Βοήθεια για επιλογή τροφης!!!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
αν και δεν δινω σκετο , θα ξαναπω για τα σκυλια που ξερω και εδω και εξω που τρωνε μονο πλαταρι , κανουν σπορ και δεν εχουν παθει τιποτα

το προβλημα αν το πλαταρι δινει πολυ κοκκαλο ποιο ειναι ;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τι θα παθει ενα σκυλος(ο δικος μου) ανα τρωει 5 χρονια ξηρα τροφη ρε παιδια? Με εχετε τρομαξει λεμε...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Yπάρχουν 3 βασικά είδη διατροφής

Η ξηρά (που δεν είναι η ξηρά των 15 ευρώ)

Το μαγειρευτό (που δεν είναι κοτόπουλο με ρύζι)

Το ωμό (που δεν είναι πλατάρι)

επίσης υπάρχει και η κανσέρβα αλλά και το παστίτσιο (που παρεπιμπτόντως αν δεν του βάλουμε μπαχαρικά είναι αρκετά καλό μαγειρευτό)

:-D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
αν και δεν δινω σκετο , θα ξαναπω για τα σκυλια που ξερω και εδω και εξω που τρωνε μονο πλαταρι ,
Μονο πλαταρι εννοεις οτι η διατροφη του ειναι νερο και πλαταρι ή οτι εχει αντικαταστησει το κρεας και τα κοκαλα μονο με πλαταρι,αλλα δινει και λαχανικα,ρυζι,κτλ;

Γιατι αν συμβαινει αυτο,δεν ειναι πληρης διατροφη και μου κανει εντυπωση που τα σκυλια δεν εχουν δειξει καποια αδυναμια.

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τι θα παθει ενα σκυλος(ο δικος μου) ανα τρωει 5 χρονια ξηρα τροφη ρε παιδια? Με εχετε τρομαξει λεμε...
Επειδη οσο περισσοτερο διαβαζεις αυτο το φορουμ, τοσο πιο πολυ θα τρομαζεις ....

... να σου πω πώς το βλεπω εγω.

Σε οτιδηποτε αφορα τον σκυλο, από την αρχη, το ψαξιμο (βλ.θεμα επιλογης κουταβιου), την διατροφη, την υγεια, την εκπαιδευση, την εκτονωση, την ευζωία γενικοτερα, υπαρχει το (σχεδον) ιδανικο και τελειο.

Από κει και πέρα, ο καθενας κανει τις περικοπες και τις εκπτωσεις του, αναλογα με την διάθεση, τον χρονο, το χρημα και τις ανησυχιες που εχει.

Οπότε, καποια στιγμη εχεις φτιαξει τον σκυλο που σου ταιριαζει, θα ελεγε καποιος, ή τον σκυλο που σου αξιζει, θα ελεγε καποιος άλλος :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Yπάρχουν 3 βασικά είδη διατροφής

Η ξηρά (που δεν είναι η ξηρά των 15 ευρώ)

Το μαγειρευτό (που δεν είναι κοτόπουλο με ρύζι)

Το ωμό (που δεν είναι πλατάρι)
Την ξηρα την υπερ - αναλυσαμε ηδη.
Για τα άλλα δυο παλι υπαρχουν θεματα, αλλά δεν θα με χαλουσε καθολου να γινεις λιγο πιο περιγραφικος.

Χωρις να θελω να σε πιεσω βεβαια! :D:p