Αγορά Labrador

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Κλασική περίπτωση σκύλο θέλω τώρα τον θέλω ... ;) 8 στους 10 υποψήφιους ιδιοκτήτες σκύλων είναι έτσι ... περίμενε για κάτι που θα το χαίρεσαι 10 χρόνια, αξίζει τον κόπο.

Την πρώτη μου σκύλα την περίμενα από όταν η μάνα της ήταν 2 μηνών. Τώρα έχω τρισέγγονα της, του κουταβιού αυτού που όταν το είδα είπα ''από αυτό θα πάρω'' ... δεν είναι τίποτα ... θα βρείς το καλό. ;)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Την πρώτη μου σκύλα την περίμενα από όταν η μάνα της ήταν 2 μηνών. Τώρα έχω τρισέγγονα της, του κουταβιού αυτού που όταν το είδα είπα ''από αυτό θα πάρω'' ... δεν είναι τίποτα ... θα βρείς το καλό. ;)
Εγώ τώρα γιατί συγκινήθηκα ? :rolleyes:
Σωστά στα λένε. Υπομονή, επιμονή, ενδελεχής έρευνα αγοράς ;)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Βασικα για απειρο ιδιοκτητη το θυληκο δεν ειναι καλυτερη επιλογη???
εγω τα πηγα αναποδα αλλα βλεπω τωρα τη διαφορα...

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Κλασική περίπτωση σκύλο θέλω τώρα τον θέλω ... ;) 8 στους 10 υποψήφιους ιδιοκτήτες σκύλων είναι έτσι ... περίμενε για κάτι που θα το χαίρεσαι 10 χρόνια, αξίζει τον κόπο.

Μπα, μάλλον 10 στους 10 είναι....

Πρέπει να ανέβεις λίγο κλίμακα για να εντοπίσεις κάποιον που ξέρει τι πραγματικά θέλει....

Κάπου στο 0,8 στους 100 το βάζω εγω......... :rolleyes:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
την επόμενη φορά που θα πας στον κτηνίατρο σου για εμβόλιο και σου ζητήσει 20 ευρώ πεσ του οτι κάποιος εκτροφές σου ειπε ότι τα λεφτα είναι τραγικά πολλά και ότι προσφέρθηκε να στο κάνει αυτός με 10
=D>=D>=D>

Οι καλοί εκτροφείς, ακόμα και απο τις χώρες της ανατολικής ευρώπης πουλάνε πάνω κάτω στις ίδιες τιμές με τους υπόλοιπους.

Σκυλί σαν αυτό που προτείνει ο κτηνίατρος βρίσκεις και σε πετσοπ.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θέλουν τα κουτάβια τώρα, αν είναι δυνατόν και εχτές. Δεν είναι έτσι. Η υπομονή ανταμοίβεται.

Βιαστική επιλογή=κακή επιλογή
Φτηνή επιλογή=προβληματική επιλογή

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Βιαστική επιλογή=κακή επιλογή
Φτηνή επιλογή=προβληματική επιλογή
Για αυτο οι περισσοτεροι
απευθυνονται βιαστικα στα πετ σοπ.Επειδη συνηθως ο εκτροφεας δεν εχει διαθεσιμα κουταβια ''στα ραφια του''.Και μετα βλεπουν το λαθος της ανυπομονησιας τους.(συνηθως).

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
βρηκα μια ***********νομιζω λεγετε κ μου ειπε πως εχει χρυσα θυληκα 2 μηνων και μαυρο θυληκο παλι 3 μηνων.Ταπινη μου γνωμη αλλα ειναι τρομερα δυσκολο να βρεις ΣΩΣΤΟ εκτροφεα.Αυτη εχει απο οτι ειδα ενα πολυ καλο σπιτι και τα εχει μεσα ενα πολυ καλο κηπο αλλα ολα αυτα με καθε επιφυλαξη αν δεν δω δεν μπορω να πω.Κλεισαμε ενα ραντεβου να παω να τα δω την πεμπτη το πρωι και αν ειναι ολα καλα και οκ να το παρω.

Θελω να μου πειτε τι ακριβως να προσεξω,τι χαρτια να ζητησω,γενικα τι πρεπει να κανω εκει που θα παω εκτος απο το να δω το σκυλακι κ την μαμα κ τον μπαμπα του.

παιδια σας ευχαριστω ολους αυτα τα λογια ειναι πολυτιμα για μενα.πρεπει να εχει το σκυλι F.C.I.?pedigree?λογικα αν ειναι 2 μηνων θα του εχει κανει και καποια εμβολια.
αντε κ καλη μου επιτυχεια και αμα παω θα σας πω νεα.

ROTTIE: Παρακαλώ έχετε υπόψη σας πως,στο dogforum δεν επιτρέπεται,με οποιοδήποτε τρόπο,η διαφήμιση ή η δυσφήμιση επαγγελματιών του χώρου (εκτροφείς,εκπαιδευτές,κτηνίατροι και λοιποί).

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
F.C.I: O διεθνής κυνολογικός ομιλος

Pedigree: O γενεαλογικός χάρτης του σκύλου, η ταυτότητα δηλαδή του κουταβιού και γεννητόρων του με την υπογραφή του εκτροφέα του και τη σφραγίδα του KOE, το οποίο θα πάρεις σε λίγους μήνες.
Συνήθως τα κουτάβια πωλούνται εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα και με microchip.
:)

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Παιδια δεν θα το πιστεψετε πηγα σημερα να παρω ενα σκυλακι ακομα δεν εχω συνελθει απο την χαρα μου.
Παω στο σπιτι της κ χωρις υπερβολες παιδια η γυναικα ειχε ολα τα κρητηρια που πρεπει να εχει ενας καλος εκτροφεας
1ον.τεραστιο σπιτι,τα σκυλια εχουν πολυ μεγαλη απλα κ δεν ειναι το ενα πανω στο αλλο.
2ον.ειχε ενα Πακιστανο ή Ινδος ηταν και καθαριζε
3ον.με πηγε στα κουταβια τα οποια ηταν σε αριστο χωρο με ενα ειδικο χαλικι κατω για τα ποδια τους.
4ον.ετρωγαν πολυ καλη τροφη,και ηταν γεροδεμενα
5ον.ειδα γωνεις τα σκυλια ειναι εξερετικα.Ηταν πολυ ηρεμα κ το αρσενικο κ το θυληκο.Καθησαν να τα χαιδεψεις,και εγω χωρις να ξερω του ειπα του αρσενικου ''κατσε κατω βρε'' και εκατσε.
6ον.ηταν πολυ καλη να μου εξηγησει τα παντα,να μου δωσει χαρτια
εχει κανει εμβολια στο σκυλακι,αποπαρασυτωση,chip και τωρα ειναι να κανει σε 10 μερες το τελικο που θα παμε κ διακοπουλες.
7ον.μου εδιξε κ πηρα σε φωτοτυπια τα pedigree του μπαμπα κ της μαμας της μικρης μου,μου εδωσε το βιβλιαριο απο τον κτηνιατρο που εκανε τα εμβολια της,ενα μεγαλο ντοσιε στον οποιο ειχε οδηγιες.

Ολα μια χαρα τα ειδα κ μου φανηκε αριστη εκτροφεας.Μονο να σκεφτεις οτι ειχε κ κραταγε σκυλια που οι γονεις τους πανε διακοπες ή και ακομα δουλευουν κ δεν θελουν να τα αφηνουν μονα τους κ τα εχει μεσα στο θεορατο κηπο της με γκαζον κ δεν εβλεπες το παραμικρο ιχνος ακαθαρσιας πιστεβω λεει πολλα.

Οταν με πηγε στα κουταβια κ βλεπω το χωρο που τα ειχε της λεω ''ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΟΠΟΙΟ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ''.
Τα κουταβια ηταν 3 χρυσα και ενα μαυρο,απεναντι μας ηταν η μανα κ μας κοιταγε και μολις ανοιγει την πορτα φευγουν ολα ασπραπι και πανε στην μανα του εκτος απο ενα που ηρθε και πηδαγε στα ποδια μου και μετα ξαπλωσε κ εβαλε το μουτρακι του πανω στο παππουτσι μου.
Χωρις υπερβολες εμεινα δεν το περιμενα με τιποτα,με κοιταει η εκτροφεας και μου ενοειται Σταυρο αυτο θα παρεις.Μετα απο λιγο σκυβω και το παιρνω στην αγκαλια μου και το σκατο με κατουρισε κ μου λεει οτι ''ενιωσε μεγαλη ασφαλεια στα χερια σου και αφησε τον εαυτο της ελευθερο και της εφυγαν λιγα τσισακια''.
Την ρωτησα και το σημαντικοτερο για δυσπλασια στους γονεις και μου ειπε οχι ειναι μια χαρα τα ειδες χοροπηδαγανε εξω και τα δυο αλλα και το μικρο ηταν πολυ υπερκινητικο(ετρεχε,επαιζε)και τοτε μου εδωσε τα pedigree κ των δυο γωνιων να τα παω στο κτηνιατρο που ξερω να τα δει κ να μου πει.

Ειμαι πολυ ευτηχισμενος πααααααααααααααρα πολυ,η χαρα μου με λογια δεν περιγραφετε.

Ακουω αποψεις,εντυπωσεις,ή ακομα κ τυχων λαθη που εκανα ή δεν ειδα.
Παντως πηγα χωρις να πω τιποτα,το λεω αυτο για τον Πακιστανο μην υποθει οτι ηξερε κ τον εβαλε να μαζεψει τα αμαζευτα.

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
παιδια εγω για τον πακιστανοινδιανο το ειπα οτι ειχε το σπιτι καθαρο.Αν δεν εχει πακιστανο ή ινδο μην περνετε το σκυλι απο τον εκτροφεα.χαχαχαχαχαχαχα
Οσο για φωτο απο την κορουλα μου θα βαλω,καντε λιγο υπομονη το σαββατο ερχετε στο σπιτι μας.

Επισης θελω να ρωτησω 2 πραγματα.
Το 1 ειναι:μωρε πειραζει να κοιματε μαζι μου στο κρεβατι μου?
Και το 2 ειναι:εγω σπιτι εχω μια γατα και η γατα παει και κανει την αναγκη της σε αμμο υγειηνης για γατες,η μικρη μπορει να παει να κανει εκει?
Και οταν λετε πανες τι ενοειται?απο που θα τις παρω?λογικα απο φαρμακειο ε?
Και σαν αρχη τι πρεπει να παρω σαν πρωτα πραγματα απο ενα πετ σοπ?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ να ανεβαίνουν τα σκυλιά στο κρεβάτι. Άσε που δεν ξέρω τόσο μωρό μη δε καταφέρει να κατέβει όταν παραστεί η ανάγκη και σε φιλοδωρήσει το κατιτίς του. Άσε που μπορεί και να χτυπήσει.

Όχι καλέ το σκυλάκι στην άμμο. :D Πάρε υποσέντονα από το σούπερ μάρκετ και βάζε.

Από πετ σοπ χρειάζεσαι:
- μπολ φαγητού και νερού
- τροφή
- κρεβατάκι (κάποια στιγμή θα πάει)
- κολάρο scallinor
- χάπι αποπαρασίτωσης αν δεν έχει πάρει

Δε θυμάμαι κάτι άλλο στα επείγοντα.

Σε μετέπειτα στάδιο χρειάζεσαι κολάρο, λουρί, κλουβί μεταφοράς ή ζώνη ασφαλείας ανάλογα με το πως θα αποφασίσεις να το μεταφέρεις με το αμάξι, αμπούλες για τσιμπούρια κλπ.

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Τελικα εγινε η αγορα του λαμπραντορ.
ΜΜΜΜΜΜ απο οτι φενετε ειναι καλη επιλογη,σημερα πηγα το ειδα κ επαθα την 2 μεγαλητερη πλακα της ζωης μου.
Ενα θα πω,οτι μολις την ειδα ειπα ''να η μονη γυναικα που θα μου τα τρωει ολα οτι εχω κ δεν εχω κ δεν θα βγαζω αχνα''.
Αυριο εχω να παω σε ενα pet shop και να παρω αυτα που θα χρειαστω πιατα,μπωλακια,παιχνιδια,κοκκαλα,λουρακια κτλ. εεεεε ρε γλεντιαααααα... αλλα ουλα χαλαλιν της για την αγκαλην της.
Παντως θελει χρημα αρκετο εως πολυ,μεχρι τωρα μου πηγε 1000 το μωρο μου,50ευρω η ξηρα τροφη,30ευρω τα μπωλ φαγητου κ νερου,τα εχω τσεκαρει ολα κ αυριο παμε για ψωνια.
αντε αντε να παρει κ κανενας αλλος σειρα να εχει να μας λεει.

MYSTICJUNE78

Active Member
23 Ιουλίου 2008
40
1
Βριλησσια
Διαλεξες γυναίκα λοιπόν!!!!!
Εγώ λέω να μείνω σταθερή στην αρχική μου απόφαση και να τα χώσω σε άντρα!:p:p:p...
Ειμαι μαζόχα...πολύ όμως!:D:D:D
Δεν μου φτάνει το βαφτηστίρι μου που μου τα τρώει :D:D:D

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Άντε βρε steve καλώς τη δέχτηκες την κούκλα σου!!!
Καλή αρχή σε όλα!!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Καλώς να την δεχτείς:)Περιμένουμε φωτό.Αυτά τα χρήματα που έδωσες δεν είναι τπτ μπροστά στα έξοδα που σε περιμένουν στο μέλλον.

Για πες μας λίγο για την συνάντηση με την εκτροφέα....για να μαθαίνουν και οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες σκύλων από εκτροφείς την διαδικασία:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr