Uther Real Corte De Las Arcanas


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
sea-mol...................................... "σοβαρέψου"...:cool:
κι εγώ, θα ανεβάσω ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ τη φωτογραφία του μοναδικού ανθρώπου που επέζησε κρατώντας τον Κάσπερ αγκαλιά... ΜΕΣΑ στη θάλασσα...
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Απ ότι τώρα αρχίζω να παίρνω χαμπάρι και μιας και κλειδώθηκε και το θέμα για τα μπάνια, πήγαν για πρόωρο δροσισμό κάμποσα μέλη, επιρρεπή στον χαβαλέ.
Κρίμα κατά την γνώμη μου και άδικο αν έγινε και απροειδοποίητα. Έχουν πονέσει τα μάτια μας με τα ανεξέλεγκτα τρολ και τους ελάχιστους ενεργούς moderators και τώρα παρακολουθούμε επίδειξη δύναμης σε μέλη που κατά τα άλλα πρόσφεραν πολλά στην συνολική παρουσία τους.
Με πλήρη επίγνωση του ασχολίαστου των έργων της διαχείρισης, καθώς και του off topic του post, σας στέλνω φιλάκια πριν με στείλουν κι εμένα στην Ελούντα!
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Θεωρώ κι εγώ ότι το να έχεις αφήσει επί μήνες το φόρουμ να γίνεται ξέφραγο αμπέλι και ξαφνικά να μπανάρεις κάποια άτομα χωρίς προειδοποίηση, μέλη που η συμμετοχή τους στο φόρουμ αφήνει κερδισμένες και τις δύο πλευρές , είναι επιεικώς κωμικό.
Δεν ήταν ποτέ του γούστου μου η επίδειξη ισχύος και η έλλειψη συνέπειας. Και είναι έλλειψη συνέπειας το τρολάρισμα να έχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο και να μην ξέρουμε πλέον σε ποιόν να απαντήσουμε και ποιόν να αγνοήσουμε γιατί είναι τρολλ και από την άλλη μέλη με αξιοπρεπή παρουσία στο φόρουμ να μπανάρονται για παραδειγματισμό χωρίς προειδοποίηση ή έστω μία σύσταση.
Απαράδεκτη η κίνηση αυτή και άκρως αλαζονική.
 


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Εγω δεν πηρα γραμμή να μπαναρισρικε καποιος τελευτεα.
Μηπος καποι μπερδεύτηκαν και πέζουμε σπασμένο τηλ.

Κατα τα αλλα συμφωνώ με kyveli. Χρειάζονται προειδοποιήσεις
και ο λόγος που σβηνεται ενα μήνυμα η μπανάρετε καποιος στον
ίδιο μιτο επι τοπου.
 
  • Like
Reactions: Scalpel and sea-mol


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Δεν ήταν ποτέ του γούστου μου η επίδειξη ισχύος και η έλλειψη συνέπειας...
Γι' αυτό σ' αγαπάω, αγαπητή μου l.kyveli...

Γιατί, αν δεν ήσουν συνεπής (και είχες επιδείξει ισχύ!), το (προ)περασμένο Σάββατο... θα είχε γίνει "φωτιά και μπούρμπερι"!!!;) Όπως πήγε να γίνει χτες βράδυ, με άλλους "συμμετέχοντες"...:cool:
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Ισχυ να επιδεικνυετε που και που οταν βριζουν χυδαια μελη.Μην κανουμε παντου τα στραβα ματια. Κατα τα αλλα θα συμφωνησω απολυτα με το ποστ του Sirkos.
Αισθανομαι οτι το φορουμ κοντρολαρεται απο μια 'κλικα'. Αλλα μελη ειναι αποδεκτα να κανουν και να πραττουν χιλια δυο και για αλλα ξαφνικα υπαρχει ο πελεκις. Ξυπνησαμε ενα ωραιο πρωινο και ειπαμε να μοιρασουμε μπαν για οφφ τοπικ.. Και τι μπαν! Μπαναρα! Ανευ προειδοποιησης! Αυτα ειναι για γελια.
Μας την εδωσε λοιπον η Κιμ πχ μια μερα επειδη εκανε οφφ τοπικ σχολια και πουφ την εξαφανιζουμε, χωρις να αναρτουμε η να φαινεται καπου οτι το συγκεκριμενο ατομο ειναι μπαναρισμενο.. για να μην πρεπει να δωσουμε εξηγησεις..
Το ρεζιλικι που σβησατε το πρωτο ποστ του Σιρκου? Ηθελα να ηξερα με τι μουτρα και ποιος καταπαταει ετσι την ελευθερια της αποψης που εχει ενα ατομο. Χωρια που κλειδωσατε το θρεντ που ανοιχτηκε. Λες και ειμαστε στη χουντα. Γουσταρει ο αντμιν να αποβαλει κοσμο επειδη ξυπνησε στραβα? Μαστιγιο σε οποιον το συζηταει!
Που το φορουμ τοσο καιρο ειναι του πεταματου,κανουν παρτυ τα τρολ, οι μοντ ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Οοοοοχι εκει δε μπορουμε να απαιτουμε.
Μπορουμε ομως να δινουμε faux pas σε μελη επειδη ειμαστε ενα παρεακι να εκφραζονται οπως γουσταρουν χωρις καν επιπληξη!! Και δε μιλαμε για το οφφ τοπικ που κανουν.
Λοιπον ειναι καθαρα φασιστικη νοοτροπια, αυτη. Και αφου ειστε τοσο ενταξει, πριν την εγγραφη βαλτε μια παραγραφο '' δεν υπαρχουν ισοι οροι μεταχειρησης'' να ξερει και ο καθενας μετα να μην παρεξηγει τον αστυνομο σας (που βολταρει στα θρεντ με ενα οπλο ΝΑ, την εξουσια που του δωσατε).
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Εμ.. Από το να διαμαρτυρόμαστε για κάποια μπαν που έγιναν χωρίς προειδοποίησης στα μέλη μέσα σε μιά όαση τρόλλινγκ μέχρι να λέμε ότι το φόρουμ κοντρολάρεται από μία κλίκα υπάρχει μια απόσταση την οποία θα ήθελα να πάρω. Στην κλίκα αυτή όσοι το υποστηρίζετε ανήκουν και τα τρολλς που εδώ και καιρό βολτάρουν ανενόχλητα και καταστρέφουν την αξιοπιστία του φόρουμ;
Με την ευκαιρία των μπαν κάνετε κάποιοι μια ανευ προηγουμένου επίθεση, άδικη, εναντίων κάποιων μελών, το οποίο θεωρώ εξίσου απαράδεκτο.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Λοιπόν... επειδή μου γαργαλάνε λίγο τα μηνίγγια οι υπερβολές εκατέρωθεν, ας πεταχτώ κι εγώ.

Οπότε, γίνανε μπαν για οφφ τόπικ άνευ προειδοποιήσεως, αυτό λέμε, έτσι? Τα είδα τα οφφ αλλά ούτε που συγκράτησα ποιοί συμμετείχαν γιατί τα προσπέρασα, αν και κάποιους θυμάμαι.

#Για τη μεριά που δρόσισε:
1. 2 μήνες μπαν για οφφ τόπικ είναι αστεία μεγάλο διάστημα, σόρρυ κιόλας. (Ειδικά αν μέλη που μπανιαρίστηκαν προσφέρουν αρκετά με την παρουσία τους στο φόρουμ). Συνήθως σε άλλα διαδικτυακά μετερίζια τέτοιου είδους μπαν διαρκούν από 1-2-κάποιες ώρες (το λεγόμενο mute) εώς 1-2 μέρες.
2. Για το οφφ ειδικά - και γενικά για πταίσματα επί των κανονισμών - που είναι και υποκειμενικά (δηλαδή ένα-δυο οφφ χαριτωμένα/αγενή συνήθως παραβλέπονται αρκεί να μην το παραχέζει ο χρήστης) συνήθως πάλι στα διαδικτυακά μετερίζια προηγείται και ένα warning.
3. Εϊναι πολύ άσχημο για την πληρότητα της λειτουργίας του φόρουμ να μην υπάρχει "ποινολόγιο" (πόσο μπαν για τι παράπτωμα χοντρικά). Συνήθως (είπαμε που) πάντα υπάρχει σχετική ανάρτηση με στανταρντ "ποινές" εώς και κλιμακωτές. Υπάρχει κάπου εδώ και δεν την είδα? Ως πρόταση το κατεβάζω δηλαδής.
4. Για να το πω ευγενικά και να προσπαθήσω να "βοηθήσω" και όχι να αντιτεθώ στις αλλαγές πριν τις καλο-δω: Είναι πολύ ωραίο που η διαχείριση έχει το χρόνο να ξαναασχοληθεί πιο ενεργά με το φόρουμ πλέον, αλλά ελπίζουμε μάλλον όλοι να μην είναι για αυτό το περιορισμένο διάστημα της αλλαγής του interface και να μπει μια τάξη γιατί όντως αυτό το πράγμα με τα τρολαρίσματα και το να μην ξέρεις ποιο νέο μέλος να πιστέψεις ότι δεν είναι ελέφαντας έχει καταντήσει αηδία. Ελπίζω σε ουσιαστική επανοργάνωση στο administration και στο moderation γενικότερα και με συνέπεια.

#Για τη μεριά που δε δροσίστηκε αλλά "ζήλεψε" που κάποιοι άλλοι δροσίστηκαν
1. Τα οφφ σε εκείνο το θέμα, επειδή ήταν μπόλικο καθώς και το συγκεκριμένο θέμα ειδικό και με ιδιαίτερη χρησιμότητα και κίνηση ήταν πολύ ενοχλητικά όντως. Το λέω με πλήρη επίγνωση της ροπής που έχω στο σπαμάρισμα. Έχριζαν καμπάνας. Εγώ στη θέση τους θα τη δεχόμουν - εάν ήταν λογική (= Τι καμπάνας - κατά τη γνώμη μου και κατά την εμπειρία μου - το λέω πιο πάνω). Σε ένα πιο light θέμα πάλι, παρουσίασης μέλους ας πούμε, δεν είναι κακό λίγο οφφ, εκεί όμως ήταν.
2. Εντάξει δε μπορώ να καταλάβω τι ξεσηκωμός είναι αυτός και έχει ξυπνήσει ο επαναστάτης ποπολάρος μέσα σας πχια. Ένα μπαν σε ένα φόρουμ είναι. Οκ να σχολιάσουμε το δίκαιο και άδικο της υπόθεσης για να έχουμε μια ωραία λειτουργία στο φόρουμ που μας αρέσει να συχνάζουμε αλλά.. ένα προσωρινό μπαν σε ένα φόρουμ για ένα υπαρκτό παράπτωμα φέρνει τη χούντα και είναι τόσο σημαντικό (στον σκυλοκόσμο δε ειδικότερα) που χρήζει να διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας? Τι να πω, δεν το καταλαβαίνω, μου φαίνεται εξίσου (μάλλον πιο) υπερβολικό με το 2μηνο για σπαμ.
3. Για τα άτομα που φαίνονται αγενή, προσβλητικά και έχοντα ανάρμοστη συμπεριφορά στο φόρουμ υπάρχει το κουμπί αναφοράς. Όχι η γκρίνια "αυτός έλαβε τιμωρία ενώ αυτός όχι". Η "ποινή" για παράβλεψη συχνών τέτοιων καταγγελιών είναι πολύ απλή: εάν υπάρχει τόσο μεγάλη κακοδιαχείριση προφανώς σιγά σιγά ο κόσμος θα αρχίσει να εγκαταλείπει το φόρουμ. Τόσο απλά και χωρίς να χρειάζεται να σκίσουμε κανένα καλτσόν σε ποστ διαμαρτυρίας. Ένα λιτό μήνυμα διαφωνίας (όπως υπήρξαν κι εδώ) αρκεί για να δηλώθει η αντίθεση με τη διαχείριση. Ή ρίχνεις ένα καριολίκι και φεύγεις εν γνώσει σου ότι θα μπαναριστείς μια και καλή και θα γυρίσεις πλάτη χωρίς κλαψες.
4. Ποιό είναι το παρεάκι? Θέλει οντισιόν για να μπεις? Αμερικάνικο fraternity/sorority με initiation κ'ετς? Εντάξει, αστείο και πάλι, όσο και λογικό ταυτόχρονα να συνυπάρχουν καλύτερα άνθρωποι με σύμπνοια απόψεων σε έναν ιστότοπο που υπάρχει για ένα συγκεκριμένο σκοπό και τον ακολουθείς γιατί υποτίθεται συντάσσεσαι με αυτό το σκοπό. Και πάλι η υπερβολή σε αυτό το θέμα "τιμωρείται" απλά με αποχώρηση από το χώρο που φιλοξενεί μόνο μια κλίκα. Και πάλι σώζονται τα καλτσόν.

Σιρκος ωραίος ο ασπρομπουρμπούλης, βάλε κι άλλα γιατί στο μαμήσαμε το θέμα (εσύ φταιαιαις!)
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Εμ.. Από το να διαμαρτυρόμαστε για κάποια μπαν που έγιναν χωρίς προειδοποίησης στα μέλη μέσα σε μιά όαση τρόλλινγκ μέχρι να λέμε ότι το φόρουμ κοντρολάρεται από μία κλίκα υπάρχει μια απόσταση την οποία θα ήθελα να πάρω. Στην κλίκα αυτή όσοι το υποστηρίζετε ανήκουν και τα τρολλς που εδώ και καιρό βολτάρουν ανενόχλητα και καταστρέφουν την αξιοπιστία του φόρουμ;
Με την ευκαιρία των μπαν κάνετε κάποιοι μια ανευ προηγουμένου επίθεση, άδικη, εναντίων κάποιων μελών, το οποίο θεωρώ εξίσου απαράδεκτο.
Μια ώρα γράφω για να τα πεις με 10 σειρές... :cry::cry::cry:
 
  • Like
Reactions: mareco


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Η όλη φάση μου θυμίζει τις περικοπές των τελευταίων καιρών μέσα στα πλαίσια της αναμόρφωσης του Κράτους, μετά από μια περίοδο αδιαφορίας από την μια μεριά και ασυδοσίας από την άλλη. Τουλάχιστον εκείνοι μας είχαν προειδοποιήσει ...και εδώ είναι το θέμα της αντίρρησης όσων την εκφράζουν. Οκ τους είδαμε τους κρεμασμένους για παραδειγματισμό στην πλατεία του χωριού....το μήνυμα ελήφθη. Τα υπόλοιπα για κλίκες δεν τα σχολιάζω καν...συμφωνώ με την Κυβέλη σε αυτό.
Σίρκος ο χλωρίνης είναι σούπερ !
 


milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
απο τη στιγμη που ο σιρκος ουσιαστικα δεν εχει προβλημα στο να το αναφερουμε εδω και ας ειναι οφ-τοπικ να πω τα εξης:
1. δεν εχω ιδεα τι εγινε
2. γενικα το σωστο ειναι να υπαρχει προειδοποιηση εκτος αν μιλαμε για κατι πολυ προφανες, πχ καποιος να αρχισει να βριζει. αλλιως οχι κατεφθειαν μπαν. warning και στα 2 warning να ερχεται το μπαν. κατα καιρους σβησιμο των warning. κατι σαν 'χαρη' στην αρχη της χρονιας ή expiration στα warning μετα πχ απο 6 μηνες
3. πρεπει κατα τη γνωμη μου να φαινεται και το μπαν και ο λογος για να αντιλαμβανομαστε οι υπολοιποι τι εγινε. οχι για να εχουμε αποψη αλλα για να αντιλαμβανομαστε τα ορια.
4. ελαχιστα ποστ πρεπει να διαγραφονται εντελως. αλλιως εντιτ και ****** σε οτι δεν πρεπει να φαινεται.
5. το επιπεδο ενος φορουμ φαινεται και απο το τροπο επιβολης 'εξουσιας' και διαχειρισης 'δυσκολων' καταστασεων
6. τα παραπανω δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου. δουλευουν πολυ καλα σε αλλα φορουμ οπου επισης δεν υπαρχει ο ενας admin αλλα πολλοι (επιτροπη απο 10+ ατομα) και συζητανε και αποφασιζουν σε περιπτωσεις ποινων
7. για ενα forum αυτου του μεγεθους θα επρεπε να υπαρχουν τουλαχιστον 10 ενεργοι moderators
8. ισως τα παραπανω να επρεπε να τα μεταφερθουν σε ενα ξεχωριστο τοπικ και να συζητηθουν.
 


milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
ον τοπικ -> δεν με πειθει ο κυριος ουθερ οτι μπορει να αγριεψει. πρεπει αμεσα να χρωματιστει μαυρος!
 




milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
καμια τυχη... εμενα περναει μια κυρια 60+ καθε μερα εξω απο τον κηπο, την κοιταει και αρχιζει τα 'ασπρουλα μου, κουκλα μου, ελα κοντα να σε δω΄, κουναει χερια περα δωθε για να τη 'χαιρετησει' (!), αυτη κοντευει να παθει εγκεφαλικο με την οικειοτητα που δειχνει η αλλη, γαυγιζει σαν παλαβη και η κυρια λεει χαρουμενη ΄μου μιλαει, μου μιλαει'. ευτυχως δεν εχουν δυνατοτητα αλλης επαφης, μονο οπτικης... η ιδια κυρια σε ενα ροτβαιλερ που μενει λιγο πιο πανω ειμαι σιγουρος οτι αλλαζει πεζοδρομιο χωρις καν να την κοιταξει...
 


Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
γραφω σε φορα κοντα 15 χρονια και η κατασταση ειναι ιδια και απαραλλαχτη,ειτε μιλαμε για σκυλια,ειτε μηχανακια,ειτε ξεβρακωτες,ειτε πολιτικη...

το εκαστοτε φορουμ ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χωρος οπερ μεθερμηνευομενον εστι,ατακες περι δημοκρατιες ειναι τουλαχιστον αστειες...οποιος το εχει-διαχειριζεται κανει οτι γουσταρει και κανεις δεν μπορει να βγαλει κιχ επ αυτου...

αυτος ειναι και ο λογος που προσωπικα εχω αποχωρησει απο σχεδον ολα στα οποια συμμετειχα...

γραφω παντοτε μεχρι το σημειο που ενοχλουμαι απο καποια αυθαιρετη κινηση μοντ η αντμιν και την κανω με ελαφρα χωρις το παραμικρο σχολιο...

η φαση ειναι λιγακι take it or leave it...σε οποιον αρεσει...δυστυχεστατα ειναι ελαχιστα τα ατομα σε αυτον τον πλανητη που δεν καταχρωνται οποιαδηποτε εξουσια τους δωθει,σε οποιονδηποτε χωρο και να υφισταται αυτη...

επισης,απο την αλλη πλευρα ειναι απειροι οι καθυστερημενοι που δεν παιρνουν μπρος ουτε με φλογοβολο και κανουν τους μοντ να δουλευουν υπερωριες...

κατ εμε,ειναι παντελως ατοπο να συζητιεται το θεμα...οποιος θελει καθεται οποιος θελει φευγει...
 


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
γραφω σε φορα κοντα 15 χρονια και η κατασταση ειναι ιδια και απαραλλαχτη,ειτε μιλαμε για σκυλια,ειτε μηχανακια,ειτε ξεβρακωτες,ειτε πολιτικη...

το εκαστοτε φορουμ ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χωρος οπερ μεθερμηνευομενον εστι,ατακες περι δημοκρατιες ειναι τουλαχιστον αστειες...οποιος το εχει-διαχειριζεται κανει οτι γουσταρει και κανεις δεν μπορει να βγαλει κιχ επ αυτου...

αυτος ειναι και ο λογος που προσωπικα εχω αποχωρησει απο σχεδον ολα στα οποια συμμετειχα...

γραφω παντοτε μεχρι το σημειο που ενοχλουμαι απο καποια αυθαιρετη κινηση μοντ η αντμιν και την κανω με ελαφρα χωρις το παραμικρο σχολιο...

η φαση ειναι λιγακι take it or leave it...σε οποιον αρεσει...δυστυχεστατα ειναι ελαχιστα τα ατομα σε αυτον τον πλανητη που δεν καταχρωνται οποιαδηποτε εξουσια τους δωθει,σε οποιονδηποτε χωρο και να υφισταται αυτη...

επισης,απο την αλλη πλευρα ειναι απειροι οι καθυστερημενοι που δεν παιρνουν μπρος ουτε με φλογοβολο και κανουν τους μοντ να δουλευουν υπερωριες...

κατ εμε,ειναι παντελως ατοπο να συζητιεται το θεμα...οποιος θελει καθεται οποιος θελει φευγει...
Γνωμη σου δε λεω και ειναι δεχτη , αμα τα βρεις ζορικα την κανεις και φευγωντας λες frankly my dear i dont give a damn οπως ο κλαρκ γκεημπλ δικαιωμα σου , αλλα ασε τους αλλους να κρινουν αν για αυτους ειναι ατοπο ή οχι να πουν κατι που τους ενοχλησε
 


Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
Γνωμη σου δε λεω και ειναι δεχτη , αμα τα βρεις ζορικα την κανεις και φευγωντας λες frankly my dear i dont give a damn οπως ο κλαρκ γκεημπλ δικαιωμα σου , αλλα ασε τους αλλους να κρινουν αν για αυτους ειναι ατοπο ή οχι να πουν κατι που τους ενοχλησε
οπως βλεπεις γραφω ξεκαθαρα "κατ εμε" πραγμα που σημαινει οτι ο καθενας κρινει κατα το δοκουν και γραφει οτι θελει...
 
  • Like
Reactions: mareco


Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Διαφωνώ κάθετα με αυτό το σκεπτικό. Ολοι, κατα τη γνωμη μου, πρέπει να διατηρουν το δικαίωμα να κάνουν και κιχ και κοχ, ο βήχας σημαίνει ότι κάτι ενοχλεί .
Αυτό που ενοχλεί πρέπει να βγαίνει στην επιφάνεια, ιδίως εάν ο βηχας είναι ομαδικός, όπως καλή ωρα στην προκειμένη περίπτωση, και δεν αφορά μεμονωμένα άτομα αλλά ενα μεγάλο μέρος του συνόλου.

Το φορουμ, κάθε φόρουμ, απαρτίζεται από μέλη , δίχως τα οποία (ίδως τα ενεργά) απλά επιβιώνει, για να μην πουμε φυτοζωεί, πάντως σιγουρα δεν αναπτύσσεται και δεν "ανθοφορεί". Εχει λοιπον τεράστια σημασία και για τις δυο πλευρές (ιδιοκτήτες και συμμετέχοντες) να λαμβάνεται ο "παλμός" να γράφονται και να διαβάζονται οι απόψεις και τα παράπονα, είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να βελτιώνονται οι συνθήκες και να διορθώνονται τα σφάλματα.

Το άτοπο αλλά και τελείως άκυρο θα ήταν να μη συζητιούνται. Το ζητούμενο δεν είναι να μπαινοβγαίνουν άτομα, η φυγή είναι η ευκολη λύση. Το ζητούμενο είναι να μοιραζόμαστε την αγάπη μας και τη γνωση μας για τα σκυλιά, λύνοντας τα προβλήματα που μοιραία ανακύπτουν στην πορεία.
 


milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
reinmeister, υπαρχει φορουμ στο οποιο συμμετεχω 12 χρονια το οποιο δεν ειναι και πολυ ιδιωτικος χωρος πλεον αφου υπαρχει κοσμος που γραφει για χρονια και πλεον αρκετοι εχουν ενεργη αποψη σε moderation, bans κτλ. και υπαρχουν και πολλα αλλα στα οποια εφυγα μετα απο το πολυ 1 χρονο. κοσμος παει, κοσμος ερχεται παντου. αλλα υπαρχουν και τροποι να ελαχιστοποιειται η ενταση. για να ειμαι ειλικρινης βεβαια, σε ανοιχτο φορουμ (με δυνανοτητα εγγραφης και δημοσιευσης αμεσα) τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. και παντα η δυσκολια δεν ειναι στους χρηστες αλλα στους διαχειριστες.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU