ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ!!!!


Status
Κλειδωμένο θέμα

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
amangos said:
Συμφωνώ με όσα είπες ότι είναι πολύ σωστά, κατά την γνώμη μου.
Με συγχωρείς που επέμεινα, αλλά ήθελα μια ξεκάθαρη τοποθέτηση που δεν θα αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

Συμφωνώ καλά έκανες γιατί αρκετές φορές παρεξηγούνται αυτά που γράφουμε και πολλές παραπάνω αυτά που γράφω εγώ γιατί μερικά πράγματα τα έχω "δυστυχώς" για δεδομένα.

Μαρίνα
 




ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Δεν κατάλαβες Αντώνη. Η Κλειαννα ούτε παρεξηγήθηκε, ούτε μας τα «έσουρε» αλλού. Η Κλειαννα κόπιαρε επιλεκτικά ότι την βόλεψε από δική μου δημοσίευση που αφορούσε το παρόν θέμα χωρίς να μου ζητήσει την άδεια, όπως όφειλε και χρησιμοποίησε τα τμήματα της δημοσίευση μου όπως νομίζε, όπου νόμιζε.

Λόγω της ιδιαιτερότητα του θέματος (να επισημάνω πως εγώ σε όλες τις επικοινωνίες χρησιμοποίησα τα πραγματικά μου στοιχεία) υπήρξε κίνδυνος να δημιουργηθούν παρανοήσεις λόγω του επιλεκτικού κοπιαρισματος που έκανε και να με εκθέσει, χωρίς να έχω συναινέσει και χωρίς να το γνωρίζω.
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.457
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Οκ, γράψε λάθος.
Άλλο κατάλαβα, και δεν μπορούσα να καταλάβω πως προέκυψε τέτοια παρεξήγηση.

Όχι ότι αυτό που λες είναι ασήμαντο, απλώς εγώ κατάλαβα άλλο.

Όταν λες ότι αντέγραψε κομμάτια, τα αντέγραψε αναφερόμενη στο πρόσωπο σου, ή σαν (ας πούμε) δικά της λόγια?
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Αλλού ανέφερε το nick name μου, αλλού αρκέστηκε να γράψει αόριστα «μια κοπέλα δημοσίευσε αυτό…» και αλλού δεν ξέρω και δεν έχω διάθεση να κάνω τον ντετέκτιβ.
Όπως και να έχει νομίζω ότι δικαιούμουν να ξέρω που εμπλέκομαι και που όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοπιάρει επιλεκτικά δημοσιεύσεις κάποιου άλλου και να τις περιφέρει χωρίς να του έχει δοθεί άδεια. Ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα.

Εάν η Κλειαννα ήθελε να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με το θέμα, έπρεπε να ζητήσει εκείνη πληροφορίες σχετικά με την Σιόκου και την κάθε Σιοκου και όχι να προωθεί e-mails ανεξέλεγκτα.
 


Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Έπαθα ακριβώς το ίδιο, με την ιστορία του γερμανικού που είδα ότι δημοσιεύτηκε και εδώ. Και δυστυχώς πρέπει να αφαιρεθεί γιατί εκτός ότι την αφαιρέσαμε και από το δικό μας λόγω του ότι έχει προκύψει θέμα, δεν είχα ενημερωθεί για το copy-άρισμα.

Μαρίνα
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, σε εμάς τουλάχιστον, τακτοποιήθηκε και καλό είναι να τακτοποιηθεί και όπου αλλού δημοσιεύτηκε χωρίς την συναίνεση σας. Οι λόγοι είναι προφανείς. Δεν βοηθάμε το ζώο έτσι…
 


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Kαλησπέρα σε όλους.

Ας ξεκαθαρίσω κάποια πραγματα γιατί έχουν δημιουργηθεί παρεξηγησεις.

Η κυρία Σιώκου δεν μου έχει στείλει αγγελίες για ζώα,τουλάχιστον όχι προσφατα.
Την e-mail adress της όμως δεν αποκλείεται να την έχω από παλιοτερη αγγελία που να μου χε στειλει,δυστυχως δεν θυμαμαι.

Το ''πρόγραμμα υιοθεσιών'' που ανεφερε ίσως εννοεί το δικό ''της'',που κανει στο Κρυονέρι?Υποθεση κανω.

Η κυρία αυτη επικοινώνησε μαζί μου με mail και μου εστειλε και διαφορες φωτό του σπιτιού της,με τα σκυλιά που εχει,λέγοντας συνεχώς γιατί την πηρες τηλ και γιατί την έλεγξες και ότι δεν είχες καμιά δικαιοδοσία να παρεις τον Πρόεδρο του Κρυονερίου...Πραγμα το οποίο μου κακοφανηκε βεβαια.
Γιατί δε ξερω,τα συμπερασματα ειναι του καθενος.
Μου ειπε επίσης ότι εσυ Rottie της έκλεισες το τηλ στα μουτρα και εγώ της επεσήμανα ότι εσύ λες το αντιθετο.

Η απαντηση της γενικώς αφηνε να εννοηθεί ότι είναι πολεμος απο μας ή από ορισμένους,ότι εχουν χωριστεί οι ζωόφιλοι σε στρατοπεδα ενώ αυτη βοηθά με λεφτά απ τη τσεπη της ζωα στο Κρυονερι,και με αρρωστιες και με καλαζαρ κλπ...

Μου τόνισε ότι στο 1ο της mail έλεγε ξεκαθαρα να στείλουμε διαμαρτυρία στο Υπουργείο και να διαμαρτυρηθουμε σ αυτούς να ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.Δεν ζητουσε λεει λεφτά απο τον καθενα μας.

Εγώ δεν έχω λόγο να μη πιστέψω τα όσα μας είπες Rottie,που πολύ καλα εκανες και την πηρες τηλ και είδαμε ότι μπορεί να μην ειναι και τόσο αβοηθητη τελικά αφου η κοινοτητα,όπως παραδεχτηκε και η ίδια , έχει 15 000 ευρώ χρεος σε κτηνιατρους για στειρωσεις,που τα δινουν σε δοσεις των 3000 ευρω,άρα δίνουν καποια λεφτα.Ισως οχι στο χερι της,ίσως οχι με το χρονο..?

Ακομη ομως δεν εχω καταλάβει και δεν μπορώ να παρω θεση τι κανει τελικά αυτη η κυρία.Κι αυτό γιατί δε μπορώ να παω εκεί.
Απ τη μια λεω αν βοηθα και 30 σκυλιά σπίτι της γιατί να την κρίνουμε,όταν το κρατος αδιαφορεί?Βρεθηκαν οι μ.....@@@ γείτονες και της τα δηλητηρίασαν/

Απ την αλλη όμως γνωρίζοντας για εγκλεισμό και συλλεκτες ζωων πολύ φοβαμαι μηπως είναι και τετοια περίπτωση.

Amangos δεν παρεξηγηθηκα με σας,ούτε με τη Rottie ,ούτε εγραψα κατι σε αλλο φορουμ,θαβοντας σας..Καταλαβες λαθος. 8)

Rottie το ότι κοπιαρα τα λόγια σου χωρίς να σε ρωτησω ήταν γιατί ασχοληθηκες με το θεμα,και καθώς είχα δημοσιεύσει όπως και στο dog forum και σε αλλα φορουμ το mail & τις φωτό της κ.Σιώκου,επρεπε να ενημερωσω.
Δεν θα ταν το ίδιο αν τα γραφα ξανα αλλα με δικά μου λόγια?
Πραγματικά δεν ξερω γιατί είναι τόσο κακο.Ουτε θεωρώ ότι τα αντεγραψα επιλεκτικά ή τα παρέφρασα.
Αντεγραψα το σημαντικότερο μερος,τη μεση που ελεγε για την επικοινωνία σου και τις απαντησεις της.
Σε φόρουμ που είσαι και η ίδια ανεφερα το ROTTIE ,γιατί σε ξερουν,ενώ σε καποιο που δεν είσαι,απλα ανεφερα μια κοπελα που επικοινωνησε μαζί της..Γιατί αυτό δημιουργεί μπλεξιμο?

Με το ίδιο σκεπτικό επραξε και η edrua πιστευω,γιατί είδα που έχει δημοσιεύσει κ εκείνη λόγια σου.
Για λόγους ενημέρωσης και μονο τα αντεγραψα.Ζητώ συγγνωμη αν δημιουργησα προβλημα.

Παντως η κ.Σιωκου μου ξανα απαντησε απλα να την παρω τηλ γιατί κουραστηκε να γραφει mail.

Το θεμα είναι ότι όταν προωθείς κατι για βοηθεια ή κατι αλλο δε μπορείς να αφιερώνεις χρόνο να παίρνεις τον καθενα τηλ.μηπως κ από πισω κρυβεται κατι αλλο.Οπως το κανες εσύ κ μπραβο σου Rottie.

Οσο για το Γερμανικό Ποιμενικό,δεν μπορώ να καταλαβω το ''προβλημα'' που δημιουργηθηκε,αφού και ανεφερα το σωματείο απ το οποίο είναι και ότι ψαχνει σπίτι.Τι προβλημα δημιουργεί αυτό,εκτός απ τη βοηθεια ,που πιθανως να βρει σπίτι ?

Ολα αυτά τα λεω με πολύ καλη διαθεση και τόσες μερες δεν είχα απαντησει γιατί απλα ελειπα,όχι επειδή εχω παρεξηγηθεί (amangos!) μαζί σας! :)
 


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Mπορείς να μου πεις ποιοί είναι οι λόγοι?
Αν και δεν έχει δημοσιευτεί αλλου,αν είχε ανα-δημοσιευτεί απο μενα,το ότι ψαχνει σπίτι,τι προβλημα δημιουργει βρε παιδιά?


ROTTIE said:
Το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, σε εμάς τουλάχιστον, τακτοποιήθηκε και καλό είναι να τακτοποιηθεί και όπου αλλού δημοσιεύτηκε χωρίς την συναίνεση σας. Οι λόγοι είναι προφανείς. Δεν βοηθάμε το ζώο έτσι…
 


Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Strays' help said:
Mπορείς να μου πεις ποιοί είναι οι λόγοι?
Αν και δεν έχει δημοσιευτεί αλλου,αν είχε ανα-δημοσιευτεί απο μενα,το ότι ψαχνει σπίτι,τι προβλημα δημιουργει βρε παιδιά?


ROTTIE said:
Το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, σε εμάς τουλάχιστον, τακτοποιήθηκε και καλό είναι να τακτοποιηθεί και όπου αλλού δημοσιεύτηκε χωρίς την συναίνεση σας. Οι λόγοι είναι προφανείς. Δεν βοηθάμε το ζώο έτσι…


Δε μπορώ να αναφέρω τους λόγους που αφαιρέθηκε το θέμα από το δικό μας και από αυτό το forum (ευχαριστώ), απλά έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη του και τους εμπλεκόμενους, κάτι που δε γνωρίζαμε ότι θα συμβεί από την αρχή, αλλά εγώ το έβαλα σε ένα forum και πήγα και το αφαίρεσα, όχι σε εκατό. Και δε μπορώ να ξέρω τώρα αν κάποιος μπορεί να χάσει τη δουλειά του επειδή αυτό το κείμενο έχει μπει παντού.

Γιαυτο σε παρακαλώ τακτοποίησε το και από τα υπόλοιπα μέρη που το έχεις προωθήσει και άλλη φορά σε παρακαλώ να μας ρωτάς πριν προωθήσεις κάτι τέτοιο. Δεν ήταν μια απλή αγγελία αυτό.

Μαρίνα
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Κλειαννα δεν θυμάμαι να σε διόρισα εκπρόσωπο μου.

1. Με ποιο δικαίωμα αναφέρθηκες σε ‘μενα χωρίς να με ρωτήσεις?

2. Ποιος μου αφαιρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσω με τον Πρόεδρο της κοινότητας, από την στιγμή που η εν λόγω κυρία ζητά επιδοτήσεις?
Οι επιδοτήσεις είναι του Προέδρου, της κυρίας Σιωκου ή του ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που έχει κάθε δικαίωμα να μάθει που πάνε τα λεφτά του και γιατί?

3. Η κυρια Σιωκου έχει υπ’ όψιν την ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 280262/2003 ΦΕΚ 1874/17.12.2003 σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς με την οποία είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί?

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν ας ρίξουν μια ματιά στην υπουργική απόφαση http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/ya280262_03.htm
και μετά ας κοιτάξουν τις φωτογραφίες του e-mail της κ. Σιωκου και ας βγάλουν συμπεράσματα.

4. Σχετικά με τις αναδημοσιεύσεις.
Θεωρώ αυτονόητο ότι οποίος θέλει να αναδημοσιεύσει κείμενο που δεν είναι δικό του θα πρέπει:

α) Να πάρει την άδεια από τον συγγραφέα.
β) Να γνωστοποιήσει στο συγγραφέα του άρθρου ΠΟΥ σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει και για ΠΟΙΟ σκοπό.
γ) Να μην κοπιάρει επιλεκτικά ότι τον βολεύει διότι μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση κοπιάρατε επιλεκτικά ότι σας βόλευε από δική μου δημοσίευση, δεν μου ζητήσατε την άδεια, όπως οφείλατε και χρησιμοποιήσατε τα τμήματα της δημοσίευση μου όπως νομίζατε, όπου νομίζατε.
Αυτό ήταν λάθος σας και δεν πρόκειται να επιτρέψω, όσο περνάει από το χέρι μου, να επαναληφθεί. ΤΕΛΟΣ.

Εάν θέλεις εσύ, ή ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσετε συζητήσεις που έχουν γίνει στο Dogforum, θα βάζετε τα link του forum για να μπορεί όποιος θέλει να παρακολουθήσει ολοκληρωμένες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει και να βγάζει τα σωστά συμπεράσματα.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΠΙΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

5. Το θέμα του Γερμανικού ποιμενικού αφορά το Stray. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με το θέμα νομίζω πως το καλύτερο θα είναι να επικοινωνήσεις με τους εκπρόσωπους του σωματείου.

Κλείνοντας

Το αν της έκλεισα εγώ ή όχι το τηλέφωνο δεν θα το απαντήσω διότι είναι παντελώς ΑΝΑΞΙΟ λόγου. Η πρόθεση μας δεν ήταν επ’ ουδενί να στήσουμε μια δίκη-παρωδία, αλλά να αφυπνίσουμε τον κόσμο για είναι επιφυλακτικός και προσεκτικός σε κάθε έκκληση για βοήθεια.

Ελπίζω να έγινα σαφής και να μην με υποχρεωθώ ξανά να ασχοληθώ με θέματα τα οποία ευτελίζουν την έννοια της ζωοφιλίας.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Μετά την απαντητική επιστολή της κ. Σιωκου στο pets.gr, θεωρώ χρέος μου να τοποθετηθώ επί του θέματος και να αποκαταστήσω την αλήθεια τουλάχιστον όπου εμπλέκεται το δικό μου όνομα.

To e-mail της κ. Σιώκου δημοσιεύτηκε από την κ. Κλειννα Μαλαματινα στην διαδικτυακή κοινότητα www.Dogforum.gr στην οποία τυγχάνει να είμαι διαχειρίστρια.
Το εάν είχε πάρει άδεια η κ. Κλειαννα Μαλαματινα για να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της κ. Σιωκου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά.
Θεώρησα χρέος μου να κάνω μια έρευνα σχετικά με όλα αυτά που η κ. Σιωκου κατάγγελλε στο email της, για να ενημερώσω τα μέλη της κοινότητας μας, περί τίνος πρόκειται, μιας και η κ. Κλεαννα Μαλαματινα δεν είχε κάνει κανένα σχετικό έλεγχο, ως όφειλε, πριν δημοσιοποιήσει το θέμα.

Τηλεφώνησα στην κ. Σιωκου και ζήτησα κάποιες πληροφορίες για το θέμα και για να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική, επικοινώνησα και με τον Πρόεδρο της κοινότητας Κρυονεριου κ. Καλαφατελης για να μου πει τη δική του εκδοχή. Μετά από αυτό, δημοσιοποίησα τις πληροφορίες που συνέλεξα στην διαδικτυακή κοινότητα WWW.Dogforum.gr, στην οποία η κ. Κλειαννα Μαλαματινα δημοσίευσε το εν λόγω e-mail και δεν κατέθεσα κανένα δικό μου συμπέρασμα σχετικά με την κ. Σιωκου. Προέτρεψα τα μέλη μας να διαβάσουν τις δυο εκδοχές και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Η κ. Κλειαννα Μαλαματινά χωρίς την δική μου άδεια και χωρίς την άδεια της διαχείρισης του Dogforum.gr, κόπιαρε επιλεκτικά σημεία αυτής μου της δημοσίευσης τα χρησιμοποίησε όπως νόμιζε, όπου νόμιζε, εν αγνοία μου και δημιούργησε ένα απίστευτο κυκεώνα παραφιλολογίας γύρω από το όνομα μου, χωρίς να έχω συναινέσει και χωρίς να το γνωρίζω. Με τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο αυτόπροσδιορίστηκε εκπρόσωπος μου και ήρθε σε επαφή με την κ. Σιωκου μεταφέροντας ότι ήθελε όπως ήθελε από την δημοσίευση μου χωρίς να το γνωρίζω.

Η κ. Σιωκου με κατηγορεί πως κινητοποίησα αντίδραση εναντίον της, ενώ εγώ ουδέποτε δημοσίευσα δικά μου αυθαίρετα συμπεράσματα τα οποία συνέβαλαν σε υποκίνηση αντίδρασης εναντίον της, πως κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα, ενώ άπαντες γνωρίζουν πως είθισται η χρησιμοποίηση nick names στα fora και επιπλέον γνωρίζουν όλοι τα πραγματικά μου στοιχεία, τα οποία ουδέποτε απέκρυψα και χρησιμοποίησα και στην επικοινωνία που είχα μαζί της διότι δεν είχα σκοπό να κρύψω τίποτα από κανένα.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι η κ. Σιωκου μου απέκρυψε την αλήθεια, αλλά κατέθεσα το γεγονός ότι μετά από μια σύντομη συνομιλία που είχα μαζί της, η επικοινωνία μας διακόπηκε απότομα διότι εκείνη μου έκλεισε το τηλέφωνο, όταν θεώρησε πως οι ερωτήσεις μου έγιναν ενοχλητικές.

Επίσης ουδέποτε την κατηγόρησα ότι φωτογράφισε τα ζώα της ενώ πέθαιναν, διότι είναι ηλίου φαεινότερο πως την ώρα που ένα από τα σκυλιά που η κ. Σιωκου συντηρεί στο σπίτι της, ξερνοβολούσε δηλητήριο, κάποιος το φωτογράφισε και η φωτογραφία αυτή βρίσκεται στο e-mail που έστειλε η κ. Σιωκου στην κ. Κλειαννα Μαλαματινα, η οποία και το δημοσιοποίησε. Δεν πρόκειται λοιπόν για «κατηγορία», αλλά για απλή ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ, όπως και εύκολα διαπιστωσιμες θεωρώ τις οφθαλμοφανείς διάφορες ανάμεσα στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται στο e-mail της κ. Σιωκου και τις φωτογραφίες που επισυνάπτονται στην απαντητική της επιστολή της στο pets.gr.

Η κ. Σιωκου ισχυρίζεται ψευδώς ότι προέβην σε καταγγελία εις βάρος της, πράγμα που ποτέ δεν έγινε. Εκτός και εάν ονομάζει «καταγγελία» την επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο της κοινότητας Κρυονεριου, για να μάθω, ως όφειλα, πως καταλήγουν και γιατί τα ζώα αυτά δολοφονημένα και το τι συμβαίνει με το εν λόγω καταφύγιο.
Το εάν είμαι ή όχι «δάκτυλος της κοινότητας Κρυονερίου και του αιμοσταγούς της Προέδρου», μόνο ως αστειότητα μπορώ να το εκλάβω και για αυτό το λόγο το θεωρώ ανάξιο λόγου.

Για τα υπόλοιπα υπάρχουν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές. Ήδη έχω ενημερώσει τον δικηγόρο μου να κάνει μια έρευνα της υπόθεσης. Εάν η εν λόγω κύρια θεωρεί ότι με οποιοδήποτε τρόπο θίχθηκε ας πράξει και αυτή τα δέοντα.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.748
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π