Αγορά σκύλου - Απόδειξη

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.063
Athens
Ξεκινας ενα θεμα αναφεροντας οτι ΑΠΑΙΤΕΙΣ
1) αποδειξη
2) ιδιωτικο συμφωνητικο το οποιο μαλιστα ελεγχεις με τον δικηγορο σου

Τωρα λες οτι ψωνισες απ εξω, οπως εκανα και γω (δεν εχω κανενα προβλημα με τα εξωτερικα ουτε γω;)).
Να υποθεσω οτι πηγες με τον δικηγορο σου. Μπορεις να μας δειξεις την αποδειξη απο τα ψωνια? Για την ωρα απλα αναφερεις για καποια ..."πιστοποιητικα"

Αν δεν πηγες με τον δικηγορο σου και δεν πηρες αποδειξη τοτε ποιο το νοημα του θεματος πλην της προσωπικης εμπαθειας που μπορει να εχεις με την ελληνικη εκτροφη;; Την ιδια εμπαθεια ειχε/μαλλον εχει και ο Admin.....θα θυμαται τα χουμε κουβεντιασει και παλια και τον ειχα κατηγορησει ευθεως οτι αβανταρει τα πετσοπ. Τοτε μαλιστα ειχε "αυτομπαναριστει" :D:D μεταξυ σοβαρου κι αστειου.
  • Καταρχάς έχω το transaction της τράπεζας από τότε.
  • Κατά δεύτερον, βελτιωνόμαστε με την εμπειρία οι αγοραστές - είναι σαν τα χιλιόμετρα με το ποδήλατο. Και σύριζα ψήφισα που λέει ο λόγος - θα πρέπει να το ξανακάνω?
  • Κατά 3ον όταν συμβαίνουν στραβές που γίνονται αβαβά, λογικό είναι να "ξυπνάμε" και να ζητάμε να λαμβάνονται μέτρα. Αλλιώς θα ήμασταν πρόβατα.

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.012
2.730
Δραμα
Δεν ειχα χρονο χθες, εχασα και τη θεματαρα του βραδυπους, δεν ενημερωνει κ κανεις "ρε συ ζενιο εχεις ψωμι μπες να γελασουμε" κ το χασαμε το κορμι.

2 πραγματα θελω να πω κ το βραδυ περισσοτερα.

1. Διαφωνω με την τοσο απολυτη αποψη της @east. Εγραψε χαρακτηριστικα καπου τι να τον κανω τον εκτροφεα να κλαιμε παρεα? Ναι να κλαιμε παρεα, απο το να με απειλει για μυνησεις προτιμω εναν μπασμενο στο χωρο να μου υποδειξει γιατρο, εναν ανθρωπο εμπιστοσυνης που θα με στειλει σε ανθρωπους εμπιστοσυνης και δε θα γινω 2η φορα μεροκαματο οπως πολυ σωστα ειπε.

Απο την αλλη εχουν μια δοση αληθειας αυτα που λεει, κ γιαυτο λεω οτι δε συμφωνω με τον τροπο που το θετει. Αν ο αλλος θελει να σου τη φορεσει ΕΓΩ θεωρω οτι εφοσον μιλαμε για ζωντανο οργανισμο κανενα χαρτι ουτε η αποδειξη δεν διασφαλιζει τιποτα. Υπαρχει περιπτωση τα χαρτια να ειναι και πλασματικη διασφαλιση. Συμφωνω στο οτι πρωτα ειναι με κανεις το ντιλ και μετα τι χαρτια υπαρχουν.

2. Προσωπικα θεωρω οτι υπαρχουβ τοσα προβληματα στην οργανωμενη εκτεοφη που η αποδειξη ειναι η κορυφη του παγωνουνου. Ναι να συζητηθει κ αυτο, ζωρις μενος βεβαια, ναι να πιεστουν κ οι εκτροφεις κ μετα να πιεσουν κ αυτοι αλλα...οτι τι? Θα ανεβει το επιπεδο εκτροφης με την εκδοση αποδειξης? Ενα βημα τη φορα, και 2 αν το σηκωνει η φαση. Οταν για τα Ροτ πχ δεν ειναι υποχρεωτικη η ΕΠΙΣΗΜΗ εξεταση δυσπλασιας για ζευγαρωμα να χεσω αποδειξεις εγω. Αυτο που ειπε ο Ντιμις, καιω ολες τις αποδειξεις στο βωμο της υγειας ανετα. Δεν ειναι πανακεια η αποδειξη.

21 Μαιου 2017 το πηρα το σκυλο.
Κασερι 10 50αρικα και το ευχαριστηθηκα κ ειπα και ευχαριστω και και και. Δεν ξες ποτε τι γινεται, οκ, εγω μεχρι στιγμης εχω τετοια επικοινωνια με τον εκτεοφεα μου που κλαιν η αποδειξη. Αν αλλαξει κατι που το απευχομαι καποιοι θα μου πουν να ζητουσες αποδειξη. Ναι οκ, αυτο το ρισκο το αναλαμβανω εγω γιατι το επιπεδο εκτροφης μας ειναι σε νηπιακο επιπεδο.

Η αποδειξη αγορας ειναι ενα μερος του που πρεπει να αλλαξει. Αν θελω να κανω ανακαινηση το σπιτι μου ομως πρωτα θα βαψω τους τοιχους και μετα θα...δεν ξερω, αλλαξω πομολα :)

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
  • Καταρχάς έχω το transaction της τράπεζας από τότε.
  • Κατά δεύτερον, βελτιωνόμαστε με την εμπειρία οι αγοραστές - είναι σαν τα χιλιόμετρα με το ποδήλατο. Και σύριζα ψήφισα που λέει ο λόγος - θα πρέπει να το ξανακάνω?
  • Κατά 3ον όταν συμβαίνουν στραβές που γίνονται αβαβά, λογικό είναι να "ξυπνάμε" και να ζητάμε να λαμβάνονται μέτρα. Αλλιώς θα ήμασταν πρόβατα.
Συνεχιζεις να ΜΗΝ απαντας.

Σε ρωτησα να μας δειξεις την αποδειξη και το ιδιωτικο συμφωνητικο. Πηγες με τον δικηγορο σου?
Θες να απαντησεις?

Επισης ας απαντησεις και για τα ιατρικα εξοδα που ζητουσες και εσυ και ο Τακης για τα χειρουργεια του ακιτα. Γραφει κατι τετοιο το συμφωνητικο σου? Εχεις να μας δειξεις αλλα συμφωνητικα του εξωτερικου με τετοιες δεσμευσεις?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.063
Athens
Συνεχιζεις να ΜΗΝ απαντας.

Σε ρωτησα να μας δειξεις την αποδειξη και το ιδιωτικο συμφωνητικο. Πηγες με τον δικηγορο σου?
Θες να απαντησεις?

Επισης ας απαντησεις και για τα ιατρικα εξοδα που ζητουσες και εσυ και ο Τακης για τα χειρουργεια του ακιτα. Γραφει κατι τετοιο το συμφωνητικο σου? Εχεις να μας δειξεις αλλα συμφωνητικα του εξωτερικου με τετοιες δεσμευσεις?
Οι ερωτήσεις αυτές (με το τι έκανα πριν οχτω χρόνια) ουδεμία σχέση έχουν με την σημερινή πραγματικότητα και τις σημερινές συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν.

Πριν οχτώ χρόνια δεν τα ήθελα. ΣΗΜΕΡΑ τα θέλω. Σε καλύπτει?

Ερώτηση προς εσένα:
Ανήκεις στο Σύλλογο Ερασιτεχνών Εκτροφέων Ελλάδος?

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@pouf

Επειδη ο Τουρκος/Αγγλος/whatever δεν δινει/εδινε ολα αυτα που συζηταμε , εγω δεν πηρα, δεν εχω δικαιωμα να ζητησω στο μελλον;

Επειδη ημουν βλαμενος πρεπει να παραμεινω για να μην σφιξει η κωλοτρυπιδα του Χ εκτροφεα απο απαιτησεις;

Aχαχουχαχα λεμε, χαθηκε η μπαλα απο την πιεση και γυρισε η εντεκαδα στην μικρη περιοχη μπας και σωσει το ξεφτυλικι

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Οι ερωτήσεις αυτές (με το τι έκανα πριν οχτω χρόνια) ουδεμία σχέση έχουν με την σημερινή πραγματικότητα και τις σημερινές συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν.

Πριν οχτώ χρόνια δεν τα ήθελα. ΣΗΜΕΡΑ τα θέλω. Σε καλύπτει?

Ερώτηση προς εσένα:
Ανήκεις στο Σύλλογο Ερασιτεχνών Εκτροφέων Ελλάδος?
Καλως,
Σημερα λοιπον, δινουν αποδειξεις οι ξενοι?
Δινουν συμβολαια με ολα αυτα που απαιτεις?
Εχεις κατι τετοιο να μας δειξεις?
Επιστροφές χρηματων, νοσήλεια και ολα αυτα που ζητας εχεις καποια συμβόλαια του εξωτερικου που δεσμευουν τον εκτροφεα?

Οχι δεν ειμαι μελος.(απαντησα στρεΐτ:D)
Παραμενω ομως μελος του ΚΟΕ

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Επισης ας απαντησεις και για τα ιατρικα εξοδα που ζητουσες και εσυ και ο Τακης για τα χειρουργεια του ακιτα.
Είμαι και κάποιας ηλικίας και ομολογώ ότι έψαξα όσο μπορούσα τα ποστ μου.

Το μόνο που ζήτησα (από οικονομικής πλευράς) ήταν η επιστροφή των χρημάτων αγοράς

Αλλά επειδή μπορεί να μην θυμάμαι καλά, να σε παρακαλέσω να μου δείξεις το ποστ που λέω για τα χειρουργεία

όχι βέβαια το αν το έχω πει αλλάζει κάτι ε;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.063
Athens
Καλως,
Σημερα λοιπον, δινουν αποδειξεις οι ξενοι?
Δινουν συμβολαια με ολα αυτα που απαιτεις?
Εχεις κατι τετοιο να μας δειξεις?
Επιστροφές χρηματων, νοσήλεια και ολα αυτα που ζητας εχεις καποια συμβόλαια του εξωτερικου που δεσμευουν τον εκτροφεα?

Οχι δεν ειμαι μελος.(απαντησα στρεΐτ:D)
Δεν μου έχει τύχει άλλη συναλλαγή προσωπικά. Επιστροφή χρημάτων γνωρίζω απο πρώτο χέρι ότι προσφέρθηκε ο εκτροφέας να κάνει στην περίπτωση ενός προβλήματος (που τελικά εξελίχτηκε μια χαρά) - ήμουν μέσα στην επικοινωνία. Παρεμπιπτόντως ήταν ένας από αυτούς τους μπίχλες τους εργασιακούς ξέρεις, που κοιτάνε αν το ζώο μπορεί να τρέξει... :ROFLMAO:

Πάντως στην Ελλάδα υπάρχουν εκτροφείς που κόβουν απόδειξη. Με λαμπρή καριέρα στους στίβους. Ποιος ο λόγος να μην ξεκινήσω από εκεί την έρευνά μου? Και αν δεν βρω άκρη πάω παραέξω και βλέπουμε. Δεν βιαζόμαστε. :rolleyes:

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Πάντως στην Ελλάδα υπάρχουν εκτροφείς που κόβουν απόδειξη. Με λαμπρή καριέρα στους στίβους. Ποιος ο λόγος να μην ξεκινήσω από εκεί την έρευνά μου?
Επαγγελματιας = ανηθικος κατα την λογικη του φορουμ.

Βεβαια απ' οτι διαπιστωσα προσφατα, αμα εχει μαρουλι η δουλεια, εξιλεώνονται στην κολυμπυθρα του Σιλωαμ και γινονται ηθικοι.

Μπορει μετα την μπιζνα να ξαναγινουν ανηθικοι βεβαια

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Μας αδικείς μερικούς, έχουμε αγωνιστεί για την υπεράσπιση αυτής της λέξης
Εχεις δικιο γενικευω.

Επαγγελματιας = επι το πλειστον ανηθικος/κουταβοπαραγωγος

Υπαρχουν φωτεινες εξαιρεσεις και τουλαχιστον μια γνωριζω εγω εδω μεσα, χωρις να ξερει οτι τον ξερω και ελπιζω να συνεχισει ετσι :)

• Like
Reactions: takisft

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
δε νομιζω να ζητησε κανεις να καλυψει η εκτροφεας τα εξοδα χειρουργιων του ακιτα,εκτος αν μου ξεφυγε.
ειπαμε οτι ηθικο και λογικο ειναι να επιστραφουν τα λεφτα της αγορας ετσι ωστε να χρησιμοποιουν για το μελλον του σκυλου

αντι αυτου βεβαια και με τα οσα εδειξε η εκτροφεας του ακιτα και με τα οσα ειπε υποβαθμιζοντας το μεγαλυτερο μερος του φορουμ (νταξ,σλουρπ) ,δειχνοντας οτι δεν την ενδιαφερει ο σκυλος της,ο πελατης της θα επρεπε να γραψουμε πολυ περισσοετρα.
κακο παραδειγμα η εκτροφεας του ακιτα σε τετοια θεμματα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.063
Athens
Επισήμαση και επανάληψη:

Πράγματα που δεν έχουν γραφτεί, να μην αναφέρεται ότι γράφτηκαν. Όπως τα κάτωθι:
  1. Ότι σπρώχνουμε σε bybs και petshops.
  2. Ότι ζητάμε τα χειρουργικά έξοδα.

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Ας βάλω λίγο χουμορ να χαλαρώσουμε :):):)

Δίνονται πακέτο ( ατόφιο χρυσάφι 24Κ ) 11.349 €

gold-dog.jpg

* Πρέπει να μπει στην φορολογική δήλωση του αγοραστή, κινητά μεγάλης αξίας άνω των 10.000 €, τεκμήρια

* Συναλλαγή εκτός συστήματος.
  • Δίνεις μαύρα, παίρνεις σκύλο
  • Αν είναι και μαύρος ακόμη καλύτερα
  • Αν όχι τον βάφεις μαύρο
  • Μαύρος σκύλος - μαύρα λεφτά

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Είμαι και κάποιας ηλικίας και ομολογώ ότι έψαξα όσο μπορούσα τα ποστ μου.

Το μόνο που ζήτησα (από οικονομικής πλευράς) ήταν η επιστροφή των χρημάτων αγοράς

Αλλά επειδή μπορεί να μην θυμάμαι καλά, να σε παρακαλέσω να μου δείξεις το ποστ που λέω για τα χειρουργεία

όχι βέβαια το αν το έχω πει αλλάζει κάτι ε;
Στο 146 ποστ αναφερεις οτι πρεπει να δωσει τα λεφτα πισω για τα χειρουργεια!
Σε ρωτω λοιπον σε ποιο συμβολαιο το εχεις δει αυτο?
Και επιμενω για συμβολαιο! Οχι το τι θα κανει ο εκτροφεας καλη τη πιστει.
Εδω εχει ανοιχτει θεμα για τις αποδειξεις και τα συμβολαια, οχι για το τι θα κανει ο εκτροφεας καλη τη πιστει..... καλη τη πιστει κανει παρα πολλα ο ελλην εκτροφεας !

Τα ξενα συμβολαια που εχω στα χερια μου (απο 8 διαφορετικες χωρες) μιλουν για αντικατασταση κουταβιου και τερμα!!

Και εδω εχει ανοιξει θεμα για αποδειξεις και συμβολαια!

Μονα ζυγα δικα σας. Αν δεν αντικαταστησει το κουταβι γιατι δεν αντικαταστά το κουταβι???? Αν προτιθεται να το αντικαταστησει γιατι δεν δινει τα λεφτα πισω να κανει χειρουργεια????

Ε ναι, για μενα αυτο το υπουλο το παιχνιδι υποσκαπτει την ελληνικη εκτροφη και σπρωχνει το κοσμο στα πετ σοπ.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Είπες :

"Επισης ας απαντησεις και για τα ιατρικα εξοδα που ζητουσες και εσυ και ο Τακης για τα χειρουργεια του ακιτα."

Απάντησα :
"Το μόνο που ζήτησα (από οικονομικής πλευράς) ήταν η επιστροφή των χρημάτων αγοράς"

Γράφει η Frenchie

FrenchieFan said:
Τουλαχιστον να επιστρεψει τα χρηματα αγορας του σκυλου, για να τα χρησημοποιησει η Μαρια για τα χειρουργεια! Αυτη η σχεση! Τιποτα παραπερα!

Και απαντώ εγώ

"Οφείλει να το κάνει άμεσα, χθες κιόλας"

πλάκα μας κάνεις ε;

Last edited:
  • Like
Reactions: aliki_s and yasemin

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.063
Athens
Ε ναι, για μενα αυτο το υπουλο το παιχνιδι υποσκαπτει την ελληνικη εκτροφη και σπρωχνει το κοσμο στα πετ σοπ.
Τα ύπουλα παιχνίδια σε μια διένεξη παίζονται όταν το ένα ή και τα δύο μέρη έχουν να λαμβάνουν ευρώ.
Εγώ από αυτή την ιστορία δεν έχω να λαμβάνω.

(εσύ?)

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
καλη τη πιστει κανει παρα πολλα ο ελλην εκτροφεας !
Το ειδαμε τις τελευταιες μερες γλαφυρα αυτο το τελευταιο.

Οχι δεν ειμαι γραφικος περιγραφω τα γεγονοτα.

Για σενα. Για αλλους ανοιγει ματια. Απο ποια σκοπια το βλεπει καθενας

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ελατε τωρα να αρχισουμε να μουτζωνομαστε ολοι μαζι!
Μαλλιασε η γλωσσα μας,στειλαμε και τα πελατακια και γεννηκαμεν και υπουλοι....nice:D

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ξεπερνάω το "ύπουλο" και δεν του δίνω σημασία

Πιστεύεις ότι με ποστ σαν αυτά που κάνεις, εσύ φέρνεις ουρές κόσμο στον χώρο της Ελληνικής εκτροφής;