Παιδια δεν θα το πιστεψετε πηγα σημερα να παρω ενα σκυλακι ακομα δεν εχω συνελθει απο την χαρα μου.
Παω στο σπιτι της κ χωρις υπερβολες παιδια η γυναικα ειχε ολα τα κρητηρια που πρεπει να εχει ενας καλος εκτροφεας
1ον.τεραστιο σπιτι,τα σκυλια εχουν πολυ μεγαλη απλα κ δεν ειναι το ενα πανω στο αλλο.
2ον.ειχε ενα Πακιστανο ή Ινδος ηταν και καθαριζε
3ον.με πηγε στα κουταβια τα οποια ηταν σε αριστο χωρο με ενα ειδικο χαλικι κατω για τα ποδια τους.
4ον.ετρωγαν πολυ καλη τροφη,και ηταν γεροδεμενα
5ον.ειδα γωνεις τα σκυλια ειναι εξερετικα.Ηταν πολυ ηρεμα κ το αρσενικο κ το θυληκο.Καθησαν να τα χαιδεψεις,και εγω χωρις να ξερω του ειπα του αρσενικου ''κατσε κατω βρε'' και εκατσε.
6ον.ηταν πολυ καλη να μου εξηγησει τα παντα,να μου δωσει χαρτια
εχει κανει εμβολια στο σκυλακι,αποπαρασυτωση,chip και τωρα ειναι να κανει σε 10 μερες το τελικο που θα παμε κ διακοπουλες.
7ον.μου εδιξε κ πηρα σε φωτοτυπια τα pedigree του μπαμπα κ της μαμας της μικρης μου,μου εδωσε το βιβλιαριο απο τον κτηνιατρο που εκανε τα εμβολια της,ενα μεγαλο ντοσιε στον οποιο ειχε οδηγιες.
Ολα μια χαρα τα ειδα κ μου φανηκε αριστη εκτροφεας.Μονο να σκεφτεις οτι ειχε κ κραταγε σκυλια που οι γονεις τους πανε διακοπες ή και ακομα δουλευουν κ δεν θελουν να τα αφηνουν μονα τους κ τα εχει μεσα στο θεορατο κηπο της με γκαζον κ δεν εβλεπες το παραμικρο ιχνος ακαθαρσιας πιστεβω λεει πολλα.
Οταν με πηγε στα κουταβια κ βλεπω το χωρο που τα ειχε της λεω ''ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΟΠΟΙΟ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ''.
Τα κουταβια ηταν 3 χρυσα και ενα μαυρο,απεναντι μας ηταν η μανα κ μας κοιταγε και μολις ανοιγει την πορτα φευγουν ολα ασπραπι και πανε στην μανα του εκτος απο ενα που ηρθε και πηδαγε στα ποδια μου και μετα ξαπλωσε κ εβαλε το μουτρακι του πανω στο παππουτσι μου.
Χωρις υπερβολες εμεινα δεν το περιμενα με τιποτα,με κοιταει η εκτροφεας και μου ενοειται Σταυρο αυτο θα παρεις.Μετα απο λιγο σκυβω και το παιρνω στην αγκαλια μου και το σκατο με κατουρισε κ μου λεει οτι ''ενιωσε μεγαλη ασφαλεια στα χερια σου και αφησε τον εαυτο της ελευθερο και της εφυγαν λιγα τσισακια''.
Την ρωτησα και το σημαντικοτερο για δυσπλασια στους γονεις και μου ειπε οχι ειναι μια χαρα τα ειδες χοροπηδαγανε εξω και τα δυο αλλα και το μικρο ηταν πολυ υπερκινητικο(ετρεχε,επαιζε)και τοτε μου εδωσε τα pedigree κ των δυο γωνιων να τα παω στο κτηνιατρο που ξερω να τα δει κ να μου πει.
Ειμαι πολυ ευτηχισμενος πααααααααααααααρα πολυ,η χαρα μου με λογια δεν περιγραφετε.
Ακουω αποψεις,εντυπωσεις,ή ακομα κ τυχων λαθη που εκανα ή δεν ειδα.
Παντως πηγα χωρις να πω τιποτα,το λεω αυτο για τον Πακιστανο μην υποθει οτι ηξερε κ τον εβαλε να μαζεψει τα αμαζευτα.