Δεν μπορούσα ν' αντισταθώ (φωτο απο τα σκυλια μου)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.703
321
Lund, SE
Της ....μαυρούλας πάντως....κακό δεν θα της έκανε.....:D:D:D

(εκτός κι αν δεν την κολακεύει η φωτό....):p
την ταχτοποιώ άλλιώς τη μαυρούλα... χθες πήγαμε απ' την ίον που μένουμε στο γήπεδο του Αιγάλεω κοντά στα 10 χλμ πήγαινε έλα :D:D:D:D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.703
321
Lund, SE
γειτόνισσα;

είναι ωραία όμως ν' αλλάζεις παραστάσεις. συνήθως φτάνουμε το πολύ μέχρι ξάνθου στο Άγιος Παντελεήμονας κοντά, αλλά μιας κι έχει πάρει λίιιιιιγο βάρος είπαμε ν' αυξήσουμε λίγο την μεγάλη βόλτα της ημέρας.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Κάποτε πήγαινα σχολείο στη ΣΚΥΠ απέναντι απο την Ελαίς...κοντά στην Τζαβέλα στο Μικρολίμανο μένω..μη το σκάσεις το σκυλί τόσο μακριά...:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Γιάννενα στο σπίτι του σπιτονοικοκύρη μου απ' όταν ήμουν φοιτητής που παραμείναμε φιλαράκια και αμέσως μετά σε πολύ καλούς φίλους στη Νεράϊδα Ηγουμενίτσας, στον Γκορίλα πάνω απ' την Παραμυθιά, στη Γλυκή, στο Καραβοστάσι, στην Αμμουδιά και σε ορισμένα άλλα μέρη που απλά βρήκα τυχαία στο δρόμο :)[/QUO

Αμμουδια απο της ωραιοτερες παιδικες διακοπες,πηγαιναμε 3 χρονια!!!Ελπιζω να εχει μεινει ετσι ωραια...παντος οπου και αν λες ειναι ενα και ενα!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.703
321
Lund, SE
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Μετά από 67 μέρες που την έχω κατ' αποκλειστικότητα στη διατροφή και στις βόλτες της πέσαμε στα 59,2 κιλά :):):):):)
Είμαι πάρααα πολύ χαρούμενος :):)

Κούκλα δεν είναι τώρα που έχει αδυνατίσει κάπως;;

Attachments

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.703
321
Lund, SE
Έχω μόνο το κινητό μου, δεν έχω ψηφιακή φωτογραφική. Κι απ' όσο ξέρω τα κινητά εξακολουθούν να βγαίνουν χωρίς σταθεροποιητή εικόνας κι ευρυγώνιο φάκο, κάνω ό,τι μπορώ με τα μέσα που διαθέτω.

Θέλει να χάσει άλλα 15 κιλά τουλάχιστον.

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
Τι κούκλες κοπελιές! Και βλέπω καλοπερνάνε! Διακοπές υπέροχες, βόλτες μεγάλες, μαζί στο σπίτι!....Στην επόμενή μου ζωή θέλω να είμαι σκύλος....του Grifos....
τα αδικεις πολυ τα σκυλακια σας με τις φωτογραφιες πιστευω !
και ας με αδικούν οι φωτογραφίες:D
Να τις χαίρεστε! :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.703
321
Lund, SE
Τι κούκλες κοπελιές! Και βλέπω καλοπερνάνε! Διακοπές υπέροχες, βόλτες μεγάλες, μαζί στο σπίτι!....Στην επόμενή μου ζωή θέλω να είμαι σκύλος....του Grifos....

και ας με αδικούν οι φωτογραφίες:D
Να τις χαίρεστε! :)
Ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι το ίδιο και για τα δικά σας :):)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Έχω μόνο το κινητό μου, δεν έχω ψηφιακή φωτογραφική. Κι απ' όσο ξέρω τα κινητά εξακολουθούν να βγαίνουν χωρίς σταθεροποιητή εικόνας κι ευρυγώνιο φάκο, κάνω ό,τι μπορώ με τα μέσα που διαθέτω.

Θέλει να χάσει άλλα 15 κιλά τουλάχιστον.
Και η καμερα του κινητου ψηφιακη ειναι! :D
Μια χαρα φωτο βγαζει, και οι λεπτομερειες στο πατωμα και το ποδι της καρεκλας και το παπουτσι σου φαινονται πολυ καλα, απλα εσυ τραβα μια να φαινεται ο σκυλος...:cool: