την ειδες; Μπορω να σου στειλω σε π.μ. καποια στοιχεια αν θελεις απο εκτροφεα που γνωριζω.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Αν εισαι απο Αθηνα δε ξερω πως να σε βοηθησω....τη σελιδα www.akita.gr την ειδες; Μπορω να σου στειλω σε π.μ. καποια στοιχεια αν θελεις απο εκτροφεα που γνωριζω.
Οποτε μπορεσεις θα χαρω να λαβω p.m

1200-1500?Πολλα μου ακουγονται..

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Επιτρέπεται δημοσίως
Α οκ! Thanx, δεν το ηξερα! ο Βαζακας λοιπον. Δυστυχως για αγορα Ακιτα αυτες ειναι οι τιμες. Στην Αθηνα θα τα βρεις και πιο ακριβα, αγγιζουν τα 2.000-2.500.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ας αφήσουμε κάθε άλλη παράμετρο στην άκρη, προς το παρόν και ας υποθέσουμε πως εγώ διαθέτω το Ακίτα που θες, όπως το θές (αν θες περιέγραψε μου στην επόμενη δημοσίευση σου πως θες να είναι το Ακίτα που επιθυμείς, ποιές προδιαγραφές να πληρεί).

Πόσα χρήματα θα ήσουν πρόθυμος να μου δώσεις;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το όνομα ακίτα τι σημαίνει στην γλώσσα του? προφανώς γιαπωνέζικα ε?
και τη σχέση υπάρχει με τα γνωστά ΜΑΚΙΤΑ?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μου κινησες την περιεργεια κι εμενα.

Akita is the name of a city in Japan where the dog breed Akita Inu is believed to have originated from.

makita: The word actually has no meaning in Japanese.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr