My Charlie!!!

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Δως του λογους να καθεται στο κρεβατι του. Πηγαινε και κατσε και συ διπλα, δωστου πραγματα να μασουλαει αφου καθησει, λιχουριες, χαιδευε τον.
Χθες του έβαλα κομματάκια παριζάκι και όλα του τα παιχνίδια μέσα στο κρεβάτι του αλλά κάθησε μόνο 1 λεπτάκι. Έφαγε τα παριζάκια και μετά πάλι δίπλα μου.. Πήγαινα στο μπάνιο, από πίσω, πήγαινα στο σαλόνι το ίδιο... ¨Οταν ξάπλωσα τον άκουγα έπινε νερό(τα μπωλ του είναι δίπλα στο κρεβάτι του) και ήλπιζα να κοιμηθεί εκεί αλλά όταν ξύπνησα στις 6,30 τον είδα δίπλα μου! ''Ούτε γκόμενος σου να ήτανε'' μου λέει ο αδερφός μου! Χιχι

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τώρα, εγώ να σου δώσω συμβουλή , για να μην κοιμάται στο κρεβάτι σου...αποκλείεται. Και αυτό γιατί προσωπικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τα σκυλιά μου να κοιμούνται στο κρεβάτι μαζί μου. ίσα, ίσα που μου αρέσει κιόλας να τους αισθάνομαι δίπλα μου.
Θεωρώ ότι στο θέμα κρεβατιού δεν υπάρχει σωστό και λάθος....και είναι προσωπική επιλογή του καθενός μας, πως θέλει να κοιμάται. όπως και διαφωνώ με τα θέματα ιεραρχίας κλπ,κλπ του στυλ αν τον αφήσεις να ανέβει στο κρεβάτι σου θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό ....
Πάντως στη φωτογραφία είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Χθες του έβαλα κομματάκια παριζάκι και όλα του τα παιχνίδια μέσα στο κρεβάτι του αλλά κάθησε μόνο 1 λεπτάκι. Έφαγε τα παριζάκια και μετά πάλι δίπλα μου.. Πήγαινα στο μπάνιο, από πίσω, πήγαινα στο σαλόνι το ίδιο... ¨Οταν ξάπλωσα τον άκουγα έπινε νερό(τα μπωλ του είναι δίπλα στο κρεβάτι του) και ήλπιζα να κοιμηθεί εκεί αλλά όταν ξύπνησα στις 6,30 τον είδα δίπλα μου! ''Ούτε γκόμενος σου να ήτανε'' μου λέει ο αδερφός μου! Χιχι
Γι αυτο ειπα κατσε εσυ μαζι του διπλα στο κρεβατακι του. Στην τελικη ξαπλωσε εκει διπλα για λιγο:p:)
Βεβαια και εγω ενα τοσο γλυκο και μικρο σκυλακι θα το ηθελα μαζι στο κρεβατι :D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Κανε το κολπο με τη λιχουδια.
Βαλτον στο κρεββατι του και μην τον αφησεις να σηκωθει απο εκει
(αυτος να ξερεις θα σε ζυγιζει αλλα μην τον αφησεις να κανει τιποτα παραπανω απο αυτο που θες)
ξαπλωσε εσυ στο δικο σου.
Αν προσπαθει να έρθει στο δικο σου, τον επαναφερεις παλι στο κρεββατι του.
Επιβραβευεις με λιχουδια μονο όταν δεν σηκωθει, εστω και για μερικα δευτερολεπτα (π.χ.μισο λεπτο) στην αρχη.

Ο δικος μου Charlie κοιμαται στο κρεββατι του και το πρωι μόλις αντιληφθει ότι ξυπναω ερχεται και με κανει μούσκεμα απο το γλειψιμο...

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Γι αυτο ειπα κατσε εσυ μαζι του διπλα στο κρεβατακι του. Στην τελικη ξαπλωσε εκει διπλα για λιγο:p:)
Βεβαια και εγω ενα τοσο γλυκο και μικρο σκυλακι θα το ηθελα μαζι στο κρεβατι :D
Κι εγώ απλά κάποιες φορές δεν θα είμαστε οι 2 μας!;)

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Φοβερο ονομα κ ειναι τελειος ! Ειναι σαν να τον εχεις παρει απο ραφακι παιχνιδαδικου!!!!! Να τον χαιρεσε!!!!