Ozzy Ο Καινουργιος μου φιλος!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
1. O σκύλος ζει σε αυλή;

2. Πόσο ευγενικά να σχολιάσω την κτηνίατρο, που σου έδωσε τέτοιου είδους χάπια; Πόσο;

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα εχει ανχος αποχωρισμου εδω και ενα χρονο,,,, αλλα πρεζακι δεν την εκανα... ==))

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
προσοχη στη δοση,,,,,,,,

Εάν ληφθεί σε ποσότητα 100 φορές μεγαλύτερη από την συνιστώμενη έχει τοξική δράση κι αυτό μπορεί να οδηγήσει στην καταστολή του αναπνευστικού συστήματος, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αυπνία, γενική αδυναμία, γρήγορους σφυγμούς, πονοκέφαλους και οξυθυμία. Σε ακραίες περιπτώσεις, μια υπερβολική δόση μπορεί να είναι μοιραία.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
1. O σκύλος ζει σε αυλή;

2. Πόσο ευγενικά να σχολιάσω την κτηνίατρο, που σου έδωσε τέτοιου είδους χάπια; Πόσο;
Σε αυλη και μεσα στο σπιτι τα χαπια τα εδωσε για να ηρεμήσει το σκυλι δεν θα τα περνει για παντα η αγωγη θα κρατησει 2 μηνες μου ειπε

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
εμενα εχει ανχος αποχωρισμου εδω και ενα χρονο,,,, αλλα πρεζακι δεν την εκανα... ==))
Πρεζακι με το να παρει ενα συμπλήρωμα που θα τον βοηθήσει στο πρόβλημα του μήπως τα παραλές λιγάκι?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αν googlaρεις το φαάρμακο αυτό θα δεις ότι χρειάζεται να το παίρνει ο σκύλος 60 μέρες για να αρχίσει να δρα στον οργανισμό του. Είναι αμινοξέο που δρα στο νευρικό σύστημα του σκύλου. Μου θυμίζει αντικαταθλιπτικά φάρμακα και νομίζω πως ο σκύλος με αυτό θα είναι ληθαργικός και πεσμένος.
Με τίποτα δεν θα το έδινα στον σκύλο μου, προτιμώ να με ταλαιπωρεί με τα νευρολογικαλ θέματα που έχει!

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Αν googlaρεις το φαάρμακο αυτό θα δεις ότι χρειάζεται να το παίρνει ο σκύλος 60 μέρες για να αρχίσει να δρα στον οργανισμό του. Είναι αμινοξέο που δρα στο νευρικό σύστημα του σκύλου. Μου θυμίζει αντικαταθλιπτικά φάρμακα και νομίζω πως ο σκύλος με αυτό θα είναι ληθαργικός και πεσμένος.
Με τίποτα δεν θα το έδινα στον σκύλο μου, προτιμώ να με ταλαιπωρεί με τα νευρολογικαλ θέματα που έχει!
Αν εμενα σε καποιο χωριο σιγουρα δεν θα τα εδινα αυτα τα χαπια εδω στην πολη ομως πρεπει να σεβαστώ και τον γείτονα αλλα ετσι και αλλιως εχω εμπιστοσύνη στην γιατρό μου οτι δεν θα εδινε στο σκυλι κατι που θα το κανει πρεζακια απλα του εδωσε κατι να το βοηθησει μεχρι να ξεκινησει η εκπαίδευση αυτη την στιγμή στην απέναντι πολυκατοικία ειναι 3 θηλυκά με οίστρο εχει τρελαθεί ο άμοιρος...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αν εμενα σε καποιο χωριο σιγουρα δεν θα τα εδινα αυτα τα χαπια εδω στην πολη ομως πρεπει να σεβαστώ και τον γείτονα αλλα ετσι και αλλιως εχω εμπιστοσύνη στην γιατρό μου οτι δεν θα εδινε στο σκυλι κατι που θα το κανει πρεζακια απλα του εδωσε κατι να το βοηθησει μεχρι να ξεκινησει η εκπαίδευση αυτη την στιγμή στην απέναντι πολυκατοικία ειναι 3 θηλυκά με οίστρο εχει τρελαθεί ο άμοιρος...
Τπν οίστρο των σκύλων γύρω σου θα την πληρώνει ο σκύλος σου; Η βασική υπακοή μην περιμένεις να λύσει θέματα οίστρου. Δεν είναι λοβοτομή.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Στους ιδιους γειτονες που λες οτι σου εκαναν παρατηρηση γιατι ο σκυλος σου γαυγιζει και εχουν τις θηλυκες αστειρωτες πες τους οσο θα μυριζει ο σκυλος μου τα σκυλια σας θα κανει ετσι οποτε κοιταχτε τα δικα σας σκυλια πρωτα και μετα μιληστε για το δικο μου

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Τπν οίστρο των σκύλων γύρω σου θα την πληρώνει ο σκύλος σου; Η βασική υπακοή μην περιμένεις να λύσει θέματα οίστρου. Δεν είναι λοβοτομή.
Δεν ειπα κατι τετοιο απλα και αυτο επιβαρύνει την κατάσταση σκέφτηκα να βαλω αλλη μια ωρα βολτας την ημερα αλλα με την ζεστη τωρα μηπως τον κάνω χειρότερα?

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Στους ιδιους γειτονες που λες οτι σου εκαναν παρατηρηση γιατι ο σκυλος σου γαυγιζει και εχουν τις θηλυκες αστειρωτες πες τους οσο θα μυριζει ο σκυλος μου τα σκυλια σας θα κανει ετσι οποτε κοιταχτε τα δικα σας σκυλια πρωτα και μετα μιληστε για το δικο μου
Δεν θα βγάλω ακρη...δεν ξέρουν την σχέση οίστρου-αρσενικου...οπως και η γιαγια στο απεναντι διαμερισμα που κρέμεται σαν τον γκολουμ απο το μπαλκόνι και στελνει στο διάολο εμενα και το σκυλι ολη μέρα (και οταν δεν γαβγίζει) δεν θα καταλαβει τιποτα οποτε δεν μιλαω-απανταω σε βρισιές

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Βάλε τον σκύλο σου αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Δεν φταίνε οι γείτονες σε τίποτα, να μην μπορούν να ησυχάσουν. Ολοι μας έχουμε σκυλιά, με λιγότερο ή περισσότερο άγχος αποχωρισμού, αλλά δεν τα χαπακώνουμε για να το βουλώσουν. Θα διαβάσεις στο φόρουμ, 100άδες σχετικά θέματα. Το δικό σου, είναι το μόνο, στο οποίο ο γιατρός έδωσε χάπια. Είναι δικό σου πρόβλημα, η μη επιθυμητή συμπεριφορά του σκύλου σου, και πρέπει να βρεις άμεσα λύση, αλλά όχι εις βάρος της υγείας του. Αν είναι δυνατόν!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν ειπα κατι τετοιο απλα και αυτο επιβαρύνει την κατάσταση σκέφτηκα να βαλω αλλη μια ωρα βολτας την ημερα αλλα με την ζεστη τωρα μηπως τον κάνω χειρότερα?
Όχι δεν θα τον κάνεις χειρότερα. Εγώ το έκανα ήδη, είδα ότι οι δύο βόλτες δεν είναι αρκετές και πρόσθεσα μία τρίτη. Ζεσταίνονται, είναι μικρότερες οι βόλτες αλλά στο σπίτι είναι αγγελούδια.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Βάλε τον σκύλο σου αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Δεν φταίνε οι γείτονες σε τίποτα, να μην μπορούν να ησυχάσουν. Ολοι μας έχουμε σκυλιά, με λιγότερο ή περισσότερο άγχος αποχωρισμού, αλλά δεν τα χαπακώνουμε για να το βουλώσουν. Θα διαβάσεις στο φόρουμ, 100άδες σχετικά θέματα. Το δικό σου, είναι το μόνο, στο οποίο ο γιατρός έδωσε χάπια. Είναι δικό σου πρόβλημα, η μη επιθυμητή συμπεριφορά του σκύλου σου, και πρέπει να βρεις άμεσα λύση, αλλά όχι εις βάρος της υγείας του. Αν είναι δυνατόν!!!
Το ξερεις το φάρμακο εχεις εμπειρία απο το συγκεκριμένο σκεύασμα η απλα υποθέτεις οτι ειναι εις βάρος της υγείας του?Δεν ειναι xanax ουτε lexotanil ουτε καν calmivet

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Όχι δεν θα τον κάνεις χειρότερα. Εγώ το έκανα ήδη, είδα ότι οι δύο βόλτες δεν είναι αρκετές και πρόσθεσα μία τρίτη. Ζεσταίνονται, είναι μικρότερες οι βόλτες αλλά στο σπίτι είναι αγγελούδια.
Απο αυριο βαζω μια βολτα ακομα μισαωρη για αρχη και βλεπουμε...το θεμα ειναι πως μετα την πρωινη βολτα κανει την πιο πολη φασαρια...

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλησπερες στα καλα παιδια

αδελφε Να σου ζήσει ο OZZY να είναι γερός και δυνατός και να γαυγίζει
Και να πεις την γριά από απέναντι ότι σε λίγο θα πάει η σύνταξη στα 150Ε λόγο κατάρρευσης των ασφαλιστικών ταμείων
Και να μην την βρίζεις

Κάτσε και διάβασε εδώ στο φόρουμ θα μάθεις πολλά και καλά πραγματάκια

Και ένα τραγουδάκι στην φίλη μου χοχοχοχοχο
ΩΧΡΑ ΣΠΕΙΡΟΧΑΙΤΗ-Μπαλάντα για μια λυπημένη χώρα.- - YouTube

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Χρήση: Anxitane δισκία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για μακροχρόνια χρήση σε ανήσυχοι κατοικίδια ζώα. Anxitane θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 60 ημέρες για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αποτελέσματα μπορεί να παρατηρηθεί.ενω στο αγγλικο δες τι λει ! For optimal results, prescribe ANXITANE Tablets for at least 30 days for pets experiencing behavior changes in response to stress.
DOSAGE:Dogs: Give 2x daily for at least 2 months..

Minimum course of treatment 2 months. The majority of pets will respond by the second week.

ειδα οτι ειναι σχετικα ασφαλες με μεγαλη κλινικη δοκιμασια... με επιτυχια 94 %.. χωρις side effects κτλ κτλ...
αλλα αν απο τοσο νωρις αρχισες να δινεις χαπια στον σκυλο..λιγο δυσκολα τα πραγματα ! να αυτο ηθελαν να πουν τα παιδια γιατι ηταν μια εντελως λαθος κινηση αυτο που εκανες...μερικοι ειπαν και κατι παραπανω..η ειχαν λιγο ασχημο τροπο... αλλα αυτα τα εχει ο γραπτος λογος...δεν εγινε καλο ξεκινημα.. ευχομαι ολα να πανε καλα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
...μερικοι ειπαν και κατι παραπανω..η ειχαν λιγο ασχημο τροπο...
Για βάλε μας, μερικές παραθέσεις, προς απόδειξη, αυτού σου του συμπεράσματος.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
αν σου πω οτι το μετανοιωσα που μπηκα στο φορουμ θα το πιστεψεις ? ολα εχουν κανονες κτλ κτλ... αλλα εχω δει να αναφερουν λεξεις πακιστανο,χρυση αυγη κτλ κτλ και ειναι εκει.. εγω εγραψα κατι εχθες και ειπα οτι ειναι χιουμορ και εσβησε.. δεν πειραζει κουλ.. αυτα που διαβασα για το παιδι ενω εκανε ενα λαθος ειδα να τον εχουν στο εκτελεστικο αποσπασμα...στην τελικη δεν τον σκοτωσε τον σκυλο..καλα ας μην το συνεχισουμε δεν υπαρχει και λογος.. συγγνωμη για την εκφραση πακιστανος.. η το χιουμορ.. η το γυφτος η το δεν ξερω και εγω...απλα θα υπαρχω θα βλεπω θα διαβαζω..και ολα μια χαρα... το λεω με λιγη πικρια.. αλλα κουλ,ετσι και αλλιως δεν ειχα και ποτε σκυλο και ποτε δεν ειχα λογαριασμο σε καποιο φορουμ.. ολα κουλ ειλικρινα... θα συνεχισω να ειμαι εδω γιατι μαρεσει..απλα θα μετριασω λιγο τα κομεντς τις γνωμες κτλ κτλ.. α και καλημερα ε :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
..απλα θα μετριασω λιγο τα κομεντς τις γνωμες κτλ κτλ..
Αυτό...είχα σκοπό να στο προτείνω κι εγώ...πολλά off topics που δεν αρμόζουν κατά την άποψή μου [εφόσον κι εσύ εξέφρασες την άποψή σου, για τα μέλη του φόρουμ και τις απαντήσεις τους], στο θεωρητικό προφίλ σου, όπως εσύ μας το παρουσίασες.

Ολα τα άλλα που λες, δεν έχουν καμμία θέση, αυτή την χρονική στιγμή, του συγκεκριμένου νέου προβλήματος. Ολα τα παλιά, συζητήθηκαν κάποτε ποικιλλοτρόπως, εξαντλήθηκαν και έληξαν. Δεν ωφελεί πουθενά, να τα αναζωπυρώνουμε.

Το ποστ σου "έπρεπε" να περιοριστεί, στην χρήση του φαρμάκου και ίσως και την γενική με επιφυλάξεις, άποψή σου, ως γιατρός που είπες ότι είσαι. Και μέχρι εκεί.