Η ιστορία μιας υιοθεσίας


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Έχουμε και τ αποτελέσματα της ακτινογραφίας για τα ισχία.
Με όριο άρθρωσης τις 105 μοίρες έχουμε :
1. γωνία Νorberg 99 δεξιά - 102 αριστερά
2. Απουσία οστεοαρθρίτιδας
Ευρήματα συμβατά με δυσπλασία ισχίου αμφοτερόπλευρα.

με λίγα λόγια μου είπε οτι έχει δυσπλασία ήπιου βαθμού C. Δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό σκεύασμα με την διατροφή, μπορεί να κάνει κανονικά όλες τις δραστηριότητές της και να μην πάρει βάρος.
 
  • Like
Reactions: mareco


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Χρόνια πολλά dogforum,

λογικά η Θάλεια είναι κοντά στα 3 της έτη. Ωρίμασε αισθητά το τελευταίο 6μηνο, με αποτέλεσμα να επικοινωνούμε καλύτερα. Εξακολουθεί να έχει κρατήσει και να εξελίσσει τις αρετές του χαρακτήρα της.

Μας βρίσκετε σε φάση εκπαίδευσης και κοινωνικοποίησης της Θάλειας με τα άλλα σκυλάκια. Έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά να επισκεπτόμαστε χώρους με "κοινωνικοποιημένα" σκυλιά μπας και αρχίσει να αδιαφορεί για την ύπαρξή τους. Η αλήθεια είναι οτι έχουμε κάνει μια μικρή πρόοδο. Κάποιοι "έμπειροι" του χώρου είπαν οτι η σκύλα δεν έχει πρόβλημα με άλλα σκυλιά αλλά έχει πρόβλημα με τα σκυλιά τα οποία θέλουν να πλησιάσουν ή κοιτάζουν το μπαμπά και τη μαμά. Εκδηλώνει μια μορφή κτητικότητας προς εμάς εναντίων άλλων 4ποδων. Σαν να λέμε οτι ζηλεύει αν μας πλησιάσουν άλλα σκυλιά. Επιβεβαιώσαμε κατά κάποιο τρόπο τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό όταν αλλάξαμε σκύλους. Η Θάλεια ήταν ήρεμη με άλλα σκυλιά όταν ήταν άγνωστος άνθρωπος στο λουρί της και δαιμονιζόταν όταν έβλεπε εμένα κοντά σε άλλο σκύλο.

Ταυτόχρονα δουλεύουμε και λίγο πιο προχωρημένη υπακοή. Σκεπτόμαστε σοβαρά να δώσουμε για BH κάποια στιγμή. Φαντάζομαι οτι θα είναι μια καλή εμπειρία άρα... γιατί οχι. Άσχετα με το αποτέλεσμα θα μας ωφελήσει αρκετά.

Ένα μεγάλο μου άγχος σχετικά με την κοινωνική της συμπεριφορά ως προς τους ανθρώπους δεν υπάρχει πλέον. Κάναμε διάφορα τεστ επί σειρά ημερών όπου η σκύλα περπάτησε και έζησε ανάμεσα σε άγνωστους ανθρώπους. Μάλιστα σε κάποια τεστ ανεβάσαμε τον βαθμό δυσκολίας βάζοντας στην εξίσωση και ερεθιστή. Το Θαλούρι έδειξε οτι μπορεί να ξεχωρίζει τις καλές απο τις κακές προθέσεις ενός ανθρώπου. Ήταν απαθής απέναντι στους αδιάφορους ή τους φιλικούς προς αυτήν. Τα τεστ έγιναν και υπό βροχή (που δεν την γουστάρει καθόλου), σπίτι μας, σε ξένα σπίτια αλλά και σε εξωτερικούς χώρους που δεν έχει ξαναπάει. Γενικά δεν μας έδωσε την παραμικρή αφορμή για να ανησυχήσουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχουμε πάντα το νου μας. Ακόμα και με τα πιτσιρίκια έδειξε μεγάλη ανοχή, καμία αντίδραση από μέρους της στις φωνές, τα γέλια και τις άγαρμπες κινήσεις τους. Εντυπωσιάστηκα και σας μιλώ ειλικρινά. Παρόλο που ζω στο ίδιο σπίτι με αυτό το σκύλο για 1,5 χρόνο δεν περίμενα τόσο άψογη συμπεριφορά από μέρους της. Όσο βλέπω καλά στοιχεία πάνω της τόσο περισσότερο θέλω να εξερευνώ νέους κόσμους μαζί της (BH, agility κλπ) και ευτυχώς έχω μια πρόθυμη και ανθρωποκεντρική σκύλα που θέλει να βιώνει νέες εμπειρίες μαζί μας.
 

Attachments





ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
Αύριο κλείνουμε 1 χρόνο μαζί !

Ααα ρε Θαλούρι.. να σαι καλά ρε σκυλούνι μου

(η πρώτη φωτο είναι απο την μέρα που πήγαμε να την πάρουμε)
Μαγικά κάνατε.
 


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Μαγικά κάνατε.
Τα πιο απλά πράγματα κάνουμε, φαγητό, νερό, παιχνίδια, αγάπη, εκπαίδευση. Όλα τα άλλα τα κάνει μόνη της. Όταν αποφάσισα να την πάρω υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι θα κάνω όσα περισσότερα μπορώ για να γίνει η ζωή της καλύτερη. Δεν θα χάσει ποτέ βόλτα, δεν θα στερηθεί τίποτα.
Ήταν στο μαύρο της το χάλι όταν την βρήκαμε, τόσο εμφανισιακά όσο και ψυχολογικά. Ένα σκυλί που οχι μόνο δεν είχε τραφεί-ανατραφεί σωστά, αλλά είχε γεννήσει στον πρώτο της οίστρο (απ όσο μπορώ να καταλάβω). Άρα όποια ανάπτυξη και να είχε, σταμάτησε. Με καλή τροφή και γυμναστικούλα φτάσαμε στο σήμερα.

Για πρώτη φορά (και νομίζω τελευταία), νοιώθω ότι θέλω να κάνω σύγκριση της Θάλειας με την φυλή cane corso και θα το κάνω συνειδητά στο dogforum. Στο φόρουμ απο το οποίο έχω μάθει τόσα πολλά και συνεχίζω να μαθαίνω, γνωρίζοντας οτι όποιοι διαβάσουν αυτό το post αντιλαμβάνονται οτι καταθέτω την άποψή που διαμόρφωσα μετά απο 2 χρόνια συμβίωσης και οτι δεν θα παρεξηγηθούν οι σκέψεις μου (οτι θέλω να βγάλω τον κόπρο καθαρόαιμο). Στον δρόμο όποιος και αν με ρωτάει απαντώ οτι το βρήκα στο δρόμο δεν ξέρω απο μάρκες-ράτσες κλπ. Ακόμα και άνθρωποι που γνωρίζουν τη φυλή κλπ δυσκολεύονται να πιστέψουν οτι αυτό το σκυλί υιοθετήθηκε απο φιλοζωική.
Δεν ξέρω απο ποια γέννα προέκυψε αυτό το σκυλί, αν είναι απο ιδιώτη, αν είναι puppymilάδικο, ή απο που κρατάει η σκούφια της αλλά πραγματικά τολμώ να πω οτι είναι ένα καταπληκτικό cane corso. Απο μορφολογικής πλευράς δεν έχει να δείξει καταπληκτικά πράγματα αλλά σαν γενική εικόνα είναι ένα αποδεκτό corso. Στον εσωτερικό της κόσμο όμως έχει να δείξει τόσα πολλά. Το ταμπεραμέντο της, ο ισορροπημένος της χαρακτήρας, η φύλαξη που κάνει, η μαχητικότητά της, η αγάπη της προς τα ζαβολιάρικα παιδιά που γνωρίζει και η λατρεία προς την οικογένειά της, όλα δείχνουν οχι απλά ένα corso, αλλά ένα πολύ καλό corso το οποίο αντέχει την πίεση, είναι συνεργάσιμο και προσπαθεί να καταλάβει τι θες για να το κάνει και να είστε όλοι μαζί χαρούμενοι. Ένα σκυλί που σε κάθε ευκαιρία διψάει για δράση και θέλει να ζει έντονα την ζωή της.
Τι να πρωτοθυμηθώ σε αυτό το ταξίδι των 2 ετών...
το σφηνωμένο κόκαλο που μας άφησε να βγάλουμε απο το στόμα ενώ μας γνώριζε 5 λεπτά?
οτι αυτή η σκυλα για κάμποσες ημέρες κάθε πρωί που μας έβλεπε έπεφτε κάτω και κατουριόταν πάνω της?!
οτι πέρασε περίπου μια εβδομάδα μέχρι να μας πλησιάσει και μετά κατουριόμασταν εμείς απο την χαρά μας?
τα μεγάλα σημάδια απο ξύλο που χε φάει και ανακαλύπταμε σταδιακά στο κορμί της?
Που ενώ ήμασταν μαζί μόνο μερικούς μήνες, στην πρώτη πραγματική απειλή που αισθάνθηκε το σκυλί έκανε ενα κλικ το μυαλό του, ξέχασε όλα τα άγχη και τις τραυματικές εμπειρίες που είχε και βγήκε μπροστά να μας προστατέψει?
Που πήδηξε απο ένα μικρό παραθυράκι στον πρώτο όροφο για να έρθει να μας βρει.
Και πόσα λάθη έχουμε κάνει και μας λέγατε μην κάνετε αυτό κάντε το άλλο, και μπερδεύαμε το σκυλί και μετά άντε να το ξεμπερδέψουμε.
Να σας εκμυστηρευτώ οτι την μια και μοναδική φορά που το παράκανα με το μάλωμα, μου άρπαξε το χέρι μες τη μέση του δρόμου και το έσφιξε ελάχιστα. Με κοιτούσε με κατεβασμένα τ' αυτιά, σαν να μου λέει, κατάλαβα οτι έκανα μαλακία αλλά μην το παρατραβάς, μην μου συμπεριφέρεσαι και συ έτσι. Και απο τότε είναι η αλήθεια την σέβομαι 100 φορές περισσότερο, οχι απο φόβο, είναι αγνός σεβασμός.
Τι φοβερή εμπειρία που είναι να ζεις μ΄ έναν σκύλο..?!

Στις 20 Ιουλίου του 2017, που έγραψα το πρώτο post, οτι θέλω ένα corso αλλά θέλω να δώσω σπίτι και σ ένα αδέσποτο... μάλλον ήταν ευθυγραμμισμένοι οι πλανήτες μου και με άκουσε το σύμπαν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, το Θαλούρι μας είναι απείρως καλύτερο απ όσο ποτέ θα μπορούσα να φανταστώ.
 


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Στο εχω πει απο την πρωτη στιγμη και θα στο λεω καθε φορα:
ο Θεος και η τυχη εκανε τους δρομους σας να συναντηθουν και να εκπληρωθουν και τα ονειρα ολων σας!
Εχεις στα χερια σου ενα σκυλι που αν ηθελες να το αγορασεις δυσκολα θα το εβρισκες!
Ελπιζω να ειστε τυχεροι να ζησετε πολλα πολλα χρονια μαζι!
 








Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Day 746

Καλησπέρα forum,
Κλείσαμε 2 χρόνια κ 2 εβδομάδες με την Θάλεια μας.

Όλα καλά εδώ, από υγεία και διάθεση είμαστε μια χαρά. 2 αξιοσημείωτα συμβάντα έχω να μοιραστώ μαζί σας.

Πήγαμε ένα 3ήμερο με 2 άγνωστους για την Θάλεια ανθρώπους. Ήταν άψογοι όλοι στην συμπεριφορά τους, και τα δίποδα προς την Θάλεια, και η Θάλεια προς τα δίποδα.
Ξαφνικά ένα πρωινό χτυπάει το κουδούνι και ήταν μια γειτόνισσα η οποία είδε κίνηση και ήρθε να πει μια καλημέρα μαζί με μερικά ζαρζαβατικά από τον κήπο της. Μπήκε μέσα ενώ είχα την Θάλεια πίσω μου. Μόλις η γειτόνισσα είδε το σκυλί ξετρελάθηκε από χαρά, πήγε η Θάλεια την μύρισε, και η γειτόνισσα άρχισε να την χαϊδεύει. Το χάδι έγινε έντονο, μετά έσκυψε και πήρε αγκαλιά-κεφαλοκλείδωμα το σκυλί και άρχισε να το φιλάει στο κεφάλι. Εμάς δεν μας αφήνει να της το κάνουμε αυτό, δεν της αρέσουν τα φιλιά και οι αγκαλιές. Τότε η Θάλεια προσπάθησε να φύγει αλλά η γειτόνισσα έσφιξε πιο πολύ με αποτέλεσμα το σκυλί να της πατήσει ένα δυνατό γκρρρ και μια μασελιά στον αέρα για να την αφήσει ήσυχη. Αυτό που με ικανοποίησε πολύ και το αναφέρω ως αξιοσημείωτο είναι οτι η Θάλεια δεν θέλησε να δαγκώσει, απλά να την απωθήσει για να την αφήσει ήσυχη.
Το 2ο είναι οτι κάθε φορά που έφευγα απο το σπίτι ήταν κολλημένη στο παράθυρο και περίμενε να γυρίσω (παρόλο που υπήρχε η ¨μαμά¨ της στο σπίτι). Με νοιάζεται η σκατούλα και ας μην το δείχνει όσο είμαστε μαζί.

Με τα άλλα ζώα και την χαζή της συμπεριφορά το δουλεύουμε ασταμάτητα. Μπορώ να πω οτι έχουμε κάνει μια μικρή, πολύ μικρή πρόοδο.

Αυτά τα ολίγα, κυρίως ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές μας.
Σας βάζω και μερικές λαχανιασμένες φωτογραφίες.
 

Attachments



PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Από τα δύο συμβάντα επιβεβαιώνεται, για μια ακόμα φορά, αυτό που φαίνονταν από την αρχή. Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ τυχεροί. Το Θαλούρι είναι δώρο Θεού.
Καλές διακοπές και πολλά μπάνια να κάνει.

Με την γειτόνισσα πάντως έδειξες υπερβολικά μεγάλη υπομονή… Δεν θα έφταιγε μετά η Θάλεια…
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
Για εμένα η αντίδραση της Θάλειας στη γειτόνισσα είναι υπόδειγμα αντίδρασης σκύλου με καθαρό μυαλό.
" Δεν μου αρέσουν τα πολλά πολλά μαζί σου και γι'αυτό σε ξεφορτώνομαι χωρίς να το κάνουμε ιδαίτερο θέμα"
Μπράβο..
Καλές διακοπές να έχετε
 


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το έχουμε συζητήσει με το κορίτσι αυτό το περιστατικό. Και οι 2 ήμασταν παρόντες και μάλιστα σε λιγότερο από ένα μέτρο απόσταση από το σκυλί. Αλλά έγινε τόσο γρήγορα που κατάφερα και βούτηξα το σκυλί μετά την μασελιά.
Το ξέρω ότι αν γινόταν στραβή θα ήταν δικό μου το φταίξιμο. Κάθε φορά κάνω σαν την κακιά πεθερά, μη το σκυλί εκεί, φύγε εσύ δίπλα από το σκύλο, κλπ και όλοι γύρω μου λένε ότι είμαι υπερβολικός. Δεν φανταζόμουν ότι και αυτή η Χριστιανή θα πέσει πάνω στο σκυλί λες και ήταν λούτρινο.

Τεσπα, ήταν ένα μάθημα που ευτυχώς δεν έγινε μάθημα.

Σας βάζω κ μια φωτό να ευθυμήσουμε (συνέβη πριν μια εβδομάδα εξω απο ένα μπαρμπερικο)
η σκυλίτσα κυνηγούσε ενα γατί
 

Attachments



mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.859
Το "χαχα" για την...εύθυμη φωτό! :ROFLMAO:

Κάθε φορά κάνω σαν την κακιά πεθερά, μη το σκυλί εκεί, φύγε εσύ δίπλα από το σκύλο, κλπ και όλοι γύρω μου λένε ότι είμαι υπερβολικός.
Καλά κάνεις και είσαι υπερβολικός. Λέω εγώ! Προσέχεις για να έχεις (y)

Δεν φανταζόμουν ότι ...
Γιατί αν δεν είσαι υπερβολικός, όταν φυσικά πιστεύεις εσύ, ότι οφείλεις να είσαι, γνωρίζοντας τον σκύλο σου, έρχονται και αυτές οι προτάσεις του..."δεν φανταζόμουν ότι..." οι οποίες ποτέ, δεν έχουν καλή συνέχεια.

Οποιος φυλάει τα ρούχα του, τα έχει όλα. Ξαναλέω εγώ :rolleyes:
 
  • Like
Reactions: Pepev50


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Είχα ξεχάσει να σας πω γι αυτή την ιστοριούλα.
Στη γειτονιά μου γνωρίζω που μένουν τα περισσότερα σκυλιά σε μεγάλη ακτίνα λόγω των περιπάτων που κάνουμε με την Θάλεια. Συχνά πυκνά τα βρίσκω να περιπλανώνται στους δρόμους και τα επιστρέφω σπίτια τους αφού πω στους ιδιοκτήτες οτι στο τσακ δεν το πάτησε ένα αυτοκίνητο (το οποίο είναι ψέμα) μπας και τους ευαισθητοποιήσω να τα προσέχουν περισσότερο.

Πριν κάνα μήνα λοιπόν είδα μια σκύλα (look cane corso) η οποία μάλιστα είχε γεννήσει πρόσφατα. Δεν το είχα ξαναδεί το σκυλί και δεν ήξερα που μένει. Κατέβηκα απο το αμάξι, της μίλαγα αλλά έφυγε κάπως φοβισμένη. Την ακολούθησα για κανά 5λεπτο χωρίς να την πλησιάζω επίμονα. Κάποια στιγμή σταμάτησε και την τσάκωσα. Την χάιδεψα, με έγλυψε και μετά... τι ? Τι την κάνω τώρα? που την πάω? Την πήγα μέχρι τον κεντρικό δρόμο και κάτσαμε εκεί κανά μισάωρο, είχε ξαπλώσει στα πόδια μου και της χάιδευα την κοιλιά. (Δεν θα πω ψέμματα οτι μου πέρασε απο το μυαλό να την πάω σπίτι μέχρι να βρούμε το σπίτι της αλλά θα γινόταν σφαγή με το άλλο το ζούδι). Κάποια στιγμή είδα 2 τύπους να περπατάνε και να κοιτάζουν δεξιά κ αριστερά. Ήταν τα αφεντικά της. Την πήραν απο την πέτσα και αυτοί να την πάνε σπίτι (καθώς δεν είναι νορμάλ να ψάχνεις τον σκύλο σου και να κρατάς λουρί). Τους είπα το γνωστό παραμύθι με το αμάξι, με ευχαρίστησαν εγκάρδια που μάζεψα το σκυλί.
Φυσικά τους ακολούθησα να δω που μένει η σκύλα και ανακάλυψα οτι μένει σε ένα ωραίο αγροκτηματάκι με κότες και γαλοπούλες που κυκλοφορούν ελεύθερες. Περνάω κάθε 3-4 ημέρες να δω αν είναι εκεί και αυτή μας γαβγίζει λυσσασμένα.
 

Attachments



Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Φρίσμπι, μπαλάκια, καγκουριές στη θάλασσα, και πεζοπορίες στα δροσερά βουνά.
Όλα καλά εδω :giggle:
 

Attachments



Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Καλημέρα σας,

εχω μια ερώτηση σχετικά με την γυμναστική-εκτόνωση του Θαλουρίου.
Σαφώς δεν είναι ένα σκυλί με υψηλή και ανεξάντλητη ενέργεια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι με έναν περίπατο είναι κομπλέ. Θα σας πω το πρόγραμμά μας για να μου πείτε αν κατά την άποψή σας το σκυλί εκτονώνεται επαρκώς.
Πήρα και χρησιμοποιώ ένα από αυτά τα ρολόγια προπόνησης το οποίο μετράει απόσταση καρδιακούς παλμούς κλπ, με σκοπό να ξέρω ακριβώς πόσο περπατάμε και σε τι ρυθμό.
Τον τελευταίο μήνα λοιπόν που το έχω, κατά μέσο όρο διανύουμε την ημέρα 8+ χλμ. Αυτά έχουν ως εξής :
1 χλμ περπάτημα νωρίς το πρωί για ν' ανακουφιστεί
6+ χλμ το απόγευμα για γυμναστική
και άλλο 1χλμ περπάτημα το βράδυ πάλι για ανακούφιση.

Απο τα 6 χλμ της γυμναστικής τα 2 είναι στο λουρί μέχρι να πάμε στο βουνό και τα άλλα 4 λυτή (που σημαίνει οτι καλύπτει μεγαλύτερη απόσταση απο μένα). Ο ρυθμός είναι ταχύς, περίπου 11,5 λεπτά ανά χλμ στο βουνό ανεβαίνοντας και 8,5 λεπτά κατεβαίνοντας.
Δεν μου δείχνει σημάδια οτι θέλει και άλλη εκτόνωση, αλλά δεν μου δείχνει και σημάδια οτι είναι πολύ κουρασμένη. Προσπαθώ και θέλω να είναι ένα γυμνασμένο-υγιές σκυλί.
Πιστεύω οτι αυτή η γυμναστική είναι αρκετή. Είναι όμως???

Στα άλλα νέα της ημέρας, έχουμε κάνει σοβαρή πρόοδο με τις γάτες. Μικρή πρόοδο με τα άλλα σκυλιά που είναι στο λουρί και εξαιρετική πρόοδο με τα αδέσποτα σκυλιά.
Μας την έπεσε τις προάλλες ένα μπουλούκι 7-8 σκυλιά έξω απο ένα καφενείο. Συνέχισα να περπατάω σαν να μην συμβαίνει τίποτα και με ακολουθούσε κ η Θάλεια σχετικά ήρεμα. Μας περικύκλωσαν γαβγίζοντας στο 1 μέτρο αναγκάζοντάς μας να κόψουμε ταχύτητα. Βγήκαν τα παππουδάκια έξω να διώξουν τα σκυλιά με τις μαγκούρες τους, φωνές και παλαμάκια. Χαμούλης έγινε, άφησε η Θάλεια τα σκυλιά και γάβγιζε στα γερόντια.
 

Attachments



east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Καλημέρα σας,

εχω μια ερώτηση σχετικά με την γυμναστική-εκτόνωση του Θαλουρίου.
Σαφώς δεν είναι ένα σκυλί με υψηλή και ανεξάντλητη ενέργεια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι με έναν περίπατο είναι κομπλέ. Θα σας πω το πρόγραμμά μας για να μου πείτε αν κατά την άποψή σας το σκυλί εκτονώνεται επαρκώς.
Πήρα και χρησιμοποιώ ένα από αυτά τα ρολόγια προπόνησης το οποίο μετράει απόσταση καρδιακούς παλμούς κλπ, με σκοπό να ξέρω ακριβώς πόσο περπατάμε και σε τι ρυθμό.
Τον τελευταίο μήνα λοιπόν που το έχω, κατά μέσο όρο διανύουμε την ημέρα 8+ χλμ. Αυτά έχουν ως εξής :
1 χλμ περπάτημα νωρίς το πρωί για ν' ανακουφιστεί
6+ χλμ το απόγευμα για γυμναστική
και άλλο 1χλμ περπάτημα το βράδυ πάλι για ανακούφιση.

Απο τα 6 χλμ της γυμναστικής τα 2 είναι στο λουρί μέχρι να πάμε στο βουνό και τα άλλα 4 λυτή (που σημαίνει οτι καλύπτει μεγαλύτερη απόσταση απο μένα). Ο ρυθμός είναι ταχύς, περίπου 11,5 λεπτά ανά χλμ στο βουνό ανεβαίνοντας και 8,5 λεπτά κατεβαίνοντας.
Δεν μου δείχνει σημάδια οτι θέλει και άλλη εκτόνωση, αλλά δεν μου δείχνει και σημάδια οτι είναι πολύ κουρασμένη. Προσπαθώ και θέλω να είναι ένα γυμνασμένο-υγιές σκυλί.
Πιστεύω οτι αυτή η γυμναστική είναι αρκετή. Είναι όμως???

Στα άλλα νέα της ημέρας, έχουμε κάνει σοβαρή πρόοδο με τις γάτες. Μικρή πρόοδο με τα άλλα σκυλιά που είναι στο λουρί και εξαιρετική πρόοδο με τα αδέσποτα σκυλιά.
Μας την έπεσε τις προάλλες ένα μπουλούκι 7-8 σκυλιά έξω απο ένα καφενείο. Συνέχισα να περπατάω σαν να μην συμβαίνει τίποτα και με ακολουθούσε κ η Θάλεια σχετικά ήρεμα. Μας περικύκλωσαν γαβγίζοντας στο 1 μέτρο αναγκάζοντάς μας να κόψουμε ταχύτητα. Βγήκαν τα παππουδάκια έξω να διώξουν τα σκυλιά με τις μαγκούρες τους, φωνές και παλαμάκια. Χαμούλης έγινε, άφησε η Θάλεια τα σκυλιά και γάβγιζε στα γερόντια.
Συνταγη απολυτης εκτονωσης:
Νοικιαζεις παραθαλασσια μονοκατοικια για 5 μερες.....
Απο την τριτη το σκυλι κοιμαται νεκρο στα πλακακια :p
Συμβουλη: παρε σπιτι με κηπο!!

Υ.Γ. Κορμαρα εγινε!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.859
Βγήκαν τα παππουδάκια έξω να διώξουν τα σκυλιά με τις μαγκούρες τους, φωνές και παλαμάκια. Χαμούλης έγινε, άφησε η Θάλεια τα σκυλιά και γάβγιζε στα γερόντια.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
  • Haha
Reactions: Pepev50


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
εγω το γκρεμλιν πηρα το πληκτρολογιο για να σου πω....
οτι ασε μας φιλαρακι, αυτη η μεδουσα ουτε λυτο, ουτε βουνο , σε κατι τσιμεντα με βγαζει ολη μερα και παλι την παλευω και δε με λες και εντελως αγυμναστο.
Ασε που αμα δεν εκτονωνομαι οσο πρεπει αρχιζω την μουρμουρα, πολυ μουρμουρα. Και ζουμιες και χτυπαω στους τοιχους. Και γαυγισμα και γκρινια. .
Ε και το θαλακι κατι θα εκανε, θα στο εδειχνε αν ειχε θεμα.

Δωσε της φιλια απο εμενα το γκρεμλιν, και πες της οτι ειναι κουκλα :love:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.594
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3