Επείγον - Τύφος!!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Εμενα δεν μου ειπε κατι τετοι αλλα λογικα οταν περασουν οι ωρες θα του ξανα βαλω οποτε ειναι το ιδιο

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι δεν κάνατε ακομα το τεστ κοπράνων για να ειστε σίγουροι αν είναι τύφος ή όχι.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
εδώ δεν γίνανε τα εμβόλια στο σκυλί ...εσύ λες για τεστ κοπράνων;:confused::eek:

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Ο γιατρος ειναι πολυ καλος ξερει λογικα γι αυτο δεν χρειαστηκε να μου πει ν κανουμε τεστ .Ταραμα ρωτησε τον ανδρα σου ενα σκυλι γι να αποφυγει τον τυφο πρεπει να ειναι 4 μηνων γιατι τα εμβολια πανε σε δοσεις ενα εμβολιο καθε μηνα επι 3 μηνες αυτο δηλ αλλα που να ξερεις εσυ δεν εχεις ιδεα τι σου γινετε το παιζεις στο ξαναλεω σχετικη και δεν εχεις πει κατι σωστο :) Το σκυλακι το πηρα 1μιση μηνων και το εχω 2 μηνες και να ηθελα δεν προλαβαινα να του κανω εμβολια μονο αποπαρασιτωση του ειχα κανει πριν 20 μερες :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Ηξερες όμως να το βγάζεις έξω να παίρνει τον αέρα του...
Και άλλαξε ύφος και τρόπο ομιλίας γιατί το έχεις παρακάνει... Δεν σου μιλάω για σεβασμό και ευγένεια γιατί προφανώς σου είναι άγνωστες έννοιες. Σταμάτα όμως να είσαι προκλητικός. Δεν κερδίζεις τίποτα έτσι. Αντιθέτως...

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
vergilakos, τουλάχιστον το πρώτο εμβόλιο θα έπρεπε να το είχατε κάνει, μεσα σε δύο μήνες δεν κάνεις μόνο αποπαρασίτωση αλλά και δύο εμβόλια

mareco θα μπορούσα κάλλιστα να την είχα πατήσει κι εγώ γιατί η κτηνίατρος που είχα μου είχε πει πως στις δεκαπέντε μέρες μετά το πρώτο εμβόλιο μπορώ να το βγάλω βόλτα, όπως και έκανα.

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Vergilakos, σου έχει γίνει ήδη μια επισήμανση!
Το μέλος έχει επιλέξει το nick Tara και με αυτό πρέπει να του απευθύνεσαι!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Ο γιατρος ειναι πολυ καλος ξερει λογικα γι αυτο δεν χρειαστηκε να μου πει ν κανουμε τεστ .Ταραμα ρωτησε τον ανδρα σου ενα σκυλι γι να αποφυγει τον τυφο πρεπει να ειναι 4 μηνων γιατι τα εμβολια πανε σε δοσεις ενα εμβολιο καθε μηνα επι 3 μηνες αυτο δηλ αλλα που να ξερεις εσυ δεν εχεις ιδεα τι σου γινετε το παιζεις στο ξαναλεω σχετικη και δεν εχεις πει κατι σωστο :) Το σκυλακι το πηρα 1μιση μηνων και το εχω 2 μηνες και να ηθελα δεν προλαβαινα να του κανω εμβολια μονο αποπαρασιτωση του ειχα κανει πριν 20 μερες :)
αφου ο γιατρος σου ειναι πολυ καλος ,και εσυ εισαι γνωστης , γιατι ανησυχεις και αναρωτιεσαι ?τι να τα κανεις τα τεστ και τις εξετασεις ?τι να κανεις θαματολογεια και ερωτησεις ? τι να κανεις ταραμαδες ? να οι χαλβαδες και οι απαντησεις σου με το αντιβιογραμμα......τι ?....δεν ξερεις τι ειναι αυτο?...πες στον επιστημονα γιατρο σου να σου δωσει τα φωτα του !
εδω δυστυχως τα παιδια ειναι της σαρακοστης και σου εδωσαν σημασια

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα κουταβια μπορουν να ξεκινουν στην ηλικια των 6 εβδωμαδων τα εμβολια- και οταν υπαρχει προβλημα στην περιοχη με Παρβο ακομα πιο νωρις. Στο πρωτο εμβολιο σχεδον παντα γινεται εμβολιασμος ενατια του Παρβοιο (και μορβα, ηπατιτιδα, λεπτο) Επαναλειπτικος εμβολιασμος γινεται σε 20-30 μερες απο το πρωτο- αρα σε ηλικια 10.5-12 εβδωμαδων- αρα καλλιστα θα μπορουσε το κουταβι σου σε ηλικια 4 μηνων (16 εβδωμαδων) να ειχε ολοκληροσει τα σημαντικοτερα εμβολια.

Θα επρεπε να εχεις τυψεις επειδη επραξες ανευθυνα και απαραδεκτα (εαν δεν εχουμε τα χρηματα για τα βασικα ΔΕΝ παιρνουμε σκυλο) , και οχι να γινεσαι εριστικος και να προσβαλλεις τα αλλα μελη του φορουμ!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ζητάει βοήθεια υποτίθεται
αλλά μετά κάνει πως δεν την χρειάζεται

το λοιπόν φίλε
μπές σε ένα σάιτ εταιρίας που κάνει εμβόλια και δές πότε ξεκινάνε τα εμβόλια στον σκύλο και πότε ολοκληρώνονται να δείς πόσο μα πόσο "όχι έξυπνος" είσαι-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΣ

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Οταν τα αλλα μελοι του φορουμ μιλανε προσβλητικα θα μιλω και εγω .Το σκυλακι στον δρομο το βρηκα και το πηρα και το εμβολιο κατα τυ τυφου θελει 3 μηινες :) Και αυτη να μιλαει καλυτερα !Το υφος δεν το αλλαζω αν δεν θες να το βλεπεις απλα μην κοιταζεις τα θεματα μου .Vasiliki οντως και εμενα κατι τετοιο μου εχει πει :$

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
ζητάει βοήθεια υποτίθεται
αλλά μετά κάνει πως δεν την χρειάζεται

το λοιπόν φίλε
μπές σε ένα σάιτ εταιρίας που κάνει εμβόλια και δές πότε ξεκινάνε τα εμβόλια στον σκύλο και πότε ολοκληρώνονται να δείς πόσο μα πόσο "όχι έξυπνος" είσαι-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΣ
Πω δεν βγαζω ακρη τι να πω ρε υπερβολικοι ελεος αντι να συμβουλευεται κραζετε και το παιζεται καπως ιστορια.ΚΑΛΑ ειχα ακουσει απο εκτροφεις οτι εδω μεσα ειναι πολοι .....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
φίλε
εμείς για το σκυλί και την μεταξύ σας σχέση νοιαζόμαστε
και περισσότερο απο τον κτηνίατρο σου -που πληρώνεται κιόλας
αν δεν σου αρκεί αυτό και κολλάς που κάποιοι σε επέκριναν που το είχες ανεμβολίαστο και το παράταγες να βόσκει όπου νά ναι
και μετά επέμενες κιόλας ότι ,άνθρωποι που προσπαθούσαν απο ενδιαφέρων να σε βοηθήσουν ,δεν ξέρουν τι λένε και μίλαγες και αναιδέστατα με την σιγουριά του κάθε ημιμαθή

το τι είχες ακούσει με αφήνει παγερά αδιάφορο

αν δεν είσουν μέλος εδώ το κουτάβι θα είχε άλλη πορεία και η ημιμάθειά σου αργότερα μπορεί να δημιουργούσε και σε άλλο προβλήματα

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Τί εννοείς όταν λες πως θέλει τρεις μήνες το εμβόλιο του τύφου α) γίνεται στον τρίτο μήνα? ή β) μετά από τρεις μήνες αποκτά ανοσία ο οργανισμός?
Εμένα στον 1 1/2 μήνα είχε κάνει το τετραπλό, που νομίζω περιλαμβάνει και του τύφου (δεν τα ξέρω και καλά) πάντως το εμβόλιο που είχε κάνει ήταν eurican DHPPI2 L

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Τί εννοείς όταν λες πως θέλει τρεις μήνες το εμβόλιο του τύφου α) γίνεται στον τρίτο μήνα? ή β) μετά από τρεις μήνες αποκτά ανοσία ο οργανισμός?
Εμένα στον 1 1/2 μήνα είχε κάνει το τετραπλό, που νομίζω περιλαμβάνει και του τύφου (δεν τα ξέρω και καλά) πάντως το εμβόλιο που είχε κάνει ήταν eurican DHPPI2 L
Vasiliki μ ουτε εγω τα ξερω γι αυτο αφηνω τον γιατρο να πει οτι ξερει γιατι τον εμπιστευομαι απολυτα:(.Ξερεις τι νευριαζω ρε παιδια ειμαι αρχαριος 1 με 2 χρονια ασχολουμαι με τα σκυλια ακομα μαθαινω γιατι να μην με βοηθησουν και κανουν το αντιθετο κραζουν ξερΩ οτι φταιω εγω και μονο που εχει αρρωστησει αλλα πειτε μου τι να κανω γι να το βοηθησω οχι ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ:-|

Last edited:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Μια κι με ρωτάς, θα σου πω.
Δεν έχω παρακολουθήσει όλες τις συζητήσεις, αλλά μου έκανε εντύπωση πως τη στιγμή που είχες το σκυλί σου με τύφο παρακολουθούσες και απαντούσες σε κάποια άσχετα θέματα, πράγμα που αν συνέβαινε σε μένα δε θα είχα την ίδια διάθεση. Δεύτερον λίγο καιρό είμαι στο φόρουμ αλλά έχω δει πολλές φορές μέλη να ζητούν βοήθεια και στη συνέχεια να βρίζουν αυτούς που τους απάντησαν. Τρίτον η υπερβολή που ίσως βλέπεις είναι από την αγάπη για τα σκυλάκια κράτα αυτά που μπορείς να μάθεις είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσουν. Τέταρτον η ευγένεια είναι μεγάλο όπλο:)

Βάλε κι ένα ερωτηματικό για το γιατρό, πάρε και μια δεύτερη γνώμη όταν το σκυλί έχει κάτι σοβαρό το ψάχνουμε λίγο

Last edited: