Αντιλαμβανομαι οτι μεθοδος της ψυχοσυνθεσης ειναι το αυτομαστιγωμα Γιαννη (μου επιτρεπεις να σε λεω Γιαννη ε

και δη σε τετοιες περιπτωσεις, ΟΜΩΣ:
για δες λιγο ποσο διαφορετικα μπορει να ειναι τα πραγματα απο οπως τα αντιλαμβανεσαι... πχ, εγω με το που διαβασα οτι εφυγε η φριντα σου, σκεφτηκα, κοιτα το δολιο , του εδωσε η Φριντα το χρονικο περιθωριο να ωριμασει μεσα του ο Γιαννης το γεγονος τηε επικειμενης απωλειας... Σκεφτηκα αμεσως δλδ οτι η φριντα σε αγαπουσε ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ την αγαπουσες τοσο κι αλλο τοσο , που σου εδωσε λιγο χρονο να προετοιμαστεις εστω και ασυνειδητα...
Γιαννη, δεν υπηρχε περιπτωση να ησουν αναξιος αυτης της αγαπης. Το μεγαλειο αυτης φανηκε σε σενα γιατι παροτι υπηρχε η συγκρουση μεσα σου, τελικα την λυτρωσες... Ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να σκεφτεις ΜΟΝΟ το καλο του σκυλου που υποφερει και να βαλεις σε δευτερη μοιρα το πιο επωδυνο γεγονος της ζωης...την απωλεια...
δεν ξερω καν αν διαβαζεις αυτα που σου γραφω, αν οχι ,το κατανοω λογω της καταστασης. Μα καποια στιγμη που θα εχεις την αναγκη να ανατρεξεις στο θεμα αυτο, θα διαβασεις με προσοχη αυτα τα λογια...
βιωσε τον θρηνο, το κενο, τον πονο, Ειναι Ανθρωπινο και ξερεις κατι; τα ηξερε αυτα η φριντα σου, οτι θα τα περασεις...Σε δοκιμασε και περασες. Αρα ΟΤΙ και να ειπες να ενιωσε ςκαποιες στιγμες, ειναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...
Εμενα η μανα μου με εχει διαολοστειλει...Τι θα πει αυτο βρε Γιαννη μου; οτι ειναι αναξια να ειναι μανα η οτι δεν με αγαπαει;
Παρε τον χρονο σου γιατι αυτος ειναι πανδαματωρ. Η φριντα σε εκανε μονο καλυτερο ανθρωπο και καλυτερο φιλο για το σκυλι. Μην το αφησεις αυτο ετσι...ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει καπου εκει ενα μικρο, που περιμενει ΕΣΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ, να συνεχισεις σε αυτο, την αγαπη σου για τη Φριντα...