Realistic protection

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
Σου απάντησα ήδη. Όχι δεν μπορούν.
Με βάση αυτά που βλέπω στο βίντεο, εάν «ο κακός» ήθελε πραγματικά να βλάψει τον ιδιοκτήτη του σκύλου, θα τον είχε στείλει ευκολότατα στα θυμάρια. Οπότε για ποια «ρεαλιστική σωματοφυλακή» μιλάμε? Επειδή ο σκύλος δάγκωσε ένα μανίκι, άκουσε τα μπινελικια του και έφαγε και μερικές ψιλές, αυτόματα μεταλλάχτηκε σε …bodyguard?
ΟΚ!!! με κάλυψες πλήρως ευχαριστώ:(

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
και αφου ξεφυγαμε απο τους καθωσπρεπισμους στα επι του πρακταιου.

το mondio ring τι ακριβως δεν καλυπτει απο οσους κανουν ρεαλιστικη προστασια? ας θεωρησουμε δηλαδη οτι ρεαλιστικη προστασια ειναι ελλειψη σεναριου και το δαγκωμα παντου .

το βιντεακι ειναι τραγικο εξ ορισμου ! ρεαλιστικη προστασια με μανικι δεν παιζει.

αυτο που βλεπουμε ειναι ενα αρτσα μπουτσι και λαλα σκηνικο

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
αυτό που βλέπω εγώ στο βίντεο είναι απλά ένα συγκεκριμένο σενάριο που ο σκύλος έχει μάθει να ανταποκρίνετε... αν αφαιρέσεις οτιδήποτε από αυτό το σενάριο και προσθέσεις κάτι άλλο ο σκύλος θα φύγει τρέχοντας.... όχι γιατί δεν μπορεί να δαγκώσει αλλά γιατί δεν έχει εκπαιδευτεί για αυτό... έχει εκπαιδευτεί για να δαγκώνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και όρους και ΜΟΝΟ εκεί θα ανταποκριθεί πιστέψτε με...

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
44
Νεα Ιωνια
Δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλά έπαιξε στα κανάλια ότι λήστεψαν περiπτερά είχε σκυλί το ξαμόλησε ξαπλώνει κάτω τον κλέφτη γιούπη γίουπη και μετά το κλεφτρόνι ( εκει που ο σκύλος τον είχε κάτω ) τραβάει το πιστολί και μπάμ παρτον κάτω !!!! Τώρα ο περιπτέρης τι έκανε ??? Ο σκύλος sh πόσο στοίχησε ??? 10000€ χαλαρά !! και από αγάπες ??? το ταμείο πόσο ήταν ??? 1000 1500 ?? αυτά περι ρεαλισμού !!!

Στα βίντεα τώρα φαντάσου εμένα που όταν παίζω με τον ατταλο αρχίζω με το έλα δω ρε Μακακα !!! να σου φάω το αυτί θα στο σκίσω θα σε φάω θα τον πνίξω αυτόν το σκύλο εγώ και καμία ώρα πέρναει έτσι !!!! και απατάει και αυτός γαβ γαβ μπρρρ σκέψου μετά να με βρίσει κάνεις στο δρυμό !!! χαχααχ θα κάνει τούμπες το σκυλί χαχχχαχ

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Μάρκο συγκεντρώσου.
Ο σκύλος που γαύγισε στον κλεφτη, ήταν αδέσποτος που τον τάιζε ο περιπτεράς.

Ξέρεις πολλούς περιπτεράδες με σκύλο εκπαιδευμένο σε φύλαξη ?

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
44
Νεα Ιωνια
Μάρκο συγκεντρώσου.
Ο σκύλος που γαύγισε στον κλεφτη, ήταν αδέσποτος που τον τάιζε ο περιπτεράς.

Ξέρεις πολλούς περιπτεράδες με σκύλο εκπαιδευμένο σε φύλαξη ?
έτσι το είπαν στο star τώρα βέβαια είμαι χαζός που πίστεψα το σταρ χαχαχααχ έχεις δίκιο !!! πάντος πάει ο σκύλακος !!! :mad:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Για να δούμε λοιπόν τι είναι realistic protection (ρεαλιστική προστασία), τι κάνει ένα σενάριο ρεαλιστικό;

Αν σε μια εξέταση schutzhund ο ερεθιστής φωνάζει "Τι θες ρε μ@λ@κ@;!!...Θα μου κλάσεις τα @@...Φοράω ολόσωμη!!" αυτόματα από sport γίνετε ρεαλιστική προστασία;

Ο σκύλος περιμένει να ακούσει γαμοσταυρίδια για να καταλάβει πως τώρα είναι κανονική φύλαξη και όχι άθλημα;

Το ότι πίσω από μια ελιά κρύβεται ένας κύριος με ένα τεράστιο κόκκινο γάντι στο δεξί του χέρι και ο σκύλος θέλει να του επιτεθεί, να παίξει με το γάντι, πολύ πριν ακουστεί το πρώτο "μ@λ@κ@" είναι ρεαλισμός;

Το ότι τρώει κλωτσιά και κοιτά γάντι;

Το ότι το γάντι του το "ταϊζει";

Το ότι επάνω γίνεται ολόκληρη συμπλοκή και ο "κακός" ήδη χτυπά τον κυναγωγό με το αριστερό χέρι, που μπορεί να κρατά από τριαντάφυλλο εως καλάσνικοφ και ο σκύλος έχει αρπάξει τη γαντάρα και "πέρα βρέχει";

Το ότι ο "κακός" φεύγει τρέχοντας χωρίς ο σκύλος να έχει πάρει εντολή να τον αφήσει, αλλά με το σκύλο ήρεμο πια αφού του πήρε το γάντι;

:rolleyes:
θα περιμενεις για πολυ:cool:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Βλέπω ότι μπήκαμε στην ουσία!

Αν και τα είπε πραγματικά όλα ο djdoctor, θα γίνω λίγο δυσάρεστος, κυρίως επειδή συναντώ σχεδόν κάθε μέρα ανθρώπους (ακόμα και ανθρώπους που θέλουν Ντόγκο) οι οποίοι θέλουν να κάνουν αυτό που θέλει και ο φίλος στο βίντεο, αλλά τελικά καταλήγουν να κάνουν ακριβώς αυτό που κάνει ο φίλος στο βίντεο. Δηλαδή "κάτι σαν"!

Είπαμε και νωρίτερα φίλε vorios πως ο σκύλος είναι κατ' αρχάς "μανικοκεντρικός". Και θα το προχωρήσω και λίγο παραπέρα:

1. Ο "κακός":
Υπάρχει ένας κάκιστος "κακός" ο οποίος αν κάνει μανίκι σε άλλον σκύλο ή θα τον χαλάσει ή θα τσακιστεί! Κι αυτό γιατί το μανίκι το δίνει (το "ταϊζει" όπως είπε και ο djdoctor). Το πιο πιθανό είναι, με έναν άλλο "κακό", ο συγκεκριμένος σκύλος είτε να πιάσει αέρα γιατί περιμένει να του έρθει το μανίκι, είτε - στην καλύτερη περίπτωση - να τσιμπήσει και να διορθώσει στην πορεία.

2. Drive:
To drive του σκύλου είναι αρκετά μέτριο. Πράγμα που γίνεται πιο εύκολα κατανοητό αν παρακολουθήσεις το βίντεο με κομμένο τον ήχο (τα μπινελίκια ανεβάζουν νοητά την ατμόσφαιρα και ο σκύλος φαίνεται έτσι στον θεατή πιο πριζωμένος). Προφανώς δεν φταίει ο σκύλος, αλλά η όλη κατάσταση. Αν παρατηρήσεις το λουρί του σκύλου είναι τεντωμένο και ο κακός δεν είναι αρκετά "ανιματέρ"!

3. realistic protection:
οποιοσδήποτε σκύλος δουλεμένος σε πραγματικές συνθήκες θα προσπαθούσε να ακινητοποιήσει. Τι σημαίνει αυτο; Ο "κακός" μπαίνει μονο με ολόσωμη στολή και ο σκύλος αλλάζει δάγκωμα για να ελαχιστοποιήσει την απειλή. Πως μπορεί να φαίνεται αυτό; θα μπορούσε να είναι ως εξής: πόδι (ισορροπία), χέρι (απειλή), λαιμός (ακινητοποίηση) - ή έστω στην περίπτωση του βίντεο: χέρι (εμπόδιο), πόδι (απειλή), όσχεο/μηρός (ακινητοποίηση)

Δεν είναι φίλε μου realistic protection άυτό!
Είναι " Ι wanted it to be realistic protection, but I didn't get a decent guy to do the right job"!

Αν δηλαδή αλλάξει ο πομπώδης τίτλος σε
"Sleevetraining on Bandog with French lessons"
τότε μιλάμε για ένα συμπαθητικό βίντεο!

Last edited:

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
Παιδιά κάντε ένα κόπο και ξαναδιαβάστε το αρχικό μου ποστ #29# όπου εκεί αναφέρομαι σε δυο πράγματα
1) Ο συγκεκριμένος χρήστης δεν είναι πλέον ενεργό μέλος του σάιτ ώστε να μπορέσει να απαντήσει σε σχόλια που δεν αναφέρονταν στο εκπαιδευτικό κομμάτι της παρουσίασης που έκανε αλλά είχαν να κάνουν και με χαρακτηρισμούς που απευθύνονταν επι προσωπικού.Οπότε αυτές οι <εύκολες επιθέσεις>ίσως να είχαν διαφορετική σύνταξη.
2)Ακόμα όμως κι αν μπορώ να ξεπεράσω την απουσία fair play το ότι μόνο λίγοι ασχολήθηκαν με ουσιαστικές τεχνικές παρατηρήσεις και οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με τους διαλόγους του βίντεο μου έκανε λίγο μεσημεριανή εκπομπή.
Κλείνωντας θα ήθελα να πω πως η κριτική είναι δικαίωμα του καθενός αλλά έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα όταν φτάνει στους ένδιαφερόμενους.

και αφου ξεφυγαμε απο τους καθωσπρεπισμους στα επι του πρακταιου.

το mondio ring τι ακριβως δεν καλυπτει απο οσους κανουν ρεαλιστικη προστασια? ας θεωρησουμε δηλαδη οτι ρεαλιστικη προστασια ειναι ελλειψη σεναριου και το δαγκωμα παντου .

το βιντεακι ειναι τραγικο εξ ορισμου ! ρεαλιστικη προστασια με μανικι δεν παιζει.

αυτο που βλεπουμε ειναι ενα αρτσα μπουτσι και λαλα σκηνικο
Συμφωνώ και επ΄αυξάνω με τη παρατήρηση και επίσης θα ήθελα να προσθέσω και KNPV.Κρίση για το βίντεο δεν θα κάνω όμως για λόγους που αναφέρομαι σε προηγούμενα ποστ.

Ολα τα σκυλιά schH μπορούν να κάνουν αυτό που δείχνει το βίντεο, γιατί είναι schH :) ... απλά φωνάζουν.
Συμφωνώ αλλά μίλησα για πραγματικό συμβάν και όχι για αυτά που βλέπουμε στο βίντεο.
Θα ήθελα πραγματικά να δώ ένα σκυλί να κάνει ρεαλιστική σωματοφυλακή, αλλά μάλλον δεν πρόκειται ... :)
Μάλλον λοιπόν πρέπει να νοιώθω τυχερός γιατί λόγω της δουλειάς μου(στρατιωτικός) έχω δεί αλλά και χειρίζομαι τέτοια σκυλιά.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Μερικές διευκρινήσεις για να μην δημιουργούνται και λανθασμένες εντυπώσεις:

1. O χρήστης GRBandog μπορεί, αν επιθυμεί, να απαντήσει ανά πάσα στιγμή.Ο λογαριασμός είναι ενεργός και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός από όσο είδα στο προφίλ του (αν συμβαίνει κάτι αντίθετο μπορεί να μας το διευκρινήσει ο admin).Όποια απουσία λοιπόν είναι οικοιοθελής.

2. Κανείς δεν ζήτησε απαντήσεις από απόντες, κριτική από τους παρόντες ζητήθηκε, σε video που προβάλλεται δημόσια (youtube).Fair play είναι να δέχεσε τον δημόσιο διάλογο, εκθέτοντας επιχειρήματα και όχι να υπεκφεύγεις.

3. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να φτάσει στους ενδιαφερόμενους η κριτική απλών ανθρώπων αλλά και ανθρώπων του χώρου, από την συζήτηση σε ένα από τα μεγαλύτερα, με ελεύθερη πρόσβαση και ανάγνωση, φόρουμ για τον σκύλο στην Ελλάδα.

Τέλος, πόσο επικοδομητικότερη θα ήταν η παρέμβαση ενός ανθρώπου που λόγω της δουλειάς του (στρατιωτικός) έχει δεί αλλά και χειρίζεται σκυλιά που κάνουν ρεαλιστική προστασία, αν δεν περιοριζόταν στα επιμέρους και έμπαινε στην ουσία.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο denis
Ολα τα σκυλιά schH μπορούν να κάνουν αυτό που δείχνει το βίντεο, γιατί είναι schH :) ... απλά φωνάζουν.
Συμφωνώ αλλά μίλησα για πραγματικό συμβάν και όχι για αυτά που βλέπουμε στο βίντεο.
Θα ήθελα πραγματικά να δώ ένα σκυλί να κάνει ρεαλιστική σωματοφυλακή, αλλά μάλλον δεν πρόκειται ... :)

Μάλλον λοιπόν πρέπει να νοιώθω τυχερός γιατί λόγω της δουλειάς μου(στρατιωτικός) έχω δεί αλλά και χειρίζομαι τέτοια σκυλιά.
Μπερδεύτηκα. Τα σκυλιά που χειρίζεσαι στο στρατό έχουν κάνει schutzhund και δουλεύετε; Mondioring? KNPV?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
1) BANαρισμένος είναι ο χρήστης? Αν όχι, είναι άτοπο αυτό που λές. Αν ναι, συμφωνώ εν μέρει. Και λέω εν μέρει γιατί ...

... 2) όταν αναρτάς video στο youtube είσαι έρμαιο του καθένα να σχολιάσει, καταρχήν το αναρτάς σε site που δέχεται σχόλια (youtube) αλλά μπορεί να σχολιαστεί και σε οποιοδήποτε σημείο του internet στην κυριολεξία ... δεν επιτρέπεται οσχολιασμός του μόνο εκεί που επιλέγει να γράψει ο αναρτών. Δεν υποχρεούνται όλα τα μέλη (η κυρά Σοφία από τα Πετράλωνα) να ξέρουν ποιός χρήστης του dogforum είναι ο Χ που του ανήκει το βίντεο, και αν είναι banαρισμένος.

3) Σαν χειριστής σκύλου του στρατού, μπορείς να αφιερώσεις τον χρόνο σου να εξηγήσεις την διαφορά που έχει ένα σκυλί ρεαλιστικής προστασίας από ένα σκυλί κυναθλήματος και αν θές να μου πείς εκτός από ένα σενάριο διαφορετικό, τί διαφορετικό κάνει Ο ΣΚΥΛΟΣ στο βίντεο αυτό? Επίσης αν πιστεύεις ότι ένα σκυλί που κάνει κυνάθλημα δεν θα δαγκώσει ή θα αντιδράσει έτσι αν πάς σε έναν ελαιώνα και φωνάζεις, ή προσποιείσαι χτυπήματα ?

Ευελπιστώ σε μία αναλυτική απάντηση ώς πρός το τελευταίο κομμάτι.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Αυτό πώς το στηρίζεις;
ειναι μια ολοκληρη συζητηση που θα ανοιξουμε τωρα, αλλα για αυτο ειναι τα φορουμ. αν και πρεπει να πω οτι μπερδευτηκα λιγο γιατι στο μυαλο μου ειχα την σωματοφυλακη και οχι την ρεαλιστικη προστασια.

η συζητηση που θα ανοιξουμε τωρα εχει να κανει με το που ειναι ποιο αποδοτικο να δαγκωνει ο σκυλος. καποιοι υποστηριζουν στο χερι καποιοι στο ποδι και υπαρχουν και καποιοι που υποστηριζουν οτι μια αλυσιδα δαγκωματων (ποδι-χερι) ειναι ακομα ποιο αποδοτικη.

επειδη εμπερδευτη μαλλων εχεις δικιο κανεις ρεαλιστικη προστασια και με μανικι.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
...
η συζητηση που θα ανοιξουμε τωρα εχει να κανει με το που ειναι ποιο αποδοτικο να δαγκωνει ο σκυλος. καποιοι υποστηριζουν στο χερι καποιοι στο ποδι και υπαρχουν και καποιοι που υποστηριζουν οτι μια αλυσιδα δαγκωματων (ποδι-χερι) ειναι ακομα ποιο αποδοτικη.
...
Προσωπικά δε θέλω ο σκύλος να μάθει να δαγκώνει πουθενά αλλού εκτός από χέρι.

Με την Ελληνική νομοθεσία σε τέτοιο μπέρδεμα (ακόμα και σε περιπτώσεις που είσαι σε απειλή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι), προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. ;)

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
Μερικές διευκρινήσεις για να μην δημιουργούνται και λανθασμένες εντυπώσεις:

1. O χρήστης GRBandog μπορεί, αν επιθυμεί, να απαντήσει ανά πάσα στιγμή.Ο λογαριασμός είναι ενεργός και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός από όσο είδα στο προφίλ του (αν συμβαίνει κάτι αντίθετο μπορεί να μας το διευκρινήσει ο admin).Όποια απουσία λοιπόν είναι οικοιοθελής.

2. Κανείς δεν ζήτησε απαντήσεις από απόντες, κριτική από τους παρόντες ζητήθηκε, σε video που προβάλλεται δημόσια (youtube).Fair play είναι να δέχεσε τον δημόσιο διάλογο, εκθέτοντας επιχειρήματα και όχι να υπεκφεύγεις.

3. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να φτάσει στους ενδιαφερόμενους η κριτική απλών ανθρώπων αλλά και ανθρώπων του χώρου, από την συζήτηση σε ένα από τα μεγαλύτερα, με ελεύθερη πρόσβαση και ανάγνωση, φόρουμ για τον σκύλο στην Ελλάδα.

Τέλος, πόσο επικοδομητικότερη θα ήταν η παρέμβαση ενός ανθρώπου που λόγω της δουλειάς του (στρατιωτικός) έχει δεί αλλά και χειρίζεται σκυλιά που κάνουν ρεαλιστική προστασία, αν δεν περιοριζόταν στα επιμέρους και έμπαινε στην ουσία.
1.Σε κάποιο παλιότερο ποστ είχα διαβάσει για ένα αίτημα προς τον admin του εν λόγω χρήστη προκειμένου να κατέβει το προφίλ του απο το σάιτ.Επίσης δεν έχω δει κάποιο ποστ δικό του το τελευταίο καιρό

2.Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα.Κοινώς θα ήθελα κάτι που αφορά το άτομό μου να έχω τη δυνατότητα να το μάθω και να έχω το δικαίωμα να απαντήσω.Αν λοιπόν ο GRBANDOG δεν συμμετέχει πια στο σάιτ για μένα θα ήταν χτύπημα κάτω απο τη ζώνη να τον σχολιάσω ιδίως απο τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα σχολίου σε άλλον ιστότοπο και θα έχει τη δυνατότητα να τα δεί.Αν το θέμα της υπεκφυγής αναφέρεται σε μένα δε καταλαβαίνω σε πια φάση το έκανα διευκρίνησε αν όχι .....

3.Ευχαρίστως να εκφράσω τη κριτική μου σε κάποιο βίντεο χρήστη που είναι ενεργό μέλος λοιπόν και θα μπορώ να έχω διάλογο μαζι του.Οπως λέει και ο πάνσοφος λαός οι γνώμες ,αλλά και οι κριτικές θα προσθέσω εγώ ,είναι σαν τους κώ@#!ς όλοι έχουν απο ένα.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Οπως λέει και ο πάνσοφος λαός οι γνώμες ,αλλά και οι κριτικές θα προσθέσω εγώ ,είναι σαν τους κώ@#!ς όλοι έχουν απο ένα.
Επίτρεψέ μου, κυρίως για την ορθότητα, το ιστορικό και το διδακτικό μέρος της συζήτησης να αναφέρω πως τό ρητό που στην σωστή του εκδοχή είναι "Οι γνώμες είναι σαν τις κ*^*΄τρυπες! Όλοι έχουν από μία", υπονοόντας εκτός από το αυτονόητο πως οι γνώμες πολλές φορές βρωμάνε, δεν ειπώθηκε από τον λαό, αλλά από τον Επιθεωρητή Χάρυ Κάλαχαν (Κλιντ Ίστγουντ) στην ταινία "Στοίχημα Θανάτου" (πρωτότυπος τίτλος: The Dead Pool) το 1988.
Το εν λόγω ρητό ξανακούστηκε στην ταινία του 1995 "Πίσω στο Σπίτι για Διακοπές" (Home for the Holidays), όπου σε κάποια στιγμή ο πρωταγωνιστής Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αναφέρει:
"Οι γνώμες είναι σαν τις κ*^*΄τρυπες! Όλοι έχουν από μία κι όλοι νομίζουν πως αυτή του άλλου βρωμάει!"

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
1) BANαρισμένος είναι ο χρήστης? Αν όχι, είναι άτοπο αυτό που λές. Αν ναι, συμφωνώ εν μέρει. Και λέω εν μέρει γιατί ...

... 2) όταν αναρτάς video στο youtube είσαι έρμαιο του καθένα να σχολιάσει, καταρχήν το αναρτάς σε site που δέχεται σχόλια (youtube) αλλά μπορεί να σχολιαστεί και σε οποιοδήποτε σημείο του internet στην κυριολεξία ... δεν επιτρέπεται οσχολιασμός του μόνο εκεί που επιλέγει να γράψει ο αναρτών. Δεν υποχρεούνται όλα τα μέλη (η κυρά Σοφία από τα Πετράλωνα) να ξέρουν ποιός χρήστης του dogforum είναι ο Χ που του ανήκει το βίντεο, και αν είναι banαρισμένος.

3) Σαν χειριστής σκύλου του στρατού, μπορείς να αφιερώσεις τον χρόνο σου να εξηγήσεις την διαφορά που έχει ένα σκυλί ρεαλιστικής προστασίας από ένα σκυλί κυναθλήματος και αν θές να μου πείς εκτός από ένα σενάριο διαφορετικό, τί διαφορετικό κάνει Ο ΣΚΥΛΟΣ στο βίντεο αυτό? Επίσης αν πιστεύεις ότι ένα σκυλί που κάνει κυνάθλημα δεν θα δαγκώσει ή θα αντιδράσει έτσι αν πάς σε έναν ελαιώνα και φωνάζεις, ή προσποιείσαι χτυπήματα ?

Ευελπιστώ σε μία αναλυτική απάντηση ώς πρός το τελευταίο κομμάτι.
1.Απαντάω στο #56#

2.Συμφωνώ μαζί σου με το χαρακτηρισμό έρμαιο.Θα προτιμούσα πάντως αν ήταν να ασκήσω κριτική να το έκανα στο σημείο όπου θα έπαιρνα και απαντήσεις αλλιώς η κριτική μου θα ήταν κούφια.Οτι αφορά τη κυρά Σοφία γιαυτό ακριβώς τον λόγο έγινε το αρχικό μου ποστ.

3.Θα διαχωρίσω τα κυναθλήματα σε α)Schutzhund β)KNPV καθώς και όλα με τη κατάληξη RING.
Το πρώτο υπάγεται περισσότερο στον όρο άθλημα μιας που το ποσοστό ρεαλιστικότητας(η ύπαρξη μανικιού δημιουργεί πολλές φορές τα λεγόμενα μανικόσκυλα)είναι πολύ πιο μικρό σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Επίσης η ύπαρξη κρυφού ιματισμού (civil suit), με πυροβολισμό απο τυφέκιο Μ16 Α2(όχι πιστόλι), παρουσία δυο <<κακών>>(οχι ένας),εκτελούμενα τα παραπάνω και με τη χρήση φιμώτρου, με δυνατότητα να εκτελούν επιθέσεις μέχρι και σε κινούμενα αυτοκίνητα(οχι ποδήλατα),να είναι σε θέση να κάνουν διάσπαση πλήθους,σύλληψη <<κακού>>μέσα απο κινούμενο πλήθος και να μπορούν να επιχειρούν απο πλωτά και εναέρια μέσα μέρα ή νύχτα κάτω απο οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες νομίζω είναι μερικές απο τις διαφορές με τα κυναθλήματα.Ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλος απλά ανέφερα μερικά απο τα πιο σημαντικά.
Ο σκύλος στο βίντεο δεν κάνει τίποτα άλλο απο μια <προσπάθεια> HOLD AND BARK.
Ο κάθε σκύλος που κάνει κάποιο απο τα κυναθλήματα θα μπορούσε να εκτελέσει την άσκηση του βίντεο αλλά μικρό ποσοστό ιδίως σκύλων Schutzhund θα μπορούσε να εκτελέσει τα προαναφερόμενα.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω το θαυμασμό αλλά και σεβασμό μου προς τους ανθρώπους αλλά και τα σκυλιά KNPV

Επίτρεψέ μου, κυρίως για την ορθότητα, το ιστορικό και το διδακτικό μέρος της συζήτησης να αναφέρω πως τό ρητό που στην σωστή του εκδοχή είναι "Οι γνώμες είναι σαν τις κ*^*΄τρυπες! Όλοι έχουν από μία", υπονοόντας εκτός από το αυτονόητο πως οι γνώμες πολλές φορές βρωμάνε, δεν ειπώθηκε από τον λαό, αλλά από τον Επιθεωρητή Χάρυ Κάλαχαν (Κλιντ Ίστγουντ) στην ταινία "Στοίχημα Θανάτου" (πρωτότυπος τίτλος: The Dead Pool) το 1988.
Το εν λόγω ρητό ξανακούστηκε στην ταινία του 1995 "Πίσω στο Σπίτι για Διακοπές" (Home for the Holidays), όπου σε κάποια στιγμή ο πρωταγωνιστής Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αναφέρει:
"Οι γνώμες είναι σαν τις κ*^*΄τρυπες! Όλοι έχουν από μία κι όλοι νομίζουν πως αυτή του άλλου βρωμάει!"
:D:D:D

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Τελείος τυχαία, βρήκα το ίδιο βιντεάκι από ενεργό μέλος του dogforum...Μήπως μπορούμε να σχολιάσουμε αυτό;

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gewCXLVGcpc"]YouTube - Realistic protection[/ame]

:rolleyes:

Μήπως πρέπει να είναι ενεργά μέλη όλοι οι εμπλεκόμενοι στο video, συν ο σκύλος, για να σχολιάσουμε;

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
...
Ο κάθε σκύλος που κάνει κάποιο απο τα κυναθλήματα θα μπορούσε να εκτελέσει την άσκηση του βίντεο αλλά μικρό ποσοστό ιδίως σκύλων Schutzhund θα μπορούσε να εκτελέσει τα προαναφερόμενα.
...
Δηλαδή τι δε μπορεί να κάνει ένας σκύλος Schutzhund;