Σε αυλη και μεσα στο σπιτι τα χαπια τα εδωσε για να ηρεμήσει το σκυλι δεν θα τα περνει για παντα η αγωγη θα κρατησει 2 μηνες μου ειπε1. O σκύλος ζει σε αυλή;
2. Πόσο ευγενικά να σχολιάσω την κτηνίατρο, που σου έδωσε τέτοιου είδους χάπια; Πόσο;
Πρεζακι με το να παρει ενα συμπλήρωμα που θα τον βοηθήσει στο πρόβλημα του μήπως τα παραλές λιγάκι?εμενα εχει ανχος αποχωρισμου εδω και ενα χρονο,,,, αλλα πρεζακι δεν την εκανα... ==))
Αν εμενα σε καποιο χωριο σιγουρα δεν θα τα εδινα αυτα τα χαπια εδω στην πολη ομως πρεπει να σεβαστώ και τον γείτονα αλλα ετσι και αλλιως εχω εμπιστοσύνη στην γιατρό μου οτι δεν θα εδινε στο σκυλι κατι που θα το κανει πρεζακια απλα του εδωσε κατι να το βοηθησει μεχρι να ξεκινησει η εκπαίδευση αυτη την στιγμή στην απέναντι πολυκατοικία ειναι 3 θηλυκά με οίστρο εχει τρελαθεί ο άμοιρος...Αν googlaρεις το φαάρμακο αυτό θα δεις ότι χρειάζεται να το παίρνει ο σκύλος 60 μέρες για να αρχίσει να δρα στον οργανισμό του. Είναι αμινοξέο που δρα στο νευρικό σύστημα του σκύλου. Μου θυμίζει αντικαταθλιπτικά φάρμακα και νομίζω πως ο σκύλος με αυτό θα είναι ληθαργικός και πεσμένος.
Με τίποτα δεν θα το έδινα στον σκύλο μου, προτιμώ να με ταλαιπωρεί με τα νευρολογικαλ θέματα που έχει!
Τπν οίστρο των σκύλων γύρω σου θα την πληρώνει ο σκύλος σου; Η βασική υπακοή μην περιμένεις να λύσει θέματα οίστρου. Δεν είναι λοβοτομή.Αν εμενα σε καποιο χωριο σιγουρα δεν θα τα εδινα αυτα τα χαπια εδω στην πολη ομως πρεπει να σεβαστώ και τον γείτονα αλλα ετσι και αλλιως εχω εμπιστοσύνη στην γιατρό μου οτι δεν θα εδινε στο σκυλι κατι που θα το κανει πρεζακια απλα του εδωσε κατι να το βοηθησει μεχρι να ξεκινησει η εκπαίδευση αυτη την στιγμή στην απέναντι πολυκατοικία ειναι 3 θηλυκά με οίστρο εχει τρελαθεί ο άμοιρος...
Στους ιδιους γειτονες που λες οτι σου εκαναν παρατηρηση γιατι ο σκυλος σου γαυγιζει και εχουν τις θηλυκες αστειρωτες πες τους οσο θα μυριζει ο σκυλος μου τα σκυλια σας θα κανει ετσι οποτε κοιταχτε τα δικα σας σκυλια πρωτα και μετα μιληστε για το δικο μουΑν εμενα σε καποιο χωριο σιγουρα δεν θα τα εδινα αυτα τα χαπια εδω στην πολη ομως πρεπει να σεβαστώ και τον γείτονα αλλα ετσι και αλλιως εχω εμπιστοσύνη στην γιατρό μου οτι δεν θα εδινε στο σκυλι κατι που θα το κανει πρεζακια απλα του εδωσε κατι να το βοηθησει μεχρι να ξεκινησει η εκπαίδευση αυτη την στιγμή στην απέναντι πολυκατοικία ειναι 3 θηλυκά με οίστρο εχει τρελαθεί ο άμοιρος...
Δεν ειπα κατι τετοιο απλα και αυτο επιβαρύνει την κατάσταση σκέφτηκα να βαλω αλλη μια ωρα βολτας την ημερα αλλα με την ζεστη τωρα μηπως τον κάνω χειρότερα?Τπν οίστρο των σκύλων γύρω σου θα την πληρώνει ο σκύλος σου; Η βασική υπακοή μην περιμένεις να λύσει θέματα οίστρου. Δεν είναι λοβοτομή.
Δεν θα βγάλω ακρη...δεν ξέρουν την σχέση οίστρου-αρσενικου...οπως και η γιαγια στο απεναντι διαμερισμα που κρέμεται σαν τον γκολουμ απο το μπαλκόνι και στελνει στο διάολο εμενα και το σκυλι ολη μέρα (και οταν δεν γαβγίζει) δεν θα καταλαβει τιποτα οποτε δεν μιλαω-απανταω σε βρισιέςΣτους ιδιους γειτονες που λες οτι σου εκαναν παρατηρηση γιατι ο σκυλος σου γαυγιζει και εχουν τις θηλυκες αστειρωτες πες τους οσο θα μυριζει ο σκυλος μου τα σκυλια σας θα κανει ετσι οποτε κοιταχτε τα δικα σας σκυλια πρωτα και μετα μιληστε για το δικο μου
Όχι δεν θα τον κάνεις χειρότερα. Εγώ το έκανα ήδη, είδα ότι οι δύο βόλτες δεν είναι αρκετές και πρόσθεσα μία τρίτη. Ζεσταίνονται, είναι μικρότερες οι βόλτες αλλά στο σπίτι είναι αγγελούδια.Δεν ειπα κατι τετοιο απλα και αυτο επιβαρύνει την κατάσταση σκέφτηκα να βαλω αλλη μια ωρα βολτας την ημερα αλλα με την ζεστη τωρα μηπως τον κάνω χειρότερα?
Το ξερεις το φάρμακο εχεις εμπειρία απο το συγκεκριμένο σκεύασμα η απλα υποθέτεις οτι ειναι εις βάρος της υγείας του?Δεν ειναι xanax ουτε lexotanil ουτε καν calmivetΒάλε τον σκύλο σου αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Δεν φταίνε οι γείτονες σε τίποτα, να μην μπορούν να ησυχάσουν. Ολοι μας έχουμε σκυλιά, με λιγότερο ή περισσότερο άγχος αποχωρισμού, αλλά δεν τα χαπακώνουμε για να το βουλώσουν. Θα διαβάσεις στο φόρουμ, 100άδες σχετικά θέματα. Το δικό σου, είναι το μόνο, στο οποίο ο γιατρός έδωσε χάπια. Είναι δικό σου πρόβλημα, η μη επιθυμητή συμπεριφορά του σκύλου σου, και πρέπει να βρεις άμεσα λύση, αλλά όχι εις βάρος της υγείας του. Αν είναι δυνατόν!!!
Απο αυριο βαζω μια βολτα ακομα μισαωρη για αρχη και βλεπουμε...το θεμα ειναι πως μετα την πρωινη βολτα κανει την πιο πολη φασαρια...Όχι δεν θα τον κάνεις χειρότερα. Εγώ το έκανα ήδη, είδα ότι οι δύο βόλτες δεν είναι αρκετές και πρόσθεσα μία τρίτη. Ζεσταίνονται, είναι μικρότερες οι βόλτες αλλά στο σπίτι είναι αγγελούδια.
DOSAGE: | Dogs: Give 2x daily for at least 2 months.. |
Για βάλε μας, μερικές παραθέσεις, προς απόδειξη, αυτού σου του συμπεράσματος....μερικοι ειπαν και κατι παραπανω..η ειχαν λιγο ασχημο τροπο...
Αυτό...είχα σκοπό να στο προτείνω κι εγώ...πολλά off topics που δεν αρμόζουν κατά την άποψή μου [εφόσον κι εσύ εξέφρασες την άποψή σου, για τα μέλη του φόρουμ και τις απαντήσεις τους], στο θεωρητικό προφίλ σου, όπως εσύ μας το παρουσίασες...απλα θα μετριασω λιγο τα κομεντς τις γνωμες κτλ κτλ..