την ταχτοποιώ άλλιώς τη μαυρούλα... χθες πήγαμε απ' την ίον που μένουμε στο γήπεδο του Αιγάλεω κοντά στα 10 χλμ πήγαινε έλαΤης ....μαυρούλας πάντως....κακό δεν θα της έκανε.....
(εκτός κι αν δεν την κολακεύει η φωτό....)![]()
την ταχτοποιώ άλλιώς τη μαυρούλα... χθες πήγαμε απ' την ίον που μένουμε στο γήπεδο του Αιγάλεω κοντά στα 10 χλμ πήγαινε έλαΤης ....μαυρούλας πάντως....κακό δεν θα της έκανε.....
(εκτός κι αν δεν την κολακεύει η φωτό....)![]()
Γείτονα είσαι τρελλός...απο εκεί μέχρι το γήπεδο του Αιγάλεω είναι μακριά ακόμα και με το αμάξι!!χαχαχα
Γιάννενα στο σπίτι του σπιτονοικοκύρη μου απ' όταν ήμουν φοιτητής που παραμείναμε φιλαράκια και αμέσως μετά σε πολύ καλούς φίλους στη Νεράϊδα Ηγουμενίτσας, στον Γκορίλα πάνω απ' την Παραμυθιά, στη Γλυκή, στο Καραβοστάσι, στην Αμμουδιά και σε ορισμένα άλλα μέρη που απλά βρήκα τυχαία στο δρόμο[/QUO
Αμμουδια απο της ωραιοτερες παιδικες διακοπες,πηγαιναμε 3 χρονια!!!Ελπιζω να εχει μεινει ετσι ωραια...παντος οπου και αν λες ειναι ενα και ενα!!!
και ας με αδικούν οι φωτογραφίεςτα αδικεις πολυ τα σκυλακια σας με τις φωτογραφιες πιστευω !
Ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι το ίδιο και για τα δικά σαςΤι κούκλες κοπελιές! Και βλέπω καλοπερνάνε! Διακοπές υπέροχες, βόλτες μεγάλες, μαζί στο σπίτι!....Στην επόμενή μου ζωή θέλω να είμαι σκύλος....του Grifos....
και ας με αδικούν οι φωτογραφίες
Να τις χαίρεστε!![]()
Και η καμερα του κινητου ψηφιακη ειναι!Έχω μόνο το κινητό μου, δεν έχω ψηφιακή φωτογραφική. Κι απ' όσο ξέρω τα κινητά εξακολουθούν να βγαίνουν χωρίς σταθεροποιητή εικόνας κι ευρυγώνιο φάκο, κάνω ό,τι μπορώ με τα μέσα που διαθέτω.
Θέλει να χάσει άλλα 15 κιλά τουλάχιστον.
Είναι της κοπέλας μουΔεν είχες και μια ροτβαιλερίνα?