Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλέ ζείτε ακόμα ε? δεν σας μάσησε.......είναι φοβιστική η άτιμη....:p
Σημερα κρυβόμουν ολη μερα να μη με φάει.... τοιχο τοιχο παω στο σπιτι. Μετά πηρα θάρρος και την εβγαλα βόλτα

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αααα τώρα μάλιστα!Ομορφιά...*agapoylas*
Μην την αφήνεις πολύ-πολύ στα χορτάρια γιατι θα χρειαστεί πάλι να την κάνεις μπάνιο και θα απελευθερωθει πάλι το αιμοδιψες τέρας!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλά, ας καθόταν και για μια φωτογραφία σωστά (ας μπορουσα να τραβηξω και εγώ μια σωστη φωτογραφία) και τότε θα εβλεπες ομορφια! Το σιχαμένο σημερα εγινε 18 μηνων, και δεν το χορταίνω.... ειναι τοσο υπεροχο πλάσμα, πεισματάρα, πανέξυπνη (κυρίως οταν θελει) με ενα βλέμμα που σε καθηλώνει. Ακόμα και η εκπαιδεύτρια μου ελεγε διαρκώς πόσο τετραπερατο ειναι και πόσο εύκολα καταλαβαίνει τι θέλουμε να κάνει... Δεν ημουν ποτε πιο περηφανη. Δραστήρια μέχρι τελικής πτώσης, που ακόμα και τότε, δεν θα πάει να σωριαστεί καπου ασχετα, αλλά διπλα μου. Μόνο διπλα μου.
Και μόλις μπαινω στο σπιτι μετά τη δουλειά, ό,τι και να με εχει στενοχωρήσει απλά φεύγει από το μυαλό μου. Και για τη Σελιν μετά σαν να μην υπάρχει κανενας αλλος στο σπιτι, εκτος από εμενα....
Είμαι ερωτευμένηηηηηη

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
κουκλακι ειναι..φαινεται μια χαρα!μου αρεσει και η κολεξιον απο ρουχακια που έχει!σου εχω και για καρναβάλια στολη Adorable Pet Cat Dog Puppy Cotton Clothes Costume Superman Suit size L | eBay
Αν σου πω οτι περισσότερο ψαχνω τα δικά της ρουχα από τα δικά μου? Μην ειναι φλις, μην ειναι λυκρα, να ειναι 100% βαμβακερό κλπ...
btw επειδη εχει το παρατσούκλι νιντζα, θέλουμε αντίστοιχη στολή! ;)

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Eχει γίνει μια κούκλα η Σελίν!
Αρχισε να δείχνει και το tan της.

Να τη χαίρεσαι Γκέλυ και να περνάτε πάντα καλά μαζί!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πάντα να τη χαίρεσαι και πάντα να περνάτε όμορφες στιγμές!

Είναι ένα κουκλί!
Αλικη μου, σε ευχαριστώ πολύ ματάκια μου!!!

Eχει γίνει μια κούκλα η Σελίν!
Αρχισε να δείχνει και το tan της.

Να τη χαίρεσαι Γκέλυ και να περνάτε πάντα καλά μαζί!
Θενκιου Μιχάλη. Και εσεις αν θυμάμαι καλα πριν 4-5 μέρες πιασατε το οριο 18μηνων! Να τον χαίρεσαι τον Μαρβινάκο.
Μου αρεσουν πολύ τα χρωματα της!!!
Ομορφιά ζωγραφιστή :D
Φρικιαστικά όμορφηηηη:p
Μου πεφτετε μακρυά να σας κερασω τούρτα, οπότε την εφαγα ολη μόνη μου! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πανέμορφη είναι Γκέλλυ!
Με έχετε κάνει και μου αρέσουν τα γιόρκι, παλιά τα έβλεπα και άλλαζα δρόμο!
Η εξυπνάδα στο βλέμμα της , χαρακτηριστικό τους άλλωστε, είναι απίστευτη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πανέμορφη είναι Γκέλλυ!
Η εξυπνάδα στο βλέμμα της , χαρακτηριστικό τους άλλωστε, είναι απίστευτη!
Ειδες? οταν δεν τα αντιμετωπίζει κανεις σαν καναπεδόσκυλα, έχουν πολλά να δείξουν και δεν υπολείπονται (ιδιαιτερως) των μεγάλων!!! Και εγώ πρώτα δεν ηθελα να ακουω για μικρόσωμα για κανενα λογο. Νευρικά και υστερικα τα ειχα... πού να ηξερα!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια, θα τα μεταβιβάσω στο ποντικι!!! :p

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Υπερπροστατευτικότητα και ελλειπής ή ανύπαρκτη κοινωνικοποίηση, είναι η αιτία του κακού.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Αχου,,,μεγαλωσε το μπιμπελο ,μακρυνε και το μαλλι,σωστη ντιβα.ομορφο ειναι το σκασμενο να το χαιρεσαι!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αχου,,,μεγαλωσε το μπιμπελο ,μακρυνε και το μαλλι,σωστη ντιβα.ομορφο ειναι το σκασμενο να το χαιρεσαι!
Ναι μεγάλωσε και δεν συνειδητοποιησα πώς περασαν 18 μήνες. Τη χαίρομαι τη μικρη σιχαμένη ντίβα!!! :)