Απολλων....Αkita Inu

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Οσο παιζει να ειναι καθαροαιμος ο σκυλος σου. Με τιποτα δηλαδη.
Και οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι να λειπουν.
Μαθε να μην ειρωνευσαι γιατι θα ακουσεις χειροτερα τοτε....Δηλαδη δεν πιστευεις οτι ειναι καθαροαιμος ε?Εχεις γνωσεις η ετσι απλα το βαφτισες ημιαιμο επειδη το πηρα απο ουγγαρια?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μαθε να μην ειρωνευσαι γιατι θα ακουσεις χειροτερα τοτε....Δηλαδη δεν πιστευεις οτι ειναι καθαροαιμος ε?Εχεις γνωσεις η ετσι απλα το βαφτισες ημιαιμο επειδη το πηρα απο ουγγαρια?
Απειλες και τετοιες συμπεριφορες νταβατζιλιδικες, στη παρεα σου... όχι εδώ που ΕΣΥ μπηκες ζητώντας "απαντησεις".

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τσου, θεία Μαίρη, δεν έχω αποκλείσει τίποτα, προσωπικά. Απλά είτε το παιδί είναι ειλικρινές και χρειάζεται ψυχραιμία κι ενημέρωση είτε είναι τρολ, συννεφάκι, ομίχλη, αλλά θα τα διαβάσει κανείς άλλος που μπορεί να του χρειαστούν. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ο Γιώργος είναι αληθινό πρόσωπο, όπως κι ο Απόλλων δικό του κουτάβι, καθώς έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο όνομα.

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Τελικα Orillis Πιστευεις οτι ειναι ημιαιμος ε?Το σκυλι οτι και να ειναι θα το αγαπαω απλα ηθελα να ξερω αν ειναι καθαροαιμος γιατι εγω αυτο ζητησα??Ειναι κακο που ηθελα να ενημερωθω?Την αγγελια την εσβησα και ΔΕΝ θα το πουλησω ΕΛΕΟΣ θα βαζω φωτο εδω σας το ξανα λεω...απλα ηθελα να μου πει καποιος τι να παω να πω τωρα εγω στο πετσοπ???

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Όχι ρε συ χαλλλλαρα σιγά ,στανταρ εχεις δεθει πολυ μαζι του

Και φυσικα εχω δεθει πολυ μαζι αφου ειμαστε συνεχεια μαζι...τι ειναι αυτα που κανετε εσεις εδω μεσα στο φορουμ???Ετσι βοηθατε το κοσμο που θελει να ενημερωθει???

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Απειλες και τετοιες συμπεριφορες νταβατζιλιδικες, στη παρεα σου... όχι εδώ που ΕΣΥ μπηκες ζητώντας "απαντησεις".

Απαντησεις οχι ειρωνειες και δουλεμα ...αντε μπραβο

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Ρωτας και σου απανταω.. Το υφακι να λειπει,και απειλες εκει που σε παιρνει. Γνωσεις στη συγκεκριμενη φυλη δεν εχω,αλλα για ακιτα εμενα δε μου κανει. Μοιαζει,αλλα δεν νομιζω. Μην ξεχναμε πως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποδειξη καθαροαιμιας ειναι το pedigree..

Περα απο αυτα,εμενα με εχασες οταν ειδα την αγγελια, τι να λεμε. Παπουτσια παιρνεις κ δε σου κανουν κ δεν τα ποσταρεις με τη μια για πουλημα.
Η πλειοψηφια σου εχει απαντησει πως δεν ειναι καθαροαιμος και εσυ συνεχιζεις να ρωτας.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ναι, πιστεύω ότι είναι ημίαιμος, αυτό δε σημαίνει ότι δεν φέρνει πολύ σε εμφάνιση, ίσως και σε χαρακτήρα, σε αυτό που διάλεξες. Δυστυχώς έπρεπε να είχες ενημερωθεί πριν. Κι ότι ο μικρός δεν είναι καθαρόαιμος δε σημαίνει ότι θα είναι κακό σκυλί ή μη υγιές ή άχρηστος. Μπορεί (και μακάρι) να σου βγει ο καλυτερος σύντροφος ever.

Για το πετ σοπ, αφού δεν έχεις απόδειξη, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, πέρα από το να πας και να το συζητησεις ήρεμα και πολιτισμένα και να τους εξηγήσεις ότι γενικότερα εξαπαταν το κράτος με την μη έκδοση απόδειξης και τους πελάτες τους με το να λένε ότι μπορεί κανείς να αποκτήσει καθαρόαιμο σκυλί με μεσάζοντα. Σωστός και σοβαρός εκτροφέας δεν θα δώσει σκύλο ούτε στον αρραβωνιαστικό μου για να μου τον κάνει δώρο, αν δεν με γνωρίσει και δε σιγουρευτεί ότι κάνω εγώ για το σκύλο, ο σκύλος για εμένα και δεν μάθει τι καπνό φουμάρω. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις ακόμα στο πετ σοπ είναι να μην ξαναψωνίσεις από εκεί ούτε λουράκι, όπως και κανείς άλλος από τους γνωστούς σου.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
πω πω δεν καταλαβαινει το παιδι...

μαζας το σκυλι σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ PEDIGREE
δηλαδη ΠΟΣΕΣ απαντησεις πρεπει να σου δωθουν για να το εμπεδωσεις??
Κανε μια αναζητηση ΓΕΝΙΚΑ στο φορουμ περι σωστης αποκτησης καθαροαιμου σκυλου και θα καταλαβεις οτι ο δρομος που επρεπε να ακολουθησεις, ειναι εκ διαμετρου αντιθετος.

Παρε αποφαση οτι πιαστηκες κοροιδο και εφ οσον εκανες την βλακεια και δεν πηρες αποδειξη παρε επισης αποφαση πως δεν μπορεις να κανεις τιποτα γ αυτο.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ενημερωθεις ωστε να μην κανεις περεταιρω λαθη.
Φροντισε να συμβουλευτεις εκπαιδευτη και φροντισε να εισαι καλος ιδιοκτητης για τον σκυλο σου,με οτι αυτο συνεπαγεται.

Και απο δω και περα να ξερεις ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤ ΣΟΠ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΖΩΑ.
Και προς Θεου...μην ζευγαρωσεις ποτε το σκυλο σου....

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Φιλε μου Orilis σε ευχαριστω για την ειλικρινεια σου και τις ευθεις και ξεκαθαρες απαντησεις σου να σαι καλα με βοθησες παρα πολυ.Το καταστημα ειναι το Smartpet στην αρχη της παπανδρεου ενα γωνιακο διπλα σε καιτι Goodys θα παω να δω τι θα μου πουν...το σκυλι φυσικα και ειναι τελειο ακομηα και αν ειναι ημιαιμο

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Σε οποιαδηποτε χώρα, ΣΟΒΑΡΟΣ εκτροφεας ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΠΕΤΣΟΠ......

ο σοβαρος εκτροφεας σε περνάει γενεες 14 για να σου δώσει κουτάβι, δεν χρησιμοποιεί μεσάζοντες.

Σωστό

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είπαμε, ψυχραιμία, υπομονή, διάβασμα (εντός κι εκτός φόρουμ-όσο πιο επίσημο και με κύρος το site τόσο πιο καλά, αν ξέρεις και ξένες γλώσσες, κάνε μια αναζήτηση και στη γλώσσα που σε εξυπηρετει), εκπαιδευτή και ενημέρωση για όσο μπορείς πιο πολλά για το σκυλί και τα σκυλιά γενικότερα.

α! και αφού θα τον κρατησεις τελικά, κατέβασε της αγγελίες. Εχουμε αρκετούς Σέρλοκ εδω μέσα ;)

Y.γ. καληνύχτα

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Οταν αγοραζεις ενα καθαροαιμο σκυλι θα σου δωσουν οπωσδηποτε δηλαδη το pedigree του?Ειναι νομος δηλαδη το καθαροαιμο σκυλι να συνοδευεται απο τα επισημα χαρτια που αποδυκνειουν τη καθαροαιμια του σκυλιου εαν δεν συνοδευεται παει να πει οτι ειναι σιγουρα ημιαιμο???
Δεν υπαρχει περιπτωση να πουλανε καθαροαιμα σκυλια χωρις το pedigree και να στο δωσουν εαν τους το ζητησεις?

poumpa

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2014
60
2
Οταν αγοραζεις ενα καθαροαιμο σκυλι θα σου δωσουν οπωσδηποτε δηλαδη το pedigree του?Ειναι νομος δηλαδη το καθαροαιμο σκυλι να συνοδευεται απο τα επισημα χαρτια που αποδυκνειουν τη καθαροαιμια του σκυλιου εαν δεν συνοδευεται παει να πει οτι ειναι σιγουρα ημιαιμο???
Δεν υπαρχει περιπτωση να πουλανε καθαροαιμα σκυλια χωρις το pedigree και να στο δωσουν εαν τους το ζητησεις?
Ρε ανθρωπε δεν ειναι καθαροαιμο ακιτα deal with it! Τι ρωτας και ξαναρωτας? Σου δωσαμε τις απαντησεις. Τωρα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να διαβασεις τα θεματα που σου παραθεσε η aunt mary