Δεν ειχα χρονο χθες, εχασα και τη θεματαρα του βραδυπους, δεν ενημερωνει κ κανεις "ρε συ ζενιο εχεις ψωμι μπες να γελασουμε" κ το χασαμε το κορμι.
2 πραγματα θελω να πω κ το βραδυ περισσοτερα.
1. Διαφωνω με την τοσο απολυτη αποψη της @east. Εγραψε χαρακτηριστικα καπου τι να τον κανω τον εκτροφεα να κλαιμε παρεα? Ναι να κλαιμε παρεα, απο το να με απειλει για μυνησεις προτιμω εναν μπασμενο στο χωρο να μου υποδειξει γιατρο, εναν ανθρωπο εμπιστοσυνης που θα με στειλει σε ανθρωπους εμπιστοσυνης και δε θα γινω 2η φορα μεροκαματο οπως πολυ σωστα ειπε.
Απο την αλλη εχουν μια δοση αληθειας αυτα που λεει, κ γιαυτο λεω οτι δε συμφωνω με τον τροπο που το θετει. Αν ο αλλος θελει να σου τη φορεσει ΕΓΩ θεωρω οτι εφοσον μιλαμε για ζωντανο οργανισμο κανενα χαρτι ουτε η αποδειξη δεν διασφαλιζει τιποτα. Υπαρχει περιπτωση τα χαρτια να ειναι και πλασματικη διασφαλιση. Συμφωνω στο οτι πρωτα ειναι με κανεις το ντιλ και μετα τι χαρτια υπαρχουν.
2. Προσωπικα θεωρω οτι υπαρχουβ τοσα προβληματα στην οργανωμενη εκτεοφη που η αποδειξη ειναι η κορυφη του παγωνουνου. Ναι να συζητηθει κ αυτο, ζωρις μενος βεβαια, ναι να πιεστουν κ οι εκτροφεις κ μετα να πιεσουν κ αυτοι αλλα...οτι τι? Θα ανεβει το επιπεδο εκτροφης με την εκδοση αποδειξης? Ενα βημα τη φορα, και 2 αν το σηκωνει η φαση. Οταν για τα Ροτ πχ δεν ειναι υποχρεωτικη η ΕΠΙΣΗΜΗ εξεταση δυσπλασιας για ζευγαρωμα να χεσω αποδειξεις εγω. Αυτο που ειπε ο Ντιμις, καιω ολες τις αποδειξεις στο βωμο της υγειας ανετα. Δεν ειναι πανακεια η αποδειξη.
21 Μαιου 2017 το πηρα το σκυλο.
Κασερι 10 50αρικα και το ευχαριστηθηκα κ ειπα και ευχαριστω και και και. Δεν ξες ποτε τι γινεται, οκ, εγω μεχρι στιγμης εχω τετοια επικοινωνια με τον εκτεοφεα μου που κλαιν η αποδειξη. Αν αλλαξει κατι που το απευχομαι καποιοι θα μου πουν να ζητουσες αποδειξη. Ναι οκ, αυτο το ρισκο το αναλαμβανω εγω γιατι το επιπεδο εκτροφης μας ειναι σε νηπιακο επιπεδο.
Η αποδειξη αγορας ειναι ενα μερος του που πρεπει να αλλαξει. Αν θελω να κανω ανακαινηση το σπιτι μου ομως πρωτα θα βαψω τους τοιχους και μετα θα...δεν ξερω, αλλαξω πομολα