Δεύτερος σκύλος? Τη γνώμη σας!

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
.
Πολύ τα αδικουμε όμως γιατι συχνα είναι απιστευτα εξυπνα και τρομεροι φύλακες/προστάτες με όσα μεσα διαθετουν (φωνη, δοντάκια, ευκινησια).[/quote]
Α, όσο για το "φύλακες', τον παραδέχομαι τον μικρό μου. Είναι ο ορισμός του alarm dog, κουνούπι ξένο να πλησιάσει στο σπίτι φωνάζει. Και είναι εξαιρετικά εκφραστικό πλάσμα, από το κορμάκι του και τη φώνή του καταλαβαίνουμε αν είναι γνωστός ή ξένος!
off topic αλλά πολύ χαρακτηριστικό. ΄Ερχομαι Σαβ/κο στο γραφείο γιατί κάνουμε ανακαίνιση και ανοίγω στα συνεργεία. Με τον ΄Αρη. ΄Οπου ακούω και τα σχετικά, χαριτωμένος αλλά μια σταλιά, και τι να σε φυλάξει αυτός κλπ. Ανοίγω, μπαίνουν καμμιά δεκαριά άτομα στο χώρο. Ο δικός μου
μιλιά. Πιάνω την κουβέντα με τον μηχανικό. Σταματάει απ΄έξω το φορτηγάκι της Αlgida να ξεφορτώσει παγωτά στο περίπτερο. Το θηριάκι μου παίρνει στάση "φύλακα", τεντώνεται προς τα εμπρός,ουρίτσα και αυτιά τσιτωμένα και αρχίζει να γαυγίζει...άγρια!Οι εργάτες δεν πιστεύουν στα μάτια τους! (ούτε κι εγώ!).Τι να σκέφτηκε άραγε? Αυτοί που μπήκαν με το αφεντικό μου είναι "δικοί", ο άλλος είναι "ξένος", άρα γαυγίζω/προειδοποιώ?
Τουλάχιστον αποκαταστάθηκε η υπόληψή του!!!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Για μένα σκύλος ήτανε πάντα όποιος ξεπερνούσε τα 40 κιλά. Μέχρι που έμπλεξα με τη Λουκία μου (10-12 κιλά) και ανακάλυψα το θαυμαστό κόσμο των κυνηγόσκυλων!
Κι εγώ που συμβιβάστηκα με τα 20-25 κιλά των shar pei και που μέχρι πρόσφατα σκεφτόμουνα dogue de bordeaux για 2ο σκύλο, την έχω δει πλέον αλλιώς. Πιστεύω θα μπορούσα να πάρω ένα σκυλάκι 3 κιλών αν με κάλυπτε η ιδιοσυγκρασία του και δεν είχα προσδοκίες που εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να καλύψει (πχ σωματοφυλακή). Πάντα θα χαλβαδιάζω τα μεγαλόσωμα σκυλιά (ψέμματα να πω; ) αλλά είναι αλήθεια: η σκυλοσύνη δεν πάει με το κιλό.
Και τα μικρόσωμα έχουνε τόσα πολλά θετικά: πρακτικά, οικονομικά, πας "παντού", μυαλό ξυράφι, μεγάλο προσδόκιμο ζωής και τόσα άλλα.
Και αν τα πάρεις στα σοβαρά και τα αντιμετωπίσεις σαν πραγματικά σκυλιά (γιατί είναι) μπορείς να κάνεις θαύματα.
Τί με νοιάζει αν θα με δει σα χαζογκόμενα κάποιος επειδή ο σκύλος μου δεν είναι rottweiler αλλά ένα γλυκό και χαριτωμένο small munsterlander; Όταν τον ξετρυπώσει στα ερείπια και του σώσει τη ζωή ενώ το rottweiler του ξέρει να φέρνει μόνο το μπαλάκι (γιατί μόνο αυτό του έμαθε να κάνει και απλά κορδώνεται στο πλάι του όταν το βολτάρει) θα ευγνωμονεί το κοντοστούπικο σκυλάκι μου.
(τυχαία παραδείγματα, μην αρχίσετε να παρεξηγείστε οι rottweilerάδες ;) )

Εγώ πάντως θα έλεγα να κάνεις μια λίστα από τα πράγματα που θα ήθελες να κάνεις με το σκύλο σου. Και να δούμε πώς θα μπορούσες να τα πετύχεις.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Loukia η ανάλυσή σου νομίζω ότι πρέπει να μπει στα top posts που πρέπει να διαβάσει όποιος σκέφτεται να πάρει δεύτερο σκύλο!

Θυμήθηκα 2 λίγο παλιότερες συζητήσεις σχετικές με το θέμα τις οποίες προτείνω:

Cocker + Cocker ?

Διεκδικηση φαγητου - νερου

(Οι τίτλοι μπορεί να ξεγελάνε λίγο, αλλά είναι σχετικές συζητήσεις! ;) )

kat201161, σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις! (αφού πρώτα βρεις τι ψάχνεις αν δεν το έχεις βρει ήδη :) )

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
To είπα ήδη, η ανάλυση της Λουκίας ψυχογράφημα ήταν, πολύ με βοήθησε!
Και, xotikouli σ΄ευχαριστώ για τις παραπομπές, κι εγώ σε παλιότερες συζητήσεις έχω βρει πολλές απαντήσεις για τα "θεματάκια" μου.
Λουκία, τη λίστα τη "χρωστάω" δεν την έχω ξεχάσει, χρόνο δεν έχω μέσα στην εβδομάδα.
Ευχαριστώ παιδιά:)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Eπανέρχομαι στο ίδιο θέμα, διότι υπήρξε -απρόσμενη- εξέλιξη!!!
΄Ηθελα ένα δεύτερο σκύλο και σκεπτόμουν ένα γαλλικό. ΄Οπου είχα καταλήξει πως ήθελα ενα σχετικά κατάλληλο για διαμέρισμα, κατά προτίμηση στειρωμένο και όχι κουτάβι (μην ξεκινήσω απ΄το α-β-γ)
΄Οσον αφορά τα "μορφολογικά" , ήθελα κοντότριχο και με όρθια αυτάκια (προσωπικό γούστο!)
΄Οσον αφορά το χαρακτήρα, ήθελα σκύλο συντροφιάς, να τα πηγαίνει καλά με τα παιδιά και με τα άλλα σκυλιά.
Σε ψάξιμο και παίρνοντας ιδέες πιά (είμαι και "έμπειρη" τώρα που σας ξέρω, μπαίνω, ψάχνω κλπ) βρίσκω το καταφύγιο στο οποίο αναφέρεται συχνά η kopritis(χίλια thanks Πηγή)
...και εκεί, στα προς υιοθεσία, βλέπω τη Μποξερίνα, ένα θηλυκο Μπόξερ, ενάμιση έτους περίπου, στειρωμένο, εμβολιασμένο και όλα τα σχετικά...
και την ερωτεύομαι κεραυνοβόλα:rolleyes:
:):):)
την έχω ήδη "εικονικά υιοθετήσει", αύριο θα πάμε με τα παιδιά μου να τη γνωρίσουμε και...
θα προσπαθήσω, όσο γίνεται μέσα στο καλοκαίρι, με διακοπές ,κατασκηνώσεις και όλα τα σχετικά να είμαι κοντά της
και από το φθινόπωρο , πρώτα ο Θεός, ίσως την πάρω και μαζί μας στο σπίτι μόνιμα.
Η του καταφυγίου με διαβεβαίωσε πως πρόκειται για εξαιρετικό σκυλί.
Τι άλλο να πω, περιμένω πως και τί να τη πάρω αγκαλιά!
Αύριο θα τη γνωρίσω, ήδη τη θεωρώ "δική μου"
΄Ετσι, για να σας το πω!
Ευχαριστώ για τις γνώσεις , την υποστήριξη, τις ιδέες.
Φωτογραφίες της μπουμπούς μου εν καιρώ:):):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eπανέρχομαι στο ίδιο θέμα, διότι υπήρξε -απρόσμενη- εξέλιξη!!!
΄Ηθελα ένα δεύτερο σκύλο και σκεπτόμουν ένα γαλλικό. ΄Οπου είχα καταλήξει πως ήθελα ενα σχετικά κατάλληλο για διαμέρισμα, κατά προτίμηση στειρωμένο και όχι κουτάβι (μην ξεκινήσω απ΄το α-β-γ)
΄Οσον αφορά τα "μορφολογικά" , ήθελα κοντότριχο και με όρθια αυτάκια (προσωπικό γούστο!)
΄Οσον αφορά το χαρακτήρα, ήθελα σκύλο συντροφιάς, να τα πηγαίνει καλά με τα παιδιά και με τα άλλα σκυλιά.
Σε ψάξιμο και παίρνοντας ιδέες πιά (είμαι και "έμπειρη" τώρα που σας ξέρω, μπαίνω, ψάχνω κλπ) βρίσκω το καταφύγιο στο οποίο αναφέρεται συχνά η kopritis(χίλια thanks Πηγή)
...και εκεί, στα προς υιοθεσία, βλέπω τη Μποξερίνα, ένα θηλυκο Μπόξερ, ενάμιση έτους περίπου, στειρωμένο, εμβολιασμένο και όλα τα σχετικά...
και την ερωτεύομαι κεραυνοβόλα:rolleyes:
:):):)
την έχω ήδη "εικονικά υιοθετήσει", αύριο θα πάμε με τα παιδιά μου να τη γνωρίσουμε και...
θα προσπαθήσω, όσο γίνεται μέσα στο καλοκαίρι, με διακοπές ,κατασκηνώσεις και όλα τα σχετικά να είμαι κοντά της
και από το φθινόπωρο , πρώτα ο Θεός, ίσως την πάρω και μαζί μας στο σπίτι μόνιμα.
Η του καταφυγίου με διαβεβαίωσε πως πρόκειται για εξαιρετικό σκυλί.
Τι άλλο να πω, περιμένω πως και τί να τη πάρω αγκαλιά!
Αύριο θα τη γνωρίσω, ήδη τη θεωρώ "δική μου"
΄Ετσι, για να σας το πω!
Ευχαριστώ για τις γνώσεις , την υποστήριξη, τις ιδέες.
Φωτογραφίες της μπουμπούς μου εν καιρώ:):):)
Λοιπον, μιας και είπαμε για φωτογραφίες, αύριο που θα πάει η kat με τα παιδιά και το δικιλο:p:p να επισκεφτεί το καταφύγιο, θα πάω κι εγώ με το Γκογκολάκι να δει το φιλαράκι του το Φρέντο και μόλις έμαθα οτι είναι ελεύθερη και η xotikouli αύριο και θα έρθει κι αυτή μαζί να βγάλει καλές φωτογραφίες τα αδεσποτούλια!! Αν ενδιαφερεται να έρθει και κανένας άλλος μαζί μας να δει από κοντά το καταφύγιο και τα σκυλάκια, στείλτε μου ΠΜ να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί.

Kat, θα τα πουμε κι από κοντά αυριο, αλλά θέλω να πω ότι χαίρομαι πολύ που θα μπεις σ'αυτή τη διαδικασία, ασχετα με το αν τελικά θα πάρεις τη μποξερίνα, και ακόμα περισσότερο που εμπλέκεις τα παιδιά σου! Η εμπειρία θα είναι ανεκτίμητη γι'αυτά νομίζω. Επισης χαίρομαι που δεν παίρνεις μια βεβιασμένη απόφαση και θέλεις να γνωρίσεις καλά το σκυλάκι πριν κάνεις οτιδήποτε!:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μπραβο Κατερινα! Τέλεια:)
Μπορεις να την "κλείσεις" απο τωρα την μποξερινα και να την παρεις το φθινοπωρο?
Τι γινεται αν εμφανιστει καποιος με καλες προϋποθεσεις και την ζητησει άμεσα?
Λενε οτι ειναι κλεισμενη, την δινουν ή σε ειδοποιουν να την παρεις πιο συντομα?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μπραβο Κατερινα! Τέλεια:)
Μπορεις να την "κλείσεις" απο τωρα την μποξερινα και να την παρεις το φθινοπωρο?
Τι γινεται αν εμφανιστει καποιος με καλες προϋποθεσεις και την ζητησει άμεσα?
Λενε οτι ειναι κλεισμενη, την δινουν ή σε ειδοποιουν να την παρεις πιο συντομα?
Κάτσε βρε!!! Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε!!! Μην προτρέχεις......

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Νομιζω οτι ειπε πως εκανε ηδη εικονικη υιοθεσια οποτε πληρωνει για τη διαμονη της και τις αναγκες της και δεν χρειαζεται πια να τη δωσει το καταφυγιο.

Συγχαρητηρια kat, να τη χαιρεσαι!:) Kopritis θα σου στησουν αγαλμα στο καταφυγιο οπως πας:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η Κατερινα ειπε οντως οτι εχει υιοθετησει εικονικα την μποξερινα αλλά εμενα μου φανηκε οτι εννοουσε οτι την εχει υιοθετησει στο μυαλο της.
Αν υπαρχει ορος "εικονικη υιοθεσια" με την μεταφραση που παρεθεσες, ως ασχετος απο καταφυγια δεν τον γνωριζω :)

Οπως και να χει, αντε βρε Κατερινα, γνωρισε την και αν ταιριαξετε παρτην να τελειωνουμε! :D
Γιατι να περιμενεις το φθινοπωρο?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Νομιζω οτι ειπε πως εκανε ηδη εικονικη υιοθεσια οποτε πληρωνει για τη διαμονη της και τις αναγκες της και δεν χρειαζεται πια να τη δωσει το καταφυγιο.

Συγχαρητηρια kat, να τη χαιρεσαι!:) Kopritis θα σου στησουν αγαλμα στο καταφυγιο οπως πας:D
Οχι παιδιά, δεν πάει έτσι..... εικονική υιοθεσία σημαίνει μεν οτι καλύπτει τα έξοδα του σκύλου (μερικώς ή ολικώς), αλλά πάντα σκοπός του καταφυγίου (αλλα και του εικονικού ανάδοχου φαντάζομαι) είναι να βρει ο σκύλος ένα πραγματικό σπίτι! Ιδανικά ο ίδιος ο εικονικός ανάδοχος προωθεί το σκύλο όπως μπορεί καλύτερα γιατι το καταφύγιο με τόσα σκυλιά, τι να πρωτοκάνει???? (πχ αυτό που προσπαθώ να κάνω εγώ με το Φρέντο)

Τωρα αν εν τω μεταξύ ευδοκιμήσει το ειδύλιο και θέλει ο εικονικός ανάδοχος να γίνει και πραγματικός ανάδοχος, τότε το θέμα μπαίνει σε άλλη βάση και ξεκινάει η αντίστοιχη διαδικασία. Η Μαριάνθη πάντως δε δινει σκύλο αν υποπτευθεί οτι ο σκύλος θα κακοπεράσει ή θα ξαναγυρίσει στο καταφύγιο γιατι έχει δει πολλά..... (της έχουν γυρίσει πίσω σκυλιά σε διάστημα από δυο ώρες μέχρι 6 χρόνια!!!! Και πιστεψτε με, δε φταίγαν τα σκυλιά.....)

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Α συγγνωμη δεν το ηξερα, νομιζα οτι μετα την εικονικη υιοθεσια τον κρατουσαν.

Καλα σοβαρα της επεστρεψαν σκυλο μετα απο 6 χρονια; Τι εκαναν τοσο καιρο, το σκεφτοντουσαν;; Και τον δεχτηκε; (καλα βεβαια και τι να εκανε..):mad:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Α συγγνωμη δεν το ηξερα, νομιζα οτι μετα την εικονικη υιοθεσια τον κρατουσαν.

Καλα σοβαρα της επεστρεψαν σκυλο μετα απο 6 χρονια; Τι εκαναν τοσο καιρο, το σκεφτοντουσαν;; Και τον δεχτηκε; (καλα βεβαια και τι να εκανε..):mad:
Φυσικά τον δέχτηκε. Είναι φοβερό σκυλί. Και εκτός αυτού η Μαριάνθη θεωρεί όλα τα σκυλιά που περνάνε απο τα χέρια της δικά της!!!:):):) Αναφέρεται σε όλα ως "ο σκύλος μου".:D:D

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Ναι λαθος μου, εννοουσα αν δεχτηκε να τον δωσουν πισω οι ιδιοκτητες. Αλλα και τι αλλο μπορουσε να κανει, δεν μπορουσε να τους αναγκασει να τον κρατησουν..:( (αν και τι παιζει με τα συμβολαια υιοθεσιας για αυτο το θεμα; δεν υπαρχουν ειδικες ρητρες;)

Απο αυτα που εχω διαβασει παντως για την περιβοητη Μαριανθη, πρεπει να ειναι εκπληκτικος ανθρωπος!:):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κοίτα με το δεδομένο ότι αν δεν τα πάρουν πίσω, τα σκυλιά καταλήγουν στο δρόμο, και επίσης με το δεδομένο οτι πολλά μένουν καιρό στο καταφύγιο μέχρι να υιοθετηθούν οπότε υπάρχει δέσιμο (στην ουσία μόνο αυτή και ο άντρας της τα φροντίζουν), δεν υπαρχει περίπτωση να μην παρουν πίσω το σκύλο.... κατα τη γνώμη μου τα συμβόλαια είναι άχρηστα...... δεν υπάρχει τρόπος να τιμωρήσεις τον ανέυθυνο χωρίς να την πληρώσει ο σκύλος.....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σαν τα ζευγάρια που χωριζουν μετα απο 30 χρόνια γάμου λογω ασυμφωνιας χαρακτηρων.

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Ξεκίνησα να γράφω το μεσημέρι, μόλις γυρίσαμε απ΄το καταφύγιο, πιάνει μια καταιγίδα, πέφτουν κεραυνοί, πέφτει το ρεύμα!
Τώρα ξανακατάφερα να στρωθώ.
Λοιπόν... πήγα με τη μικρή μου. Μετά το πρώτο -ευχάριστο-σοκ της παρουσίας τόσων όμορφων,χαδιάρικων ζώων γύρω μας, πηγαίνουμε να τη δούμε.
Εννοείται πως της έχω πάρει περιλαίμιο, λουρί, σκάλιμπορ, μία τσάντα με διάφορες λιχουδιές.
Η Μαριάνθη με προειδοποιεί πως είναι εξαιρετικού χαρακτήρα σκυλί αλλά...αγαρμπούλα.
Και τη βλέπουμε. Είναι κούκλα, έχει όλα όσα μου αρέσουν σε ένα σκυλί. Συμπαγές σώμα πολύ αρμονικό και γεροδεμένο, όρθια αυτάκια (της τα έχουν κόψει όμως και είναι πολύ μικρά), περίεργο χρώμα (μαύρο,μπεζ ,γκρι ανακατεμένα).Πηδάει πάνω μας όλη την ώρα,κάνει σαν τρελλή από τη χαρά της. Την πηγαίνουμε λίγο βόλτα, ηρεμεί, κάθομαι κάτω και την παίρνω αγκαλίτσα.
Την παίρνει και η κόρη μου λιγο, που ,ενώ τη λατρεύει με το που την βλέπει, φοβάται όταν πηδάει πάνω της. Λες και το καταλαβαίνει κι αυτή όμως, και με το παιδί είναι πιο προσεκτική.
Δεν μείναμε πάρα πολυ και ειλικρινά, προσπάθησα να αντισταθώ στην παρόρμηση να την βουτήξω αγκαλιά και να την φέρω στο σπίτι. ΄Ομως θα ξαναπάω το συντομώτερο (η Μαριάνθη μου είπε πως μπορώ και μεσοβδόμαδα, αρκει να το ξέρει μια μέρα πριν), να τη βγάλω βόλτα και να της πάω τα αγόρια, το γιο (ο οποίος έχει σκάσει απ΄το κακό του που δεν ήρθε μαζί μας το πρωί) και το "δίκιλο" για να γνωριστούνε.
Οπότε θα τα "ξαναπούμε " σύντομα για το δεύτερο σκύλο μου!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λοιπόν,να σας πω κι εγώ τα δικά μου συμπεράσματα απο τη σημερινή επίσκεψη:

1. Χάρηκα πολύ που γνώρισα τις κυρίες (xotikouli και kat). Είναι κι οι δύο σούπερ!:):):)

2. To κλικ μεταξύ Κατερίνας και μποξερίνας (η οποία καταλήξαμε τελικά ότι είναι mix με πίτμπουλ) ήταν προφανές! Περιττό να σας πω ότι η Κατερίνα ήταν τόσο υπεραπορροφημένη με τη σκυλίτσα που δεν έδωσε καμία σημασία στο Φρεντουλίνο!! :D:D:D

3. H μποξερίνα είναι κουκλάρα! Πραγματικά πολύ όμορφο σκυλί. Καλά για το χαρακτήρα, δε συζητάμε, μας έλουσε στα φιλάκια και τις αγκαλιές!

4. Εχουμε ένα μικρό ζητηματάκι με την κόρη της kat που δεν είναι συνηθισμένη σε... σκυλιά ανω των 3 κιλών και στην αρχή φοβόταν λίγο όταν η σκυλίτσα και το Φρεντουλίνι πηδούσαν απάνω της (τα έχει κακομάθει η Μαριάνθη, που γουστάρει τις αγκαλιές....:rolleyes::rolleyes: ). Πάντως και στη λίγη ώρα που είμασταν εκει, είδαμε μεγάλη βελτίωση και προς το τέλος την άφηνε να τις δίνει φιλάκια ελεύθερα (οπως και να του κάνουμε, αλλό το φιλάκι απο τσιουάουα, αλλο το φιλάκι από τη Μποξερίνα που έχει μια γλώσα σπάτουλα!!!):D:D Μάλιστα ενώ στην αρχή τραβούσε βέβαια η σκυλίτσα στο λουρί, προς το τέλος την περπατούσε η κορη της Κατερίνας χωρίς να τραβάει!!! Συμφωνήσαμε με την xotikouli ότι θα μάθει πολύ γρήγορα να περπατάει σωστά, αρκεί να διαβάσει η kat τις οδηγίες!!!:p:p

5. Φυσικά μόλις άρχισε ή xotikouli να βγάζει φωτογραφίες τα σκυλιά, πλάκωσε η μπόρα.... εβγαλε πάντως αρκετές φωτογραφίες, παρά τις δυσχέρειες και την ευχαριστούμε πολύ!!!:):)

Αυτά. Αν μου'ρθει κάτι άλλο, θα σας το πω αργότερα.

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Η Κατερινα ειπε οντως οτι εχει υιοθετησει εικονικα την μποξερινα αλλά εμενα μου φανηκε οτι εννοουσε οτι την εχει υιοθετησει στο μυαλο της.
Αν υπαρχει ορος "εικονικη υιοθεσια" με την μεταφραση που παρεθεσες, ως ασχετος απο καταφυγια δεν τον γνωριζω :)

Οπως και να χει, αντε βρε Κατερινα, γνωρισε την και αν ταιριαξετε παρτην να τελειωνουμε! :D
Γιατι να περιμενεις το φθινοπωρο?
Γιατί μέσα στο καλοκαίρι ,τα ωράρια μας είναι πολύ ακανόνιστα. Τα παιδιά πηγαίνουν σε δύο κατασκηνώσεις, πρώτη και τρίτη περίοδο και στα ενδιάμεσα πηγαίνουμε δεκαήμερες διακοπές(τέλος Ιουλίου και αρχές Σεπτέμβρη). Πολύ συχνά φυσικά τα παίρνουμε διήμερα ή τριήμερα (όπως τώρα, από την Πέμπτη είναι στο σπίτι)... από την άλλη, λόγω καλοκαιριού, κοιμούνται αργά, ξυπνάνε ότι ώρα θέλουνε...προτιμώ να την πάρω από φθινόπωρο που όλοι έχουμε τους ρόλους και τους χρόνους μας. Και υπάρχει πρόγραμμα για όλα, φορτωμένο μεν αλλά υπάρχει.
Δεν μπορώ να φανταστώ να πάρω τώρα την Ιρίνα μου και σε δέκα μέρες να την επιστρέψω στο καταφύγιο να μου την κρατήσουν για να φύγω διακοπές. Και μετά να τη φέρω σ΄ένα άδειο σπίτι, αφού τα παιδιά θα ξαναφύγουν κι εγώ μέρα παρά μέρα θα πηγαίνω Λαύριο για να τα βλέπω.
Αυτή τη φορά τα σκέπτομαι όλα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.