Rocco το πιο γλυκο chihuahua! (ohh yas!)

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Για να μην χαλάμε άλλα θέματα και για να υπάρχει μια ροή, στην πληροφόρηση...
Κατα τ αλλα εγω που πηρα ενα σκυλο απο εκτροφειο χωρις να παρω και το pedigree του γιατι ηταν τζαμπα λεφτα μιας και δεν θα τον κατεβαζω σε εκθεσεις ...
...

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Μου είναι πού δύσκολο να πιστέψω ότι οι εκτροφείς σου ζήτησαν εξτρά λεφτά για το pedigree αφού αυτό πάει πακέτο με το κουτάβι (εξάλλου κοστίζει μόνο 21€). Το πιο πιθανό θεωρώ ότι επειδή το κουτάβι δώθηκε σαν πετ, οι εκτροφείς κράτησαν το pedigree για να μη ζευγαρώσεις νόμιμα το σκυλάκι σου.

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Για να μην χαλάμε άλλα θέματα και για να υπάρχει μια ροή, στην πληροφόρηση...

...
Γνωρίζω πολύ καλά τη διαδικασία έκδοσης pedigree καθώς και τη μεταβίβαση του στο όνομα μου από τον εκτροφέα. από εκεί και πέρα είναι ένας γραφειοκρατικός χαμός για τη δήλωση νέων γεννών στον κυνολογικό όμιλο και με τι όνομα θα βγει το κουτάβι εφόσον δεν θα χεις νόμιμο εκτροφείο εσύ σαν ιδιώτης που θες να κάνεις γέννα με τον πεντριγκρένιο σου σκύλο. Αλλά δεν έχω σκοπό να μπω σε τέτοιες λεπτομέρεις. Είναι απίστευτο το πόσο καχύποπτη είσαι και προσπαθείες να κηλιδώσεις το πανέμορφο αυτό θέμα με το μικρό ροκάκι. Σε παρακαλώ να συνεχίσεις αλλού τις κουτοπονηριές σου. α η έκδοση κοστίζει 21 ευρώ και η μεταβίβαση στο όνομα του αγοραστή 35. Κοιμήσου ήσυχη τώρα

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Γνωρίζω πολύ καλά τη διαδικασία έκδοσης pedigree καθώς και τη μεταβίβαση του στο όνομα μου από τον εκτροφέα. από εκεί και πέρα είναι ένας γραφειοκρατικός χαμός για τη δήλωση νέων γεννών στον κυνολογικό όμιλο και με τι όνομα θα βγει το κουτάβι εφόσον δεν θα χεις νόμιμο εκτροφείο εσύ σαν ιδιώτης που θες να κάνεις γέννα με τον πεντριγκρένιο σου σκύλο. Αλλά δεν έχω σκοπό να μπω σε τέτοιες λεπτομέρεις. Είναι απίστευτο το πόσο καχύποπτη είσαι και προσπαθείες να κηλιδώσεις το πανέμορφο αυτό θέμα με το μικρό ροκάκι. Σε παρακαλώ να συνεχίσεις αλλού τις κουτοπονηριές σου. α η έκδοση κοστίζει 21 ευρώ και η μεταβίβαση στο όνομα του αγοραστή 35. Κοιμήσου ήσυχη τώρα
Κάνεις λάθος - η πρώτη μεταβίβαση από εκτροφέα στον πρώτο κηδεμόνα δεν κοστίζει τίποτα. Οι επόμενες μεταβιβάσεις κοστίζουν τόσο αν θες εσύ να το δώσεις το σκυλάκι αλλού.

• Like
Reactions: vrmode

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
για τη μεταβιβαση του πεντιγκρυ λεω οχι του σκυλου
Μα το pedigree παει πακετο με το σκυλί - εγώ κάνω μεταβίβαση του κουταβιού σε σένα, το στέλνεις το χαρτί αυτό στον ΚΟΕ για να ενημερώσει το γενεαλόγιο και εσύ στο pedigree που θα σου στείλω λίγο αργότερα (λόγο γραφειοκρατίας) θα γράψεις τα στοιχεία σου σαν ιδιοκτήτη.
Κανείς ιδιοκτήτης δεν πληρώνει τίποτε για αυτό επειδή όπως είπα και το pedigree όπως και το passport - βιβλιάριο υγείας πάνε πακέτο με το κουτάβι και δεν στοιχίζουν εξτρά.

Edit: το σκυλί σίγουρα το πήρες από Mystic Legion?

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Μα το pedigree παει πακετο με το σκυλί - εγώ κάνω μεταβίβαση του κουταβιού σε σένα, το στέλνεις το χαρτί αυτό στον ΚΟΕ για να ενημερώσει το γενεαλόγιο και εσύ στο pedigree που θα σου στείλω λίγο αργότερα (λόγο γραφειοκρατίας) θα γράψεις τα στοιχεία σου σαν ιδιοκτήτη.
Κανείς ιδιοκτήτης δεν πληρώνει τίποτε για αυτό επειδή όπως είπα και το pedigree όπως και το passport - βιβλιάριο υγείας πάνε πακέτο με το κουτάβι και δεν στοιχίζουν εξτρά.

Αχ ειλικρινα δεν τα θυμαμαι. Θυμαμαι οτι παρα τη μεταβιβαση του πεντιγκρυ το κουταβι θα συνεχισει να εχει την επωνυμια του εκτροφειου και επομενως αν ειναι θηλυκο και γεννησει κι εσυ θες να καταγραψεις τη γεννα και να βγαλεις πεντιγκρυ εκεινο θα βγει στο ονομα του εκροφειου απ οπου πηρες το κουταβι εφοσον δεν εχεις εσυ δικο σου νομιμο. Κι εφοσον ουτε σε εκθεσεις θελω να παω τι να το κανω το πεντιγκρυ?Να αυτολαυρευομαι μπροστα στον καθρεφτη?

Αν κατι απο αυτα δεν ισχυουν και τα μεταφερω λαθος, ας παρει οποιος θελει εναν εκτροφεα τηλ να του τα πει. Μην χαλαμε τζαμπα το θεμα με τετοια παρακαλω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Το πανέμορφο αυτό θέμα, του μικρούλη Ροκακίου, στο πρώτο του ποστ, αναφέρεται σε συγκεκριμένο εκτροφείο, με ονοματεπώνυμο. Την επωνυμία του εκτροφείου αυτού, την κηλιδώνεις εσύ ο ίδιος, σε άλλο θέμα, όχι τόσο πανέμορφο. Τουτέστιν, ή εσύ κάτι δεν μας λες καλά, ή ο εκτροφέας. Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου, αλλά οι διαβάζοντες το πανέμορφο τούτο θέμα, ας κάνουν τις έρευνες και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους, αν τυχόν ενδιαφέρονται για απόκτηση ενός γλυκούλη chihuahuaκίου :)

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Παιδι μου εισαι με τα καλα σου? μιλαγα με τα καλυτερα λογια για τα παιδια σε ολο το τοπικ, οτι μου ανοιξαν το σπιτι τους μπλα. μεχρι και το ωραιο παγωμενο μας τσαι πιναμε προχθες γιατι τα παιδια ειχαν την καλοσυνη να με δεχθουν ενω ταξιδευουν συνεχεια. Και πριν λιγο μιλαγα στο τηλ με τον αποστολη μιας και θα παρω και δευτερο γουτσουνι συντομα. λες να μαι μυθομανης?! λολ

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Το πανέμορφο αυτό θέμα, του μικρούλη Ροκακίου, στο πρώτο του ποστ, αναφέρεται σε συγκεκριμένο εκτροφείο, με ονοματεπώνυμο. Την επωνυμία του εκτροφείου αυτού, την κηλιδώνεις εσύ ο ίδιος, σε άλλο θέμα, όχι τόσο πανέμορφο. Τουτέστιν, ή εσύ κάτι δεν μας λες καλά, ή ο εκτροφέας. Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου, αλλά οι διαβάζοντες το πανέμορφο τούτο θέμα, ας κάνουν τις έρευνες και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους, αν τυχόν ενδιαφέρονται για απόκτηση ενός γλυκούλη chihuahuaκίου :)
Ε?Ποτε κηλιδωσα τι πραγμα?Πας καλα κι εσυ?Αντι για ιεαρεια πολεμιστρια του φορουμ γιατι δεν πας μια βολτα απο κοντα να δεις την εξαιρετικη δουλεια που κανουν τα παιδια? Δεν σε ενδιαφερει αλλα μια χαρα σταζεις τον τοξικο σου οχετο. τετοια μιζερια και σκατοψυχια σε φορουμ για σκυλους δεν ξαναγινε. περαστικα σου

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Αχ ειλικρινα δεν τα θυμαμαι. Θυμαμαι οτι παρα τη μεταβιβαση του πεντιγκρυ το κουταβι θα συνεχισει να εχει την επωνυμια του εκτροφειου και επομενως αν ειναι θηλυκο και γεννησει κι εσυ θες να καταγραψεις τη γεννα και να βγαλεις πεντιγκρυ εκεινο θα βγει στο ονομα του εκροφειου απ οπου πηρες το κουταβι εφοσον δεν εχεις εσυ δικο σου νομιμο. Κι εφοσον ουτε σε εκθεσεις θελω να παω τι να το κανω το πεντιγκρυ?Να αυτολαυρευομαι μπροστα στον καθρεφτη?

Αν κατι απο αυτα δεν ισχυουν και τα μεταφερω λαθος, ας παρει οποιος θελει εναν εκτροφεα τηλ να του τα πει. Μην χαλαμε τζαμπα το θεμα με τετοια παρακαλω
Μα είμαι εκτροφέας και σου τα λέω από πρώτο χέρι. Να είμαστε ξεκάθαροι γιατί μας διαβάζει και άλλος κόσμος που θέλει να μάθει πως είναι στ' αλήθεια.
Το κουτάβι πάντα θα έχει το όνομα του εκτροφείου που γεννήθηκε γιατί αυτό είναι το ονοματεπώνυμό του. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν θες ή δεν θες να το ζευγαρώσεις και δηλώσεις τη γέννα, μπορείς να το κάνεις και χωρίς να έχεις κατοχυρώσει το όνομα εκτροφείου. Απλά δηλώνεις τη γέννα και τα κουτάβια έχουν μόνο τα μικρά ονόματα χωρίς την επωνυμία εκτροφείου.
Ο εκτροφέας όφειλε να σου δώσει το pedigree που είναι η ταυτότητα του κουταβιού και ΔΕΝ χρεώνεται εξτρά. Ίσως όμως συζητούσατε για το αν θες να το ζευγαρώσεις και έκρινε (επειδή το σκυλάκι δεν θα ήταν και σούπερ επιβήτορας) ότι για να μη σου έρχονται διάφορα στο μυαλό καλύτερα να κρατήσει αυτός το pedigree.
Εγώ ας πούμε για κάποια κουτάβια έβαλα όρο τη στείρωση και οι ιδιοκτήτες θα λάβουν το pedigree αμέσως μετά τη στείρωση. Ετσι ήθελα θα εξασφαλίσω αυτόν τον όρο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Εγώ ας πούμε για κάποια κουτάβια έβαλα όρο τη στείρωση και οι ιδιοκτήτες θα λάβουν το pedigree αμέσως μετά τη στείρωση. Ετσι ήθελα θα εξασφαλίσω αυτόν τον όρο.
Σε θηλυκό, πως το εξασφαλίζεις;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Σε θηλυκό, πως το εξασφαλίζεις;
Άσχετα με το ότι είμαστε πια φίλοι με τους ιδιοκτήτες και τους έχω πλήρης εμπιστοσύνη, θα στειρώσουν το θηλυκό μετά το πρώτο οίστρο και τότε θα τους δώσω το pedigree.

Αλλά ας μη χαλάμε άλλο τούτο το όμορφο θέμα ;)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μπορεί, όπως είπε και η @haviharakennel να μην είχε την εμπιστοσύνη των εκτροφέων και έτσι να του παρακράτησαν το pedigree.

Αλλά φαντάζομαι θα μας τα εξηγήσει ο θεματοθέτης

Γλυκύτατο το σκυλάκι σου, να το χαίρεσαι

• Like
Reactions: d-friend

Status
Κλειδωμένο θέμα