Ντενις δεν καταλαβες η κανεις οτι δεν καταλαβες? οτι αυτον τον διαγωνισμο τον εχασε ολο το φορουμ?
Σου ειπα σε γεννα Φιλα αυτο ειναι εξαιρεση,εχω δει τετοιες γεννες,και εχω δει και Φιλα με δυσπλασια C ενηλικο,σε εμας φαινετε το σκυλι απο την γραμμη του,αν ειναι απο τα βαρια(οχι σε κιλα αλλα στο στησιμο του )ειναι επιφοβο,δεν παιρνω εγω τετοια σκυλια,εγω διαλεγω σκυλια σπορτ,σκυλια που να εχουν μεν 60 κιλα αλλα να κανουν και κανα σαλτο στο καπω του Range Rover για πλακα,σκυλια που ερχονται κατα πανω μου με φουλ ταχυτητα και στους 10 ποντους αλλαζουν κατευθινση(με 60 κιλα βαρος),σκυλια που ειναι 8 χρονων 68 κιλα,και με θολωμενο τριχωμα να μπορουν να πηδανε χαντακια 3-4 μετρων φαρδος γελωντας,σκυλια 5 χρονων με 60 κιλα που πηδανε σαν καγκουρω στα πισω ποδια επι 3-4 μετρα(χωρις εντολες και μπουρδες).
Με λιγα λογια δεν βλεπω εξετασεις,βλεπω γονεις και προγονους οσους μπορω(με οσο τιμιο μπορει να ειναι ενα πετιγκρι),αν δω γονεις οπως τους θελω εγω και οχι οι εξετασεις,γονεις τσακαλια και οχι κατι ψοφιμια που εβλεπα σε εκθεσεις,τοτε παιρνω σκυλο τον μεγαλωνω τον βλεπω εγω και τον ζευγαρωνω εγω,οποιος παιρνει σκυλι απο εμενα πρεπει να εμπιστευετε εμενα οχι τα χαρτια,σαν το μαγειριο που παει καποιος και τρωει.
Αλλα ειπαμε στην δικη μας ρατσα ο κανονας ειναι οτι σκυλια με Α δεν θα εβγαζαν σκυλια με C,αυτο θα ηταν εξαιρεση,αλλα ειναι κατι που δεν μπορειτε να καταλαβετε,στα Φιλα το στραβο φαινεται,ξενιζει αμεσως στο ματι,αν εβγαιναν αυτα σκυλια,και περνουσαν απο τις δικες μου εξετασεις θα εβλεπα αμεσως και πριν το ακτινολογικο(6 με 12 μηνων) οτι κατι δεν παει καλα με αυτο το σκυλι,ειδικα το με μορφη δυσπλασιας C,για μενα θα ηταν μετα ολη η γεννα ακυρη και δεν θα ζευγαρωνα σκυλο που δεν παιζει μαζι μου οπως πρεπει να παιζει ενα υγιες Φιλα.