Oχι δεν βλέπω καμία κατεύθυνση, και ξαφνικά βλέπω και έναν mod να μην ξέρει και τί λέει ...
H φράση μου αυτή έχει γραφεί μεταξύ άλλων πρίν ενάμισι χρόνο σε παρόμοια συζήτηση περί δυσπλασίας και δεν είναι η μόνη σίγουρα ...
Επίσης - άσχετο με την θέση σου ώς moderator - αν έχεις ακούσει κάποια στοιχεία ή κάποιες ιστορίες, να τις παραθέσεις για να γίνει μία Α συζήτηση, από εμένα ή τον Omarock που κατέχουμε πολύ καλά το θέμα :-D
Αλλιώς γιατί να χαλάσω περαιτέρω τον χρόνο μου εγώ για το "για πείτε - για πείτε" το δικό σου ?
H φράση μου αυτή έχει γραφεί μεταξύ άλλων πρίν ενάμισι χρόνο σε παρόμοια συζήτηση περί δυσπλασίας και δεν είναι η μόνη σίγουρα ...
Καλό θα είναι να έχεις διαβάσει ΚΑΛΑ το forum του οποίου κάνεις τον moderator, και να γνωρίζεις καλά τους χρήστες τους οποίους κατηγορείς για εσκεμμένα offtopic.Γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάς στον Novak (από άποψη αξιοπιστίας (φαίνεσθαι). Το αμέσως καλύτερο είναι να εξετάσεις εδώ, ενώ αν θές να κάνεις πραγματικά κουτσουκέλα, πάς οπουδήποτε αλλού.
Επίσης - άσχετο με την θέση σου ώς moderator - αν έχεις ακούσει κάποια στοιχεία ή κάποιες ιστορίες, να τις παραθέσεις για να γίνει μία Α συζήτηση, από εμένα ή τον Omarock που κατέχουμε πολύ καλά το θέμα :-D
Αλλιώς γιατί να χαλάσω περαιτέρω τον χρόνο μου εγώ για το "για πείτε - για πείτε" το δικό σου ?