Αν σου πω οτι περισσότερο ψαχνω τα δικά της ρουχα από τα δικά μου? Μην ειναι φλις, μην ειναι λυκρα, να ειναι 100% βαμβακερό κλπ...κουκλακι ειναι..φαινεται μια χαρα!μου αρεσει και η κολεξιον απο ρουχακια που έχει!σου εχω και για καρναβάλια στολη Adorable Pet Cat Dog Puppy Cotton Clothes Costume Superman Suit size L | eBay
:cuniaoo: Τρομακτικη!!!!!!!!!!!!!!!Μουαχαχαχαχα!!!!Επειδη καποιοι δεν ξερουν τι εστι να πλένεις σκύλο και να βγαινει γκρέμλιν... ακους sirkos?
View attachment 46687
φρικιαστική!!!:cuniaoo: Τρομακτικη!!!!!!!!!!!!!!!Μουαχαχαχαχα!!!!
Αλικη μου, σε ευχαριστώ πολύ ματάκια μου!!!Πάντα να τη χαίρεσαι και πάντα να περνάτε όμορφες στιγμές!
Είναι ένα κουκλί!
Θενκιου Μιχάλη. Και εσεις αν θυμάμαι καλα πριν 4-5 μέρες πιασατε το οριο 18μηνων! Να τον χαίρεσαι τον Μαρβινάκο.Eχει γίνει μια κούκλα η Σελίν!
Αρχισε να δείχνει και το tan της.
Να τη χαίρεσαι Γκέλυ και να περνάτε πάντα καλά μαζί!
Ομορφιά ζωγραφιστή![]()
Μου πεφτετε μακρυά να σας κερασω τούρτα, οπότε την εφαγα ολη μόνη μου!Φρικιαστικά όμορφηηηη![]()
Ειδες? οταν δεν τα αντιμετωπίζει κανεις σαν καναπεδόσκυλα, έχουν πολλά να δείξουν και δεν υπολείπονται (ιδιαιτερως) των μεγάλων!!! Και εγώ πρώτα δεν ηθελα να ακουω για μικρόσωμα για κανενα λογο. Νευρικά και υστερικα τα ειχα... πού να ηξερα!!!Πανέμορφη είναι Γκέλλυ!
Με έχετε κάνει και μου αρέσουν τα γιόρκι, παλιά τα έβλεπα και άλλαζα δρόμο!
Η εξυπνάδα στο βλέμμα της , χαρακτηριστικό τους άλλωστε, είναι απίστευτη!
εντελώς.... ειδικά αν κρινω από την αντιδραση των γατών εδω... που μπαίνουν σε φερμα με τη μια...αρουρι!!!!!!!!!!!!!!
Υπερπροστατευτικότητα και ελλειπής ή ανύπαρκτη κοινωνικοποίηση, είναι η αιτία του κακού.Με έχετε κάνει και μου αρέσουν τα γιόρκι, παλιά τα έβλεπα και άλλαζα δρόμο!
Ναι μεγάλωσε και δεν συνειδητοποιησα πώς περασαν 18 μήνες. Τη χαίρομαι τη μικρη σιχαμένη ντίβα!!!Αχου,,,μεγαλωσε το μπιμπελο ,μακρυνε και το μαλλι,σωστη ντιβα.ομορφο ειναι το σκασμενο να το χαιρεσαι!