Αναζήτηση αρσενικού Presa Canario (για να κάνει παρέα στη θηλυκιά μου..)


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Το Γερμανικό ειναι αστυνομικος σκυλος που δουλευει σενάριο
Ο τυπος φοραει ειδικη στολη
Κανεις δεν επαθε τιποτα!

Η σκύλα η δεμενη...
Καταρχας αμα αυτο που ηταν δεμενη ηταν συρματοσχοινο τοτε οι τυποι ειναι για κλωτσιες,ειχε παει κατω απτην μασχάλη της,κ αυτοι συνεχιζαν να την ερεθιζουν,γιατι ναι την ερεθιζαν,παρολο που εβλεπαν την δυναμη κ την φόρα,θα μπορουσε ανετα να κοψει το ποδι της!

Τι επρεπε να δουμε δεν καταλαβα,κ την Ηρα,το αρχιχαπατο,αμα την δεσω,που το σιχαινεται,κ έρθεις κ της τα πρηζεις ετσι κάνει...μεχρι κ σιδερια ειχε παρει μαζι της μια φορά...

Δλδ αξιολογουμε ενα σκυλι απτο ποσο λυσσαει ενω ειναι δεμένο?
Ή κατα ποσο τινάζει το θυμα του?

Στο μονο που συμφωνώ ειναι το σκυλι γεννιεται ετσι
Ή το χει ή δεν τοχει...
Οσο κ να το δουλεψεις δεν θα καταφερεις ποτε ενα υποτακτικο πχ ναχει το νευρο το σθένος κ το κουραγιο ενος που γεννηθηκε για ναχει ολα αυτα κ ακομη περισσοτερα!
Αλλα σαυτη την περιπτωση κολλάει κ το "προσεχε τι ευχεσαι"
γιατι στην απεξω ολων μας αρεσει να βλεπουμε γαμωσκυλα
Αμα ερθει η ωρα να ερθουμε αντιμετωποι με κανενα απαυτα αλλαζει το παραμυθι...

Το μαμησαμε παλι το θεμα!

Θεματοθετη,γουσταρεις αναπαραγωγες?
Παρε θηλυκό πεντιγκρενιο
Κ αμα μεγαλώσει κ τοχει,κ το χεις
Καλες γεννες!
 
  • Like
Reactions: ioanna a


Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Γιατί γίνεσαι κουραστικός; Γιατί σε κάθε θέμα πετάς τις ίδιες @@ριες. Το σκυλί πρέπει να το έχει. Είναι γατάκι. Είναι μαιμουδακι. Είναι αποτυχημένο. Κάτσε να σου δείξω εγώ. Και να το στημένο πρέσα. Και δώστου αστυνομική άσκηση. Και παπάρια μαντολες.
Μέχρι τώρα κανένα υπεργαματο δικό σου σκυλί φύλακα των 5 ηπείρων και 7 θαλασσών δεν είδαμε. Μόνο θεωρία.
άμα δεν σου αρέσει αλλαξε πλευρό...Τι να κάνουμε έτσι είναι η δημοκρατία..Να μπορεί να εκφράζει ελεύθερα ο καθένας την άποψη του.Αμα θέλεις πράξη έλα από το σπίτι μου να δεις..δυστυχώς όμως τα ζωντανά που έχω τώρα δεν φυλάνε..(το έχω ξαναπεί).Τα φυλάω εγώ όμως..
Ένας άλλο λόγος που δεν βάζω δικό μου σκύλο φύλακα είναι ότι χόρτασα να βλέπω το τεριέ το δικό σου σε βίντεο...

Τι να κάνουμε έχουμε άποψη γι'αυτα τα σπορ εμείς..δεν πάμε σε εκθέσεις και δεν παίζουμε παιχνιδάκια ούτε ασχολούμαστε με τις κουλτούρες και τον Ουάιλντ που συζητάνε οι άλλοι...
 


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Αμα θέλεις πράξη έλα από το σπίτι μου να δεις..δυστυχώς όμως τα ζωντανά που έχω τώρα δεν φυλάνε..(το έχω ξαναπεί).Τα φυλάω εγώ όμως..
Πωπω χεστηκα τωρα αληθεια... Θα με κανεις ντα με την καραμπινα την κυνηγετικη; Με αυτην που βαρας τις πινακιδες "Προς καυκασιοχωριον το αγριο";


Ένας άλλο λόγος που δεν βάζω δικό μου σκύλο φύλακα είναι ότι χόρτασα να βλέπω το τεριέ το δικό σου σε βίντεο...
Η διαφορα ειναι οτι εγω δεν το παιζω ειδημων. Video or it didn't happen που λενε στα ιντερνέτια.

Τι να κάνουμε έχουμε άποψη γι'αυτα τα σπορ εμείς..δεν πάμε σε εκθέσεις και δεν παίζουμε παιχνιδάκια ούτε ασχολούμαστε με τις κουλτούρες και τον Ουάιλντ που συζητάνε οι άλλοι...
Ε ναι. Υπερανω και εξειδικευμενοι μονο στην #$$^%&^&&

auf wiedersehen herr experte
 




Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Αυτό δεν είναι το πνεύμα που πρέπει να έχει ένας σκύλος φύλακας. Είναι το πνεύμα που πρέπει να έχει ένας σκύλος σωματοφύλακας και έχει μεγάλη διαφορά. Επίσης το ότι βρίσκεται στο youtube δεν το καθιστά θέσφατο. Κάθε άλλο. Ούτε και νομιμοποιεί τέτοιες πρακτικές.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε αναζητά κάτι τέτοιο δεν ενδιαφέρεται για την κυνοφιλία παρά μόνο για το σκύλο ως εργαλείο, ή ως προέκταση άλλων πραγμάτων.
 


Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Πωπω χεστηκα τωρα αληθεια... Θα με κανεις ντα με την καραμπινα την κυνηγετικη; Με αυτην που βαρας τις πινακιδες "Προς καυκασιοχωριον το αγριο";



Η διαφορα ειναι οτι εγω δεν το παιζω ειδημων. Video or it didn't happen που λενε στα ιντερνέτια.


Ε ναι. Υπερανω και εξειδικευμενοι μονο στην #$$^%&^&&

auf wiedersehen herr experte
Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει...
Ούτε εγώ το παίζω ειδήμων..την άποψη μου λέω και την στηρίζω.
Άντε να παίξεις τώρα με το τερριε φρίσμπι...
 
  • Like
Reactions: d3ac0n


Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Kouros.Νομιζω πανω κατω τα ιδια λεμε.. Μαλλον δεν καταφερα να εξηγησω τι ακριβως εννοω με τον ορο "bandog" , δεν εννοω καποια συγκεκριμενη "φυλη" αλλα συγκεκριμενα ατομα που επιλεγονταν πολυ προσεκτικα και εξυπηρετουσαν ενα σκοπο πχ πολεμος, προστασια φυλαξη κτλ, δεν μιλαω για μια φυλη αλλα για τα καθηκοντα τους, δηλαδη και ενα "σωστo" Rott για μενα ειναι "bandog".Ειναι δηλ ΟΡΟΣ σαν να λεμε τσοπανοσκυλο, υπαρχουν Ελληνικα, alabai, cao, καυκασιο, γερμανικο, βελγικο, αυστραλιας, πολλα απ αυτα ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους αλλα ολα τα λεμε ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ. Αυτο που εννοουσα για τα τσομπανοσκυλα ειναι οτι οταν ειναι σωστα μεγαλωμενα και απο καλα αιματα δεν ειναι σκυλια υπερ-επιθετικα προς τον ανθρωπο..Θα κρατησουν τους ξενους μακρια ΝΑΙ! Κυριως με εκφοβισμο. Το καλο τσοπανοσκυλο και λυτο να ειναι θα σε κρατησει σε αποσταση χωρις να χρειαστει καν να σε ακουμπησει! Το γαυγισμα, η σταση του σωματος και το "βλεμμα" τους ειναι το πρωτο βημα,αν συνεχισει καποιος θα αρπαξει και τις ψιλες του...τοσο οσο ομως.. Ενα σκυλι που θα συνεχισει να ξεσκιζει καποιον ακομα και αν ξερει οτι "νικησε" δεν εχει τον χαρακτηρα του "τυπικου" τσομπανοσκυλου.
 
  • Like
Reactions: sea-mol


Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Agrian.Κατ αρχην δεν εμπιστευομαι την ασφαλεια της οικογενειας μου σε κανενα σκυλι. Οταν γραφω "pit bull" παλι για κατηγορια κυνηγετικων σκυλων μιλαω, μεγαλων θηραματων συγκεκριμενα, και δεν εννοω ιχνηλατες:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:. Καποτε το κυνηγι γινοταν λιγο διαφορετικα..Δεν υπηρχαν οπλα. Αν ηθελες γουρουνι ή ελαφι/ζαρκαδι τοτε οι σκυλοι ιχνηλατες ετρεχαν μπροστα και ακολουθουσαν οι σκυλοι συλληψης του θηραματος που το συγκρατουσαν μεχρι να φτασουν οι ανθρωποι και να δωσουν τη χαριστικη βολη με δορυ συνηθως ή μαχαιρι. Οι σκυλοι συλληψης ηταν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ του σημερινου pit. Το ιδιο περιπου και με τα πουλια, το πουλοσκυλο τα ξεπεταγε και η συλληψη γινοταν με γερακι.
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
@tasos malinoua Επειδη ειλικρινά δεν μπορώ να γράψω πολλά απανταω και στους άλλους με αυτό η το ποστ για πες μου για ποιο λόγο επιτίθεται στο βιντεο αυτός ο Γπ?
1)Από prey?
2)λόγω εκπαίδευσης?
3)Ακούς εδώ ξυλάκια και μανίκια?
4)Βλέπεις εδω παιχνίδια και πιπίλες?
Αν νομίζουν όι διαχειριστές ότι είναι άγριο ας το αφαιρέσουν.

Αυτό το πνεύμα πρέπει να έχει ένας σκύλος φύλακας, αυτό το μίσος για τον άγνωστο και πρέπει να το έχει εκ γενετής και από πρώιμη ηλικια.

Αυτά....πάω στο ψαρεμα τώρα..
μου ξανακανεις πλακα βρε κουρε,δεν γινετε αλλιως.
εκτος απο οσα αναφεραν ηδη τι αλλο να σου πω;
την ασκηση θες να σου πω την γνωμη μου αν ηταν καλη η οχι;;

μην μου λες παλι για ξυλακια,πρευ κλπ
εγω εβγαλα τα ματια μου για να σου δειξω οτι στο πρεσα κατι κραταγαν την ωρα που εσυ ελεγες οτι αυτο ειναι ενα τυπικο πρεσα και δεν δεχετε τους ξενους.
οποτε ας συμφωνησουμε στο πιο λογικο
δεν το εχειςμε τα βιντεο,καθολου ομως.
 


bleo8onhs

Member
25 Αυγούστου 2017
21
23
41
Greece
lol σαν στα σκυλιά κάνετε!!
χιουμορ

λοιπόν νομίζω πως το θέμα εξαντλήθηκε, και σας ευχαριστώ. Προς ενημέρωση σας, το πιθανότερο είναι πως έπεισα τον carpatcan να μου δώσει κουτάβι, αφού μετά την προτροπή κάποιου από δω τον ξαναρώτησα και είναι πιθανόν να συμφωνήσουμε. Ειδάλλως θα δω γνωστό εκτροφέα της Αθήνας που μου φάνηκε σοβαρός. Τουλάχιστον δεν ήθελε να μιλήσουμε χωρίς να δω τα σκυλιά του.
Ευχαριστώ και πάλι, όταν έχω νέα θα τα μάθετε. Και για βίντεο αν συνεχίσουμε να τα λέμε που θα συνεχίσουμε δηλαδή θα σας φτιάξω ένα κι εγώ.

Πάντως επειδή με φόρουμ ασχολούμαι περίπου 17-18 χρόνια είστε τυπικό ελληνικό φόρουμ με τα καλά του και τα κακά του!!

Το θεματοθέτης πάντως έγραψε. Μου θύμισε τον κομιστή της λίστας λαγκαρντ.
 


AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Να με συγχωρέσει ο θεματοθέτης για το off αλλά ακούω Γουάϊλντ και τρέχω. Η σείρα που λέει το μελός @zenio είναι το House of Cards αλλά ασχέτως αυτού, η λέξη σεξ για να περιγράψει την σεξουαλική συνεύρεση χρησημοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1929 ενω ο Γουάϊλντ πέθανε το 1900 οπότε αποτελεί αναχρονισμό η απόδοση της φράσης σε αυτόν. Επιπλέον, είναι αρκετά αξιοπερίεργο οτί ενώ η φράση αποδίδεται στον Γουάϊλντ εγώ ακόμα δεν έχω βρει που, ούτε διαβάζοντας τον ίδιο, ούτε ψάχνωντας το διαδυκτιο.

(Ναι, μ'αρέσει πολύ ο άνθρωπος...)
Το 1929 υποστηρίζεται οτι έχουμε την πρώτη καταγραφή του όρου με αυτό το περιεχόμενο από τον D.H. Lawrence. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι σωστό, καθώς η πρώτη γνωστή έγγραφη χρήση του όρου sex ως ερωτική συνεύρεση και όχι ως φύλο, έγινε από τον H. G. Wells στο βιβλίο του Love and Mr Lewisham που εκδόθηκε το 1899.
Γνωρίζω τη σχετική συζήτηση για το αν η φράση ειπώθηκε ή όχι από τον Γουάϊλντ. Έχε υπ' όψιν σου ότι τα τσιτάτα του (quotes) δεν προέρχονται από τα βιβλία του αλλά κυρίως από τις συζητήσεις του με τρίτους. Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανόν να ανήκει και το συγκεκριμένο, αν και :
Google Books gives a 1981 edition of The Picture of Dorian Gray by Oscar Wilde published by Alahambra (ISBN: 9788420507910) as a hit for the search phrase: "Everything in the world is about sex, except sex. Sex is about power."
Δες κι αυτό : https://www.goodreads.com/quotes/6218-everything-in-the-world-is-about-sex-except-sex-sex

Agrian.Κατ αρχην δεν εμπιστευομαι την ασφαλεια της οικογενειας μου σε κανενα σκυλι. Οταν γραφω "pit bull" παλι για κατηγορια κυνηγετικων σκυλων μιλαω, μεγαλων θηραματων συγκεκριμενα, και δεν εννοω ιχνηλατες:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:. Καποτε το κυνηγι γινοταν λιγο διαφορετικα..Δεν υπηρχαν οπλα. Αν ηθελες γουρουνι ή ελαφι/ζαρκαδι τοτε οι σκυλοι ιχνηλατες ετρεχαν μπροστα και ακολουθουσαν οι σκυλοι συλληψης του θηραματος που το συγκρατουσαν μεχρι να φτασουν οι ανθρωποι και να δωσουν τη χαριστικη βολη με δορυ συνηθως ή μαχαιρι. Οι σκυλοι συλληψης ηταν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ του σημερινου pit. Το ιδιο περιπου και με τα πουλια, το πουλοσκυλο τα ξεπεταγε και η συλληψη γινοταν με γερακι.
Εσύ μπορεί να γράφεις "pit bull" και να εννοείς ο,τι θέλεις. Για να επικοινωνούμε όμως θα πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες και να χρησιμοποιείς τις λέξεις με το κατά συνθήκην περιεχόμενό τους. Όπου διαφοροποιείσαι, το καταθέτεις εκ των προτέρων για να μη δημιουργείται σύγχυση χωρίς λόγο.
Κι εγώ τα πιτ τα λέω μπούλντογκ, αλλά στο νήμα που παρέθεσα, εξήγησα εξ αρχής γιατί και πως. Αν το διαβάσεις, θα δεις οτι στο δεύτερο μισό του μηνύματός σου, συμφωνούμε απολύτως, απλά
" τη νύχτα αυτή τη λές εσύ φωτιά, κι εγώ τη λέω δέντρο" που τραγούδαγε παλιά κι ο νιόνιος.

Τι να κάνουμε έχουμε άποψη γι'αυτα τα σπορ εμείς..δεν πάμε σε εκθέσεις και δεν παίζουμε παιχνιδάκια ούτε ασχολούμαστε με τις κουλτούρες και τον Ουάιλντ που συζητάνε οι άλλοι...
Έμπαινε Γιούτσο !! Θέλω το νέο επεισόδιο στο σήριαλ τουμπανογαμόσκυλα vs κουλτούρας μετά τη νέα μου τοποθέτηση για τον Γουάϊλντ. Πραγματικά ανυπομονώ !!

Κούρε, επί της ουσίας, έχουμε ξανακάνει πολλές φορές αυτήν την κουβέντα και δεν βγάζει πουθενά. Εσύ θέλεις επιθετικά σκυλιά. Για μένα η επιθετικότητα όχι μόνο δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τη μαχητικότητα και τη φύλαξη. αλλά μάλλον είναι το αντίθετό της. Άποψή σου και άποψή μου. Σε ένα θέμα που είχες ανοίξει παλιότερα πάντως για να μας τα εξηγήσεις όλα αυτά, δεν το προχώρησες ποτέ ......

ΥΓ. Τα off topic είναι σαν το αλάτι στο φαγητό. Σε σωστή ποσότητα το νοστιμίζουν. Για να μην το κάνουμε όμως λύσσα, σταματώ εδώ. Όποιος-α θέλει συνέχεια σε off topic (και σχεδόν όλα όσα έγραψα τέτοια είναι), σε πμ γιατί εγώ σταματώ εδώ.
 




tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
lol σαν στα σκυλιά κάνετε!!
χιουμορ

λοιπόν νομίζω πως το θέμα εξαντλήθηκε, και σας ευχαριστώ. Προς ενημέρωση σας, το πιθανότερο είναι πως έπεισα τον carpatcan να μου δώσει κουτάβι, αφού μετά την προτροπή κάποιου από δω τον ξαναρώτησα και είναι πιθανόν να συμφωνήσουμε. Ειδάλλως θα δω γνωστό εκτροφέα της Αθήνας που μου φάνηκε σοβαρός. Τουλάχιστον δεν ήθελε να μιλήσουμε χωρίς να δω τα σκυλιά του.
Ευχαριστώ και πάλι, όταν έχω νέα θα τα μάθετε. Και για βίντεο αν συνεχίσουμε να τα λέμε που θα συνεχίσουμε δηλαδή θα σας φτιάξω ένα κι εγώ.

Πάντως επειδή με φόρουμ ασχολούμαι περίπου 17-18 χρόνια είστε τυπικό ελληνικό φόρουμ με τα καλά του και τα κακά του!!

Το θεματοθέτης πάντως έγραψε. Μου θύμισε τον κομιστή της λίστας λαγκαρντ.
τελικα αντρα η γυναικα;;;
 


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει...
Ούτε εγώ το παίζω ειδήμων..την άποψη μου λέω και την στηρίζω.
Άντε να παίξεις τώρα με το τερριε φρίσμπι...
Πωπωπω σκληρο αγορι! :love:

Μου ειπανε αλλα το ειδα εισαι γνησιος κατοικος Γιουνανισταν :D

@bleo8onhs

Ποτε με το καλο, ενημερωσε!
 
  • Like
Reactions: Grifos




bleo8onhs

Member
25 Αυγούστου 2017
21
23
41
Greece
τελικα αντρα η γυναικα;;;
Ότι έχει. Του στέλνω αραιά και που όποτε έχει γέννες, παρόλο που μου έγραψε πως δεν παίρνει παραγγελίες αφού είναι δυο χρόνια κλεισμένος. Μετά από την κουβέντα εδώ του ξανάστειλα και μου είπε ότι έχει ένα αρσενικό για οικογένειες. Τον ρώτησα τι εννοεί και μου είπε πως έχει ελαφρύ εντρόπιο αλλά δεν ξέρει αν είναι από μάχη με τα αδέρφια του ή εκ γενετής. Οπότε και δεν θα το έβαζε για αναπαραγωγή. Τον ρώτησα αν θα του δημιουργήσει πρόβλημα στη ζωή του και απάντησε κατηγορηματικά όχι. Τα προβλήματα μου είναι τρία. Όταν πληρώνεις τόσα λεφτά προφανώς θες να μην έχεις τέτοια προβλήματα. Γι αυτό και η επιλογή του εκτροφείου και όχι εκτός. Το δεύτερο είναι πως το κουτάβι θα το πάρω πέντε μηνών που είναι πολύ για μένα. Η άρυα 5 μηνών ήξερε βασικές εντολές. Το τρίτο είναι πως θέλει 2000€ με τα μεταφορικά (μου απάντησε ο κούρτο και ένα brindle έχει 2300€ (το μαύρο 3000€)), άρα τα λεφτά είναι πολλά για ρουμάνικο εκτροφείο. Τώρα που ξέρω όμως ότι ο κουρτο είναι προσβάσιμος, το σκέφτομαι πολύ, μέχρι και να περιμένω. Έτσι κι αλλιώς η γέννα του αργεί. Μέχρι που σκέφτηκα μήπως είναι απάτη. Μου έδωσε μέχρι και paypal. Μέσα στο μήνα θα επισκεφθώ το εκτροφείο στην Αθήνα, δε χάνω τίποτα.
Να πω την αλήθεια, ένα κουτάβι από το καλύτερο εκτροφείο είναι δελεαστικό αλλά μετά σκέφτομαι, δεν περιμένεις να μάθεις πρώτα, είναι σα να πάρεις φερραρι για να την πας στα χωράφια.
 


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
θέλει 2000€ με τα μεταφορικά (μου απάντησε ο κούρτο και ένα brindle έχει 2300€ (το μαύρο 3000€))
ένα κουτάβι από το καλύτερο εκτροφείο
"το καλύτερο εκτροφείο" και χρεώνει έξτρα το χρώμα;
Βγάζει και σε μεταλλικό;
 


bleo8onhs

Member
25 Αυγούστου 2017
21
23
41
Greece
"το καλύτερο εκτροφείο" και χρεώνει έξτρα το χρώμα;
Βγάζει και σε μεταλλικό;
Το καλύτερο εκτροφείο είναι αυτό που αναβίωσε την ράτσα και αν δεις τα pedigree από τα δικά του σκυλιά προέρχονται τα περισσότερα από τα πρεσα που κυκλοφορούν. Από το 1970 και μετά.

Για το χρώμα χρεώνει λόγω ζήτησης όπως λέει στο μαιλ. Επιχείρηση είναι φίλε μου. Καλά κάνει.
Εμένα δεν μου φάνηκε περίεργο. Αυτή την περίοδο τα μαύρα είναι της μόδας και όλοι τα χρεώνουν περισσότερο. Το περίεργο ειλικρινά είναι η ευκολία που διατίθεται να μου πουλήσει κουτάβι, και για το όνομα του η τιμή μου φαίνεται μικρή.
Μέχρι τώρα ούτε καν μου απαντούσε. Μπορεί να αληθεύουν οι φήμες που λένε ότι το μπέρδεψε το άθλημα.

Και ένα άλλο μειονέκτημα. Στην Ισπανία πλέον απαγορεύεται το κόψιμο των αφτιών, οπότε δεν μπορεί να να κόψει σε όποιο κουτάβι και να στείλει.
 


zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.002
2.714
Δραμα
Θα κανω φλ...εεεε θα απαντησω το βραδυ που θα παω σπιτι γιατι θα καταντησουμε μακρυμαλληδες σαν τον Βεγγο μου φαινεται
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.117
Μηνύματα
895.868
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki