ShuShi

TrendoSkylo

Active Member
18 Μαϊου 2016
36
40
απιστευτο κλαιω απλα ειναι θεουλα ... τα μικροσωμα τελικα ειναι χειροτερα απο οτι ενα μεγαλοσωμο εχουν zipαρισμενη ενεργεια μεσα τους :eek:

• Like
Reactions: spyv

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Ειναι απαιχτη η μικρη σου!Θα ηθελα και το δικο μου γκρεμλιν να εχει λιγη ενεργεια μονο μαμ,κακα και νανι ειναι!Μου την δανειζεις λιιιγες μερουλες?

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Ασκεις ψυχολογικο πολεμο με τα κοκκαλα?????

Ε τα θες και τα παθαινεις!!!!και λιγα σου κάνει!!!!!
Διακρίνω τάση δημιουργίας κόμματος "free ShuShi" ή είναι ιδέα μου; :p

Ειναι απαιχτη η μικρη σου!Θα ηθελα και το δικο μου γκρεμλιν να εχει λιγη ενεργεια μονο μαμ,κακα και νανι ειναι!Μου την δανειζεις λιιιγες μερουλες?
Και πολλές αν θέλεις ;)

• Like
Reactions: noni_papa

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Ο γιατρός δεν ήρθε μόνο γι αυτόν τον χοντρομπαλά!
Ήρθε να δει και μένα. Φυσικά με βρήκε τέλεια. Αλλά αυτό το ήξερα.
Εμένα αγαπάει περισσότερο. Είπε ότι έχω γίνει μανεκέν, ότι είμαι μια κούκλα ενώ αυτόν τον είπε γουρουνόπουλο.
Τον έβαλε στην πείνα. Το πόσο το ευχαριστήθηκα δεν λέγεται. Δεν μπορείτε να φανταστείτε με τι απόλαυση έτρωγε τις τεράστιες μερίδες του όταν εγώ λιμοκτονούσα. Ούτε μια τόση δα μπουκίτσα δεν μου άφηνε. Και μου έπαιρνε και το κόκκαλο μου. Και με σβέρκωνε κι αποπάνω και παρίστανε τον αρχηγό της αγέλης.
Από την τσατίλα του που θα πεινάσει, μου έκλεψε την μπάλα μου. Την έχει ανάμεσα στις ποδάρες του και κάνει πως κοιμάται. Ευκαιρία περιμένει να με σβερκώσει πάλι ο μούργος. Αλλά δεν τσιμπάω. Έχω κρυφτεί πίσω από το γιασεμί και τον βρίζω. Μόλις σηκωθεί για να βγει βόλτα, θα πάρω πίσω την μπάλα μου και θα την κρύψω. Κάτω από μαξιλάρι του δίποδου.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Έχω ένα θεματάκι με την μικρή.
Σήμερα έγινε 11 μηνών και μου έκανε και ένα περίεργο μόλις γυρίσαμε από την πρωινή βόλτα. Έκανε σαν τρελή ν' ανέβει στην αγκαλιά μας βαριανάσαινε και έτρεμε ολόκληρη. Κανένας θόρυβος και τίποτε το ασυνήθιστο στο περιβάλλον (ο Ιβάν απόλυτα ήρεμος). Της περασε ύστερα από κανένα 20λεπτο. Το πρωί δεν είχε φάει το φαγητό της, τσίσα-κακά ok.
Μεσημέρι-βράδυ φαγητό κανονικά. Παιχνίδι-βόλτες επίσης κανονικά. Υπέθεσα ότι κάτι μύρισε στην βόλτα ή έφαγε στην βεράντα που την πείραξε/αναστάτωσε. Ακόμη και τώρα πάντως που δρόσισε ψιλολαχανιάζει ώρες-ώρες.
Επίσης εδώ και λίγο καιρό κάνει κάτι παράξενο. Κολλάει στην πολυθρόνα, τινάζει το πίσω μέρος του σώματος της 2-3 φορές σαν να έχει λόξυγγα και "χτυπάει" επάνω της. Δεν είναι ακούσιο, το κάνει σκόπιμα.

Επίσης χάνει φοβερά πολλή τρίχα. Βέβαια "αφήνει" κουταβίσια και υπόστρωμα συγχρόνως, αλλά η ταχύτητα της απώλειας μου φαίνεται μεγάλη.

Ο γιατρός που την εξέτασε την περασμένη Δευτέρα την βρήκε μια χαρά και απέκλεισε κάθε περίπτωση ψευδοκύησης.

Μετά το τέλος του οίστρου όμως, έχει γίνει παράξενη στο φαγητό.
Πριν έτρωγε τα πάντα. Το μαγειρευτό της, τα γαλακτοκομικά και όταν ξέμενα την ξηρά.
Πρώτα άρχισε να ξεχωρίζει το ρύζι, μετά τα λαχανικά, τέλος σταμάτησε να τρώει τυρί, γιαούρτι και το ασπράδι του αυγού.
Τώρα τρώει μόνο σκέτο κρέας. Με ιδιαίτερη προτίμηση στο ωμό (κιμά ή και κομμάτια μοσχάρι).
Να την βάλω στην εκπαιδευτική πείνα ή να το εκμεταλλευτώ και της αρχίσω Barf;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
"Μήνας ένατος: σταδιακά καταφέρνω να εκπαιδεύσω το δίποδο στο να με ταΐζει ότι θέλω εγώ. Δύσκολη δουλειά καθώς χρειάζεται να επιστρατεύσω όλη την υποκριτική μου ικανότητα και να σκαρφίζομαι συνέχεια καινούρια πράγματα. Αξίζει όμως τον κόπο αφού επιτέλους παίρνω το αίμα μου πίσω για την δίαιτα που μου έκανε πριν λίγο καιρό."

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
λες;
να μας δουλεύει το σαμιαμίδι και να ανησυχούμε άδικα;
για την ώρα θα το "ρίξω" στην ζέστη και θα κάνω το κορόιδο.

ΥΓ. σήμερα το πρωί δεν άγγιξε το φαγητό του ούτε το "γουρουνόπουλο" πράγμα πρωτοφανές.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Λίγο η ζέστη λίγο ότι η θερμοκρασία έχει απότομα σκαμπανεβάσματα. Πέρα από την πλάκα, εσύ τα ξέρεις και μπορείς να κρίνεις πόσο ομαλό ή ανώμαλο είναι να έχουν ανορεξία τέτοια εποχή. Για παράδειγμα ο δικός μου είναι τόσο κοιλιόδουλος που αν χάσει γεύμα θα τρέξω κτηνίατρο άμεσα. Όμως μιλάω για ένα σκύλο που στα σχεδόν εφτά του χρόνια δεν έχει αφήσει γεύμα ΠΟΤΕ. Με ο γιατρό μίλησες επί τούτου ή την είδε πριν την ανορεξία, ανεξάρτητα, για να αποκλείσετε πιθανή ψευδοκύηση;

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Εαν ξανακανει τιποτα περίεργο εγω θα τραβουσα ενα βίντεακι να το παω στο ντοκτορ....για σιγουρια....
Στο πρόγραμμα είναι... :)
Πάντως σήμερα από συμπεριφορά όλα είναι φυσιολογικά, εκτός από το φαγητό. Την άφησα νηστικιά και θα δω το μεσημέρι τι θα κάνει.

Λίγο η ζέστη λίγο ότι η θερμοκρασία έχει απότομα σκαμπανεβάσματα. Πέρα από την πλάκα, εσύ τα ξέρεις και μπορείς να κρίνεις πόσο ομαλό ή ανώμαλο είναι να έχουν ανορεξία τέτοια εποχή. Για παράδειγμα ο δικός μου είναι τόσο κοιλιόδουλος που αν χάσει γεύμα θα τρέξω κτηνίατρο άμεσα. Όμως μιλάω για ένα σκύλο που στα σχεδόν εφτά του χρόνια δεν έχει αφήσει γεύμα ΠΟΤΕ. Με ο γιατρό μίλησες επί τούτου ή την είδε πριν την ανορεξία, ανεξάρτητα, για να αποκλείσετε πιθανή ψευδοκύηση;
Τον μεγάλο τον ξέρω πια, δεν με ανησυχεί ότι δεν έφαγε το πρωί. Παραέφαγε χτες και κάνει και ζέστη. Το μεσημέρι θα τον κόψει λόρδα και θα φάει. Η μικρή τώρα διαμορφώνει χαρακτήρα γι' αυτό με μπερδεύει. Δείχνει μια τάση ξαφνικά να "διαλέγει" το φαγητό της (και αυτό δεν μου αρέσει). Δεν είναι πάντως ανακόλουθο με τον χαρακτήρα της, μας βγήκε παραπάνω τσαούσα από τον μέσο όρο της φυλής.

Με τον γιατρό μιλήσαμε και χτες. Μου είπε αν το ξανακάνει, να τραβήξω βιντεάκι. Δεν ανησυχεί πάντως.

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
ε ρε γελια...δακρυσα...καλα να ειναι η μικρη...παντως ξερεις οτι φτιαχνεται ολο αυτο ετσι?απλως θελει να γινεις λιγο σκληρη...

• Like
Reactions: elpinor

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Γενικά δεν είμαι πολύ της εκπαίδευσης/συμμόρφωσης ούτε σε τετράποδα ούτε σε δίποδα. Τα πολύ βασικά και τέλος. Ίσα-ίσα στα όρια της ομαλής συμβίωσης στην κοινωνία.
Ο μεγάλος είναι στρατιωτάκι από χαρακτήρα. Η μικρή βγήκε τσαούσα. Τι να κάνουμε;