αφου ο γιατρος σου ειναι πολυ καλος ,και εσυ εισαι γνωστης , γιατι ανησυχεις και αναρωτιεσαι ?τι να τα κανεις τα τεστ και τις εξετασεις ?τι να κανεις θαματολογεια και ερωτησεις ? τι να κανεις ταραμαδες ? να οι χαλβαδες και οι απαντησεις σου με το αντιβιογραμμα......τι ?....δεν ξερεις τι ειναι αυτο?...πες στον επιστημονα γιατρο σου να σου δωσει τα φωτα του !Ο γιατρος ειναι πολυ καλος ξερει λογικα γι αυτο δεν χρειαστηκε να μου πει ν κανουμε τεστ .Ταραμα ρωτησε τον ανδρα σου ενα σκυλι γι να αποφυγει τον τυφο πρεπει να ειναι 4 μηνων γιατι τα εμβολια πανε σε δοσεις ενα εμβολιο καθε μηνα επι 3 μηνες αυτο δηλ αλλα που να ξερεις εσυ δεν εχεις ιδεα τι σου γινετε το παιζεις στο ξαναλεω σχετικη και δεν εχεις πει κατι σωστοΤο σκυλακι το πηρα 1μιση μηνων και το εχω 2 μηνες και να ηθελα δεν προλαβαινα να του κανω εμβολια μονο αποπαρασιτωση του ειχα κανει πριν 20 μερες
![]()
Τα κουταβια μπορουν να ξεκινουν στην ηλικια των 6 εβδωμαδων τα εμβολια- και οταν υπαρχει προβλημα στην περιοχη με Παρβο ακομα πιο νωρις. Στο πρωτο εμβολιο σχεδον παντα γινεται εμβολιασμος ενατια του Παρβοιο (και μορβα, ηπατιτιδα, λεπτο) Επαναλειπτικος εμβολιασμος γινεται σε 20-30 μερες απο το πρωτο- αρα σε ηλικια 10.5-12 εβδωμαδων- αρα καλλιστα θα μπορουσε το κουταβι σου σε ηλικια 4 μηνων (16 εβδωμαδων) να ειχε ολοκληροσει τα σημαντικοτερα εμβολια.Ο γιατρος ειναι πολυ καλος ξερει λογικα γι αυτο δεν χρειαστηκε να μου πει ν κανουμε τεστ .Ταραμα ρωτησε τον ανδρα σου ενα σκυλι γι να αποφυγει τον τυφο πρεπει να ειναι 4 μηνων γιατι τα εμβολια πανε σε δοσεις ενα εμβολιο καθε μηνα επι 3 μηνες αυτο δηλ αλλα που να ξερεις εσυ δεν εχεις ιδεα τι σου γινετε το παιζεις στο ξαναλεω σχετικη και δεν εχεις πει κατι σωστοΤο σκυλακι το πηρα 1μιση μηνων και το εχω 2 μηνες και να ηθελα δεν προλαβαινα να του κανω εμβολια μονο αποπαρασιτωση του ειχα κανει πριν 20 μερες
![]()
Πω δεν βγαζω ακρη τι να πω ρε υπερβολικοι ελεος αντι να συμβουλευεται κραζετε και το παιζεται καπως ιστορια.ΚΑΛΑ ειχα ακουσει απο εκτροφεις οτι εδω μεσα ειναι πολοι .....ζητάει βοήθεια υποτίθεται
αλλά μετά κάνει πως δεν την χρειάζεται
το λοιπόν φίλε
μπές σε ένα σάιτ εταιρίας που κάνει εμβόλια και δές πότε ξεκινάνε τα εμβόλια στον σκύλο και πότε ολοκληρώνονται να δείς πόσο μα πόσο "όχι έξυπνος" είσαι-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΣ
Kαι τότε γιατί μας τίμησες με την παρουσία σου?ΚΑΛΑ ειχα ακουσει απο εκτροφεις οτι εδω μεσα ειναι πολοι .....
Vasiliki μ ουτε εγω τα ξερω γι αυτο αφηνω τον γιατρο να πει οτι ξερει γιατι τον εμπιστευομαι απολυταΤί εννοείς όταν λες πως θέλει τρεις μήνες το εμβόλιο του τύφου α) γίνεται στον τρίτο μήνα? ή β) μετά από τρεις μήνες αποκτά ανοσία ο οργανισμός?
Εμένα στον 1 1/2 μήνα είχε κάνει το τετραπλό, που νομίζω περιλαμβάνει και του τύφου (δεν τα ξέρω και καλά) πάντως το εμβόλιο που είχε κάνει ήταν eurican DHPPI2 L