Θάνατος και επιλογή Νέου Μέλους


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
2. Κάθε φορά που γράφεται η λέξη εκτροφέας γενικώς και αορίστως πετάγεται η @ProudtobeGreek με τα όπλα και από κάτω οι στάνταρ σύμμαχοί της εσύ και η @Amaliaz. Εντελώς κλισέ πλέον.
Στην προσπαθεια σου να αυτοκυρηχθεις "τιμωρος" της ελληνικης εκτροφης συλληβδην γραφεις πραγματα που δεν εχουν συμβει ποτε. Χαρακτηριζεις "κλισε" καταστασεις που δεν εχουν συμβει. Προφανως ξεχνας οτι σε προηγουμενο thread περι εκτροφεα, συζητησαμε εκτενως και μαλιστα οταν μου ζητηθηκε να βοηθησω σου εδωσα στοιχεια καποιου που θα μπορουσε να συμβουλευσει ρισκαρωντας να εκτεθω αφου δε γνωριζα πως θα το χρησιμοποιουσε ο ανθρωπος στον οποιο θα εφταναν οι επαφες μου.
Ξερω, ξερω θα γραψεις περι προσωπικων συζητησεων κλπ Δεν υπαρχει αλλος τροπος ομως να δειξει καποιος το παραλογο του θεματος μαζι σου.

Οσον αφορα στο @vasilis_mike, εγω ηδη ειχα προτεινει εναν τροπο ωστε να αποκτησει σκυλο μετα το ξενερωμα του απο εκτροφεις και φιλοζωικες . Για καποιο λογο που δεν κατανοω (μαλλον δεν εχω αντιληψη και εγω) ολα αυτα δεν αναφερονται πια πουθενα αλλα η συζητηση προσανατολιζεται με εμμονικο τροπο εκει που θελεις.

Την προσωπικη μου αποψη περι εκτροφης την εχω εκρασει αρκετες εως παμπολες φορες. Οσον αφορα στη συγκεκριμενη εκτροφεα, επειδη θεωρω οτι δεν ειναι σωστη η "επιθεση" που της εγινε ( οποιος εξακολουθει να πιστευει οτι δεν υφισταται ας ξαναδιαβασει το #1 σε αυτο το thread- δηλαδη ποσες φορες να το αναφερω!) , αντεδρασα. Υπαρχουν λιγοι ανθρωποι που προσπαθουν να κανουν κατι σωστο στο χωρο, πιστευω οτι η Αργυρω ανηκει σε αυτους. Τελεία.... δεν υποστηριζω καμια συντεχνια, κλικα κλπ Και ναι , καλό είναι να υπάρχουν και εκτροφείς στο dogforum και να μην περιμένουμε με τη σκανδάλη πίσω απο την είσοδο για να αφοπλίσουμε μολις ακουστει η λέξη εκτροφεας. Ηδη ο χωρος απο μονος του ξερναει συνηθως αυτους που προσπαθουν να κανουν τη διαφορα και κραταει αυτους που ειδαν φως και μπηκαν.
Εαν ο @vasilis_mike πάνω στον πονο του αντεδρασε υπέρμετρα στο ποστ της Αργυρώς, θα μπορούσε απλά να το πεί. Εκείνη πήρε το μεριδιο της ευθύνης της ζητώντας και συγγνώμη!

Τον πονο μετα την απωλεια ενος ζωου δε θα τον αγγιξω καθολου.
 
  • Like
Reactions: TARA and mareco


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Ότι απόφαση και να πάρεις τώρα θα είναι εν βρασμώ. Και Για σενα και για την γυναίκα σου καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο. Και προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό παίρνοντας(κατά την γνώμη μου) βιαστικές αποφάσεις.

Εγώ θα σου προτείνω να αφήσεις λίγο τον χρόνο να κυλήσει. Ναι θα πονεσετε. Είναι στο πρόγραμμα αυτό. Θα κάνει τον κύκλο του. Δεν γίνεται αλλιώς.
Το πως θα αντιδράσει και θα κινηθεί κάποιος μετά την απώλεια είναι δική του επιλογή - όπως προγράφτηκε είναι διαφορετική η διαχείριση του καθενός. Και εγώ πήρα σκύλο 10 μέρες μετά την απώλεια του πρώτου μου σκύλου, αλλά δεν πέρασε ούτε μία μέρα που να μην τον σκέφτομαι. Η πιο συνήθης σκέψη μάλιστα ήταν "τι ωραία θα ήταν να είναι και τα 2 μαζί".

@mareco ίδια άποψη, διαφορετικό ύφος. Ανάλογα με το πως αντιδρά κάποιος θα αναμένει να εισπράξει και το αντίστοιχο tone of voice που λεν και στο χωριό μου.

@manolo οι εκτροφείς μπαίνουν επιλεκτικά πλέον μόνο για να υπερασπιστούν την υστεροφημία του κλάδου όταν σκάνε τέτοια θέματα. Στο φβ μάλιστα κάποιοι που ξεστραβώθηκαν εδώ μέσα και έμαθαν από κλάνει ο σκύλος, τώρα χλευάζουν το φόρουμ αλλά είναι και τόσο ανοήτοι που το κάνουν public. Eμείς είμαστε οι μαλάκες που δεν παίρναμε μίζα τότε που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους και τους στέλναμε κόσμο τζάμπα...

Αλλά @zerom0 στα περισσότερα θέματα, υπάρχουν παράμετροι που οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε -εύλογα- οπότε καλό θα ήταν λοιπόν, σε κάποιες λεπτομέρειες, να μένουμε απ'έξω, για να μην τα κάνουμε χειρότερα.
Το ποιος γράφει που και τι δεν θα περνάει από δική σου λογοκρισία. Έχεις αυτοχριστεί μπάτσος του φόρουμ - εν θυμάμαι να πέρασες από εκλογική διαδικασία.

Στην προσπαθεια σου να αυτοκυρηχθεις "τιμωρος" της ελληνικης εκτροφης συλληβδην γραφεις πραγματα που δεν εχουν συμβει ποτε. Χαρακτηριζεις "κλισε" καταστασεις που δεν εχουν συμβει.
Eδώ γελάνε και τα σοβατεπί. Όποιος δεν βαριέται να διαβάσει μπρος και πίσω από τα κείμενα θα καταλάβει τι συμβαίνει, ποιος είναι τιμωρός, ποιος είναι παρεάκι, που δεν το θίγουμε κλπ. Το προηγούμενο συμβάν που δέχτηκα βολές ήταν ένα like σε comment κάποιου άλλου που σχολίαζε το γεγονός ότι η @prooudtobegreeek περιμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη να παρέλθει ο προβλεπόμενος από τον ΚΟΕ χρόνος για την επόμενη γέννα αν θυμάμαι καλά; Ουπς!

Προφανως ξεχνας οτι σε προηγουμενο thread περι εκτροφεα, συζητησαμε εκτενως και μαλιστα οταν μου ζητηθηκε να βοηθησω σου εδωσα στοιχεια καποιου που θα μπορουσε να συμβουλευσει ρισκαρωντας να εκτεθω αφου δε γνωριζα πως θα το χρησιμοποιουσε ο ανθρωπος στον οποιο θα εφταναν οι επαφες μου.
Δεν μπορώ να θυμηθώ σε τι αναφέρεσαι αλλά γιατί το επικαλείσαι? Ποιος από εδώ μέσα δεν έχει συστήσει δημόσια ή σε πμ ή τηλέφωνο εκτροφείο, κτηνίατρο, γκρούμερ, πανσιόν ή οτιδήποτε άλλο? Την @ProudtobeGreek την έχω συστήσει κι εγώ στο παρελθόν σε 1-2 υποψήφιους αμσταφ. Εγώ δεν έχω γράψει σε προηγούμενο νήμα πριν τα μακελειά ότι αν έπαιρνα amstaff θα έπαιρνα από εκεί?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Το ποιος γράφει που και τι δεν θα περνάει από δική σου λογοκρισία. Έχεις αυτοχριστεί μπάτσος του φόρουμ - δεν θυμάμαι να πέρασες από εκλογική διαδικασία.
Οοοοοps
Οταν το απομονώνεις, τι καλά που σου ταιριάζει!!!!
Αν το έγραφα εγώ βέβαια, δεν θα ξέχναγα το ";" και το "δ". Ηθελε κι ένα "!" στο τέλος πιστεύω, ως ένδειξη αυτοθαυμασμού για την σκέψη μου τουλάχιστον :rolleyes:
Να τα λέμε κι αυτά!

* Παίζει όσο γράφεις, τόσο να σου απαντάω. Μέχρι να λήξουν δια παντός τα περιοριστικά μέτρα του Covid. Κι ακόμη παραπέρα.
Πάρε τις ανάσες σου, γιατί έχεις ξεφύγει πάρα πολύ και σου ξαναέγραψα...είναι κρίμα. Εχεις ξεπεράσει κατά πολύ, τα όρια του τραγελαφικού, άνευ λόγου και ουσίας.
 
  • Like
  • Wow
Reactions: loulou and saras


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Καλημέρα
Να την ανοίξεις την μεγάλη συζήτηση που σε καίει, στο δικό της θέμα, για να συζητηθεί όποια προέκτασή της γουστάρεις, με όποιον βεβαίως έχει όρεξη να το συζητήσει.
Μπα καθόλου δεν με καίει.
Αυτή είναι η χρήση του φόρουμ. Οχι να σχολιάζουμε μόνο απαξιωτικά, μια φορά τον χρόνο, σε εμπρηστικά θέματα, που έχουν πλάκα, έτσι για να ρίξουμε και λίγη χολή προς κάθε κατεύθυνση, να μην ξεχνιόμαστε βρε αδελφέ.
1ον. Το θέμα αυτό δεν έχει καθόλου πλάκα. Μα καθόλου πλάκα. Το σταματάω εδω. Αν για κάποιους έχει πλακα τι να πω. Δεν το σχολιάζω γιατί θα γίνω κακός.
2ον. Το σχόλιο μου το βρίσκεις απαξιωτικό με χολή για να σπάσω πλάκα; για το μήνυμα μου που τοποθετηθηκα αναφέρομαι. Το μήνυμα 62. Αυτό που του έκανες και λαϊκ αλλά μετά το έσβησες. Μάλλον γιατί έκανε λαϊκ και η @vrmode και ήταν σαν να συμφωνείτε χαχαχα.

Αυτό το δεύτερο κομμάτι δε, το γράφεις αποκλειστικά για μένα, μια χαρά με φωτογραφίζεις, για να μην βασανίζεται και η @zerom0 με αμφιβολίες, και θα σου απαντήσω επίσης το ίδιο. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που το έγραψες αυτό. Εσύ, για μένα!
Να γράψω πάλι για μύγες και μυγιασματα;
Όσο για το 2ο, Δεν έχω να ντραπω για τίποτα. Επειδή και εσύ με ξέρεις χρόνια τωρα, ξέρεις πολύ καλά ότι ποτέ δεν ανήκα σε στρατοπεδα, κλίκες κτλ. Και πως την γνώμη μου την λέω πάντα χύμα και τσουβαλατα χωρίς να με νοιάζει αν γίνομαι συμπαθητικός η αντιπαθητικος σε καποιους.
Με εσένα συγκεκριμένα έχω διαφωνησει - λογομαχισει πάρα πολλές φορές όπως και άλλες τόσες έχω συμφωνήσει και έχω γράψει υπέρ σου και πιθανόν να ξαναγίνει και στο μέλλον.
Οπότε μου την βαράει λοιπόν θα λεω την γνώμη μου και δεν έχω να ντραπω για τίποτα.

Εσείς οι...φιλόζωοι δηλαδή!
Θα σου απαντήσω μόνο προσωπικά. Εσύ πχ, δεν θέλεις να έχεις σχέση με το φόρουμ. Κάποια χρόνια τώρα. Κάποτε είχες. Πλέον, πετάγεσαι κι εσύ μια φορά τον χρόνο, σε κανά τέτοιο θέμα. Ε...δεν το λες και παραγωγική συμμετοχή. Δικαίωμά σου και επιλογή σου. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αναρωτιέσαι και που νοιώθεις αδικημένος;
Όσον αφορά την συμμετοχή μου στο φόρουμ, το ίδιο το φόρουμ δεν προσφέρεται πλέον για παραγωγικές συμμετοχές.
Όταν δεν εχω κάτι να γράψω να γράφω μόνο για να γράφω;
Δεν έχει καμία σχέση αυτό που ήταν με αυτό που είναι.
Το 95% των μελών που συμμετείχαν σε ππαραγωγικές συζητήσεις έφυγε.
Αααα και δεν νιώθω αδικημένος. Σιγά να μην χαλιέμαι ααπό αυτά.
Τα λόγια σου αυτά, είναι ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια, για τα οποία η @vrmode εξερράγη και βγήκε από τα ρούχα της, όταν έμαθε ότι τα ξεστόμισε η εκτροφέας, και για τα οποία έγραψε:
Εγώ δεν προέτρεψα τον Βασίλη για κάτι, ούτε του μοστράρισα φωτογραφίες. Εγώ στην ουσια μια φιλική συμβουλή του εδωσα (επειδή τον εκτιμώ) να μην κάνει κάτι εν βρασμώ.
Που τα βλέπεις ίδια;
 


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
Στην Ελλάδα, τουλάχιστον από τότε που μετριέται η τηλεθέαση, οι εκπομπές με την μεγαλύτερη τηλεθέαση είναι το Survivor 1, το ορθόδοξο... Με τον Έλληνα Πάολο Κοέλιο...

Μετά κάμποσες Eurovision...

Καμιά μπαλίτσα, με τελικό Euro ξέρω 'γω...

Τα σπάει ο Τσάκας και το πρώτο Big Brother, το σωστό...

Κάνα σήριαλ τύπου "Ψίθυροι Συκωταριάς", "Οι σφήγκες τσιμπάνε"... Βάλε και τίποτα Τριανταφυλλόπουλους και Χατζηνικολήδες με παπάδες που φοράνε στρινγκάκια και συνεντεύξεις με την Βουγιουκλάκη...

Δε θα βρείτε ψηλά στη λίστα... Μάλλον, δε θα βρείτε καθόλου στη λίστα εκπομπές με Καστοριάδη, Ραφαηλίδη, Γιανναρά, Αλεξόπουλο, Δερτούζο, Πουλαντζά, Ιωαννίδη και άλλους.

Ποτέ δεν "χτύπαγαν" ακροαματικότητες εκπομπές όπως το "Μονόγραμμα", ο "Εξάντας", "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα"...

Οφ τόπικ... :)
 




manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Είναι εκπομπές που ποτέ δεν είχαν τηλεθέαση αν και άξιζαν, είναι και εκπομπές που είχαν την μεγάλη τηλεθέαση που άξιζαν αλλά στην πορεία την έχασαν.
Διαφορετικές περιπτώσεις
 
  • Like
Reactions: saras




zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Αλλά @zerom0 στα περισσότερα θέματα, υπάρχουν παράμετροι που οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε -εύλογα- οπότε καλό θα ήταν λοιπόν, σε κάποιες λεπτομέρειες, να μένουμε απ'έξω, για να μην τα κάνουμε χειρότερα.
Χωρίς να ξέρω αν η προτροπή του να μένουμε απ'έξω αφορά στην τοποθέτησή μου, θα σου πω ότι αυτή σου η θέση δε στέκει για μένα.
Στο φόρουμ τοποθετούμαστε για ό,τι αναρτάται δημόσια και όχι για προσωπικές συνομιλίες-εμπλοκές παντός είδους.
Αν πρόσεξες, δε μπαίνω καν στον κόπο της πιο φωτογραφικής κόντρας μεταξύ μελών εδώ, πρώτον γιατί είμαι άσχετη, 2ον γιατί δε μου αρέσει και ο τρόπος, τα υπονοούμενα άγνωστων πτυχών που καθορίζουν και το τι επικοινωνείται δημόσια. Αυτά καλό είναι να λύνονται ή να διαιωνίζουν τα κονταροχτυπήματά τους στο πεδίο από το οποίο προέρχονται, πιο προσωπικά δλδ ίσως και δια ζώσης .

Θα ήθελα να μην έχω εισπράξει το "αφού είσαι άσχετη, μη μπερδεύεσαι γιατί δεν ξέρεις", υποτιμάει τη θέση μου ως μέλος εδώ. Ελπίζω πως το είπες στο πλαίσιο των πιο προσωπικών-επιθετικών σχολίων που έχουν γίνει και δεν το απευθύνεις σε μένα.

Η τοποθέτησή μου, είναι όσο αντικειμενική γίνεται (μέσω της υποκειμενικής μου ματιάς όμως) εντός μιας χαωμένης υποκειμενικότητας στο νήμα αυτό, ίσως γιατί αυτό που με υποκινεί και συγκλονίζει είναι η απώλεια. Από την άλλη, με απωθεί το κούνημα του δαχτυλου και η γενικότερη διαιτησία σε κάθε περίσταση και χωρίς καν να εξαιρεί τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Νομίζω ότι οι υποδείξεις (γενικά) και οι καταγγελίες ολούθε, έχουν αγγίξει πια ένα υστερικό τέλμα. Νομίζω επίσης ότι είναι κρίμα να ξεχύνεται τόσο εισαγγελικό σύνδρομο εδώ μέσα. Και κουραστικό....
 


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Ποτέ δεν "χτύπαγαν" ακροαματικότητες εκπομπές όπως το "Μονόγραμμα", ο "Εξάντας", "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα"...
Όλα σχετικά είναι, :cool: το Μονόγραμμα κλείνει φέτος 39 χρόνια "ζωής" και συνεχίζει ακάθεκτο, ο Αυγερόπουλος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος με πάρα πολλά βραβεία και ο Κούλογλου απολαμβάνει τη ζωή ως ευρωβουλευτής στην Ευρώπη :giggle:
 
  • Like
Reactions: Lara_kouklara


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
@manolo

Όλα υπάρχουν και όλα καλά και θεμιτά είναι... και το "Μονόγραμμα" και το "Masterchef". Δε με απασχολεί πλέον τόσο η ποιότητα που βρίσκω όσο η ποιότητα που φέρω...

@takisft

Ακροαματικότητα σε επίπεδα 'Big Brother" και Τριανταφυλλόπουλου, πάντως, ποτέ δεν είχαν...

Από μακροζωία καλά πάμε και ελπίζω να συνεχίσουμε... Αναγνώριση ποτέ δε με απασχόλησε, ίσως το αντίστροφο... και Ευρωβουλευτής, όσο και αν θα ήθελα, είμαι σίγουρος ότι δε θα γίνω... :D
 
  • Like
Reactions: takisft


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
@manolo

Όλα υπάρχουν και όλα καλά και θεμιτά είναι... και το "Μονόγραμμα" και το "Masterchef". Δε με απασχολεί πλέον τόσο η ποιότητα που βρίσκω όσο η ποιότητα που φέρω...
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους μπας και καταλάβω και εγω, δηλαδή το φόρουμ ήταν παλιά μαστερσεφ και τώρα έγινε μονόγραμμα;
Αν ναι χαίρομαι που κατάφερες το σκοπό σου. Την ποιοτική αναβάθμιση του φόρουμ.
Καλή συνέχεια.
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Παντως εγω δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η αφορμη ολου αυτου. Οκ, λαθος η δημοσιευση προσωπικης κουβεντας. Ισως και λαθος που αισθανθηκε θιγμενη η @ProudtobeGreek. Αλλα απο κει και περα τη λεμε σε καποιον επειδη λεει, περιμενε... ή λεει κοιτα εδω ενα ασπρο(!) κουταβι. Εχω χασει κατι στο ενδιαμεσο νομιζω.


Αα σορρυ αυτος ειναι παλιος καβγας... εχει ηδη ξεκινησει αλλος. Αγνοηστε το.
 
  • Like
Reactions: alexouli


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
@manolo

Γιατί πότε δε τα έλεγα με το όνομα τους;

Σιγά μη κατάφερα το σκοπό μου!... :D

Που, φυσικά, ποτέ δεν ήταν να γίνει το φόρουμ "Masterchef" ή "Μονόγραμμα"... Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπήρχε καν σκοπός αρχικά (όπως συνήθως)... Μια ανάγκη και μια όρεξη υπήρχε και "πεδίο δόξης λαμπρό"...

Για το τι είναι τα φόρα ή το φόρουμ, μη τα ξαναλέω, τα έχω πει πολλές φορές...

Αν είναι κάτι από τις 2 αράδες που έγραψα πιο πάνω και θα ήθελα να τονίσω είναι το εξής:

Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα που βρίσκω ή που υπάρχει, αλλά η ποιότητα που έχω και δίνω ή προσδίδω...
 
  • Like
Reactions: medusa and takisft




canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
Να πας ρε φίλε... :)

Να, κι εγώ κάνω καμιά δουλίτσα και ακούω έναν Masterchef...

 
  • Like
Reactions: medusa


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.711
3.875
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Θα γίνουν όμως όλα αυτά έτσι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα; Πολύ πιθανόν ναι, αλλά δεν μπορώ φυσικά να είμαι και 100% σίγουρος. Πολλοί παράγοντες όπως ήδη γράφτηκε από άλλα μέλη μπορεί να οδηγήσουν σε μια τελείως διαφορετική απόφαση.
Για την ώρα απλά εύχομαι και ελπίζω να περάσει πολύ καιρός μέχρι να χρειαστεί να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση.
Αυτό ακριβώς! Γιατί άλλο να το σκέφτεσαι λογικά και άλλο είναι πώς θα νιώσεις εκείνη τη στιγμή και τι άλλο θα έχεις μέσα στη ζωή σου εκείνη την περίοδο. Δεν το θεωρώ σωστό ή λάθος ούτε να περιμένεις, ούτε να πάρεις σκύλο αμέσως, ούτε να μην ξαναπάρεις ποτέ σκύλο. Εχω πολύ καλή φίλη που λατρεύει τον σκύλο της, και που τον πήρε μερικές μέρες αφού έχασε τον προηγούμενο. Ξέρω επίσης πολύ καλούς ανθρώπους που περίμεναν από μερικούς μήνες μέχρι μερικά χρόνια. Και επίσης ξέρω εκείνους που δεν ξαναπήραν σκύλο.

Την σκέφτομαι συχνά εκείνη τη στιγμή και η λογική μού λέει να περιμένω και να πενθήσω όσο χρειαστεί. Απ' την άλλη, τι είναι η ζωή χωρίς σκύλο; Για μένα δεν έχει ουσία.

Οπότε η απάντηση στην ερώτηση τι θα κάνω όταν φύγει ο Κούκης είναι... δεν ξέρω.
 
  • Like
Reactions: dimitris-skg


noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Δεν θα τοποθετηθώ στην αιώνια διαμάχη μεταξύ εκτροφέων κλπ. Δεν με αφορά πρώτον, δεν έχω τις γνώσεις που απαιτούνται δεύτερον. Ως πιο αδαής το μόνο που θα πω είναι ότι αν κάποιο καινούριο μέλος πέσει σε αυτό το θέμα και είναι το πρώτο που διαβάσει, νομίζω θα φύγει τρέχοντας. Καλές είναι οι κόντρες να υπάρχουν, αλλά νομίζω (και φυσικά μπορεί να κάνω λάθος), ότι στο συγκεκριμένο θέμα παραέχουν γίνει επί προσωπικού.

Σχετικά με το νέος σκύλος μετά το θάνατο του παλιού, δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Και από καθαρά ψυχολογικής πλευράς να το δει κανείς, είναι καθαρά προσωπικό θέμα όπου δεν χωράνε συμβουλές. Ο καθένας θέλει τον δικό του χρόνο με τον δικό του τρόπο, χωρίς κανένας να είναι ο λάθος. Νομίζω ότι η πλειοψηφία από εδώ μέσα είμαστε αρκετά ώριμοι για να λάβουμε την όποια απόφαση με το χέρι στην καρδιά. Προσωπικά, όταν είχε πεθάνει η Λάρα, είχε πει ότι θα κάνω χρόνο και μέχρι να βάλω άλλο σκύλο στη ζωή μου. Δεν άντεξα τόσο. Ήταν τόσο έντονη η απώλεια του να έχω σκύλο, να πηγαίνω σκύλο βόλτες κλπ που κράτησα 3 μήνες μέχρι να φέρω την Άμπυ. Στην αρχή ένιωθα κάποιες τύψεις ότι ξεχνούσα τη Λάρα. Μέχρι που είδα ένα όνειρο που με βοήθησε να δω ότι ήταν και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, και μπόρεσα να συγκεντρωθώ στο κουτάβι και ταυτόχρονα να θρηνώ, αλλά με άλλο τρόπο, τη Λάρα ώσπου στο τέλος έγινε μια γλυκιά γεμάτη αγάπη ανάμνηση. Τι θα κάνω όταν (σε παραπάνω από 10 χρόνια εύχομαι) φύγει η Αμπυ; Δεν ξέρω. Μπορεί το ίδιο. Μπορεί κάτι άλλο. Μπορεί τίποτα. Όπως το νιώσω. Η θλίψη και η αντιμετώπιση της απώλειας είναι καθαρά προσωπικά ζητήματα κατ εμέ.

ΥΓ. Είχα κάμποσους μήνες να μπω φόρουμ λόγω υποχρεώσεων κλπ. Στα καλύτερα μπαίνω :LOL::LOL:
 


ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.681
4.317
42
www.proudtobegreek.eu
Είπα οτι δε θα ξαναγραψω...ομως θα το κάνω για τελευταία φορά!Θα δημοσιοποιήσω την απάντηση μου για να υπάρχουν όλα τα δεδομένα(μιας και εγω το άρχισα με τα μηνύματα και θα αιτιολογήσω το σκεπτικό μου παρακάτω.)
Η απάντηση μου στο πμ ηταν λοιπόν "
26 Μαϊου 2020
Καλησπέρα!Καταρχάς λυπάμαι πολύ γι'αυτό που σας συνέβει...πραγματικά δε χωρούν λέξεις!!Θα πρότεινα να πάρετε τον χρόνο σας και να θρηνήσετε...και πιο ψύχραιμα να πάρετε αποφάσεις!"

Σε παλαιότερο λοιπόν θέμα που είχε πάλι να κάνει με τους εκτροφείς και το πόσο ηθικοί είναι,είχα φάει επίθεση(είμαι σίγουρη οτι οι περισσότεροι θυμούνται) απο κάποια άτομα για το "ποιόν" μου συγκεκριμένα και για το οτι εντέλη είμαι ανήθικη.Ένας απο αυτούς ηταν ο κ.Βασίλης που με έκρινε και δε μιλάμε για μια απλή διαφωνία, μιας και έγραφε ανοιχτά κατά των εκτροφέων...μπορείτε να ανατρέξετε στο θέμα και θα δείτε τα γραφόμενα.Αφού λοιπόν βγήκε η ετυμηγορία οτι είμαι "ανήθικη" εκτροφέας μετά απο κάποιο καιρό μου ήρθε μήνυμα απο εκείνον οτι πέθανε δυστυχώς το σκυλί του και θα ήθελε να μιλήσουμε(όχι γενικά...) για κουτάβι.
Θεώρησα λοιπόν άσχημο απο μέρους μου να "εκμεταλλευτώ" την κατάσταση και είπα να απαντήσω όπως θα απαντούσα σε οποιονδήποτε άνθρωπο που έχασε ενα μέλος της οικογένειας του.Δεν του ειπα ΚΑΝΕ αυτό...απλά πρότεινα να πάρουν ψύχραιμες αποφάσεις...χωρίς να υποννοώ τπτ αλλο!

Μετά απο αυτό δεν είχα καμία απάντηση,έστω και αρνητική και είδα σε θέμα οτι με όσους εκτροφείς επικοινώνησε δεν εδειχναν εξετάσεις υγείας αλλά μόνο βραβεία και τίτλους.Ξανά βλέπω λοιπόν επανάληψη της ίδια άποψης που είχε εκφέρει και στο παρελθόν χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο για ποιούς μιλάει.Όταν όμως γνωρίζουμε τι έχει γίνει στο παρελθόν και αφήνουμε υποννοούμενα όσο να'ναι το μυαλό θα πάει μιας και το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι τα Πιτ και τα Αμσταφ.Θεώρησα λοιπόν οτι με θίγει...μπορεί και λανθασμένα.Αφού λοιπόν συνεχίζετε να με κατηγορείτε με χαρακτηρισμούς κ.Βασίλη όπου εγώ δε το έκανα θεωρώ οτι κακώς απευθυνθήκατε σε εμένα εξαρχής μιας και η άποψη σας φαίνεται απο τα γραφόμενα σας...

"Είμαι δε σιγουρότατος, ότι αν είχες γέννα θα μου μιλούσες τελείως διαφορετικά. "

"Προσωπικά (όπως και πολύ άλλοι) δεν με ενδιαφέρει πόσα χρήματα ξόδεψες στα ταξίδια που έκανες στις εκθέσεις που έτρεχες τον σκύλο σου (το λέω πολύ ευγενικά) ούτε πόσο κοστίζουν τα ξενοδοχεία σου και οι δημόσιες σχέσεις σου για να μου εξηγήσεις την τιμή που το πουλάς. Με ενδιαφέρει (εφόσον δηλώνεις εκτροφέας) όταν σου ζητάω τα βιβλιάρια υγείας των γονέων και εξετάσεις αταξίας, δυσπλασίας κλπ να τα έχεις και όχι να μου λες οι παππούδες ήταν καθαροί ή Α. "

"Μόνοι σας στο φόρουμ οι "ηθικοί" εκτροφείς λέτε συνέχεια "ψάξτε" και αυτό έκανα.
Τώρα αν βγαίνει στους 20 να είναι και ένας καλός, στατιστικά είναι αυτό που είναι και δεν είναι τσουβάλιασμα. Ένας σωστός εκτροφέας δεν έχει κάτι να φοβηθεί και ίσα ίσα, όταν βγαίνουν τέτοια "κρίσεις" στην φόρα, του δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσει από τους άλλους. (Αυτό προϋποθέτει βέβαια και την αντίστοιχη αντίληψη). "

"Η απάντησή σου ήταν τουλάχιστον κακοπροαίρετη, εριστικότατη και προσβλητική.

Και πάλι λυπάμαι που μπήκα στην διαδικασία να προσπαθήσω να μιλήσω με ένα τέτοιον άνθρωπο!!"


Αυτά είναι όσα γράψατε με υποννοούμενα ή χωρίς...όλα απευθύνονται σε εμένα?Γιατί εκτός απο το παραπάνω μήνυμα δεν έχουμε μιλήσει ποτέ και πουθενά όσο μπορώ να γνωρίζω...
Επίσης όσοι άνθρωποι εχουν μιλήσει μαζί μου γνωρίζουν οτι ποτέ δεν προσπαθώ να πουλήσω και παντα λέω να ψάξουν και σε άλλους εκτός και εμένα,αφου έχουν ενημερωθεί καλά...
Και για να μη λέμε ανακρίβειες δε γνωρίζετε αν θα έχω ή αν έχω γέννα....πιστέψτε με!Οπότε προτιμώ οταν λέμε κάτι να το λέμε ξεκάθαρα!Ποτέ δε προσπάθησα να πουλήσω σε κανέναν και τίποτα,είμαι μέλος απο το 2011 και μπορείτε να ανατρέξετε για του λόγου το αληθές....
Μπορεί να διαφωνώ ή να συμφωνώ με κάποιους όμως πρώτον πάντα μιλάω ξεκάθαρα και δεύτερον δεν χαρακτηρίζω...Λυπάμαι για την τροπή όλης της κατάστασης..
Κακώς ανέφερα τα μηνύματα αν και είχα σκεπτικό όπως εξήγησα χωρίς να το δικαιολογώ και φυσικά οταν κάνω κάποιο λάθος το παραδέχομαι...Οπότε σας ζητώ ειλικρινά συγνώμη που ανέφερα τα περι μηνυμάτων.
Έυχομαι να βρειτε το σκυλάκι που ονειρεύεστε και κακία δεν κρατώ σε κανέναν γενικώς...Καλή καρδιά!!!
Αυτό απο εμένα στον @vasilis_mike που δεν ξέρω αν το είδε....Καλή συνέχεια σε όλους!!!
 
  • Like
Reactions: TARA


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
@canis φυγε ρε απο δω ρε μπρο, μην κοιτας κ σου τη βαρεσει κ το κλεισεις παλι το μαγαζακι :LOL:
Είναι που μπήκανε πολλοί λόγω survivor, και σου λέει, κάτσε να τους ξαναπρογκίξω λίγο. Τότε με το κλείσιμο δεν φύγανε όλοι