Καλώς σας βρήκαμε κι εμείς!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
yeaaaah!καλα τωρα που το μαθα θα σας μουρλανω στις photo!Θα βγαλω το αχτι μου μανα μου!!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Να τη χαιρεσαι, ειναι απιστευτα ομορφη :D

Για την ερωτηση σου εγω οχι, δεν θα την εκοβα, ειδικα αν εβλεπα τη μικρη μου να χαιρεται τοσο με το κοσμο. Βεβαια σε τετοιο σημειο που να μην ενοχλειται καποιος ο οποιος δεν θελει στενες επαφες με σκυλια. Ειναι και τι θες εσυ ομως :)

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Να τη χαιρεσαι, ειναι απιστευτα ομορφη :D

Για την ερωτηση σου εγω οχι, δεν θα την εκοβα, ειδικα αν εβλεπα τη μικρη μου να χαιρεται τοσο με το κοσμο. Βεβαια σε τετοιο σημειο που να μην ενοχλειται καποιος ο οποιος δεν θελει στενες επαφες με σκυλια. Ειναι και τι θες εσυ ομως :)
Ευχαριστουμε Ηλιαννα!:D...και η δικια σου ειναι κουκλα!θηριακι ε?!εχει μια κεφαλα για ζουμπηγμα παντως!Και μενα δεν μ'ενοχλει απλα στην βολτα οποιος μας πλησιαζει αρχιζει τις χαρες και τρελαινεται κ εκει ενταξει ο αλλος καταλαβαινει οτι παιζει.Ειναι ομως καποιες φορες(οχι παντα)που ενω περπεταει κιουρια,οπως περναει διπλα της καποιος κανει να πηδηξει πανω του,ειμαι βεβεια πια ψυλιασμενη και την τραβαω αλλα βλεπεις καποιους που ξαφνιαζονται-σκιαζονται εως και στραβωνουν!Δεν θελω να το κανει αυτο γιατι δεν ειναι κ ολοι ανετοι με τα σκυλια...ολο κ καποιος θα σπαστει!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Kαλέ αυτό ήταν φουντωτό και τροφαντό μικρό και στις άφτερ ξεφούντωσε και έμπασε χιχι! Τρέλανέ μας στις φώτο ναι, είναι χάρμα οφθαλμών! Να τη χαίρεσαι!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Σε ευχαριστω παρα πολυ!
Αυτα θα κοπουν σιγα σιγα οταν περασει η κουταβισια περιοδος και με την εκπαιδευση, αν εχεις σκοπο να της μαθεις εντολες. Η δικια μου χαιδευεται απο ολους και ψοφαει για χαδια, βεβαια την βρηκα ενηλικη και εκπαιδευμενη, δεν ειχαμε τραβηγματα, πηδηματα κλπ. Δεν θα διστασει να κανει ντου για χαδια αλλα το κανει διακριτικα. Εγω περιμενω να μου ζητησουν να τη χαιδεψουν και οταν περναμε αναμεσα απο κοσμο ειναι κολλημενη στο ποδι μου, ακριβως γιατι δεν θελουν ολοι χαδια και το σεβομαι απολυτα.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Όμορφο κορίτσι, ειδικά στην πρωτη φωτογραφία σου δίνει την εντύπωση ότι θα γίνει πολύ πολύ όμορφο σκυλούδι! Και τέλεια χρώματα! Και πόσο χαίρομαι να βλέπω σκυλάκια στους καναπέδες! :D

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως ηρθατε,συγχαρητηρια για την υιοθεσια και πολλα μπραβο για αυτη σας την πραξη! Η μικρη ειναι πολυ ομορφο μουσουδι και εχει και πολυ ωραια χρωματα! Μπορει να μην γινει τσοπανιτσα αλλα παραμενει μια πανεμορφη ιδιαιτερη φατσα! Να σας ζησει και να χετε πολλα πολλα χρονια γεματα απο ωραιες στιγμες!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Σας ευχαριστω ολους!οντως,ολο το χνουδωτο τις εφυγε γαμωτο!ηταν εντελως λουτρινη μικρη:(......Μονο το ασπρο κομματι εχει μεινει μαλακο,οπου εχει καφε εγινε καπως σκληρη η τριχα της!Οσω για τους καναπεδες...σ'αυτην να δεις ποσο αρεσει!Απ'οταν της πηραμε μια μαξιλαρα ομως δεν τους προτιμαει ιδιαιτερα,βολευεται εκει!Απο εντολες εχει μαθει το 'ελα',κατω,ξαπλα,μεινε(νταξει δεν μενει και πολυ,κανα 5λεπτο το πολυ ειδικα αν δεν σε βλεπει) και δινει και το χερι!Αυτα ολα τα εκτελει σχεδον παντα!Φαινεται εξυπνη παντως,αυτα ολα τα εμαθε πολυ ευκολα(βοηθησατε κι εσεις αρκετα με τα θεματα που διαβαζα)
Τωρα ειναι 6,5 μηνων σχεδον και ειναι 18 κιλα!....Ως ποτε αναπτυσσονται τα σκυλια αληθεια?!!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
καλημερα σε ολους!Αυτη ειναι η κουταβιτσα μας στην σημερινη μας βολτα!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Βρε το όμορφο κορίτσι! :D Μεγάλωσε! Πόσο κιλά είναι τώρα?
Πάντα τέτοιες ωραίες βόλτες! :D (να'χαμε κι εμείς τέτοια δάση να εκτονωνόμαστε...)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
και μιας και ρωτησες μεχρι ποτε αναπτυσσονται τα σκυλια....συνηθως η αναπτυξη της σωματοδομης σταματαει καπου μεταξυ 12μηνων εως 14μηνων...απο κει και περα....αναλογα ποσο ασκειται το σκυλι και τι τρωει...μπορει να παρει λιγα κιλακια και να γινει λιγο πιο στρογγυλο! (παντως οταν χρονισει...φανταζομαι θα κινειται μεταξυ29 και 33κιλα)
Ειναι μια κουκλα,μια ομορφια ...να σου ζησει+παλι και να την χαιρεσαι παντα!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Οντως το μερος ειναι φοβερο....ειναι το πρωην καλοκαιρινο παλατι του βασιλεως(βεβαιως-βεβαιως)....ειναι τεραστιο,ολο μονοπατια κ πολυ βλαστηση!καταληγει σε μια μικρη παραλια που δεν μαζευει πολυ κοσμο κ οσοι πανε δεν εχουν προβλημα με τα σκυλακια!Οποτε πλατσουριζει σχεδον παντα το κοριτσι!Το καλυτερο ειναι δε οτι ειναι πολυ κοντα στο σπιτι οποτε καθε μερα εκει βολταρουμε,ειναι και ολο περιφραγμενο οποτε βολευει παρα πολυ!....Η μπουμπα,τωρα ειναι 20 κιλα...ποσα να φτασει αραγε?!!Ακομα προσπαθω να την μαθω να μην τραβαει στη βολτα,διαβασα οτι θεμα υπηρχε εδω κ το παλευω αλλα ωρες-ωρες δεν καταλαβαινει χριστο!:mad:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Το μέρος είναι φανταστικό και είναι μέσα στην Κέρκυρα, το ερωτεύτηκα όταν με πήγανε. Υπέροχες φώτο, κούκλα η μικρή, πάντα τέτοια!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
και μιας και ρωτησες μεχρι ποτε αναπτυσσονται τα σκυλια....συνηθως η αναπτυξη της σωματοδομης σταματαει καπου μεταξυ 12μηνων εως 14μηνων...απο κει και περα....αναλογα ποσο ασκειται το σκυλι και τι τρωει...μπορει να παρει λιγα κιλακια και να γινει λιγο πιο στρογγυλο! (παντως οταν χρονισει...φανταζομαι θα κινειται μεταξυ29 και 33κιλα)
Ειναι μια κουκλα,μια ομορφια ...να σου ζησει+παλι και να την χαιρεσαι παντα!
Ευχαριστω και γω και η kharma!.....29 me 33 λες ε?!!Παναγια μου,ειναι και ατσουμπαλη!Αλιμονο μας!;)