Αγορά ενηλίκου bulldog γνώμες


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Συγνώμη αλλά κανείς δεν εξήρε τον ΚΟΕ.
Το ότι υπάρχουν αρκετά θέματα που χριζουν βελτίωσης είναι γνωστό, δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Καλώς ή κακώς όμως αυτός είναι ο εκπρόσωπος της FCI στην πατρίδα μας, και κάτω από την σκέπη του ΚΟΕ βρίσκονται διάφοροι κυνοφιλικοι όμιλοι, όπως επίσης και οι όμιλοι φυλών.

Αν αύριο υπάρξει κάποιος ελληνικός UKC
Γιατί φέρνεις σαν παράδειγμα τον UKC που δεν υπάγεται στην FCI και όχι έναν άλλον, πχ τον γαλλικό ή τον φινλανδικό;
Η FCI είναι το θέμα, ή ο δικός μας κυνολογικος όμιλος να βελτιωθεί και να γίνει γαλλικού πχ επιπέδου;

Και αν η FCI είναι το πρόβλημα, τι παραπάνω ή τι διαφορετικό κάνουν οι "αποστάτες" όμιλοι;
Επειδή αναγνωρίζουν τη χ, ψ φυλή της αρεσκείας σας, ή γιατί κάνουν κάτι άλλο;
 


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.286
Guadalajara, Jalisco
d3ac0n, ποιό το κίνητρο της αντιδικίας σου; δεν εννοώ στη συζήτηση τώρα, εννοώ υπήρξε κάποιο περιστατικό που σε έκανε να ξεκινήσεις να το σκέφτεσαι και να σχηματίσεις την όποια άποψη έχεις σχηματίσει;
Η αμφισβήτηση είναι η μητέρα της προόδου. Αν δεν αμμφισβητουνταν η επιπεδοτητα της γης ακόμα θα πίστευες ότι κάπου ξεχειλίζει ο ωκεανός ;)

Γιατί φέρνεις σαν παράδειγμα τον UKC που δεν υπάγεται στην FCI και όχι έναν άλλον, πχ τον γαλλικό ή τον φινλανδικό;
Η FCI είναι το θέμα, ή ο δικός μας κυνολογικος όμιλος να βελτιωθεί και να γίνει γαλλικού πχ επιπέδου;

Και αν η FCI είναι το πρόβλημα, τι παραπάνω ή τι διαφορετικό κάνουν οι "αποστάτες" όμιλοι;
Επειδή αναγνωρίζουν τη χ, ψ φυλή της αρεσκείας σας, ή γιατί κάνουν κάτι άλλο;
Γιατί κατ' εμέ έχει πολύ καλύτερες διαδικασίες για να εκδώσει pedigree. Βλεπε εξετάσεις DNA. Επίσης οι εγγεγραμμένοι εκτροφείς έχουν εγκαταστάσεις στις οποίες έχουν γίνει έλεγχοι όσο το δυνατόν και οι όποιες εγκαταστάσεις είναι δηλωμένες και πιστοποιημένες σε πολιτειακό επίπεδο από το κράτος.

Ο ΚΟΕ τι κάνει; Είδες εσύ κάποιου είδους έλεγχο;

Επίσης ο ανταγωνισμός (μεταξύ σωματείων) οδηγεί σε όφελος του καταναλωτή (αυτός που ενδιαφέρεται για απόκτηση καθαρόαιμου) καθώς και σε ποιοτική αναβάθμιση των προμηθευτών (εκτροφείς)

Δεν νομίζω για παράδειγμα ότι η @ProudtobeGreek που έχει κάνει χίλιες μύριες εξετάσεις θα την χαλούσε να υπήρχε κάτι αντίστοιχο του UKC και να μπορούσε να ξεχωρίσει ως εκτροφέας επιπέδου. Τώρα απλά ειναι, με βάση τον ΚΟΕ για αυτούς που κατευθύνονται μέσω του φόρουμ προς τα εκεί, στο ίδιο τσουβαλι με όλους τους άλλους, τουλάχιστο αρχικά και για τον μη υποψιασμένο μελλοντικό κάτοχο.
 
Last edited:


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Τι εξετάσεις DNA ζητάει το UKC;
Έχεις την καλοσύνη να μου δώσεις κάποιο link από την σελίδα τους που να αναφέρεται το DNA test;;;; σαν προαπαιτουμενο εγγραφής.
 


Vania

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2017
188
694
Εχουν ανοιξει πολλα μετωπα με αυτο το θεμα νομιζω.

Ο καθενας μας μπορει να εχει αποψη και γνωμη για τα παντα και να την εκφραζει.
Οπως και να απαντα επιλεκτικα επισης.

Απο την αλλη οσοι ασχολουνται πολλα χρονια (με τους καθαροαιμους σκυλους ή και ημιαιμους, εχουν συμμετασχει και παρακολουθησει πολλες εκθεσεις και καμποσες συνελευσεις ομιλων, εκτρεφουν, παρακολουθουν την πορεια σκυλων και εκτροφεων και ομιλων ανα τον κοσμο) πιστευω οτι εχουν μια πιο σφαιρικη αποψη για το τι γινεται απ'οτι εχουν αυτοι που δεν ασχολουνται με τα "κοινα" αλλα μονο με τον δικο τους σκυλο.
Για να υπαρξει βελτιωση πρεπει καποιος να συμμετεχει κι οχι να κανει μονο αρνητικη κριτικη εξ αποστασεως.

Ελπιζω τουλαχιστον να συμφωνουμε οτι καθαροαιμος σκυλος ειναι αυτος που γνωριζουμε επισημα τη γενεαλογια του για τουλαχιστον 3 γενιες και ολοι οι προγονοι ανηκαν στην ιδια φυλη.
Αρα οποιος θελει καθαροαιμο σκυλο πρεπει να κοιταξει καταρχην για εγγεγραμμενες γεννες.

@d3ac0n δε νομιζω οτι το united kennel club υποχρεωνει για εξεταση dna για να καταχωρησει γεννα. Κοιταξα στο σαιτ του την ονλαιν αιτηση και δε το αναφερει πουθενα. Προαιρετικο ειναι μαλλον, οπως και στο AKC και παντου (εξαιρεση αν σε καποια φυλη ο ομιλος φυλης το απαιτει).
Τα οργανωμενα επαγγελματικα εκτροφεια τα ελεγχει υποτιθεται το κρατος, πρωτα απ'ολα σε σχεση με την νομοθεσια του κρατους. Η οποια ειναι (αν οχι εντελως ξεκαθαρη σε καθε πολιτεια) τουλαχιστον πιο ολοκληρωμενη σε σχεση με την Ελληνικη. Το UKC λοιπον εκανε μετα απο καταγγελιες καποιους ελεγχους σε οσους καταχωρουν πανω απο 10 γεννες το χρονο και προτρεπει στο σαιτ του τους πολιτες, πρωτα απ'ολα να καταγγελουν στις κρατικες αρχες την οποια παρανομια.
Στην Αμερικη υπαρχει και pet police you know...
Ο μελλοντικος κατοχος καθαροαιμου σκυλου πρεπει να εχει μελετησει, να ξερει τι θελει και γιατι το θελει, κι οχι να ειναι ανυποψιαστος!

Καταγγελια μπορει κι εδω να κανει οποιος πιστευει οτι συμβαινει κατι παρανομο. Στο κρατος αλλα και στον ΚΟΕ, αν αφορα καθαροαιμους σκυλους, πατροτητα, κακοποιηση ή οτι αλλο. Κι εχουν γινει στον ΚΟΕ κι εχουν υπαρξει κυρωσεις...
 


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.286
Guadalajara, Jalisco
Έτσι μια ερώτηση γενική: υπάρχουν πουθενά καταχωρημένες δημοσίως οι ποινές που έχει επιβάλλει ο ΚΟΕ σε καπιον οποιονδήποτε εκτροφέα τα τόσα χρόνια λειτουργείας του;
Ή δεν έχει υπάρξει παράπτωμα κανενός τόσα χρόνια;
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Ετσι, μια γενική απάντηση...τα προς κρίση θέματα, συζητιούνται στις συνελεύσεις. Είτε στις Τακτικές, είτε σε Εκτακτες, είτε στου Δ.Σ. Παίρνονται αποφάσεις, και καταγράφονται στα Πρακτικά, γνώση προφανώς των οποίων, λαμβάνουν οπωσδήποτε, τα μέλη. Το μόνο που δεν γνωρίζω ακόμη, είναι αν αναρτώνται σε κάτι πιο δημόσιο. Η λογική μου λέει, πως όχι. Δεν υποχρεούνται άλλωστε. Το ότι δεν τα βλέπουν δηλαδή, αυτοί που...ουδεμία σχέση [θέλουν να] έχουν, δεν σημαίνει ότι δεν υφίστανται.

Μια επίσκεψη στο site και στο καταστατικό του ομίλου, που είναι αμφότερα δημόσια, προς κοινή χρήση, θα λύσει αρκετές απορίες, στους ενδιαφερόμενους.
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
@tasos malinoua αν το σχόλιό σου απευθύνεται σε μένα, αν θέλεις κάνε λίγο πιο ξεκάθαρη την ερώτηση, μήπως μπορέσω να σου απαντήσω, γιατί έτσι διατυπωμένο, δεν το καταλαβαίνω ομολογώ.
οχι μαναμ,δεν ειναι για εσενα

ασχετα απο εσενα
απλα σκεφτομαι,τι μπορει να ενοχλει και φτανει η κουβεντα εκει
 
  • Like
Reactions: Hiraeth


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Και ναι, αυτο που βλεπω εγω εδω μεσα, οταν ζηταει καποιος πληροφοριες για κουταβι ρατσατο που τον ενδιαφερει, συγκεκριμενο μελος/αρχοντας του φορουμ τρεχει να γραψει πρωτη-πρωτη το ποιηματακι:
Παρε τηλ στον ΚΟΕ να σε ενημερωσει για γεννες και πηγαινε και σε καμια εκθεση να δεις απο κοντα τους εκτροφεις και να μιλησεις μαζι τους και μετα ψαξου.
Οτι στην πορεια ανοιγει η συζητηση και αλλα μελη εχουν την διαθεση και τον χρονο να εξηγησουν στον Χ ενδιαφερομενο οτι ο ΚΟΕ και ο καθε εκτροφεας δεν ειναι πανακεια και οτι ολα θελουν πολυ ψαξιμο, ειναι αλλο θεμα.
Τι εννοείς είναι άλλο θέμα;;;
Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ του θέματος!
Δηλαδή, συγνώμη, αλλά τι άλλο πρέπει να κάνουμε;
Να πάρουμε τον άλλον από το χεράκι;

Λέμε :

1) Επικοινώνησε με την ανώτατη κυνολογική αρχη της χώρας μας που είναι ο ΚΟΕ να σε ενημερώσει.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει, αυτός είναι.
Αυτός είναι υπεύθυνος για την τήρηση των γενεαλογίων.
Σκύλος που δεν είναι εγγεγραμμένος στο γενεαλόγιο ΔΕΝ είναι καθαρόαιμος.
Αρα το ελάχιστο που κάνει ένας εκτροφέας (καλός - κακός) είναι να εγγράφει τα κουτάβια του στο γενεαλόγιο (Βιβλίο Εγγραφής Καθαρόαιμων ΒΕΚ) - και κατ'επέκταση να πάρουν αριθμό ΒΕΚ και εννοείται pedigree.
Ποιός το κάνει αυτό;;;
Ο μπακάλης της γειτονιάς;;;;
Ο ΚΟΕ και μόνον αυτός!
Ο ΚΟΕ λοιπόν θα σου δώσει τη λίστα ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ πρόσφατα δήλωσαν γέννα της φυλής που σε ενδιαφέρει και τα κουτάβια πήραν ΒΕΚ.
Μπορεί να είναι 1, μπορεί να είναι 10, μπορεί να είναι 50, μπορεί να μην υπάρχει και κανένας.
Αυτοί είναι όσοι ήταν ενεργοί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και έκαναν γέννες.
Από αυτούς μπορεί όλοι να είναι διαμάντια, μπορεί και κανένας.


Ερχόμαστε λοιπόν στο δεύτερο στάδιο:

2) Πήγαινε σε εκθέσεις μορφολογίας να δεις από κοντά τους εκτροφείς και τα σκυλιά τους.
Αναπόσπαστο κομμάτι της εκτροφής είναι οι εκθέσεις μορφολογίας και οι εξετάσεις εργασίας όπου απαιτείται. Εκεί κρίνεται κατά πόσο ανταποκρίνεται ένας σκύλος στο πρότυπο της φυλής του.
Δεν αρέσει σε κάποιους - δικαίωμά τους.
Εδώ όμως θα δεις πόσοι και ποιοί από τη προηγούμενη λίστα μετέχουν με τα σκυλιά τους σε εκθέσεις μορφολογίας και εξετάσεις εργασίας.
Φυσικά εδώ συνυπολογίζεις αρκετές παραμέτρους. Μπορεί πχ στην έκθεση που θα παει ο ενδιαφερόμενος σκυλοιδιοκτήτης να μην μετέχει ο εκτροφέας που τον ενδιαφέρει - γιατί μπορεί η έκθεση να είναι στην Αθήνα και αυτός να μένει στους Ανω Γαργαλιάνους, ή γιατί μπορεί να πήγε στην προηγούμενη ή μπορεί να πάει στην επόμενη.
Επίσης παίζει ρόλο τί δείχνει ο εκτροφέας.
Δείχνει μόνο κουτάβια και τζουνιοράκια;
Δείχνει ενήλικους σκύλους;
Και πολλά πολλά άλλα - που δεν είναι επι του παρόντος να συζητήσουμε.


Και επειδή κανένα από τα 2 προηγούμενα δεν είναι πανάκεια λέμε και το 3ο και σημαντικότερο:

3) ΨΑΞΕ - ΜΕΛΕΤΗΣΕ
Πόσες φορές λέμε μην μένεις στη λίστα του ΚΟΕ, αλλά διάβασε, μελέτησε την φυλή που θες να αποκτήσεις ώστε η γνώση που θα αποκομίσεις να είναι το "όπλο" σου στην εύρεση εκτροφέα;;;
Πόσες φορές εξηγούμε πως όσα γράφονται περί δήθεν "πιστοποιημένων" εκτροφέων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;;;;
Πόσες φορές κάνουμε τον διαχωρισμό ανάμεσα σε εκτροφή και παραγωγή για την κονόμα;;;;;

Να σου φέρω εγώ παραδείγματα ΜΟΝΟ δικά μου
εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και δεκάδες άλλα, όπως και πολλών άλλων μελών.

Οποιος λοιπόν έχει ανοικτό μυαλό, καταλαβαίνει ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ψάχνεται, δεν νομίζω να μένει ανενημέρωτος σε αυτό εδώ το φόρουμ.
Τουλάχιστον δεν μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει πως δεν προσπαθούμε να ενημερώσουμε.
Σε συλλογικό επίπεδο.

Αν εσύ προσωπικά έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις, πολύ ευχαρίστως να το ακούσω.

Καλημέρα :)
 


kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Γράφεις ''Σκύλος που δεν είναι εγγεγραμμένος στο γενεαλόγιο ΔΕΝ είναι καθαρόαιμος.''
Ρωτάω,ας πούμε ότι παίρνω σκύλο από το εξωτερικό,με pedigree από τον κυνολογικό όμιλο της χώρας, ο οποίος ανήκει στην fci.Για δικούς μου λόγους δεν θέλω export pedigree.Δεν με νοιάζει να τρέχω το σκύλο σε εκθέσεις,δεν θέλω να πληρώσω,όποιος λόγος και αν είναι αυτός.
Έχω καθαρόαιμο σκύλο;
 
  • Like
Reactions: Hiraeth


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
...
απλα σκεφτομαι,τι μπορει να ενοχλει και φτανει η κουβεντα εκει
Γράφεις ''Σκύλος που δεν είναι εγγεγραμμένος στο γενεαλόγιο ΔΕΝ είναι καθαρόαιμος.''
Ρωτάω,ας πούμε ότι παίρνω σκύλο από το εξωτερικό,με pedigree από τον κυνολογικό όμιλο της χώρας, ο οποίος ανήκει στην fci.Για δικούς μου λόγους δεν θέλω export pedigree.Δεν με νοιάζει να τρέχω το σκύλο σε εκθέσεις,δεν θέλω να πληρώσω,όποιος λόγος και αν είναι αυτός.
Έχω καθαρόαιμο σκύλο;
Κάτι τέτοια ποστ νηπιαγωγείου φταίνε, αν θέλεις την δική μου απάντηση, που καταστρέφουν την διάθεση όσων γνωρίζουν και θέλουν να ενημερώσουν σωστά, να το κάνουν.
 
  • Like
Reactions: tasos malinoua


kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Ακριβώς γι αυτό,επειδή είμαι λίγο αργός,ήθελα μιαν απάντηση,για να καταλάβω.Αν δεν θες να απαντήσεις στο ερώτημα,προσπερασέ το,μην σχολιάζεις.
 
  • Like
Reactions: Hiraeth


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Γράφεις ''Σκύλος που δεν είναι εγγεγραμμένος στο γενεαλόγιο ΔΕΝ είναι καθαρόαιμος.''
Ρωτάω,ας πούμε ότι παίρνω σκύλο από το εξωτερικό,με pedigree από τον κυνολογικό όμιλο της χώρας, ο οποίος ανήκει στην fci.Για δικούς μου λόγους δεν θέλω export pedigree.Δεν με νοιάζει να τρέχω το σκύλο σε εκθέσεις,δεν θέλω να πληρώσω,όποιος λόγος και αν είναι αυτός.
Έχω καθαρόαιμο σκύλο;
Από τη στιγμή που είναι εγγεγραμμένος στο γενεαλόγιο του κυνολογικού ομίλου της χώρας που γεννήθηκε, και βέβαια είναι καθαρόαιμος.
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
@Yorkaddict δεν εχεις διαβασει προσεκτικα τι γραφω και ποια ειναι η διαφωνια μου...διαβασε σε παρακαλω ξανα το #84 και ειδικα τα italics...
  • εσυ προσωπικα εισαι απο αυτους που μπαινεις στην διαδικασια και εξηγεις πολυ αναλυτικα τις παραμετρους της κληρονομικοτητας κτλ...(αν φτασει βεβαια ο καθε ενδιαφερομενος να διαβασει περα απο την πρωτη σελιδα), δεν σε παιρνει η μπαλα...
  • δεν συμφωνεις οτι αφου το 3 που γραφεις ειναι το σημαντικοτερο απο τα τρια, θα επρεπε να ειναι η πρωτη συμβουλη και οι αλλες δυο να ακολουθησουν; αυτο προτεινω εγω (#32) και το εχω αναφερει, αλλα ξαναλεω, μαλλον δεν διαβασες ολα τα posts.
Off απο μένα, η συζητηση εχει μπει στην φαση της ανακυκλωσης χωρις καποιο νοημα.
 


kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Από τη στιγμή που είναι εγγεγραμμένος στο γενεαλόγιο του κυνολογικού ομίλου της χώρας που γεννήθηκε, και βέβαια είναι καθαρόαιμος.
Από τη στιγμή που είναι εγγεγραμμένος στο γενεαλόγιο του κυνολογικού ομίλου της χώρας που γεννήθηκε, και βέβαια είναι καθαρόαιμος.
Επειδή έδινες την εντύπωση ότι αναφερόσουν στο γενεαλόγιο του κοε.
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ειναι αστειο πως καποιοι προσπαθουν να δικαιολογησουν το μαγαζι απο το οποιο ψωνισαν. Για ολα φταιει ο ΚΟΕ. Αν ηταν αλλιως θα ειχαν ψωνισει απο εκτροφεα. Το οτι πηραν εναν wannabe σκυλο καθαρα και μονο λογω τιμης γιατι δεν το λεει καθενας και αραδιαζετε δηθεν προβληματισμους για τα κακως κειμενα του ΚΟΕ;
Καλα το ειπε ενας απ' αυτους πιο πριν "μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος", κλεβω τη φραση αν και τη σιχαινομαι αλλα εδω ταιριαζει γαντι.
 


kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Ψάχνει επόπτες γέννας ο ΚΟΕ ,δεν προλαβαίνουν.Ξέρεις πόσους ελέγχους κάνουν την ημέρα;
 




Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Κανενα ελεγχο δεν κανει.
Και οντως μπαζει απο παντου ο ΚΟΕ.
Και 10 χρονια τις ιδιες συζητησεις διαβαζω- ακουω....

Εν ετη 2017 ομως δε μπορω να πιστεψω οτι καποιος δε μπορει να αποκτησει σωστα καθαροαιμο σκυλο και χωρις να εχει επικοινωνησει ΠΟΤΕ με τον ΚΟΕ. Οποτε μη χαλιεστε... και προπαντων - αναφερομαι σε οσους το κανουν (ξερουν οι ιδιοι) - δε φταιει ο ΚΟΕ για την κατασταση των φυλων γενικοτερα. Ουτε φταιει ο ΚΟΕ που υπαρχουν eκτροφεις - Εκτροφεις- εκτροφεις - €κτροφεις.
 
  • Like
Reactions: Vania and vasgial


ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.681
4.317
42
www.proudtobegreek.eu
Είναι απλό...όποιος διαφωνεί με τον τρόπο που λειτουργεί ο ΚΟΕ,γίνεται μέλος του και πάει και ψηφίζει άτομα που θεωρεί οτι θα τον αλλάξουν....Μόνο έτσι μπορεί να γίνει αλλαγή...αλλιώς μιλάμε φιλοσοφικά...
Ο ΚΟΕ είναι οι εκάστοτε ανθρωποι που τον απαρτίζουν....ξαναλέω αφού δε μας αρέσει όπως λειτουργεί,ένας είναι ο τρόπος να αλλάξει...
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli and mareco


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
δεν συμφωνεις οτι αφου το 3 που γραφεις ειναι το σημαντικοτερο απο τα τρια, θα επρεπε να ειναι η πρωτη συμβουλη και οι αλλες δυο να ακολουθησουν;
Σημασία δηλαδή έχει η σειρά που θα αναφερθούν ή η ουσία όλων όσων αναφέρονται;
Στο κάτω κάτω από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κάποιος που δεν έχει ιδέα και είναι ανυποψίαστος.

Το ψάξιμο (το 3ο δηλαδή που έγραψα) είναι δεδομένο, δεν επαφίεσαι ποτέ σε μασημένη τροφή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την απόκτηση ενός ζωντανού οργανισμού που θα σε συντροφεύει τουλάχιστον 10+ χρόνια.

..

Εν ετη 2017 ομως δε μπορω να πιστεψω οτι καποιος δε μπορει να αποκτησει σωστα καθαροαιμο σκυλο και χωρις να εχει επικοινωνησει ΠΟΤΕ με τον ΚΟΕ.
Να το πιστέψεις και να το παραπιστέψεις.
Θα έστεκε το "εν έτη 2017", αν εξαρχής (δεκαετία 80) είχαν μπει τα θεμέλια σωστής ενημέρωσης του κοινού και όχι μόνο όσων τύχαινε να έχουν κάποιον γνωστό γνωστού.
Ολοι οι υπόλοιποι στο σκοτάδι.
Ετσι πορευτήκαμε και φτάσαμε εν έτη 2017 να απορούμε πως γίνεται κάποιος να μην ξέρει για τον ΚΟΕ.
Sorry αλλά περισσότεροι ξέρουν το Pet City και το Dog Center παρά τον ΚΟΕ και όλα όσα πρεσβεύει.
ΝΑΙ, στην ΕΛΛΑΔΑ του 2017
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.822
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU