Ναι, πιστεύω ότι είναι ημίαιμος, αυτό δε σημαίνει ότι δεν φέρνει πολύ σε εμφάνιση, ίσως και σε χαρακτήρα, σε αυτό που διάλεξες. Δυστυχώς έπρεπε να είχες ενημερωθεί πριν. Κι ότι ο μικρός δεν είναι καθαρόαιμος δε σημαίνει ότι θα είναι κακό σκυλί ή μη υγιές ή άχρηστος. Μπορεί (και μακάρι) να σου βγει ο καλυτερος σύντροφος ever.
Για το πετ σοπ, αφού δεν έχεις απόδειξη, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, πέρα από το να πας και να το συζητησεις ήρεμα και πολιτισμένα και να τους εξηγήσεις ότι γενικότερα εξαπαταν το κράτος με την μη έκδοση απόδειξης και τους πελάτες τους με το να λένε ότι μπορεί κανείς να αποκτήσει καθαρόαιμο σκυλί με μεσάζοντα. Σωστός και σοβαρός εκτροφέας δεν θα δώσει σκύλο ούτε στον αρραβωνιαστικό μου για να μου τον κάνει δώρο, αν δεν με γνωρίσει και δε σιγουρευτεί ότι κάνω εγώ για το σκύλο, ο σκύλος για εμένα και δεν μάθει τι καπνό φουμάρω. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις ακόμα στο πετ σοπ είναι να μην ξαναψωνίσεις από εκεί ούτε λουράκι, όπως και κανείς άλλος από τους γνωστούς σου.