Καλησπέρα απο ένα καίνουριο θηρίο...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σε μια χαρά ηλικια εισαι για να αναπτύξεις κριτική σκέψη και να δουλέψεις το μυαλό σου. Δεν εισαι μικρή. Αλλα μελη εδώ μικρότερα από εσένα και ήδη εχουν αποκτησει σωστά σκυλι κλπ
Κατσε διαβασε και ενημερώσου σωστά, ωστε να εισαι μια υπεύθυνη και ωριμη σκυλογονιος. Τα προξενέματα και τα ναζιάρικα παντρέματα... δεν ειναι για τα σκυλια!
Στο λέω με κάθε καλή διάθεση, όσο στριφνή και αν ακουγομαι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Οι ''ειδικοί'' ειναι πιστοί μας κτηνίατροι που θα μας συμβουλέψουν....Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,ο μικρός πραγματικά δεν έχει τρίχωμα που να μοιάζει με yorkie, δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό...Πραγματίκα θα ήθελα να μάθω,ελπιζω η ghelly να με βοηθήσει.
μα τυπικά δεν εχεις γιορκι. Είναι ενα πανεμορφο σκυλάκι που μοιαζει με γιορκι. Δεν μπορείς να ξέρεις τι προγόνους έχει αφού δεν ειναι από σωστο εκτροφεα ο μικρός για να δεις το πεντιγκρι και να είσαι σιγουρη. Το μαλλι ειναι θέμα γονιδιων κατα βάση.

• Like
Reactions: eleni leleni

SnowPups

Active Member
24 Ιουνίου 2014
25
14
Σε μια χαρά ηλικια εισαι για να αναπτύξεις κριτική σκέψη και να δουλέψεις το μυαλό σου. Δεν εισαι μικρή. Αλλα μελη εδώ μικρότερα από εσένα και ήδη εχουν αποκτησει σωστά σκυλι κλπ
Κατσε διαβασε και ενημερώσου σωστά, ωστε να εισαι μια υπεύθυνη και ωριμη σκυλογονιος. Τα προξενέματα και τα ναζιάρικα παντρέματα... δεν ειναι για τα σκυλια!
Στο λέω με κάθε καλή διάθεση, όσο στριφνή και αν ακουγομαι.

Ευχαριστώ πολυ για την συμβούλη,τι έχεις να πείς όμως για την εμφάνισή του.Πριν λιγο μου ειπαν πως εμφανισιακα ξεφεύγει απο την εμφανιση τυπικου yorkie,συμφωνείς με αυτό?

SnowPups

Active Member
24 Ιουνίου 2014
25
14
Οι γονείς σου δεν μας είπες τι γνώμη έχουν πάνω σε όλα αυτά? (ζευγάρωμα κτλ)

οι γονείς μου , φυσικά , είναι και αυτοί ενθουσιασμένοι με όλο αυτό το θέμα , αλλά και αυτοί είναι τις σκέψης πως δεν είναι ακόμα η ώρα.Εγώ περισσότερο το είπα απο ενθουσίασμο πως θα εχουμε συντομα μια καινούρια καρδούλα στην οικογένειά μας.Το σύντομα δεν ειναι ακομα σιγουρο....

eleni leleni

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2014
59
189
43
Αλιμος
Καλωσόρισες ,
εκτροφεις στην ελλαδα για yorkies ειναι λιγοι , μαλιστα ενας απο τους καλυτερους (τουλαχιστον για εμενα )δεν βαζει πλεον γεννες απ'οσο γνωριζω ... ''Οι ειδικοί ειναι πιστοί σας κτηνίατροι που θα σας συμβουλέψουν'' κατα την ταπεινη μου αποψη οι κτηνιατροι ειναι ειδικοι στο να κανουν τον σκυλο καλα οταν εχει καποιο προβλημα (που ποτε να μην εχει ευχομαι )και να τον βοηθησουν κατα την γεννα (καποιες φορες) και οχι να κρινουν αν το σκυλι ,τηρει τα προτυπα για αναπαραγωγη... να σου ζησει ειναι ενας κουκλος <3

Καλωσόρισες ,
εκτροφεις στην ελλαδα για yorkies ειναι λιγοι , μαλιστα ενας απο τους καλυτερους (τουλαχιστον για εμενα )δεν βαζει πλεον γεννες απ'οσο γνωριζω ... ''Οι ειδικοί ειναι πιστοί σας κτηνίατροι που θα σας συμβουλέψουν'' κατα την ταπεινη μου αποψη οι κτηνιατροι ειναι ειδικοι στο να κανουν τον σκυλο καλα οταν εχει καποιο προβλημα (που ποτε να μην εχει ευχομαι )και να τον βοηθησουν κατα την γεννα (καποιες φορες) και οχι να κρινουν αν το σκυλι ,τηρει τα προτυπα για αναπαραγωγη... να σου ζησει ειναι ενας κουκλος <3
Και σαν μαμα μιας γιορκερινας που ναι μεν μου κανανε δωρο (χωρις αυτο να 'σκεπαζει' την τοτε αγνοια μου) μπορω να σου εξηγησω γιατι ειναι καλο να ξερεις απο που βασταει η σκουφια του σκυλου σου , θεωρω τον εαυτο μου ιδιαιτερα τυχερο που τα προβληματα που μου εβγαλε μπορουσαν να ξεπεραστουν πολυ ευκολα και γρηγορα

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ghelly and kanarini

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το σκυλάκι σου.

Η φατσούλα του για κάποιο λόγο μου θυμίζει αρκετά westie. Μιας και είναι πολύ πιθανό να γεννήθηκε σε ένα μέρος σαν αυτό, μπορεί όντως η μαμά του να τους ξέφυγε και να ζευγάρωσε με westie. Όπως και να'χει, το αν μοιάζει με καθαρόαιμο, είναι από τα τελευταία που πρέπει να σε απασχολούν.

Δες εδώ κάποια χρήσιμα θέματα σχετικά με το ζευγάρωμα, θα καταλάβεις γιατί σου λένε όλοι να μην το κάνεις.

Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου...

Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά

Και σχετικά με την σωστή απόκτηση σκύλου

PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Εμπειρίες από pet shops / bybs

Πώς διαλέγω εκτροφέα;

Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"

Υιοθεσία ενήλικου αδέσποτου "οδηγίες χρήσεως"

Επίσης, σε περίπτωση που σκέφτεσαι ότι τα μικρά του σκύλου σου θα ζήσουν ευτυχισμένα και ασφαλή, μόνο και μόνο γιατί όλοι ζητάνε τέτοια σκυλάκια, και ποιος θα φερόταν άσχημα σε έναν σκύλο τόσο μικρό, όμορφο, που ο ίδιος τον ζήτησε... Δες και αυτό
"Καθαρόαιμα" στο δρόμο.

Καλό διάβασμα!

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη

Η φατσούλα του για κάποιο λόγο μου θυμίζει αρκετά westie. Μιας και είναι πολύ πιθανό να γεννήθηκε σε ένα μέρος σαν αυτό, μπορεί όντως η μαμά του να τους ξέφυγε και να ζευγάρωσε με westie. Όπως και να'χει, το αν μοιάζει με καθαρόαιμο, είναι από τα τελευταία που πρέπει να σε απασχολούν.

Δες εδώ κάποια χρήσιμα θέματα σχετικά με το ζευγάρωμα, θα καταλάβεις γιατί σου λένε όλοι να μην το κάνεις.

PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Πώς διαλέγω εκτροφέα;

Επίσης, σε περίπτωση που σκέφτεσαι ότι τα μικρά του σκύλου σου θα ζήσουν ευτυχισμένα και ασφαλή, μόνο και μόνο γιατί όλοι ζητάνε τέτοια σκυλάκια, και ποιος θα φερόταν άσχημα σε έναν σκύλο τόσο μικρό, όμορφο, που ο ίδιος τον ζήτησε... Δες και αυτό
"Καθαρόαιμα" στο δρόμο.

Καλό διάβασμα!
Mπράβο xotikouli :)(y)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Καλωσόρισες. Βάλε και καμία φωτο της νυφουλας:)
λάδι στη φωτιά..:p

@SnowPups καλως ήρθες και τώρα που δεν θα χεις και τόσες υποχρεώσεις με σχολεία, φροντιστήρια κλπ, κάτσε να ενημερωθείς και να ενημερώσεις και την οικογένειά σου. Διάβασε τα links που σου παρέθεσαν και σίγουρα θα καταλάβεις τους λόγους που δεν ζευγαρώνουμε το σκυλάκι μας. Πιθανότατα, ο μικρούλης σου να είναι απο puppy mill και ο "κύριος" που σου τον έφερε να είναι απλώς εισαγωγέας και όχι νόμιμος εκτροφέας.Έχεις ακούσει ποτέ γι αυτά; Ψαχουλέψου λίγο και θα τη βρείς την άκρη. Βλέπω πως είσαι ανοιχτή στα σχόλια και στις προτάσεις των άλλων μελών. Και είναι πολυ ευχάριστο αυτό. Θα μπορούσες να μπεις στην άμυνα και να μη δέχεσαι τίποτα. Αφού λοιπόν, φαίνεσαι πιο.."λογική", διάβασε, ενημερώσου και πράξε ανάλογα. Κατα τ άλλα, γιόρκυ η μή, είναι ένας κούκλος με μια μουσούδα για φάγωμα :D Εύχομαι να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος.;)

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Καλως ορισες Νικολεττα !!! Να χαιρεσαι τον κουκλο σου !!

Φαινεσε οτι αγαπας το σκυλακο σου και επισης φαινεται οτι εχεις διαθεση να ενημερωθεις, διαβασε καποια αρθρα εδω ακου και τα παιδια που ξερουν αρκετα πραγματα και μην κανεις καμια βιαστικη κινηση !

Εισαι μικρουλα οποτε ξερεις οτι θα εχεις την ευκαιρια να εχεις αρκετα σκυλακια στη ζωη σου αφου τα αγαπας τοσο, το θεμα ειναι να εισαι ενημερωμενη πριν αποκτησεις καποιο, αν τωρα δεν σε ενδιαφερει καποια συγκεκριμενη φυλη μπορεις να βρεις πολυ ομορφα κουταβακια να υιοθετησεις και προς θεου δεν αγοραζουμε ποτε σκυλο απο τον καθε επιτηδιο που κανει εμποριο κανοντας τον εκτροφεα !

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Νικολέττα καλώς ήρθες.
Το σκυλάκι σου δεν είναι γιόρκι.
Ο "εκτροφέας" σου ...δεν είναι εκτροφέας (να ελπίζω ότι δεν το πλήρωσες?) .
Ο κτηνίατρος γιατρεύει τα ζώα και μόνο αυτό.
Εσείς καλό είναι να μην αναπαράγετε ζώα ...υπάρχουν ήδη πάρα πολλά.
Και ο Λουμίδης στους καφέδες του. :)
Καλό διάβασμα σου εύχομαι.

SnowPups

Active Member
24 Ιουνίου 2014
25
14
Μήπως να προσπαθήσεις να τους αλλάξεις γνώμη?(βασικά την νύφη την ρωτήσατε αν θέλει? ):D
Για την ακρίβεια με την νυφούλα είναι γνωρισμένοι εδώ και αρκετό καιρό,δεν ξέρουμε πόσο θέλει η νυφούλα πάντως η ιδιοκτητριά της θέλει πολύ.

SnowPups

Active Member
24 Ιουνίου 2014
25
14
Καλωσόρισες ,

Και σαν μαμα μιας γιορκερινας που ναι μεν μου κανανε δωρο (χωρις αυτο να 'σκεπαζει' την τοτε αγνοια μου) μπορω να σου εξηγησω γιατι ειναι καλο να ξερεις απο που βασταει η σκουφια του σκυλου σου , θεωρω τον εαυτο μου ιδιαιτερα τυχερο που τα προβληματα που μου εβγαλε μπορουσαν να ξεπεραστουν πολυ ευκολα και γρηγορα
Ευχαριστώ για τις συμβουλές , πραγματικά θέλω να μάθω περισσότερα για τα σκυλιά.

SnowPups

Active Member
24 Ιουνίου 2014
25
14

PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Πώς διαλέγω εκτροφέα;

"Καθαρόαιμα" στο δρόμο.

Καλό διάβασμα!

Έφυγα για διάβασμα,ευχαριστώ!(y)

SnowPups

Active Member
24 Ιουνίου 2014
25
14
λάδι στη φωτιά..:p

@SnowPups καλως ήρθες και τώρα που δεν θα χεις και τόσες υποχρεώσεις με σχολεία, φροντιστήρια κλπ, κάτσε να ενημερωθείς και να ενημερώσεις και την οικογένειά σου. Διάβασε τα links που σου παρέθεσαν και σίγουρα θα καταλάβεις τους λόγους που δεν ζευγαρώνουμε το σκυλάκι μας. Πιθανότατα, ο μικρούλης σου να είναι απο puppy mill και ο "κύριος" που σου τον έφερε να είναι απλώς εισαγωγέας και όχι νόμιμος εκτροφέας.Έχεις ακούσει ποτέ γι αυτά; Ψαχουλέψου λίγο και θα τη βρείς την άκρη. Βλέπω πως είσαι ανοιχτή στα σχόλια και στις προτάσεις των άλλων μελών. Και είναι πολυ ευχάριστο αυτό. Θα μπορούσες να μπεις στην άμυνα και να μη δέχεσαι τίποτα. Αφού λοιπόν, φαίνεσαι πιο.."λογική", διάβασε, ενημερώσου και πράξε ανάλογα. Κατα τ άλλα, γιόρκυ η μή, είναι ένας κούκλος με μια μουσούδα για φάγωμα :D Εύχομαι να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος.;)

Δεν μπαίνω στην άμυνα διότι καταλαβαίνω πως κάτι ξέρουν και μου τα λένε αυτά , οπότε κάθομαι να δω...Θέλω να μάθω περισσότερα...:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Για την ακρίβεια με την νυφούλα είναι γνωρισμένοι εδώ και αρκετό καιρό,δεν ξέρουμε πόσο θέλει η νυφούλα πάντως η ιδιοκτητριά της θέλει πολύ.
Νικολέττα ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι στα ζώα δεν υπάρχει αυτό που λέμε "είδα τον γαμπρό ωραίο παλικάρι και θέλω να γίνω μάνα άμα με παντρευτεί". Η διαδικασία της αναπαραγωγής είναι έμφυτη στα ζώα.
Θα σου ξαναπώ καλό διάβασμα γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν διάβασες τίποτα από αυτά που σου έδωσαν να διαβάσεις :)

SnowPups

Active Member
24 Ιουνίου 2014
25
14
Καλως ορισες Νικολεττα !!! Να χαιρεσαι τον κουκλο σου !!

Φαινεσε οτι αγαπας το σκυλακο σου και επισης φαινεται οτι εχεις διαθεση να ενημερωθεις, διαβασε καποια αρθρα εδω ακου και τα παιδια που ξερουν αρκετα πραγματα και μην κανεις καμια βιαστικη κινηση !

Εισαι μικρουλα οποτε ξερεις οτι θα εχεις την ευκαιρια να εχεις αρκετα σκυλακια στη ζωη σου αφου τα αγαπας τοσο, το θεμα ειναι να εισαι ενημερωμενη πριν αποκτησεις καποιο, αν τωρα δεν σε ενδιαφερει καποια συγκεκριμενη φυλη μπορεις να βρεις πολυ ομορφα κουταβακια να υιοθετησεις και προς θεου δεν αγοραζουμε ποτε σκυλο απο τον καθε επιτηδιο που κανει εμποριο κανοντας τον εκτροφεα !
Ευχαριστώ πολύ!Πραγματικά αγαπώ πολύ τα σκυλιά και ο λάκη δεν είναι το πρώτο μου.