Καθόλου...Ατυχες το παράδειγμα σου...φίλε μου.![]()
Απέχουμε μακράν. Δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, ούτε για το σκύλο σου.
Κρίμα...
Καθόλου...Ατυχες το παράδειγμα σου...φίλε μου.![]()
Σκυλος ειναι και θα κατουραει οπου να 'ναι.Σκυλος ειναι Κατερινα και golden μαλιστα και σκαβει τον κηπο.Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ζησεις με αυτο και αφου εχεις προβλημα με τον ιδιοκτητη του σπιτιου περιορισε τον σκυλο.
ότι απέχουμε μακράν...αυτό είναι σίγουρο. Και δεν με ενοχλει καθόλου το γεγονός. Είμαι κατά του ξύλου...όπως είσαι και συ κατά του κολάρου...Καθόλου...
Απέχουμε μακράν. Δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, ούτε για το σκύλο σου.
Κρίμα...
Αυτο ζητάω και γω..να μου δωσουν την εναλλακτική...αλλά μέχρι στιγμής δεν ε΄χω ακούσει καμία.Νομιζω πως αν ΕΝΑΣ εγραφε την εναλακτικη μεθοδο πιο συγκεκριμενα, δεν θα χρειαζοταν καν 30 σελιδες συζητησης και θα μας επειθε ολους πως το η.κ. ειναι αχρηστο και βιαιο για τις συγκεκριμενες περιπτωσεις.
Για καποιο λογο αυτο δεν εγινε, ουτε το ονομα του εκπαιδευτη του George K. ακουσαμε, ουτε πως εκπαιδευει τα σκυλια.
Γιατι αραγε;
Ο.κ. γιατί δεν υπάρχει καμμία εγγύηση για φόλα και μερικοί μας παραμυθιάζουν.romelaki,
Τον εκπαιδευουμε μονο στο "διπλα" και το "ελα". :-|
Πάλι οι ειρωνείες και καμία λύση..Κατερίνα, το κολλάρο το δοκίμασες εσύ με δική σου απόφαση.Το σκυλί σου το ρώτησες ??
Θα μου πεις σιγά μην το ρωτήσω κιόλας,αφου τον ταίζω,του προσφέρω στέγη,τον πάω βόλτες και όλα τα σχετικά.
Εξ άλλου σκύλος είναι....
Εγώ πάντως δεν τον ρωτάω ούτε για τις αμπούλες που του βάζω, ούτε για τα εμβόλια που του κάνω, ούτε για τις ωρες που τον αφήνω μόνο του, ούτε για το αν του αρέσει να είναι στο λουρί, ούτε για το αν του αρέσει το φαϊ που τρώει, ούτε το αν θα προτιμούσε να τρώει κάτι άλλο, ούτε για το αν γουστάρει να κατουράει μόνο έξω απο το σπίτι, ούτε για το αν θα ήθελε να κοιμηθεί πάνω στο κρεβάτι....Κατερίνα, το κολλάρο το δοκίμασες εσύ με δική σου απόφαση.Το σκυλί σου το ρώτησες ??
Θα σε συμβουλευα να κοιταξεις ξανα την εκπαιδευση γιατι δεν πρεπει ο σκυλος σου να συνδυασει το κολαρο με τη διορθωση, δηλαδη να φοραει τις μερες που δεν κανετε εκπαιδευση ενα dummy στο ιδιο βαρος και σχημα με το κανονικο. Κατα την γνωμη μου δεν ισχυει"ξεχνα το κολαρο" αλλα μεσω της σταθερης επαναληψης καθε 4 μερες το συνδυαζει σιγουρα.romelaki,
Τον εκπαιδευουμε μονο στο "διπλα" και το "ελα". :-|
Ο.κ. το βρισκω λογικο, ευχαριστω.Θα σε συμβουλευα να κοιταξεις ξανα την εκπαιδευση γιατι δεν πρεπει ο σκυλος σου να συνδυασει το κολαρο με τη διορθωση, δηλαδη να φοραει τις μερες που δεν κανετε εκπαιδευση ενα dummy στο ιδιο βαρος και σχημα με το κανονικο. Κατα την γνωμη μου δεν ισχυει"ξεχνα το κολαρο" αλλα μεσω της σταθερης επαναληψης καθε 4 μερες το συνδυαζει σιγουρα.
Σκυλος ειναι και θα κατουραει οπου να 'ναι.
Σκυλος ειναι και θα κηνυγαει γατες.
Σκυλος ειναι και θα καβαλαει τα ποδια μας.
Σκυλος ειναι και θα τρωει ο,τι βρει στο δρομο.
Μηπως, τελικα, τον σκυλο τον τυρανναμε με οποιαδηποτε εκπαιδευση και θα επρεπε απλα να τον αφηνουμε στην ησυχια του, να κανουμε το σταυρο μας μην φαει καμια φολα και να ειμαστε ολη μερα με το σφουγγαροπανο στο χερι;