καλα...ηθελα να γραψω εδω και κοτσαρα την απαντηση σε αλλο θεμα..χαχχχ
Ghelly ειναι πανεμορφη!Και αλλαξε το αβαταρ σου,εχεις τετοια κουκλα...
Θενκιουυυυ, αλλά τι να αλλάξω, το τερατάκι δεν ποζάρει ποτε νορμάλ να την φωτογραφίσω. Το παίζει μοιραία και κοιτάει αλλου γι'αλλου! Ως και με παριζάκι την εχω δελεάσει...καλα...ηθελα να γραψω εδω και κοτσαρα την απαντηση σε αλλο θεμα..χαχχχ
Η αλήθεια ειναι πως βαριέμαι ολίγον να την φωτογραφίζω... αλλά διαρκώς σκέφτομαι ότι θα περάσουν οι κουταβομήνες, οπότε ας μαζεύω εικόνες! Σε ευχαριστώ πολύ, αντε να τη δείς και από κοντά σε καμια συνάντηση!πολύ όμορφη η μικρή σου να την χαίρεσαι,θέλουμε πολλές κάθε φορά απο εσένα για να χαζεύουμε ακόμα περισσότερο με το μικρό.
Είναι καλομαθημένη τρομάρα της... τώρα πχ ανέβηκε να κοιμηθει στο τραπέζι πανω στις εφημερίδες...και την κυνηγάω.Είναι μια κούκλα!!! Και αν είναι και λίγο diva ε χαλάλι της!![]()
Ε όχι να φάει η μικρή το παγωτό και όχι εγώ... είπαμε, αλλά με μέτρο οι θυσίες!Είναι μια κουκλα η μικρη!! Το ...ρολο, αρχικα νομιζα πως ειναι παγωτο!![]()
αα γκελυ μου φαινεται αυτη που τρωει το ρολο ειναι πιο καλη για αβαταρ καλε.πολυ ομορφο εγινε .
Το νίντζα σας ευχαριστεί από τα πόδια μου που κοιμάται και εχω μουδιάσει. Είναι και βαρύ το ατιμο....Συμφωνώ με Ανδρομάχη !Νίντζα poweeeeeeeerrrrrrr η μικρή λέμε χιχιχι :-D
Θενκιουυυυυ