Εγω πάντως το δοκίμασα...στον εαυτό μου..
Για πες μας εντυπώσεις βρε τρελοκομείο!!!
Εγω πάντως το δοκίμασα...στον εαυτό μου..
Για πες μας εντυπώσεις βρε τρελοκομείο!!!![]()
![]()
Τι ρατσα ηταν το αναισθητο;;......μακριά δαιμονισμένοι,,
έχω δεί εφαρμογή ηλ.κολάρου στην μέγιστη ένταση σε σκυλί και αυτό δεν πήρε χαμπάρι.
Δεν το έχω δοκιμάσει πάνω μου για να σας πω τις ''γαργαλιστικές'' μου εμπειρίες αλλά περιγράφω αυτό που είδα.
Καλά ο δικός σου...θα το θεωρούσε και ένα relaxing μασάζ....!!!!!!Στον δίκο μου φαντάζομαι οτι αν πότε του έβαζα Η.Κ. στη χαμήλη ένταση, το πολύ πολύ να σταμάταγε για να ξυστεί![]()
Δεν εξαρταται μονο απο τη ρατσα, αν το σκυλι ηταν πχ δεμενο στην αυλη αρκετο καιρο και πετιοταν να γαβγισει περαστικους, η ευαισθησια του λαιμου γινεται μικροτερη.Δεν έχουν όλες οι ράτσες την ίδια ευαισθησία, είναι γνωστό αυτό.
Στον δίκο μου φαντάζομαι οτι αν πότε του έβαζα Η.Κ. στη χαμήλη ένταση, το πολύ πολύ να σταμάταγε για να ξυστεί![]()
Καθόλου πλάκα δεν κάνω..λες να έβαζα στον σκύλο μου ένα τέτοιο εξάρτημα...χωρίς να το έχω δοκιμάσει πρώτα εγω? Ούτε σε 1000 χρόνια...πλακα μου κανεις?![]()
Θα διαμαρτυρηθώ για τη χρήση της λέξης σοκ.Επισης το σκυλι μπορει να συνηθισει τα μικρης εντασης σοκ απο το η.κ. αν αυτο υπερ-χρησιμοποιειται με το αποτελεσμα να θελει μεγαλυτερης κλιμακας σοκ για να νιωσει αρκετη ενοχληση, ωστε να εκτελεσει την εντολη.
Η Orijen είναι πολύ νόστιμη σε σύγκριση με τη nutro που είχα δοκιμάσει..Φυσικά και το έχω δοκιμάσει πάνω μου αλλά έχω πείσει κι αρκετούς να το δοκιμάσουν. (Ξηρά τροφή δεν έχω δοκιμάσει αλλά χτες δοκίμασα κάτι μεζεδάκια που ήθελα να τα κόψω με τα δόντια στο δρόμο. )
Ισως δεν εκφραστηκα σωστα - εννοουσα, αν δεχονται μικρης κλιμακας διορθωση (καλυτερα το ειπα;Θα διαμαρτυρηθώ για τη χρήση της λέξης σοκ.
Επίσης διαφωνώ και στο δεύτερο μέρος. Τα σκυλιά που εκπαιδεύονται με e-collar χρειάζονται μικρότερη ένταση για να ανταποκριθούν όσο περνάει ο καιρός.