Kαλησπέρα σε όλους.
Ας ξεκαθαρίσω κάποια πραγματα γιατί έχουν δημιουργηθεί παρεξηγησεις.
Η κυρία Σιώκου δεν μου έχει στείλει αγγελίες για ζώα,τουλάχιστον όχι προσφατα.
Την e-mail adress της όμως δεν αποκλείεται να την έχω από παλιοτερη αγγελία που να μου χε στειλει,δυστυχως δεν θυμαμαι.
Το ''πρόγραμμα υιοθεσιών'' που ανεφερε ίσως εννοεί το δικό ''της'',που κανει στο Κρυονέρι?Υποθεση κανω.
Η κυρία αυτη επικοινώνησε μαζί μου με mail και μου εστειλε και διαφορες φωτό του σπιτιού της,με τα σκυλιά που εχει,λέγοντας συνεχώς γιατί την πηρες τηλ και γιατί την έλεγξες και ότι δεν είχες καμιά δικαιοδοσία να παρεις τον Πρόεδρο του Κρυονερίου...Πραγμα το οποίο μου κακοφανηκε βεβαια.
Γιατί δε ξερω,τα συμπερασματα ειναι του καθενος.
Μου ειπε επίσης ότι εσυ Rottie της έκλεισες το τηλ στα μουτρα και εγώ της επεσήμανα ότι εσύ λες το αντιθετο.
Η απαντηση της γενικώς αφηνε να εννοηθεί ότι είναι πολεμος απο μας ή από ορισμένους,ότι εχουν χωριστεί οι ζωόφιλοι σε στρατοπεδα ενώ αυτη βοηθά με λεφτά απ τη τσεπη της ζωα στο Κρυονερι,και με αρρωστιες και με καλαζαρ κλπ...
Μου τόνισε ότι στο 1ο της mail έλεγε ξεκαθαρα να στείλουμε διαμαρτυρία στο Υπουργείο και να διαμαρτυρηθουμε σ αυτούς να ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.Δεν ζητουσε λεει λεφτά απο τον καθενα μας.
Εγώ δεν έχω λόγο να μη πιστέψω τα όσα μας είπες Rottie,που πολύ καλα εκανες και την πηρες τηλ και είδαμε ότι μπορεί να μην ειναι και τόσο αβοηθητη τελικά αφου η κοινοτητα,όπως παραδεχτηκε και η ίδια , έχει 15 000 ευρώ χρεος σε κτηνιατρους για στειρωσεις,που τα δινουν σε δοσεις των 3000 ευρω,άρα δίνουν καποια λεφτα.Ισως οχι στο χερι της,ίσως οχι με το χρονο..?
Ακομη ομως δεν εχω καταλάβει και δεν μπορώ να παρω θεση τι κανει τελικά αυτη η κυρία.Κι αυτό γιατί δε μπορώ να παω εκεί.
Απ τη μια λεω αν βοηθα και 30 σκυλιά σπίτι της γιατί να την κρίνουμε,όταν το κρατος αδιαφορεί?Βρεθηκαν οι μ.....@@@ γείτονες και της τα δηλητηρίασαν/
Απ την αλλη όμως γνωρίζοντας για εγκλεισμό και συλλεκτες ζωων πολύ φοβαμαι μηπως είναι και τετοια περίπτωση.
Amangos δεν παρεξηγηθηκα με σας,ούτε με τη Rottie ,ούτε εγραψα κατι σε αλλο φορουμ,θαβοντας σας..Καταλαβες λαθος. 8)
Rottie το ότι κοπιαρα τα λόγια σου χωρίς να σε ρωτησω ήταν γιατί ασχοληθηκες με το θεμα,και καθώς είχα δημοσιεύσει όπως και στο dog forum και σε αλλα φορουμ το mail & τις φωτό της κ.Σιώκου,επρεπε να ενημερωσω.
Δεν θα ταν το ίδιο αν τα γραφα ξανα αλλα με δικά μου λόγια?
Πραγματικά δεν ξερω γιατί είναι τόσο κακο.Ουτε θεωρώ ότι τα αντεγραψα επιλεκτικά ή τα παρέφρασα.
Αντεγραψα το σημαντικότερο μερος,τη μεση που ελεγε για την επικοινωνία σου και τις απαντησεις της.
Σε φόρουμ που είσαι και η ίδια ανεφερα το ROTTIE ,γιατί σε ξερουν,ενώ σε καποιο που δεν είσαι,απλα ανεφερα μια κοπελα που επικοινωνησε μαζί της..Γιατί αυτό δημιουργεί μπλεξιμο?
Με το ίδιο σκεπτικό επραξε και η edrua πιστευω,γιατί είδα που έχει δημοσιεύσει κ εκείνη λόγια σου.
Για λόγους ενημέρωσης και μονο τα αντεγραψα.Ζητώ συγγνωμη αν δημιουργησα προβλημα.
Παντως η κ.Σιωκου μου ξανα απαντησε απλα να την παρω τηλ γιατί κουραστηκε να γραφει mail.
Το θεμα είναι ότι όταν προωθείς κατι για βοηθεια ή κατι αλλο δε μπορείς να αφιερώνεις χρόνο να παίρνεις τον καθενα τηλ.μηπως κ από πισω κρυβεται κατι αλλο.Οπως το κανες εσύ κ μπραβο σου Rottie.
Οσο για το Γερμανικό Ποιμενικό,δεν μπορώ να καταλαβω το ''προβλημα'' που δημιουργηθηκε,αφού και ανεφερα το σωματείο απ το οποίο είναι και ότι ψαχνει σπίτι.Τι προβλημα δημιουργεί αυτό,εκτός απ τη βοηθεια ,που πιθανως να βρει σπίτι ?
Ολα αυτά τα λεω με πολύ καλη διαθεση και τόσες μερες δεν είχα απαντησει γιατί απλα ελειπα,όχι επειδή εχω παρεξηγηθεί (
amangos!) μαζί σας!